Hamilelik ve yumurtalık rezervi

dumanımm daha iiyim tüm akşam agladım desem yeridir evde de yalnızımm..kınamayın kızlar valla tutamıyorum gözyaşlarımı...
hep töbe rabbim affet diyorumm bugünüme şükür diyorum ama işte böleee :14:

bugünde böyle olsun ama geçsin gitsin o zaman olurmu:( bazen olur yapacak bişey yok içini dök rahatla bari canım ya:( inşallah herşey güzel olacak hepimiz çok hakediyoruz bunu:43:

öyle valla haklısın bazen elinden bişi gelmiyooo insanın...
eşin nasıl oldu?
sanırım aynı zamanlarda regli olduk dumanımmm çalışmalar başlasın diyorummm...alorr dance:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

çalışmayanaaa bebek yok:1:

eşin nasıl oldu?
sanırım aynı zamanlarda regli olduk dumanımmm çalışmalar başlasın diyorummm...alorr dance:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

daha iyi cnm ütü yapıyo şimdi demekki baya iyi:60: ben ara verdim gibi antibiyotik kullanıyo eşim diye,bitsin ilacı başlarım bikaç güne,yapacağız olacakkkkk:72::72::72:

canımm ben çıkmalıyım şimdi çok uykum geldi:( görüşürüz öptüm seni kendine iyi bak üüzlme daha fazla olurmu:14::14:

tamam canım hayırlısı olsunnn...iyi geceler...hade melekler govalasın :54:

kocişi çok çalıştırma yorulmasın:9:

pardon 32 yim. hepiniz için dua ediyorum.biliyosunuz bizim durumumuzdaki kadınların az ve kalitesiz yumoşlar oluyo.bde eşde sorun varsa. zaten normal hamilelik başlıbaşına mucize iken bizimki extra mucize oluyor.allah tamamlamak nasip etsin

Maşallah diyorum başka bisi demiyorum:nazar:
Ben de senin gibiyim, esim de eşin gibi:18:
Problemlerimiz aynı yani...
Allah hayirlisiyla tamamına erdirsin inşallah.
Kucağına almayı nasip etsin Allah.
Ben şimdi hemen senin topige gidiyorum:37:

gunaydin kizlar
dun aksam canim sıkkındı girmedim foruma ama burası dolmuş taşmış... :)) hareketli bi akşam olmuş. ben de isterem.

dumanımm daha iiyim tüm akşam agladım desem yeridir evde de yalnızımm..kınamayın kızlar valla tutamıyorum gözyaşlarımı...
hep töbe rabbim affet diyorumm bugünüme şükür diyorum ama işte böleee :14:

eşin nasıl oldu?

Bende senin takipçinimm hem:9::9::9::9::9: Canımmmm o kadar iyi anlıyorum kiiii seniii..bende gel git psikolojili biri oldum iyiceee şu aralarr..Aku iyi geliyormuş meğersem bana..Rahatlatıyormuş benii.Valla 15 gündür gitmedim diyee iyice tuhaflaştım son günlerdeee:21::21::21::21::21::21: Ayynen dediğin gibi bende diyorummm..Bu günümüzü aratacakk başka dertler vermesin ya Rabbimm..

gunaydin kizlar
dun aksam canim sıkkındı girmedim foruma ama burası dolmuş taşmış... :)) hareketli bi akşam olmuş. ben de isterem.

Mantıııııııııııııı nerdesinn kızzzzzzzzz:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Bende senin takipçinimm hem:9::9::9::9::9: Canımmmm o kadar iyi anlıyorum kiiii seniii..bende gel git psikolojili biri oldum iyiceee şu aralarr..Aku iyi geliyormuş meğersem bana..Rahatlatıyormuş benii.Valla 15 gündür gitmedim diyee iyice tuhaflaştım son günlerdeee:21::21::21::21::21::21: Ayynen dediğin gibi bende diyorummm..Bu günümüzü aratacakk başka dertler vermesin ya Rabbimm..

