Hamilelik ve yumurtalık rezervi

dumancım fıstığım tam senin geçmiş yazını okudum ahhhh dumancım birşey olmaz gör diyecektim sen yazmışsın tatlım 13. haftaya kadar doktorlar da panikliyor 13. hafdan sonra rayına oturmuş oluyor artı senin vucudunun dozlara verdiği tepki felanda bu süreçde seni korkular endişeler saracak fakat sonrası sende amannnn boşu boşuna minik mercimeğimide kendimide üzmüşüm diyeceksin.... kafandan tüm sıkıntıları sil lütfen ve rahat burda tüm teyzelerinin duası onunla buarada teyze deyince çok hoşuma gitti ben teyze :) hiç teyze olamıyacağım belkide ondandır.....

vannam giz canım size inanın çok dua ettim hayırlısı buymuş diyerek teselli olmaya çalışıyorum....

bende durumlar beklemede eşimle kürlere başlayacaktık hiç birşey içimden gelmiyor annemler bir an önce başla başla kışın düşünüyorum oda belki...
yaaa kızlar inanın hergün isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum..... hep çok çocuğum kalabalık bir aile olmak istemiştim muhakak içlerinizdede aynı düşünceyi yaşayanlar var sonrası bu durumun içine düşünce olsunda hayırlısıyla birtane olsun diyorum bakıyorum dışarda dilencilerde bir dolu çocuk ozaman kendimi tutamıyorum allahım onun 5 6 çocuğu olacağına birtane eksik olsaydı oda benim olsaydı farkındayım günahada giriyorum ama inanın çok zoruma gidiyor....

hiç olmazsa hayırlısıyla birtane istiyorum kız erkek hiç farketmez eminim bir çoğunuzda benimle aynı fikirde bu konuda ama oda yok.....

kıbrıs olayıda yani donör buna karar vermek bile çok zor belkide çocuk olayına bakış açım dan benim için çocuk ben öldükten sonra bu dünyada kalacak biyolojik mirasçım hani benim genlerimi taşımayacaksa ne gereği var ama şuda varki evlat edinmekten bir önceki durum senin karnında büyüyor sen emziriyorsun ha yapabilirmiyim büyük konuşmayım ama çok zor bir düşünce benim için.... oda topikde okuyorum yaptıranların ha deyince olmuyor bizlerden tek farkı fazla embriyo transferleri oluyor....

son zamalrda ruh sağlım çok iyi değil dolayısıyla sizlerede pek yazamıyorum okuyup çıkıyorum çoğu sabah uyanınca ilk işim ağlamak oluyor son bir aydırda tüm kitapları testleri attım deli gibi kendimi temizliğe verdim evlenirkende çocuk odamız belliydi orayı en çok sevdiğim turuncuya boyatmıştım şimdi ütü odası bu yıl ilk fırsatta o odayıda değiştirmek istiyorum.....

yani böyle kızlar aslında çok şey yapmak istiyorum ama hep bir umutsuzluk amannnnnnlarlarla geçiyorum.... tedaviye başlayacak arkadaşlar lütfen mini tüp bebek uygulayın zaten rezervemiz az ve kalitesiz hormonlar dahada kalitesini bozuyor olurda o gücü kendimde bulursam bu şekilde deniyeceğim neyse hepinizi çok öpüyorum şimdilik hoşçakalın....

