amin inşallah ilknurumleventim :))
gitmedim sayfayı referesh yapınca bi kayboldumzeki müren diyodu ya:))) dualarla yaşıyorum
bende aynı o moddayım..dualarla yaşıyorum ama kesmiyo artık kimyasal destek şart oldu bu seferde zaten çoooook düşük olan gebelik ihtimalimi alıyor elimden...
bir kayıp yaşadık eşimle etkisindeyiz.dün defin işlemleri yapıldıı.dedim ki eşime:Yalnız gelip yalnız gidiyoruz işte...
(acaba çocuk için çok mu ısrarcı davranıyorum ) bu iç sesimdi
bir tuhafım yaani güzelim...sen nasılsın? tatil nasıl geçiyor ?
ben şimdi aksaraydayım.. mardinde 4 yıl çalıştımm... 3 yıl köyde 1 yıl merkezde... mardini birascık severimm:)) yaz tatilini çok hızlı ve iyi değerlendir..muayene de kırmızılar geldiiğinde gidiyosun onun için hızlı olmalısınnnfsh dan sonra bi ortak yönümüz daha çıktı. ben de mardinde öğretmenim :)) yaz tatilini iyi değerlendirmeliyim. verdiğin bilgiler için çok sağol canım....dr. hakan ve dr. emreyi araştıracağım...
tatluumm yatak odasında küçcük bir böcek gördüydüm sildim süpürdüm temisledimmm:)) yemek yapcam ahanda tatil bu moddaaa:)) böööööööööö:)) arada burda kalan kıslarla kahvaltı yapıoz ama evimi çok seviyom... çıkasımda gelmioo... tatil böle.. kitap oku nete girrr... böle gidiooo... iyi olmaya çalışıyorum.. düşünmemeye çalışıorum her gece bebek hayaliyle dalıyorum uykuya ...sigaramdan hala vazgeçemedim azaltsamda en iyi dostlarım kitabım sigaram desem yeri.. bir de sizler iyiki varsınız...
benim tuhaflığım 10 senelik bu hastalık hayatıma girdiğinden beri tuhafım yaaaa...........
millstone ve sana çok kızıyorum çoookk...bak bende içiyordum ama bi karar vermem gerekti bebeğimi seçtim ve bıraktım.bebek gelmedi ayrı konu..ama gelecek inşşallahhhh..inanıyorum bugün gelecek..gelmezse bile beni ahitrette bekleyen 10 haftalık melegim var
sigara içmek stresini azaltmıyor..durumu daha complex hala getiriyor..iyice arapsaçı olan bi durumu karıştırıyor...!!!!
vaz geç!!! VAZGEÇİN
şu videoyu izledin mi?millstone a yollamıştım...
lütfennnn hadi yeni bir başlangıç
için....
((((((((((((((( 50: üzüldümm
haklısın tatlımmm... hemide çokkkk...........
öptüm seniii
kızarım ama teyze olcam benn:):26::26:
ayy biraz fazla mı sert çıktım acaba ?
ben şimdi aksaraydayım.. mardinde 4 yıl çalıştımm... 3 yıl köyde 1 yıl merkezde... mardini birascık severimm:)) yaz tatilini çok hızlı ve iyi değerlendir..muayene de kırmızılar geldiiğinde gidiyosun onun için hızlı olmalısınnn
duman tam sana bakınıyordum ...nasılsın? inşallah herşey yolundadır kuzum..
işten keşke bi süre izin alsan..bol bol suuu çok hareketsızlıkte iyi değil bildiğim kadarı ile..
Canımsın teşekkür ederim duman...hayat işte
malesef bende hep aynı şeyi düşünüyorum her yeni gelen arkadasla eyvah aynı sıkıntıları yaşayacak keske bura karşılaşmasaydık diyorum..inşallah çabuk biter bekleyişimiz. zor günler geçecek duman allahın izniyle..test sonucunda tertemiz çıkacak...
elinden geleni fazlasıyla yapıyosun rabbim üzmeyecek inşallah bizi...
hadi git dinlen çok yorma kendini...iyi gecelerr
:26::26:
ayy biraz fazla mı sert çıktım acaba ?
kızarım ama teyze olcam benn:)
bende öperim ve severimm ilknurumleventimm
herkese merhaba, yeni üyeyim. benim de fsh yüksekliği sorunum var.yardımcı olursanız çok sevinirim. yakında tüp bebek denemeyi düşünüyorum ilk denemem olacak ama hala doktoruma karar veremedim. benim ilk ve tek şansım olacak belki de. maddi olarak 2. bir deneme yapamayabiliriz. fsh 30 civarı ,amh 0.71 , yaş 29. benim durumumdaki hastalarda başarı grafiği yüksek doktor önerilerinizi bekliyorum.lütfeeeeeennnn yardım edin kafayı yiyycemmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?