slm kızlar.bende bugün aktara gitdim gecende aldığım arı bal polan hazırdı,bu kez aktara yaptırdım.ben anlatdım neler oldugunu oda yanımda karısımı yaptı.arı sütü bal polen bikaç şey daha koydu.bi kavanozu hazırladı verdi.bide aslanpençesi civanperçemi ve altın otu bu üçünden 1 er tutam su bardağına koy onu kaynar suyla 5 dakka demle iç dedi.hemen sonuç bekleme 3 ayda belli olur ddei.bende bugünden başladım.bide duphastonada başladım.dhea kullanıyorum.bişey olma zdemi?
canım şifa olsun ilaçların ben dheanın faydasını görmedim malesef şimdi hayıt suyu akdım onu içiyorum bakalım nasıl olacak karışımların hepsini bir uygulama derim
hoşgeldin o zaman :) anlattıklarımızda kendinden bi parça görüyosan ondan kanın kaynamıştır bizeRabbim hepinize,hepimizeee hayırlı evlatlatlar nasip etsin tez vakittee,bu mubarek günde Rabbim dualarımızı kabul et....sizi tanımıyorum ama gelip sürekli okuyorum burayı.bi değişiklik varmı diye merak ediyorum.sizinle beraber seviniyorum,sizinle beraber üzülüyorum.dualarıma sizide ekliyorum artık.bi sizi bide temmuz tüp bebek bölümünü takip ediyorum...neden bilmiyorum ama hepinizi çok sevdim:)
slm kızlar.bende bugün aktara gitdim gecende aldığım arı bal polan hazırdı,bu kez aktara yaptırdım.ben anlatdım neler oldugunu oda yanımda karısımı yaptı.arı sütü bal polen bikaç şey daha koydu.bi kavanozu hazırladı verdi.bide aslanpençesi civanperçemi ve altın otu bu üçünden 1 er tutam su bardağına koy onu kaynar suyla 5 dakka demle iç dedi.hemen sonuç bekleme 3 ayda belli olur ddei.bende bugünden başladım.bide duphastonada başladım.dhea kullanıyorum.bişey olma zdemi?
dhea bende 5 ay içtim hiç faydası olmadı desem yeri( bende hayıta başlamıştım geçen ay 10 gün içebildim ama aslan pençesi civan perçemi çakşır ne buldumsa da içmiştim yaaa....
umarım bu ay hepimiz içtiklerimizin bir faydasını görürüz kıslarrrr....
dhea bende 5 ay içtim hiç faydası olmadı desem yeri( bende hayıta başlamıştım geçen ay 10 gün içebildim ama aslan pençesi civan perçemi çakşır ne buldumsa da içmiştim yaaa....
umarım bu ay hepimiz içtiklerimizin bir faydasını görürüz kıslarrrr....
dhea ben 2 senedir kulllandım boşunaymış canım ya
hayıtın suyunu mu kullandın
elizan 06 transferin hayırlı olsun inş. tutunacak yaramaz fazla yatma sakın dolaş yavaşça dışarıda meyveyi bol ye yeşillik kabız olma
gayem slm canım buralardayım ben tekrar ayaktayız işte negatif sonucunu gördük ama yola devam hayıt suyu içiyorum hazır aldım bakalım nasıl olacak
sogan kürü evet fsh da ve pco lu olnlarda faydalı tedavi sürecinde içmeyin sakın ignelere bsaşlayınca
elizan 06 transferin hayırlı olsun inş. tutunacak yaramaz fazla yatma sakın dolaş yavaşça dışarıda meyveyi bol ye yeşillik kabız olma
gayem slm canım buralardayım ben tekrar ayaktayız işte negatif sonucunu gördük ama yola devam hayıt suyu içiyorum hazır aldım bakalım nasıl olacak
sogan kürü evet fsh da ve pco lu olnlarda faydalı tedavi sürecinde içmeyin sakın ignelere bsaşlayınca
Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı, öyle tanıdık hisler ki... Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın inşallah. Ben de 5 yıla yakın çektim bu hasreti. 4 tüp bebek denedim, hepsinden eli boş çıktım. Aşılamaları, yumurta takiplerini saymıyorum bile.. FSH yükselmeye başladı, yumurtalarım bitiyor korkusuyla bir tedavinin çökünütüsü bitmeden diğerini planlamaya başlardım. Olmadı, olmadı.. Beta HCG değerini 1'in üzerinde göremedim.. Ve bir gün, 4.tüp bebekten negatif sonucu aldığımın ertesi ayında, reglim gecikti. Umut etmeye bile korktum, tüp bebekle bile hamile kalamayan ben, kendiğinden mi olacaktı yani, 5 yıl onca ay beklemiştim olmamıştı, şimdi olmuş olabilir miydi.. Yine test yapacaktım ve yine negatif olacaktı.. Meğer o çok meşhur '2.silik çizgiyi' ben de görecekmişim :) Meğer sabahın köründe hastanenin aciline gidip ellerim titreyerek yaptırdığım kan testinde beta hcg 'nin 1'in çook üstünde çıkabileceğini öğrenecekmişim :) Meğer hep 'bir vakti var' denilen şey gerçeğin ta kendisiymiş, Rabbimin bir bildiği varmış, bir vakti varmış herşeyin... Biliyorum öyle zor ki sabretmesi, yıkılıp tekrar ayağa kalkıp denemesi, her olumsuzluğa rağmen hala umut etmesi.. Ama sonu güzel olabiliyor arkadaşlar, bizim dualarımızı duyuyor Rabbim ve bize hiç ummadığımız anda öyle bir mucize yolluyor ki, nasıl şükredeceğini bilemiyor insan... Allahıma binlerce şükürler olsun, şu an kollarımda kızım, kokusunu içime çekmek nasip oldu şükürler olsun ki.. Sizlerin de olacak inşallah, umut etmekten vazgeçmeyin, dualarım sizlerle, bebek hasreti çeken herkesle herzaman...
Rabbim hepinize,hepimizeee hayırlı evlatlatlar nasip etsin tez vakittee,bu mubarek günde Rabbim dualarımızı kabul et....sizi tanımıyorum ama gelip sürekli okuyorum burayı.bi değişiklik varmı diye merak ediyorum.sizinle beraber seviniyorum,sizinle beraber üzülüyorum.dualarıma sizide ekliyorum artık.bi sizi bide temmuz tüp bebek bölümünü takip ediyorum...neden bilmiyorum ama hepinizi çok sevdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?