picasso canım benim tüm yazını okudum okadar tanıdık o kadar bilindik ki yaşadıkların hissettiklerin..
Ama bende biliyorum sen en kısa zamanda ağır basan evlat hasreti yüzünden herşeye takrar başlıyacaksın..Şimdi herşey çok taze iken böyle zaman zaman dibe vuruyoruz..
Bir süre herşeyi bırak o zaman..Ama biliyorum ki kendimden yanii aklının bir köşesinde bizim rezerv düşüklüğü yaşayanların böyle bir lüksü olmadığını hatırlayıp tekrardan daha dik ayağa kalkıcaksın..
Artık başıma ve etrafımdaki arkadaşlarımın başına o kadar olmadık işler geliyorki teselliyi şöyle buluyorum..Bir kötü durumu,ihtimali daha eledim..Daha ne kadar kötüsü kalmış olabilirki..Artık peşi sıra iyilikler beni ve arkadaşlarımı bulacak..Vücudumuz dengesine kavuşup bize gebeliği en güzel şekilde yaşamamız için hazırlanacakk..Yaradann hiç vermeyebilirde her zaman diyorum bunu, ama ben kulu olarak O ndan istiyorumm..Yalvararak ağlayarak içim yanarak bu dünyada da yüzümü güldürecek mis kokusunu içime çekebileceğim yavrumu sağlıkla mutlulukla huzurla istiyorum..Ve biliyorum ki Yaradan kullarına şah damarımızdan daha yakın..O beni duyuyor görüyor ve benim için daha güzel şeyler hazırlıyor..O güzelliklere er geç ulaşacağım inş..
Kendine dikkat et..Ve dediğim gibi öyle ağlamak yok artık:20::20::20::20: Yasaklıyor millstone sana tamammı canım benim..Bana özelden mail adresini at istersen sana bu konuda başaranlar ve olumlu düşünme ile ilgili dosyalar yollayayım..Sende de vardır belki ama benim her okuduğumda moralim yükseliyor..Çok öpüyorum tatlımm:16::16::16:

dumancım fıstığım tam senin geçmiş yazını okudum ahhhh dumancım birşey olmaz gör diyecektim sen yazmışsın tatlım 13. haftaya kadar doktorlar da panikliyor 13. hafdan sonra rayına oturmuş oluyor artı senin vucudunun dozlara verdiği tepki felanda bu süreçde seni korkular endişeler saracak fakat sonrası sende amannnn boşu boşuna minik mercimeğimide kendimide üzmüşüm diyeceksin.... kafandan tüm sıkıntıları sil lütfen ve rahat burda tüm teyzelerinin duası onunla buarada teyze deyince çok hoşuma gitti ben teyze :) hiç teyze olamıyacağım belkide ondandır.....

vannam giz canım size inanın çok dua ettim hayırlısı buymuş diyerek teselli olmaya çalışıyorum....

bende durumlar beklemede eşimle kürlere başlayacaktık hiç birşey içimden gelmiyor annemler bir an önce başla başla kışın düşünüyorum oda belki...
yaaa kızlar inanın hergün isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum..... hep çok çocuğum kalabalık bir aile olmak istemiştim muhakak içlerinizdede aynı düşünceyi yaşayanlar var sonrası bu durumun içine düşünce olsunda hayırlısıyla birtane olsun diyorum bakıyorum dışarda dilencilerde bir dolu çocuk ozaman kendimi tutamıyorum allahım onun 5 6 çocuğu olacağına birtane eksik olsaydı oda benim olsaydı farkındayım günahada giriyorum ama inanın çok zoruma gidiyor....

hiç olmazsa hayırlısıyla birtane istiyorum kız erkek hiç farketmez eminim bir çoğunuzda benimle aynı fikirde bu konuda ama oda yok.....

kıbrıs olayıda yani donör buna karar vermek bile çok zor belkide çocuk olayına bakış açım dan benim için çocuk ben öldükten sonra bu dünyada kalacak biyolojik mirasçım hani benim genlerimi taşımayacaksa ne gereği var ama şuda varki evlat edinmekten bir önceki durum senin karnında büyüyor sen emziriyorsun ha yapabilirmiyim büyük konuşmayım ama çok zor bir düşünce benim için.... oda topikde okuyorum yaptıranların ha deyince olmuyor bizlerden tek farkı fazla embriyo transferleri oluyor....

