dumanımm daha iiyim tüm akşam agladım desem yeridir evde de yalnızımm..kınamayın kızlar valla tutamıyorum gözyaşlarımı...
hep töbe rabbim affet diyorumm bugünüme şükür diyorum ama işte böleee![]()
bugünde böyle olsun ama geçsin gitsin o zaman olurmu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dumanımm daha iiyim tüm akşam agladım desem yeridir evde de yalnızımm..kınamayın kızlar valla tutamıyorum gözyaşlarımı...
daha iyi cnm ütü yapıyo şimdi demekki baya iyiöyle valla haklısın bazen elinden bişi gelmiyooo insanın...
eşin nasıl oldu?
sanırım aynı zamanlarda regli olduk dumanımmm çalışmalar başlasın diyorummm...alorr dance
çalışmayanaaa bebek yok![]()
pardon 32 yim. hepiniz için dua ediyorum.biliyosunuz bizim durumumuzdaki kadınların az ve kalitesiz yumoşlar oluyo.bde eşde sorun varsa. zaten normal hamilelik başlıbaşına mucize iken bizimki extra mucize oluyor.allah tamamlamak nasip etsin
öyle valla haklısın bazen elinden bişi gelmiyooo insanın...
eşin nasıl oldu?
sanırım aynı zamanlarda regli olduk dumanımmm çalışmalar başlasın diyorummm...alorr dance
çalışmayanaaa bebek yok![]()
gunaydin kizlar
dun aksam canim sıkkındı girmedim foruma ama burası dolmuş taşmış... :)) hareketli bi akşam olmuş. ben de isterem.
Bende senin takipçinimm hemCanımmmm o kadar iyi anlıyorum kiiii seniii..bende gel git psikolojili biri oldum iyiceee şu aralarr..Aku iyi geliyormuş meğersem bana..Rahatlatıyormuş benii.Valla 15 gündür gitmedim diyee iyice tuhaflaştım son günlerdeee
Ayynen dediğin gibi bende diyorummm..Bu günümüzü aratacakk başka dertler vermesin ya Rabbimm..
Mantıııııııııııııı nerdesinn kızzzzzzzzz![]()
yaaaaaaaa ben sobeliycektimmm
oynamıyorumm
biliomusun nedendir bilmem aynı ruh halinde oldugumuzu hissediyorummm seninleee sabırtaşımm benim..
aku şart oldu bana ...buara ne oldu anlamıyorum ama çook hamile haberi aldım rabbim affet isyan etmiyorumm ama içim buruluyooo
bi elektirik alıp rahatlamam lazım olmadı prizleri kullanırım![]()
Bende aynısını hissediyorum canımmm demek karşılıklıymışşşşValla aku konusundaa aynenn all elektriği bul kafayıı diyorummm
benimde doktor amerikada acilenn gelsede gittsemm valllllllaaaaaaaaaaaa..Hamile haberi konusuna gelince hiçç sorma dünden berii 3ü buldu birinin yaşı 40 ve askerde oğlu varrr hattaa
Vakti saati var inş bizimkilerindee ama ne olur Ya rabbim diyorum en kısa zamanda gönder meleklerimizi sağlıkla mutluluklaaaa..![]()
inanmıyorum o zaman aynı ruh halindeyizzz...hamile haberi üzerine hamile haberi..rabbim saglıklı hayırlı evlat versin isteyen herkeseee aslaaa gözüm yok isteyen herkese versin içinde bizede versinn
anladın sen onuiçim buruluyooo
olmadı yüksek gerilime mi çıksam ne yapsam akunun voltajı beni kesmeycek gibi
haa yaa bide ne diosun şimdik dhea konusunda bende mi başlasam tekrar dan aacaba...sende de sivilce yapmış...bende de sivilce olmuştu hemde çok fena kşınıyoduuu heeee....
biostreon dhea dışında başka marka kullansam ne olar ki???günde 75 mg alıyodum şimdi 50 mg alayım diorum...
ne dersin şekerim?
bide ne sorucam sigara içen varmı aranızda ben bide o haltı yiyorum bu kadarrr hastalığaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:![]()
Bide ne sorucam sigara içen varmı aranızda ben bide o haltı yiyorum bu kadarrr hastalığaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:![]()
seni hiç yalnız bırakırmıyım tatlımBide ne sorucam sigara içen varmı aranızda ben bide o haltı yiyorum bu kadarrr hastalığaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:![]()
merhaba:) valla bu karışımlar hakkında pek iyi değilim ama alternatif tıp bence işe yarıyodur mutlaka..en basiti yumurtaların kalitesine yardımcı olur diye düşünüyorum![]()
Normal tıptan hayır göremedim bende alternatif tıbba yönelicem teşekkürler ederim gercekten... burada yazmakta bana psikolojik olarak ıyı gelcek gıbı goruyorum esımede dedım benı arada bulamazsan evde bılkı odada ınternete takılıyorum kocam benı bosamaz dımı canım:)canım dedım ama buyugumsunuz hanı samımı olur dıye dusundum...