Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Dene tabiiki canım şifa olsun..
Sırf soğan ile düştüyse ne mutlu sana..
Mutlu ol stresten uzak durmaya çalış..İnş meleğin yada meleklerin seni bulsunlar bir an önce emi..

Millstone

Sev bizi sevvvv..
Hoşgeldinnn diyip bir sarılayım sana

Büyümekte olan yumurtacıklarım ve bennnnnn hoşbuldukkkk:) Dur bende sarılayımmmm:))

Son düzenleme:

arkadaşınla aynı yoldan gidersin sonucunuzda aynı olur inşallah canım benimm

slm kızlar yeni haber varmı diye bakayım dedim

çarşamba badana temizlik var 5 gün evdeyim yani biraz uzaklaşmam iyi olur herhalde

Autumn hoşgeldin cnm..bu topic hepimize şans getirsin inşşallah

ilknurlevent şifa olsun hayıt çayları.bunun yanında arı sütü ( ben kapsül kullanıyorum ) bal polen.iyi bi multivitamin,omega3 ,larginine,
(ben coraspirinde içiyorum) de alsan fena olmas hani...

dumanım pıtırcığınla seni öpüyuorum kocaman..

zerrin nasılsın?

mantı nerelerde yaaa ? arada görünn ya özlüyoruz..
buarada infertility cure e ciddi ciddi başladım okuyorum ve hatta notlar çıkaracagım.ama şu beslenem düzenini nasıl uygulayacagım .orası biraz karışık..çünkü moralim bozukken yemeye veriyorum kendimi hemde ne kadar zararlı şey varsaaa onlara saldırıyorum.

millstone mailimi yollamadım daha ama şimdi hemen yolluyorum mailini bekliyorum..kist gitmiş hadi gözün aydın o yumiler bebiş olsunda totolarını vurup vurup sevelim...

giz kolay gelsin badana boya hiç sevmem zor işler

gayem07 canım seni kocaman öpüyorum son durumunu okudummu yoksa hatırlamıyorum..umarım herşey yolundadır.

masterbully harika bi hikaye Rabbime şükürler olsun bizede nasip etsin inşşalh.. bize koçluk yap arada moral destege çok ihtiyacımız oluyor...

kızlar buarda eşimin iş arkadaşıını 39 yaşında kötü hastalıktan kaybettik .(( pankreastaydı ve 7 ay içinde eridi ve gözlerini yumdu...bizi çok etkileyen ve üzen günler yaşıyoruz.nur içinde yatsın
insan hayatta herşeyin boş oldugunu biliyor biliyor da unutuveriyor...

evlenmiş boşanmış biriydi ....evladı yoktu
Allahan hep gözlerimizi yumdugumuzda bize bi fatiha okuyacak hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etmiş olmasını diliyorum.Rabbim bizi yalnız başımıza bırakmasın amin...

adını unuttugum arkileirmde varsada kocaman öpüyorummmm

kızlar bende dhea yı kullanıyorum ama fshım düştü.ama amh ne durumda bu hafta içi kan verince çıkacak bakalım.inşallah hepimize bu yiyip içtiklerimiz şifa olur.....

canım şifa olsun ilaçların ben dheanın faydasını görmedim malesef şimdi hayıt suyu akdım onu içiyorum bakalım nasıl olacak karışımların hepsini bir uygulama derim

giz canım dheanın faydası derken amh içinmi yoksa fsh içinmi faydasını göremedinki biraz açıklayabilirmisin.bide canım fsh ın kaçlardaydı hiçmi düşmedi.inşallah bundan sonra hayıt suyunun faydasını görürüsün.ve güzel haberlerini burdan yazarsınn...

kızlar selammm.nasılsınız??? geldim okuyorum sizleri ama yazmıyorum k.bakmayın, bu aralar pıhtılaşmam arttı pıhtılaşma topikine daldım başım ağrıyo şimdide çıkıcam.selam vereyim öncesinde dediydim... öptüm hepinizi.....şu haftalar bebişim ve benim için biraz sıkıntılı geçiyo bizim için dua edin olurmu,kimin duasının kabul olacağı belli olmaz,belki içinizden birinin o an dua kapısı açıktır, sürekli ağlıyorum ağlıyorum kötüyüm Allahım sabır güç ve bebeğime kuvvet versin,uzun ömür versin bırakmasın yine beni dr bebeği kaybedebiliriz önceki senaryolar yeniden canlanıyo gibi hazırlıklı ol dedi

İçimi acıttın Birsencim deme yaaa öylee..
İnşş dua edelim..Meleğin seni bırakmasın sağlıkla gelsin annesinin kucağına diye..
Pıhtılaşma çok büyük bir sorun değil gibi görünüyor gözüme çaresi var gibi sanki ama demekki yaşayan bilir ancak..İnş şu haftaları hemencecik atlatır huzura kavuşursun cnm..

canım rabbim korktuğuna uğratmasın bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminn

arkadaşım geçmiş olsun ... umarım en kısa sürede her şeye normale döner ; bebişinin ve senin hayırlısıyla iyi haberlerini alırız..
doktor her zaman için en kötüyü söylerler sen yine de içini ferah tut arkadaşım .. güzel şeylere odaklan lütfen... Allah yardımcın olsun canım ..

canım ; başınız sağ olsun.. Allah rahmet eylesin ....
ben hala tatildeyim :) tedaviye ara verdim ama kontrollerim ara ara devam ediyor .. şu an için dhea kullanıyorum yumurta rezervi için ... kontrollerde yumurtalıklarımın çalıştığını , adetlerimin düzenli gittiğini söyledi doktor..bu sürecin bana geldiğini söyledi. inşallah gidişat bu yönde ilerlemeyi devam eder.. ama hala 3. tedaviye hazır olmadığımı merkezin kapaısından içeri girer girmez anladım. biraz daha zamanım var anlaşıldı.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. tez vakitte hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz inşallah.. bu arada dhea ile birlikte hayıt içsem bir sakıncası olur mu ki ?

slm arkadaşlar

zerrin dhea yı fsh için kullanmıştım fsh hep 16 18 20 civarında benim 9 düştü tüp bebege başladıgımda

gayem dhea ile hayıt ı kullanabilirsin tatlım ben kullanmıştım

canım sakin ol ne olur!!!! Allahım bebeğini sana bağışlasınnn.... sabrını gücünü kuvvetini arttırsın canımmm.. ama sen kendini üzersen nasıl durcak o bebiş.. annem sen onun için ağlamamlısın nolur yavruyu zorlama üzülmek iyi gelmez sana .. ne olur... dualarım seninle...

duman canım.sen üzülüp ağladıkça dahada kötü olursun.rabbim bebeğini korusun.sana sımsıkı tutunsun.dua ediyorum.hepimiz için çook dua ediyorum.canım benim yarın kandil hepimiz çoook dua edelim ve sen içini ferah tut.Allahın izniyle bebişin hayırlısıyla seni hiiççç bırakmıycak inşallah...

canım rabbim korktuğuna uğratmasın bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminn

kızlar çook sağolun.. her zaman ilk şok bende çok büyük moral bozukluğu yaratıyo, bugün iğne sayımı artırdım biraz daha içim rahat...zor olacak biraz ama inşallah sonu güzel olacak... bu konuda şansızız biz malesef sıkıntılar peşimizi bırakmıyo ama inşallah sonunda hepimizin yüzü gülecek...

günaydınn

Bugün mübarek Berat gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun… güzeller dualarınızda eksik olamamak dileği ile tüm dualarımızı rabbimiz kabul etsin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…