Hamilelik ve yumurtalık rezervi

bide gizciğim bana bi karışım demiştinya onuda yaptırdım gecen 1 ayda onuda kullandım.onuda aktara gösterdim.oda bende aynısını bide bikaç şey daha koydum dedi.gizciğim senden ve burdaki herkesten allah razı olsun.bu dhea nın bi faydası olmadı sanırım.5 ay bitiyo nerdeyse kullanalı fsh düştü ama rezervim nasıl daha ölçtürmedim.Alllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.hepimize hayırlı evlatlar versin......

canım şifa olsun ilaçların ben dheanın faydasını görmedim malesef şimdi hayıt suyu akdım onu içiyorum bakalım nasıl olacak karışımların hepsini bir uygulama derim

canım şifa olsun ilaçların ben dheanın faydasını görmedim malesef şimdi hayıt suyu akdım onu içiyorum bakalım nasıl olacak karışımların hepsini bir uygulama derim

dhea bende 5 ay içtim hiç faydası olmadı desem yeri( bende hayıta başlamıştım geçen ay 10 gün içebildim ama aslan pençesi civan perçemi çakşır ne buldumsa da içmiştim yaaa....
umarım bu ay hepimiz içtiklerimizin bir faydasını görürüz kıslarrrr....

hoşgeldin o zaman :) anlattıklarımızda kendinden bi parça görüyosan ondan kanın kaynamıştır bize Allah dualarımızı kabul etsin...

hadi canım şifa olsun inşallah o karışım....

inşalllllaaaahhh canım...artık güzel haberler duymak istiyorum yaaaaa

dhea ben 2 senedir kulllandım boşunaymış canım ya

hayıtın suyunu mu kullandın

dhea ben 2 senedir kulllandım boşunaymış canım ya

hayıtın suyunu mu kullandın

canım ben tohumunu aldım günde 1 -2 demledim içtim. onun dışında asaln pençesi civan perçemi ve çakşır da içtim.. ( ama bunları son 15 gün yaptım bu ay tam yapcam Allah yardımcımız olsun İnşallah...

slm kızlar benim kullandığım ilaç yüzünden hormonlarım tavan yapmıştı. fsh 34 lere çıkmıştı. doktorum menapoza girebilirsin bile demişti. soğan kürü yaptım fsh 12 ye düştü. rezerv için

de kullanılabiliyor diye biliyorum. ben bu ay tekrar deneyeceğim soğan kürünü.

elizan 06 transferin hayırlı olsun inş. tutunacak yaramaz fazla yatma sakın dolaş yavaşça dışarıda meyveyi bol ye yeşillik kabız olma

gayem slm canım buralardayım ben tekrar ayaktayız işte negatif sonucunu gördük ama yola devam hayıt suyu içiyorum hazır aldım bakalım nasıl olacak

sogan kürü evet fsh da ve pco lu olnlarda faydalı tedavi sürecinde içmeyin sakın ignelere bsaşlayınca

yok canım tedavi sürecinde içmeyeceğim. tedaviden bir ay önce içcem

canlarım şimdi kaldığım yerden hepsini tek tek okudumda.benim fsh 175 lerdeydi bu biesteron yani dhe ile 36 ya düştü.ama ben tam 5 aydır kullanıyorum.ve bu ay hastalanınca duphaston sayesinde gidip yeniden tahlillerimi yapcam.giz canım ya sen 2 yıldırmı kullanıyosun ama bana doktorum ddeiki 6 aydan fazla kullanılmamalı yan etkileri var diyodu.bende tüylenme yaptı.allahtan sarışınımda pek belli değil dermişimmm:))şuan 2 gündür aktarın karışımlarını içiyorum.bırakmayada hiiiiiççç niyetim yok.başkada bişey yapmıycam.benim korkum amh yüzünden onun yükselmesi için daktır verdi ama bakalım hayırlısıııı içtiğimiz tümmm bitkiler ilaçlar hepimize şifaaa olsuunnn..........

kızlar ben pek nete girmiyorum.okuyup çıkıyorum.günlerce netden kalkmadığım zamanlar olmuştu.bağımlılık yapmasın diye pek net açmıyorum.ve yürüyüş yapıyorum.geziyorummm mağaza mağaza yapacak bişey olmayıncahem stres etmemek için.bide şu benim gerçeğim 1 yıl kadar önce fsh 22 deydi.çok üzücü bi olay yaşadım bunun etkisiyle 119 a çıkmıştı.sonra doktor bi hap vermişti adını hatırlamıyorum.ondan sonra 5.2 olmuştu.stres fsh çok etkiliyo ama benim AMHhormonundan haberim yoktu onuda 5 ay önce öğrendim(( ve dediğim gibi herşeyin başı stressss...........

merhaba canım Allah'tan umut kesilmez bizlerde her tedavi sonucunda yeni umutlara yelken açıyoruz... bir gün inşallah sabrımızıın sonucu hayırlısıyla meleklerimize kavuşacağız... hayıt tohumu aldım ama içemedim... şu an tedavi sürecinde değilim ama geçenlerde kontrol amaçlı gittiğimde bir dahaki tedavime destek olması için biosteron kullanıyorum .. acaba hap kullanırken hayıt tohumu içsem bir sakıncası olur mu ki?

Allah senden razı olsun güzelim..Böyle gerçeklere ihtiyacımız maalesef ki çok oluyor..
İyiki geldin yazdın bizlere..
Allah sana bebeğine ailene sağlık mutluluk ağız tadı versin..

Sev bizi sevvvv..
Hoşgeldinnn diyip bir sarılayım sana

Bu arada wannacığım mesajın gelmedi bana haberin ola..
Tabiiki hemen sanada yollarım..Bu vakte kadar nasıl yollamamışım hayret zaten:)
Benden haberler; elhamdulillah cuma günü gittim daktıra.Kist gitmişş..Adetliyken bakıldığında sağda sadece kist vardı bozulmuş durumdaydı ama folikül yoktu solda vardı folikül..Şimdi adetimden itibaren sayarsak 10. günü gittim ve sağdada 1 adet folikül var..
Doktor vücudun sinyaller yolluyor ama bir şey istiyor dedi.Akuya başlasam çok iyi olacak ama zamanım da yok parada(
Ne zaman büyüyecekleri belli olmaz dedi.
Zaten Aynı merkeze gittiğim arkadaşımın çook sonra büyüyen yumurtası ile şu anda 12 haftalık hamiş olduğunu düşününce diyorum doğru yoldayım..haftada 1 daktır muayene ediyor..Ivı tüp Emre KAratekelioğlundan acayip memnunum..İlk görüşme ücretsiz..Mutlaka hepiniz gidip 1 kerede olsa görüşün derim canlarım..Öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…