son zamalrda ruh sağlım çok iyi değil dolayısıyla sizlerede pek yazamıyorum okuyup çıkıyorum çoğu sabah uyanınca ilk işim ağlamak oluyor son bir aydırda tüm kitapları testleri attım deli gibi kendimi temizliğe verdim evlenirkende çocuk odamız belliydi orayı en çok sevdiğim turuncuya boyatmıştım şimdi ütü odası bu yıl ilk fırsatta o odayıda değiştirmek istiyorum.....

yani böyle kızlar aslında çok şey yapmak istiyorum ama hep bir umutsuzluk amannnnnnlarlarla geçiyorum.... tedaviye başlayacak arkadaşlar lütfen mini tüp bebek uygulayın zaten rezervemiz az ve kalitesiz hormonlar dahada kalitesini bozuyor olurda o gücü kendimde bulursam bu şekilde deniyeceğim neyse hepinizi çok öpüyorum şimdilik hoşçakalın....

canım doğru diyosun dr çok panik oldu daha erken bi 12 yi görseydik filan diye... neyse sonu güzel olsunda bu günlerimizi tebessümle hatırlayalım...
ayrıca cnm bizim gerçekten bekleyecek kafa dinleyecek vaktimiz yok... lütfen kendini toparlayıp yeniden devam et...çok zor şeyler yaşıyoruz, bu en büyük gerçek... ama zaman bize iyi gelecek inanıyorum... bigün gelecek hatırlamıycaz bu yaşadıklarımızı o kadar mutlu olucaz...

çok mutsuzum çokkk fsh :36 lh 27 e2:34.1.......
dumanımmm allahım esirgesin İnşallah pıtırcığını.... sakin ol stres bebeğine zarar verir.. ne olur üzülme.... :(( bizim hayatımız neden zor bu kadar........

ilknurlevent sayılara takılmayalım arkadasım....biz ALLAHtan istiyoruz .rabbim nasip edecekse sayılar doktorlar kürler boş..oyalanıyoruz işteee
belki de zamanını bekliyoruz.
fsh takılmayalım ama kürlerlede oyalanalım
hayıt mutlka !!!!!!!!!kullanıyorsundur degil mi?
arı sütü bal polen...bol bol yürüyüşşş veee booooooooool suu

ve tabiki bolll dua

wannaaaa canımmm bize hayat ne de zor yaaaaaaaa.... hadi gelllll.......

canımsın kavuşamadık gitti...hayat bize zor haklısın isyan ediyorum arada tövbe ediyorum..
randevuleşsekmi acep:32:

merhaba arkadaşlar.şimdiye kadar çok topik gezdim oralarda bebek isteyenlerin süresi en fazla 2 yıldı. ve ne yalan söyleyeyim 3,5 yıldır bebek istediğimizi yazmaya utandım.şimdi bu topikte yazılanları okuyunca aynı durumda olduğumuzu gördüm. ben 31 yaşındayım ve yumurta rezervi sorunum olabilirmiş. amh ve kromozom testi istediler. şimdi onu yaptıracağım. yaşadıklarınız, hiseriniz o kadar tanıdıık ki. Allah'ım isteyen herkese tez zamanda bebekler versin ve burdaki bütün arkadaşlarımın ve benim rahmimizi boş koymasın :43:

hoşgeldin anatolya
2008den beri mücadele ediyorum 9 yıllık evliyim...bizim savaşımız uzun sürüyor ama inşallah kazanacagız.

