Hamilelik ve yumurtalık rezervi

izmir de bi tupbebek merkezi var. ben de bi gideyim diyordum. bi topikte bi hatun yazmis da. betahcg 90 cikmis hatun sevinmis derken betahcg dusmus... doktor bu bebekte birsorun var kendi kendine dussun demis. sonra beta hcg artmaya baslamis. doktor hala kesin bir sorun var diyormus. kadincagiz moralman cokmus. sonra baska bir doktora gitms. aslinda bastan iki kese oldugunu ancak birinin gelismedigini digerinin devam ettigi ortaya cikmis. ben de bu doktora mi gitsem diyordum yaaa...:53:

Son düzenleme:
kızlaar kızzlarr yuregim sızlarrr... valla yazdiklarinizi okuyana kadar muhabbet bitecek diye korkuyom.
ben de bugunlerde bi burukum. dun aksam onda bi giremedim nete. erkencikte uyudum. bu hafta aslinda sabrim mi denendi nedir. agzi olan konusuyor. biri cocuklarini anlatti anlatti neyse senin boyle dertlerin yok biz ugrasip duruyoz dedi. len dedim konuyu bana baglamasan hic sorun yok. zaten hamis bi arkadasimiz da geldi yazik o tatlıdır. ben de ayıptır soylemesi gebe kıyafetlerine bakıyoordum ooole o gelmeden. iste baska bi topikde de (rahim inceligi ile ilgili olan) bi kısa ozet gectim kendimle ilgili. onu yazarken bi canım sıkıldı. derken son vuruş son durumlarımı merak eden bi arkadas vurdu. allaam dedi sen gör artık dedi.. ben de macun maceramı anlatıyordum bu arada. :27:

ayy ayyy ayy...

ben de içiyordum da bıratım millstonecugumm... arada içen bir arkadasimin pesinden gidecek oluyorum da tutuyom kendimi.

macunnncuuu bajıı geldiiiiiiiiiiiiii:9::9::9::9:
sana macuncu manti diycemmm:1:
nasıl gidiyo macunlarrr...
agzı olan konuşuyo boşver..bana da eve erken gideyim dediğim de çoluk yok çocuk yok gidip napcannn diyenler olunca canımm nasıl yanıyooo nasılll
yada eeee çocuklarda olmasa kek pilav yapmayız ne yapalım çocuklu ev bura diyip yüz ifadene bakan tiplerden nefret ediyorum...dilerim allah onları en sevdikleri ile imtihan etmez...
kalbimi kırıyolar ama ben konuşmuyorum biliorum ki yaratann cevabını verecektir
ayyyyyyyyyyyy gözlerim sulandı geneeee zaten aglayacak yer modundayım...
yok yok yüksek gerilimden aşagısı kurtarmayacakkk benii:52:

wannabemummy canımsın. majuncu oldum zaten o bi kucak macunu kim yiyecek tabisi de ben.. :1:

boyle iste arada içim buruluyor sonra geciyor. dedigin gibi yaradan verecektir bile isteye kalplerimizi kıranların cevabını...
yüksek gerilim hattı bi de bana lazım.
ben meryem suresini okumaya basladim bu arada.

ben bi gidip gelicem.. :54::54::54::54:

allah kabul etsin dualarınııı ...amin amin aminnn
dualarında bizide unutmaaaaaa
macuncu mantı:13:

hadi bi dolan gel...eeeeeeeee enerji fazlası var hatunun:1:

yaa bende bi çıkem tekrar gelirimm:54:

Son düzenleme:
afiyet olsun çıtırımmmm....
evet millstone mu kınıyoruzzz ve kızıyoruzzzz:20::20::20::20::20:

herkesten bi slogan istiyorummm lütfennn
1.sloganım geliyor....

yumurtanın agzından:))
1.GELİŞME HAKKIMIZ ENGELLENEMEEEZZZZZ!!!!!!!!

2.EMBRİYO OLMAK HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ

:9::9::9::9::9::9:
haydi greveee:kkk::kkk::kkk: slogan bulamadım ben yahuu çok düşündüm ama yaratıcı günümde diilimmmm:43::43:

seni hiç yalnız bırakırmıyım tatlım :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
aaaa şunlara bakın hele topiğimizi duman altında bıraktılar huuuuuhuuuu BURADA SİGARA İÇİLMEEEZZZZ:47::47:

Normal tıptan hayır göremedim bende alternatif tıbba yönelicem teşekkürler ederim gercekten... burada yazmakta bana psikolojik olarak ıyı gelcek gıbı goruyorum esımede dedım benı arada bulamazsan evde bılkı odada ınternete takılıyorum kocam benı bosamaz dımı canım:)canım dedım ama buyugumsunuz hanı samımı olur dıye dusundum...

