Hamilelik ve yumurtalık rezervi

hamileyim.değer 150. arkadaşlar fsh ım 18 lerden soğan kürü ile 12 ye düşürdüm bu ay.ve 2 .ci tüp denememizde tuttu.amh 0,4 dü.ve eşimde %97 morfoloji sorunu var.

Canım Rabbim 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almak nasib etsin..Kaç yumoş olmuştu kaçıncı gün transferi idi nerede hangi doktorda yaptırdın??? sadece soğan kürümü kullandınn..Yaşın kaç canım..kaçıncı denemen birdee..Ayyy ne çokk soru sorrdummm ama napıyimm engel olamadım kendimee..

Maşallah subhanallah sana ve bebişineee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Halay ekibi senin için:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

maşşallah arkadaşımmm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinn inşallahhh

kullandıklarını ve doktorunuda yazarmısın tazecik anne:54:

canım rabbim hepinize nasip etsin.bugün gerçekten çok yoruldum.ama 'kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız ' isimli tpiğimde ayrıntılı yazdım. yaptığım kürleri,belirtilerimi ve tavsiyelerimi.beklerim topiğime.ben buraya size umut olsun diye yazdım.

ege üniversitesi. 6 yumoş toplandı. 4 döllendi ama 1 tanesi trans edildi. diğerleri dondurulacak kalitede değildi.

31 yaşındayım. topiğimde 38 sayfa var zaten.ama mutlaka sabredip okuyun hikayemi ve 2 ayda neler yaptığımı.

canım rabbim hepinize nasip etsin.bugün gerçekten çok yoruldum.ama 'kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız ' isimli tpiğimde ayrıntılı yazdım. yaptığım kürleri,belirtilerimi ve tavsiyelerimi.beklerim topiğime.ben buraya size umut olsun diye yazdım.

tamam canım şimdi hatırladımm sen o rozellasınnnn..Daha öncede yaışmıştık zatenn..ama senin azmine ben zaten hayranndımmm..Süper bir oto kontrole sahipsinn.İnş emeklerinin karşılığını Rabbim vermişşştirr..9 ayy sağlıkla geçirirsinnn canımm..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

pardon 32 yim. hepiniz için dua ediyorum.biliyosunuz bizim durumumuzdaki kadınların az ve kalitesiz yumoşlar oluyo.bde eşde sorun varsa. zaten normal hamilelik başlıbaşına mucize iken bizimki extra mucize oluyor.allah tamamlamak nasip etsin

anladığınızda bırakırsınız kıslarrrrr..sonuçta biz zaten eli kulağında sürekli aklımız orada olduğundna böyle bir durumu geç farketme olasılığımız yokk dimiii yaneeeeeeeeeee:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

aynen öyle vallaaa adetime 10 gün varken başlıyorum test yapmayaaa resmenn:1::1:

Ablanız kurrrrrrrrrrrrrrbannnnnnnn olsun size:9::9::9::9:

millstonum ile tamamen hemfikirimm...kendisi gereken açıklamayı yapmış..
agzın bal yesin millstone bacı,tez vakitte gebe kalasın:49:

aminnn diyorum millstone için önce:)tamam sizi dinliyoruz hissettiğimiz anda bırakıyoruz herbişeyi:21::21:

millstonumda burdaymış ya:) kızlar merhaba bende FSH magdurlarındanım malesef. aralık ve subat aylarında 2 negatif tüp denemem oldu. bu aralar normal yollarla calısıyoruz bakalım Rabbim verir inşallah. Benim FSH 15 ve 17lerdeydi. en son aralık ayıydı yaptırdıgımda.şimdi ne durumdadır bılmıyorum. gecen ay 10 gün sogan kürü uyguladım. İncir kürü bir iki gün yaptım sonra arada kaynadı gıttı aklıma geldıkce yapıyorum.artık bosverdim herhalde.Saldım yani ben iyice anlıcagınız:51::51:.olursa olur dıyorum napalım.Rabbim elbet dualarımızı geri çevirmeyip bize göndericektir mükafatını. öpuyorum hepınızı. gorusmek uzere....
hoşgeldin :) tüp bebek topiğinden hatırlıyorum seni resmine bakıp ne tatlı kız diye geçirmiştim içimden:16: inşallah dualarımız kabul olur hepimiz bebişlerimize kavuşuruz canım...

cnm hoşgeldin valla hepimiz aynı durumdayız malesef:14:
soğan kürünün faydası oldugunu düşünüyorum bende acaba başlasammı bilemedim..ne duysam ne bulsam ne görsem atlıyorummm...

şuann tam da şimdi çok ÇOK salya sümükümmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Alllahımm daha fazla aratmaa bizii boynu bükük bırakmaaa
noldu ama yaaaaaa:43::43: moralini bozma lütfen yaaa bizim en çok ihtiyaç duyacağımız şey yüksek moral ,sonra biraz şans sonraaa yumurta ve süpermenler:) ve tabi Allah da yanımızda olursa herşey güzel olur inşallahhhh...

hamileyim.değer 150. arkadaşlar fsh ım 18 lerden soğan kürü ile 12 ye düşürdüm bu ay.ve 2 .ci tüp denememizde tuttu.amh 0,4 dü.ve eşimde %97 morfoloji sorunu var.

canım yaaa maşallah Allah tamamına erdirsin ne kadar moral veriyo böyle güzel haberler bi bilsen..inşallah bebeğini kucağına alırsın ve Allah bizede gösterir bu günleri...

senindemi acı yaaa bende acı diye ağzıma süremedim demek genel özelliği acı olmasıymış bu karışımların:9:

merhaba duman hanımmı ısmınız bılmıyorum ama benı hatırladınızmmı benımde cocugum olmuyordu yazınızı okudumda gercekten bu karısımların faydası oluyormu gecen bız esımle doktora gıttık hıc bır sorun yok dedıler degerlerde fakat anlamıyorum hıcbırsey cok canım sıkkın:((

senindemi acı yaaa bende acı diye ağzıma süremedim demek genel özelliği acı olmasıymış bu karışımların:9:

merhaba duman hanımmı ısmınız bılmıyorum ama benı hatırladınızmmı benımde cocugum olmuyordu yazınızı okudumda gercekten bu karısımların faydası oluyormu gecen bız esımle doktora gıttık hıc bır sorun yok dedıler degerlerde fakat anlamıyorum hıcbırsey cok canım sıkkın:((

Selam ya ben bıraz internet kullanmayı beceremıyomda bana mesaj yazmıssınız tesadufen bende sıze bır soru sormustum denk gelmıs gercekten sasırdım:) özel mesaj gönderemıyorum daha yenıymısım:(

Selam ya ben bıraz internet kullanmayı beceremıyomda bana mesaj yazmıssınız tesadufen bende sıze bır soru sormustum denk gelmıs gercekten sasırdım:) özel mesaj gönderemıyorum daha yenıymısım:(
merhaba:) valla bu karışımlar hakkında pek iyi değilim ama alternatif tıp bence işe yarıyodur mutlaka..en basiti yumurtaların kalitesine yardımcı olur diye düşünüyorum ;)

hatırlıyorum tabi cnm... 1 senelik evliydin sanırım dimi? daha önce hiç hamile kaldınmı peki? hangi değerlerine bakıldı?

dumanımm daha iiyim tüm akşam agladım desem yeridir evde de yalnızımm..kınamayın kızlar valla tutamıyorum gözyaşlarımı...
hep töbe rabbim affet diyorumm bugünüme şükür diyorum ama işte böleee :14:

Back
X