Mantıııııııııııııı nerdesinn kızzzzzzzzz:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

yaaaaaaaa ben sobeliycektimmm
oynamıyorumm:19::19::19::19::19:

biliomusun nedendir bilmem aynı ruh halinde oldugumuzu hissediyorummm seninleee sabırtaşımm benim..
aku şart oldu bana ...buara ne oldu anlamıyorum ama çook hamile haberi aldım rabbim affet isyan etmiyorumm ama içim buruluyooo
bi elektirik alıp rahatlamam lazım olmadı prizleri kullanırım:9:

mantı bajıı nerlerdesinn yaaa
rejimi bozdurdun kaçtınnn aşkol yanii

Son düzenleme:
yaaaaaaaa ben sobeliycektimmm
oynamıyorumm:19::19::19::19::19:

biliomusun nedendir bilmem aynı ruh halinde oldugumuzu hissediyorummm seninleee sabırtaşımm benim..
aku şart oldu bana ...buara ne oldu anlamıyorum ama çook hamile haberi aldım rabbim affet isyan etmiyorumm ama içim buruluyooo
bi elektirik alıp rahatlamam lazım olmadı prizleri kullanırım:9:

Bende aynısını hissediyorum canımmm demek karşılıklıymışşşş:7::7::7::7::7::7::7: Valla aku konusundaa aynenn all elektriği bul kafayıı diyorummm:9::9::9::9::9::9::9::9: benimde doktor amerikada acilenn gelsede gittsemm valllllllaaaaaaaaaaaa..Hamile haberi konusuna gelince hiçç sorma dünden berii 3ü buldu birinin yaşı 40 ve askerde oğlu varrr hattaa:43::43::43::43::43::43:
Vakti saati var inş bizimkilerindee ama ne olur Ya rabbim diyorum en kısa zamanda gönder meleklerimizi sağlıkla mutluluklaaaa..:14::14::14::14::14::14::14:

Bende aynısını hissediyorum canımmm demek karşılıklıymışşşş:7::7::7::7::7::7::7: Valla aku konusundaa aynenn all elektriği bul kafayıı diyorummm:9::9::9::9::9::9::9::9: benimde doktor amerikada acilenn gelsede gittsemm valllllllaaaaaaaaaaaa..Hamile haberi konusuna gelince hiçç sorma dünden berii 3ü buldu birinin yaşı 40 ve askerde oğlu varrr hattaa:43::43::43::43::43::43:
Vakti saati var inş bizimkilerindee ama ne olur Ya rabbim diyorum en kısa zamanda gönder meleklerimizi sağlıkla mutluluklaaaa..:14::14::14::14::14::14::14:

inanmıyorum o zaman aynı ruh halindeyizzz...hamile haberi üzerine hamile haberi..rabbim saglıklı hayırlı evlat versin isteyen herkeseee aslaaa gözüm yok isteyen herkese versin içinde bizede versinn:34:

anladın sen onu:43:içim buruluyooo

olmadı yüksek gerilime mi çıksam ne yapsam akunun voltajı beni kesmeycek gibi:52::52::52::52::52::52:

haa yaa bide ne diosun şimdik dhea konusunda bende mi başlasam tekrar dan aacaba...sende de sivilce yapmış...bende de sivilce olmuştu hemde çok fena kşınıyoduuu heeee....
biostreon dhea dışında başka marka kullansam ne olar ki???günde 75 mg alıyodum şimdi 50 mg alayım diorum...
ne dersin şekerim?

inanmıyorum o zaman aynı ruh halindeyizzz...hamile haberi üzerine hamile haberi..rabbim saglıklı hayırlı evlat versin isteyen herkeseee aslaaa gözüm yok isteyen herkese versin içinde bizede versinn:34:

anladın sen onu:43:içim buruluyooo

olmadı yüksek gerilime mi çıksam ne yapsam akunun voltajı beni kesmeycek gibi:52::52::52::52::52::52:

haa yaa bide ne diosun şimdik dhea konusunda bende mi başlasam tekrar dan aacaba...sende de sivilce yapmış...bende de sivilce olmuştu hemde çok fena kşınıyoduuu heeee....
biostreon dhea dışında başka marka kullansam ne olar ki???günde 75 mg alıyodum şimdi 50 mg alayım diorum...
ne dersin şekerim?

