iyim canım benim sen nslsn???
bende kısmi pıhtılaşma varmışşş iğnelere devam ediyorummmm sen nasılsın bebiş nasıl canım
bide bunun kısmisimi varmış yaaa... canım sana bu testler hamileyken yapıldı dimi,tuğba vardı ya ona dr yapmamış kan pıhtılaşması testide hamilesin diye bende seni söylemiştim... bende iyim izine ayrıldım dinleniyorum, çok sıcak biraz sersemledim sürekli uyumak istiyorum valla sıcaktan...iğneye 9 ay mı devam edeceksin? hayırlısı, ben alıştım artık göbüşüm delik deşik oldu:)
çok ciddi boyutta değilmiş bendeki ama önlemini almalıymışım..evet dr test yaptırdı onda çıktı ama ben zaten hamileliğimin en başından beri kullanıyordum bu iğneleri drum sözde testi bişey yoksa bırakayım diye yaptırmıştı amatuba bana msj atmış özelden haberim var canım konudan..evde olman iyi olmuş bol bol dinlen kuzum..bulantılar ne alemde:26:
ben de çikolata kisti de var onu yazmayı unuttum:) 2 cm. duruyo benimle 4 yıldır,almıyor doktorlar küçük diye...
valla gayecim 1,5 yıldır aralıksız bunlarla uğraşıyorum çözemedim.yumurtalar kalitesiz ondan olmuyo dendi.sonra çok kaliteli yumoşlar oldu koydular o da olmadı.hamile kalmak için daha ne gerekiyo anlamış değilim:))bundan sonrası şans sanırım...
hımm zararı yok herhalde ondan müdahale etmek istemiyorlar.birde ben sana bahçeciyi bırakma sebebini soracaktım?
sen geçmişi düşünme artık canım önüne bak... inşallah bu sefer hayırlısıyla Allah yüzünü güldürür bebiş haberlerini alırız canım... sen ne yap et geçmişi unut... positive şeyler düşün... her şey gönlünce olsun canım.. haberlerini bekliyorum..
unuttun biziiiiii
Nasıl unuturummm arada girip okuyorum ama yazacak bir şey yok canım..Wannanın sonucunu merak diyorummm zamanı yaklaştı sanırsam..
Ben kpss için dersanedeyim haftaiçi eve gelincede ev işi yemekti ütüydü zor oluyor nette takılmak..
Bugün erken kalktımm ondann yazabildimm..
İyisin inş..Bebişte iyidir..Dikkat et kendine öpüyorum güzelim..
millstonem canım takılıyorum unutmazsın sen bizi bak bi göz kırptım sana hemen geldinkolay gelsin sana derslerin daha önemli tabee aradan ceee yap bize ama özletme kendini, görüşürüz canım öptüm seni.....
kızlarr günaydın.giz z merak ettim ne durumda.kaç günü kaldı bilen var mı?
millstonem canım takılıyorum unutmazsın sen bizi bak bi göz kırptım sana hemen geldinkolay gelsin sana derslerin daha önemli tabee aradan ceee yap bize ama özletme kendini, görüşürüz canım öptüm seni.....
günaydın ... hayırlı cumalar arkadaşım.... açıkcaı ben de Giz i çok merek ettim ama sesi soluğu çıkmıyor.. inşallah keyfi yerindedir, güzel haberler getirir bizlere...
günaydın cnm.. giz in sonuç zamanıda geldi inşallah güzel haberlerle gelir....
yok diyorlar ama olmayınca etkiliyo olabilir diyolar:)) kocaman kocaman kistlerle doğal yoldan hamile kalanlar var...olcak olduktan sonra olur diyorum bunalrı okuyunca...bahçeci bana iki tedavide de yüksek dozlar uyguladı...transfer bile olmadı doğrudüzgün...kaldı ki doktoruma yüksek doz kaliteyi iyice bozmaz mı niye bu kadar yüksek veriyosunuz diye bir çok kez sormama rağmen...farklı bir protokol uygulamak istediğimden az doz uygulayabilecek başka doktor arayışına girdim ve Tayfun Bağış a ulaştım....iyi ki de bulmuşum, çok seviyorum doktorumu...hamile kalırsam yine ona devam edicem inşallahh...
bide bunun kısmisimi varmış yaaa... canım sana bu testler hamileyken yapıldı dimi,tuğba vardı ya ona dr yapmamış kan pıhtılaşması testide hamilesin diye bende seni söylemiştim... bende iyim izine ayrıldım dinleniyorum, çok sıcak biraz sersemledim sürekli uyumak istiyorum valla sıcaktan...iğneye 9 ay mı devam edeceksin? hayırlısı, ben alıştım artık göbüşüm delik deşik oldu:)[/QUOTE
Duman cok sevindim:)
Okuyodum ama yazamadim,internetim yavas biraz.
allah tamamina erdirsin, hayirlisiyla kucagina almayida nasip
etsin allah....
Hatta okudugumda agladim, hungur hungur, ezan da okunmaya basladi, dua ettim hep.
Merhaba, dusuk doz diyince hemen sormak istedim. Benim bi tup bebek tecrubem oldu.
Cok yuksek doz vermis doktor ilaclarimi, tabii ben sonradan anliyorum,
Ee dolayisiyla tek yumurtam kalitesiz oldugu. İcin dollenme olmadi.
Senin bu doktorun hangi sehirde, bi de senin fsh kac???
yok diyorlar ama olmayınca etkiliyo olabilir diyolar:)) kocaman kocaman kistlerle doğal yoldan hamile kalanlar var...olcak olduktan sonra olur diyorum bunalrı okuyunca...bahçeci bana iki tedavide de yüksek dozlar uyguladı...transfer bile olmadı doğrudüzgün...kaldı ki doktoruma yüksek doz kaliteyi iyice bozmaz mı niye bu kadar yüksek veriyosunuz diye bir çok kez sormama rağmen...farklı bir protokol uygulamak istediğimden az doz uygulayabilecek başka doktor arayışına girdim ve Tayfun Bağış a ulaştım....iyi ki de bulmuşum, çok seviyorum doktorumu...hamile kalırsam yine ona devam edicem inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?