zaman bırakmak bazen iyi geliyo inşallah en kısa zamanda sende hamiş olursunn:16::16: ne zaman istersen gel cnm:34:

kızlaar kızzlarr yuregim sızlarrr... valla yazdiklarinizi okuyana kadar muhabbet bitecek diye korkuyom.
ben de bugunlerde bi burukum. dun aksam onda bi giremedim nete. erkencikte uyudum. bu hafta aslinda sabrim mi denendi nedir. agzi olan konusuyor. biri cocuklarini anlatti anlatti neyse senin boyle dertlerin yok biz ugrasip duruyoz dedi. len dedim konuyu bana baglamasan hic sorun yok. zaten hamis bi arkadasimiz da geldi yazik o tatlıdır. ben de ayıptır soylemesi gebe kıyafetlerine bakıyoordum ooole o gelmeden. iste baska bi topikde de (rahim inceligi ile ilgili olan) bi kısa ozet gectim kendimle ilgili. onu yazarken bi canım sıkıldı. derken son vuruş son durumlarımı merak eden bi arkadas vurdu. allaam dedi sen gör artık dedi.. ben de macun maceramı anlatıyordum bu arada. :27:

ayy ayyy ayy...

ben de içiyordum da bıratım millstonecugumm... arada içen bir arkadasimin pesinden gidecek oluyorum da tutuyom kendimi.

yaaa sizinde etrafınız hamiş dolu dimi kızlarrr??? valla bi dışarı çıkıyorum herrrkesin karnı burnundaa bizimde canımız var ama dimi valla özeniyorum, bazende kıskanıyorummm:26::26: yazık bizede... sende kötü günler geçiriyosun suan canım ama bizim halimizi kimse bilemezki benim çalıştıgım yerde de allahımm sürekli bi bebek çocuk muhabbetti oluyo,i bi hamiş kız vardı doğuma gittide rahatladım valla bakınca içim burkuluyodu hergün...

aaaa şunlara bakın hele topiğimizi duman altında bıraktılar huuuuuhuuuu BURADA SİGARA İÇİLMEEEZZZZ:47::47:
seninde nickin duman ama naber :23: şaka bi yana canım ama bırakmak kısmet olmadı hiç :50: bazen azaltıyom bazen aynen devam :5: :ssz:

tabi senide kınıyoruz canımm:20::20::20::20::20:

yaa bende içtim ..içmedim değil ama mecbur kalınca bırakılıyoo inanın zor değil...sadece azıcık ,birazcık kilo alınıyooo:51:
ama deger yaniii
anne olmak için degerrr:49::49::49::49::49::49:
aman kiloda alalım yani nolcakk valla yeterki bebiş olsun aynen herşeye değerrrr:16::16:

izmir de bi tupbebek merkezi var. ben de bi gideyim diyordum. bi topikte bi hatun yazmis da. betahcg 90 cikmis hatun sevinmis derken betahcg dusmus... doktor bu bebekte birsorun var kendi kendine dussun demis. sonra beta hcg artmaya baslamis. doktor hala kesin bir sorun var diyormus. kadincagiz moralman cokmus. sonra baska bir doktora gitms. aslinda bastan iki kese oldugunu ancak birinin gelismedigini digerinin devam ettigi ortaya cikmis. ben de bu doktora mi gitsem diyordum yaaa...:53:
şaka gibi yaa kızın moral altüst olmuştur ama mucize gibi resmen.... sen 2.dr amı gideceksin???

seninde nickin duman ama naber :23: şaka bi yana canım ama bırakmak kısmet olmadı hiç :50: bazen azaltıyom bazen aynen devam :5: :ssz:
benimki duman grubundan ileri geliyoo bikerem sigara dumanından diilll:27::27: valla Allah kurtarsın cnm ne diim çok zararlı çoook bebek düşünüyomusun bilmem ama hamileyken sıkıysa bırakmaaa:1::1:

benimki duman grubundan ileri geliyoo bikerem sigara dumanından diilll:27::27: valla Allah kurtarsın cnm ne diim çok zararlı çoook bebek düşünüyomusun bilmem ama hamileyken sıkıysa bırakmaaa:1::1:
zaten tek duam o :31: hamiş olsam bulantı-kusma yaşasamda bıraksam şu illeti :5:

tabi senide kınıyoruz canımm:20::20::20::20::20:

yaa bende içtim ..içmedim değil ama mecbur kalınca bırakılıyoo inanın zor değil...sadece azıcık ,birazcık kilo alınıyooo:51:
ama deger yaniii
anne olmak için degerrr:49::49::49::49::49::49:
evet kınanacak durumdayım :17: inşallah canım inşallah bırakırız biz içiciler :ssz: :16:

Back
X