Tatlım bende dün aldımm yeni kutu dehamı 1,5 ay aradan sonraa..Biesteron dışında marka konusunda hiç bir fikrim yok ama içeriği aynı iseee fiyatıda uygunsa bence ne fark edecekkii..Bende senin gibi ilk korka korka 50 mg başladım 15 gün sonra arttırdımm..Şimdii fışır fışır 3 tane içtim bugün mesela korkmadım :18::18::18::18::18: nedense alışmışım buna galiba..Sen de öyle yaparsın yavaştan yükseltirsin..Yüksek gerilim fikrine de bayıldım ayrıcaaa..Bide o topik bu topik derken başım döndüü senin paçandan çekiştiricem diyee heee:4::4::4::4::4::4::4::4:

Bide ne sorucam sigara içen varmı aranızda ben bide o haltı yiyorum bu kadarrr hastalığaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:4: sorma millstonee bajım yaaaaa pinpon topuna döndük heee:4::4::4::4::4::4:

hadi bakalım şifa olsun dhea...hayırlı sonuçlara sebeb olsun bebegine kavuşmana vesile olsunnn:34:
50 mg la başlamak iiyi fikir ...ama korkmaaa güselim korkmadan iç bi çok doctor dhea dayıyo biliosun...sorun yok:51:
baktın sivilce yok 75 mg yap gitsinn...sanki içmediğimiz şey mi?

yüksek gerilim derdime derman olsa gözümü kapar giderim hheee...
ne verseler yiyip içmee ne deseler yapmaya razıyım:50::50::50::50: bu nasıl bi savaş böyle değilmiii başka birşeye benzemiyor..

ben şimdi dhea yada başlıcam daaa inşallah bu kadar içerken zehirlenmem...bak bi kaç gün üstüste yazmazsammm bilinkiii haplardan zehirlendim:52::52::52::52::52::52:

olmadı sana özelden mailimi neyim atayımmm:37:

bide ne sorucam sigara içen varmı aranızda ben bide o haltı yiyorum bu kadarrr hastalığaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

Işte bu olmadı bebek :19:

Bide ne sorucam sigara içen varmı aranızda ben bide o haltı yiyorum bu kadarrr hastalığaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

haydi kızlar toplaaşıııınnnn milstoneu kınıyoruuuzzzzzzzzzzzzzz:1::1::1: SİGARA YUMURTA DÜŞMANIDIRRRRR... bırak onu lütfen.....

nassınız kızlaaaaaarrr.manttıııı bu akşam senide bekleriizzz... ben şimdi yemek yemeğe gidiyorum yine gelicem öptüm hepiniziiii

afiyet olsun çıtırımmmm....
evet millstone mu kınıyoruzzz ve kızıyoruzzzz:20::20::20::20::20:

herkesten bi slogan istiyorummm lütfennn
1.sloganım geliyor....

yumurtanın agzından:))
1.GELİŞME HAKKIMIZ ENGELLENEMEEEZZZZZ!!!!!!!!

2.EMBRİYO OLMAK HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ

:9::9::9::9::9::9:

merhaba:) valla bu karışımlar hakkında pek iyi değilim ama alternatif tıp bence işe yarıyodur mutlaka..en basiti yumurtaların kalitesine yardımcı olur diye düşünüyorum ;)

Normal tıptan hayır göremedim bende alternatif tıbba yönelicem teşekkürler ederim gercekten... burada yazmakta bana psikolojik olarak ıyı gelcek gıbı goruyorum esımede dedım benı arada bulamazsan evde bılkı odada ınternete takılıyorum kocam benı bosamaz dımı canım:)canım dedım ama buyugumsunuz hanı samımı olur dıye dusundum...

kızlaar kızzlarr yuregim sızlarrr... valla yazdiklarinizi okuyana kadar muhabbet bitecek diye korkuyom.
ben de bugunlerde bi burukum. dun aksam onda bi giremedim nete. erkencikte uyudum. bu hafta aslinda sabrim mi denendi nedir. agzi olan konusuyor. biri cocuklarini anlatti anlatti neyse senin boyle dertlerin yok biz ugrasip duruyoz dedi. len dedim konuyu bana baglamasan hic sorun yok. zaten hamis bi arkadasimiz da geldi yazik o tatlıdır. ben de ayıptır soylemesi gebe kıyafetlerine bakıyoordum ooole o gelmeden. iste baska bi topikde de (rahim inceligi ile ilgili olan) bi kısa ozet gectim kendimle ilgili. onu yazarken bi canım sıkıldı. derken son vuruş son durumlarımı merak eden bi arkadas vurdu. allaam dedi sen gör artık dedi.. ben de macun maceramı anlatıyordum bu arada. :27:

ayy ayyy ayy...

ben de içiyordum da bıratım millstonecugumm... arada içen bir arkadasimin pesinden gidecek oluyorum da tutuyom kendimi.

Son düzenleme:
Back
X