Hamilelik ve yumurtalık rezervi

bende kısmi pıhtılaşma varmışşş iğnelere devam ediyorummmm sen nasılsın bebiş nasıl canım

bide bunun kısmisimi varmış yaaa... canım sana bu testler hamileyken yapıldı dimi,tuğba vardı ya ona dr yapmamış kan pıhtılaşması testide hamilesin diye bende seni söylemiştim... bende iyim izine ayrıldım dinleniyorum, çok sıcak biraz sersemledim sürekli uyumak istiyorum valla sıcaktan...iğneye 9 ay mı devam edeceksin? hayırlısı, ben alıştım artık göbüşüm delik deşik oldu:)

çok ciddi boyutta değilmiş bendeki ama önlemini almalıymışım..evet dr test yaptırdı onda çıktı ama ben zaten hamileliğimin en başından beri kullanıyordum bu iğneleri drum sözde testi bişey yoksa bırakayım diye yaptırmıştı amatuba bana msj atmış özelden haberim var canım konudan..evde olman iyi olmuş bol bol dinlen kuzum..bulantılar ne alemde:26:

anladım cnm iyi olmuş haberleşmeniz... valla az önce su saate kadar yediğim herşeyi çıkardım, biraz ağır geçiyo ama napalım artık düzelir inşallah zamanla... ben biraz yatıcam cnm görüşürüz öptüm seni...

sen geçmişi düşünme artık canım önüne bak... inşallah bu sefer hayırlısıyla Allah yüzünü güldürür bebiş haberlerini alırız canım... sen ne yap et geçmişi unut... positive şeyler düşün... her şey gönlünce olsun canım.. haberlerini bekliyorum..

hımm zararı yok herhalde ondan müdahale etmek istemiyorlar.birde ben sana bahçeciyi bırakma sebebini soracaktım?

yok diyorlar ama olmayınca etkiliyo olabilir diyolar:)) kocaman kocaman kistlerle doğal yoldan hamile kalanlar var...olcak olduktan sonra olur diyorum bunalrı okuyunca...bahçeci bana iki tedavide de yüksek dozlar uyguladı...transfer bile olmadı doğrudüzgün...kaldı ki doktoruma yüksek doz kaliteyi iyice bozmaz mı niye bu kadar yüksek veriyosunuz diye bir çok kez sormama rağmen...farklı bir protokol uygulamak istediğimden az doz uygulayabilecek başka doktor arayışına girdim ve Tayfun Bağış a ulaştım....iyi ki de bulmuşum, çok seviyorum doktorumu...hamile kalırsam yine ona devam edicem inşallahh...

çok negatif gördüğüm için artık pozitif olmaktazorlanıyorum.kötü tecrübeler yüzünden hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum ve umut etmek istemiyorum farkında olmadan...şu transferim bi olsun kendime gelicem:)haber veririm...sen tedavinin hangi aşamasındasın??yani tedavi oluyomusun şuan?

unuttun biziiiiii

Nasıl unuturummm arada girip okuyorum ama yazacak bir şey yok canım..Wannanın sonucunu merak diyorummm zamanı yaklaştı sanırsam..
Ben kpss için dersanedeyim haftaiçi eve gelincede ev işi yemekti ütüydü zor oluyor nette takılmak..
Bugün erken kalktımm ondann yazabildimm..
İyisin inş..Bebişte iyidir..Dikkat et kendine öpüyorum güzelim..

millstonem canım takılıyorum unutmazsın sen bizi bak bi göz kırptım sana hemen geldin kolay gelsin sana derslerin daha önemli tabee aradan ceee yap bize ama özletme kendini, görüşürüz canım öptüm seni.....

Merhaba, dusuk doz diyince hemen sormak istedim. Benim bi tup bebek tecrubem oldu.
Cok yuksek doz vermis doktor ilaclarimi, tabii ben sonradan anliyorum,
Ee dolayisiyla tek yumurtam kalitesiz oldugu. İcin dollenme olmadi.
Senin bu doktorun hangi sehirde, bi de senin fsh kac???

Wanna hayirli olsun nnnnn
Cok sevindim
Allah tamamina erdirsin, test gunun ayin 18ydi deil mi.
İnsallah guzel haberleini bekliyoruz.
Bisi sorucam, doktorun kim, en son fshin kacti???

benim bir yıldır FSH bakılmadı.en son 8 falandı.AMH 0,4 tü...İstanbul dayım ben doktorum acıbadem kadıköy Tayfun Bağış...

batyy merhaba bende dün tedaviye başladım bahçecide bana naturel siklus uygulanacaktı.ama dün geldim ve nerdeyse normal tüp bebek uygulanacağından bahsetti şöyle olcak famera diye bir ilaç var 5 gün boyunca bunu kullanacakmışım.sonrada 225 mg gonal f kullanacakmışım.daha sonrada ilacın miktarı yumurta büyüklüğüne göre değişecekmiş. çok canım sıkıldı.sen hergün mü 150 mg vurulmştun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…