wanna bu arada mesaj kutun doluydu 1 sayfa mesaj yazdım gitmedi:((( gitti diyede sayfadan çıktım kopyalayamadımda..O kadar içimi dökmüştüm oysakiii:(( Perşembe benim durumlar daha netleşecekk..Seni sevyorumm dikkat et kendine..:16::16::16::16::16::16:

yaaaaaaaa ciddimi çooooooooooooooooooooooooooook üzüldüm yaaa
hep ihmal ediyorum boşaltmayı hemen şimdi ne varsa silecegim...Yazdıklarını tekrardan belki yazmak istersin
hep dualarımdasın!!! (yanlış anlaşılmasın herkese dualarım ) ama ilk senin adın geliyor aklıma E kızımın adısın inşallah
perşembe gunu hayılı hayerini alalım inşallahh bebeğimmm
bende seni çoook seviyorummm :16::16::16::16:
evet kıbrısı gösteriyolar hatda orda hastane kendi doktorlarının kaliteli ve gen olarak güzel olan yumurtasını yaptır ve kendi içinde besleyceğin bi can olur dediler.ben böyle bişeyi düşünmüyorum.ve yapanlarada sadece saygı duyarım ama ben yapamam ve istememde.hem BEN ALLAHTAN ÜMİDİMİ KESMEDİM.yoruldum ama hatane hastane dolaşmaktan gitdiğim doktorların bu değerlerle zor çok zor demelerinden aynı şeyi defalarca duymaktan yoruldum.büyük hastanelerin kadın doğumuna gitdiğimde kaç tane kadını gördüm.kürtaja gelen artık anneliği umursamayan kadınları gördükçe rabbim hikmetinden sual olunmaz ama niye benimde bi evladım olmuyo der oldum artık.artık Rabbim verecekse zaten olcak.ama şuda varki yeni doğan bi bebeği kucagıma aldığımda bana acıyarak bakmalarından,aaaaaa niye olmuyo ne tembelmişsin demelerinden,kıızm yaşın geçiyo daha ne bekliyosun demelerinden yoruldum.kalabalık çocuklu bi eve gidip sonra kendi evime geldiğimde kapıyı açınca içerdeki sessizlikten yoruldum.kocamannnn bi boşluk var içimde nereye gitsem ne yapsam bu boşluğu dolduramıyorummm

kıbrıs konusunda aynı fikirdeyiz..Bende rabbimden ümit kesmedim...isterse olurrr
bu bir sınav ve kazanacagız inşallah...

canım doğru diyosun dr çok panik oldu daha erken bi 12 yi görseydik filan diye... neyse sonu güzel olsunda bu günlerimizi tebessümle hatırlayalım...
ayrıca cnm bizim gerçekten bekleyecek kafa dinleyecek vaktimiz yok... lütfen kendini toparlayıp yeniden devam et...çok zor şeyler yaşıyoruz, bu en büyük gerçek... ama zaman bize iyi gelecek inanıyorum... bigün gelecek hatırlamıycaz bu yaşadıklarımızı o kadar mutlu olucaz...

pıtırcıgın annesii:emir_bebek:
herşey çok güzel olacak inşallah...az kaldı ilk trimester bitti mi rahatlıcaz
bol bol suu ve dinlenmeceeee

aynı savaştan yenik çıkmış kader arkadası olarak şuan yazacak bişey bulamıyorum
sadeece sana sarılmayı çok isterdim ....gececek bu günler inşallah:43:

Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı, öyle tanıdık hisler ki... Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın inşallah. Ben de 5 yıla yakın çektim bu hasreti. 4 tüp bebek denedim, hepsinden eli boş çıktım. Aşılamaları, yumurta takiplerini saymıyorum bile.. FSH yükselmeye başladı, yumurtalarım bitiyor korkusuyla bir tedavinin çökünütüsü bitmeden diğerini planlamaya başlardım. Olmadı, olmadı.. Beta HCG değerini 1'in üzerinde göremedim.. Ve bir gün, 4.tüp bebekten negatif sonucu aldığımın ertesi ayında, reglim gecikti. Umut etmeye bile korktum, tüp bebekle bile hamile kalamayan ben, kendiğinden mi olacaktı yani, 5 yıl onca ay beklemiştim olmamıştı, şimdi olmuş olabilir miydi.. Yine test yapacaktım ve yine negatif olacaktı.. Meğer o çok meşhur '2.silik çizgiyi' ben de görecekmişim :) Meğer sabahın köründe hastanenin aciline gidip ellerim titreyerek yaptırdığım kan testinde beta hcg 'nin 1'in çook üstünde çıkabileceğini öğrenecekmişim :) Meğer hep 'bir vakti var' denilen şey gerçeğin ta kendisiymiş, Rabbimin bir bildiği varmış, bir vakti varmış herşeyin... Biliyorum öyle zor ki sabretmesi, yıkılıp tekrar ayağa kalkıp denemesi, her olumsuzluğa rağmen hala umut etmesi.. Ama sonu güzel olabiliyor arkadaşlar, bizim dualarımızı duyuyor Rabbim ve bize hiç ummadığımız anda öyle bir mucize yolluyor ki, nasıl şükredeceğini bilemiyor insan... Allahıma binlerce şükürler olsun, şu an kollarımda kızım, kokusunu içime çekmek nasip oldu şükürler olsun ki.. Sizlerin de olacak inşallah, umut etmekten vazgeçmeyin, dualarım sizlerle, bebek hasreti çeken herkesle herzaman...

Son düzenleme:
Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı, öyle tanıdık hisler ki... Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın inşallah. Ben de 5 yıla yakın çektim bu hasreti. 4 tüp bebek denedim, hepsinden eli boş çıktım. Aşılamaları, yumurta takiplerini saymıyorum bile.. FSH yükselmeye başladı, yumurtalarım bitiyor korkusuyla bir tedavinin çökünütüsü bitmeden diğerini planlamaya başlardım. Olmadı, olmadı.. Beta HCG değerini 1'in üzerinde göremedim.. Ve bir gün, 4.tüp bebekten negatif sonucu aldığımın ertesi ayında, reglim gecikti. Umut etmeye bile korktum, tüp bebekle bile hamile kalamayan ben, kendiğinden mi olacaktı yani, 5 yıl onca ay beklemiştim olmamıştı, şimdi olmuş olabilir miydi.. Yine test yapacaktım ve yine negatif olacaktı.. Meğer o çok meşhur '2.silik çizgiyi' ben de görecekmişim :) Meğer sabahın köründe hastanenin aciline gidip ellerim titreyerek yaptırdığım kan testinde beta hcg 'nin 1'in çook üstünde çıkabileceğini öğrenecekmişim :) Meğer hep 'bir vakti var' denilen şey gerçeğin ta kendisiymiş, Rabbimin bir bildiği varmış, bir vakti varmış herşeyin... Biliyorum öyle zor ki sabretmesi, yıkılıp tekrar ayağa kalkıp denemesi, her olumsuzluğa rağmen hala umut etmesi.. Ama sonu güzel olabiliyor arkadaşlar, bizim dualarımızı duyuyor Rabbim ve bize hiç ummadığımız anda öyle bir mucize yolluyor ki, nasıl şükredeceğini bilemiyor insan... Allahıma binlerce şükürler olsun, şu an kollarımda kızım, kokusunu içime çekmek nasip oldu şükürler olsun ki.. Sizlerin de olacak inşallah, umut etmekten vazgeçmeyin, dualarım sizlerle, bebek hasreti çeken herkesle herzaman...

Allah razı olsun arkadaşım.inşallah bizim sonumuz da bebek sahibi olmak olur. çektiğimiz sıkıntılar, çileler yerini bulur da bizim de kollarımız dolar. Rabbim kimsenin rahmini ve kollarını boş

koymasın.

mucizemizin bir gün geleceğine sayenizde daha da çok inanıyorum... iyi ki varsınız yaaa... evet vakti zamanı gelcek Rabbime duam bizi çok bekletmesin..hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

ilknurlevent sayılara takılmayalım arkadasım....biz ALLAHtan istiyoruz .rabbim nasip edecekse sayılar doktorlar kürler boş..oyalanıyoruz işteee
belki de zamanını bekliyoruz.
fsh takılmayalım ama kürlerlede oyalanalım
hayıt mutlka !!!!!!!!!kullanıyorsundur degil mi?
arı sütü bal polen...bol bol yürüyüşşş veee booooooooool suu

ve tabiki bolll dua

canımsın kavuşamadık gitti...hayat bize zor haklısın isyan ediyorum arada tövbe ediyorum..
randevuleşsekmi acep:32:

hoşgeldin anatolya
2008den beri mücadele ediyorum 9 yıllık evliyim...bizim savaşımız uzun sürüyor ama inşallah kazanacagız.

yaaaaaaaa ciddimi çooooooooooooooooooooooooooook üzüldüm yaaa
hep ihmal ediyorum boşaltmayı hemen şimdi ne varsa silecegim...Yazdıklarını tekrardan belki yazmak istersin
hep dualarımdasın!!! (yanlış anlaşılmasın herkese dualarım ) ama ilk senin adın geliyor aklıma E kızımın adısın inşallah
perşembe gunu hayılı hayerini alalım inşallahh bebeğimmm
bende seni çoook seviyorummm :16::16::16::16:
kıbrıs konusunda aynı fikirdeyiz..Bende rabbimden ümit kesmedim...isterse olurrr
bu bir sınav ve kazanacagız inşallah...

pıtırcıgın annesii:emir_bebek:
herşey çok güzel olacak inşallah...az kaldı ilk trimester bitti mi rahatlıcaz
bol bol suu ve dinlenmeceeee

tatlummm hayıta başlamıştım 15 gün falan içtim en az... ama bu adetten sonra sıkı bir planım var.. zaten aslan pençesi civan perçemi ve çakşır da kullanmaya başlamıştım.. bu arada arı sütü polene de başlayacağım... b vitamini folic desteğide alıyorum.. kırmızılar gitsin mereyeme de başlayacağım.. bu ay daha çok çabalayacağım..:) dün doktorum da öyle iyi bir destek verdiki bana çok mutlu etti beni :)) mucizem gelcek bunlar vesile ama Rabbim ol dediğinde olacak İnşallahh.. hepimizin bir vakti var ve o vakit gelince biz bunları çoktan unutcazzz:)))
wannaaamm ben bir bakem özel mesaj nasıl atılırmış:)) öğrenem randevulaşalım :))

millstoneeeeciimmm canımm banada gönder beaaa:))
ben mail adresimi diğer siteden ya da buradan gönderirim sana:)

wannaaa artık evdeyim çot sıtılıyom muhabbet etmek gerekk,:))):52::52::52::52::52::52::52::52::31::31::31::31::31::31::31::31::18::18::18::18:

slm kızlar bugün umutlu gördüm sizleri benim hayıt suyum geldi akşam başlaıyorum bakalım umut dünyası işte

wanna picasso ilknur zerrin eminim inanıyorumki bizlerinde yüzü gülecek

ya ben hiç bu kadar kararlı azimli degildim vallahi bana ne oldu ise maşallah deyim benim bebeiş kesin gelir böyle azimli kararlı anne adyını kim istemez

slm kızlar bugün umutlu gördüm sizleri benim hayıt suyum geldi akşam başlaıyorum bakalım umut dünyası işte

ya ben hiç bu kadar kararlı azimli degildim vallahi bana ne oldu ise maşallah deyim benim bebeiş kesin gelir böyle azimli kararlı anne adyını kim istemez

canım bu ay bu sayfada ki aktif kızlar olarak çabalayalım mı? herkes otlarını içsin özellikle arı sütü ve polene destek ilaçlara başlayalım meryem suresi okuyalım herkes elinden geleni yapsınnn......
ben bu otları ne zaman içmeye başlayayım yeniden kırmızılar bu gün azaldı... yarın başlasam mı????
kıslar enerjimizi düşürmeyelim ne olur? mutsuz olunca daha kötü oluyor her şey...

canım bu ay bu sayfada ki aktif kızlar olarak çabalayalım mı? herkes otlarını içsin özellikle arı sütü ve polene destek ilaçlara başlayalım meryem suresi okuyalım herkes elinden geleni yapsınnn......
ben bu otları ne zaman içmeye başlayayım yeniden kırmızılar bu gün azaldı... yarın başlasam mı????
kıslar enerjimizi düşürmeyelim ne olur? mutsuz olunca daha kötü oluyor her şey...

kim ne derse desin bu şans işi inandım yaradan nasip ettikden sonra herşey bahane

dün benim le tüp bebek yaptıran arkadaşın pozitif sonucunu aldım hemde 2 kalite düşünün tamamen şans valla ben tam gaz ilerliyorum eşimide boş bırakmıyorum bugün keçiboynuzu pekmezine başlıyor sigarıyıda azaltacak bakalım şans
benim yaş 35 oldugu için 2 transfer olabilir bu beni sevindiriyor

kim ne derse desin bu şans işi inandım yaradan nasip ettikden sonra herşey bahane

dün benim le tüp bebek yaptıran arkadaşın pozitif sonucunu aldım hemde 2 kalite düşünün tamamen şans valla ben tam gaz ilerliyorum eşimide boş bırakmıyorum bugün keçiboynuzu pekmezine başlıyor sigarıyıda azaltacak bakalım şans
benim yaş 35 oldugu için 2 transfer olabilir bu beni sevindiriyor

merhaba canım. sana sonuna kadar katılılıyorum. kesinlikle şans işi.onlara Rabbim "ol" demiş demekki. bize de "ol" demiştir inşallah. hiç kimsenin rahmi ve kolları boş kalmayacak inşallah

kıslar tabiki öyle şans demeyelim de vakit zaman diyelim ona Rabbim ol derse olur ancak ... İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve rabbim çok bekletmez bizi.. ezanlar okunuyor şimdi rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
bizlerin yaptığı her şey vesile..

valla bende senin yazını gözlerim dolarak okudum... ne güzel bi mucize dimi..Allah hepimize nasip etsin, bize umut oluyosunuz böyle arada bir gelip güzel hikayelerini paylaşan arkadaşlar...Kızınla çoook mutlu olursunuz inşallahh...

canımm sen azimli oldugun kadar güçlüsünde..elinden geleni yap şifaa olsun sana o hayıt suyu....

kesinlikleeee negatif enerji hep olumsuz sonuçlar doğuruyo..bizim topikimizde hamile kalmayan kalmayacak ben eminim bunaaa... kızlar bende 41 gün meryem okudum, manevi olarak o kadar rahatladımki... allah kabul ederse hepimize gönderdim o meryemleri bu kadar dua mutlaka yanıt görecektir...

Rabbim hepinize,hepimizeee hayırlı evlatlatlar nasip etsin tez vakittee,bu mubarek günde Rabbim dualarımızı kabul et....sizi tanımıyorum ama gelip sürekli okuyorum burayı.bi değişiklik varmı diye merak ediyorum.sizinle beraber seviniyorum,sizinle beraber üzülüyorum.dualarıma sizide ekliyorum artık.bi sizi bide temmuz tüp bebek bölümünü takip ediyorum...neden bilmiyorum ama hepinizi çok sevdim:)

slm kızlar.bende bugün aktara gitdim gecende aldığım arı bal polan hazırdı,bu kez aktara yaptırdım.ben anlatdım neler oldugunu oda yanımda karısımı yaptı.arı sütü bal polen bikaç şey daha koydu.bi kavanozu hazırladı verdi.bide aslanpençesi civanperçemi ve altın otu bu üçünden 1 er tutam su bardağına koy onu kaynar suyla 5 dakka demle iç dedi.hemen sonuç bekleme 3 ayda belli olur ddei.bende bugünden başladım.bide duphastonada başladım.dhea kullanıyorum.bişey olma zdemi?

Back
X