Hamilelik ve yumurtalık rezervi

yaaa sizinde etrafınız hamiş dolu dimi kızlarrr??? valla bi dışarı çıkıyorum herrrkesin karnı burnundaa bizimde canımız var ama dimi valla özeniyorum, bazende kıskanıyorummm:26::26: yazık bizede... sende kötü günler geçiriyosun suan canım ama bizim halimizi kimse bilemezki benim çalıştıgım yerde de allahımm sürekli bi bebek çocuk muhabbetti oluyo,i bi hamiş kız vardı doğuma gittide rahatladım valla bakınca içim burkuluyodu hergün...
aahhh o iç nasıl burkulur nasıll canı yanar insanın..hangi kalp dayanır bu acıya rabbiimmm RABBİMMM
yardım et.((

benimki duman grubundan ileri geliyoo bikerem sigara dumanından diilll:27::27: valla Allah kurtarsın cnm ne diim çok zararlı çoook bebek düşünüyomusun bilmem ama hamileyken sıkıysa bırakmaaa:1::1:

hmmm sahiii duman fena yakalandın heee

evet kınanacak durumdayım :17: inşallah canım inşallah bırakırız biz içiciler :ssz: :16:
bırakırsın cnm inan hiç zor degi..gözünde büyütme sakınnn
sadece biraz iştahın açılıyo o kadar:56:

aahhh o iç nasıl burkulur nasıll canı yanar insanın..hangi kalp dayanır bu acıya rabbiimmm RABBİMMM
yardım et.((

hmmm sahiii duman fena yakalandın heee

bırakırsın cnm inan hiç zor degi..gözünde büyütme sakınnn
sadece biraz iştahın açılıyo o kadar:56:

sabır sabırrrr bizim için sadece sabır ve mucize diliyorummmm:16::16: valla yaaa öyle önüme geleni kınıyodum ama benim nickim çok teşvik ediciymişş:32::32:

sessiz sessiz izliyoruz bugün yahuu... ben gidiyim de yatıyımda iyileşeyim bari, öpüyorum hepinizi canlarrrr iyi gecelerrrr:54::54:

ben de 2. doktora gideyim bi bakayim durumlara dedim. kafa karistirici da olabilir. ne bileyim. esimde sen bilirsin diyor!!. aslinda rapor almak amaciyla egeden bi hocaya gittim. ama hic orali olmadi. anlasilan poliklinige gidip cile cekip rapor almak lazim. malum tup bebekte insan maddi manevi cokuyor ya. madem bu para gidecek benden en içime sinen olsun diyorum.
tup bebekteki basari oranlari da bi degisik. kiminin tutuyor cok memnun kaliyor. kimisinintutmuyor aman bi daha gitmem diyor. bu denemeleri yapan doktorda bir sonraki denemeye sebeb olmak istemem demişti de bayagi bozulmustum. ben de gitmem ona bir daha. :50: ama basarili oldugu hastalarda var.

dediginiz gibi her yan hamis dolu maasallah. bizim sokaga bi cikiyom herkes elinde cocuk arabasi geziniyor.

allah denk getirsin hepimize.... dualarimda siz de varsınız canlarım... hayırlı sağlıklı ömürlü akıllı eli ayagi duzgun bahtı açık kısmeti bol herzaman bizi mutlu eden cocuklarimiz olsun inşallaaaahhh... :nazar::nazar::nazar:

dumancigim seni kacirdim. gittin valla. elim ayagim bi yavasladi benim yaaa. macun kivamina geldim :1:

ben de 2. doktora gideyim bi bakayim durumlara dedim. kafa karistirici da olabilir. ne bileyim. esimde sen bilirsin diyor!!. aslinda rapor almak amaciyla egeden bi hocaya gittim. ama hic orali olmadi. anlasilan poliklinige gidip cile cekip rapor almak lazim. malum tup bebekte insan maddi manevi cokuyor ya. madem bu para gidecek benden en içime sinen olsun diyorum.
tup bebekteki basari oranlari da bi degisik. kiminin tutuyor cok memnun kaliyor. kimisinintutmuyor aman bi daha gitmem diyor. bu denemeleri yapan doktorda bir sonraki denemeye sebeb olmak istemem demişti de bayagi bozulmustum. ben de gitmem ona bir daha. :50: ama basarili oldugu hastalarda var.

dediginiz gibi her yan hamis dolu maasallah. bizim sokaga bi cikiyom herkes elinde cocuk arabasi geziniyor.

allah denk getirsin hepimize.... dualarimda siz de varsınız canlarım... hayırlı sağlıklı ömürlü akıllı eli ayagi duzgun bahtı açık kısmeti bol herzaman bizi mutlu eden cocuklarimiz olsun inşallaaaahhh... :nazar::nazar::nazar:
evet kesinlikle farklı drlarda kafa karışıyo ama farklı bi görüş de bazen iyi olabiliyo bi dr un gördüğünü diğeri farkedemeyebiliyo cnm... 1 tane bi yanda hep dursun ama sırf farklı görüş olsun diye farklı bi dr a görünmekte fayda var gibi geliyo bana ;)

dumancigim seni kacirdim. gittin valla. elim ayagim bi yavasladi benim yaaa. macun kivamina geldim :1:

yok cnm hala burdayım :)) macun yiye yiye macun gibi oldun sen yaneeee:1: bende pekmez gibi olucam öleysee üzüm pekmezi yemekten pek tatlı olurum ne güzel ohhhhh:60::60: ama çıkarım şimdi şifayı kapıyorum ben iyice şimdi yatıyım desem nerden baksan yarım saatlik işim var :(((( offff offf düşününce üşendim hadi kaçtım ben:))

yaa her bikess gitmişşş....
macun mantımmm macuna devam bak şifa olcek..içine az keçiboynuzu pekmezide kat istersen yada üzüm ..demir açısından da takviye olsun... vallaa sonra tutamaycez seniii:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

:4: sorma millstonee bajım yaaaaa pinpon topuna döndük heee:4::4::4::4::4::4:

hadi bakalım şifa olsun dhea...hayırlı sonuçlara sebeb olsun bebegine kavuşmana vesile olsunnn:34:
50 mg la başlamak iiyi fikir ...ama korkmaaa güselim korkmadan iç bi çok doctor dhea dayıyo biliosun...sorun yok:51:
baktın sivilce yok 75 mg yap gitsinn...sanki içmediğimiz şey mi?

yüksek gerilim derdime derman olsa gözümü kapar giderim hheee...
ne verseler yiyip içmee ne deseler yapmaya razıyım:50::50::50::50: bu nasıl bi savaş böyle değilmiii başka birşeye benzemiyor..

ben şimdi dhea yada başlıcam daaa inşallah bu kadar içerken zehirlenmem...bak bi kaç gün üstüste yazmazsammm bilinkiii haplardan zehirlendim:52::52::52::52:

olmadı sana özelden mailimi neyim atayımmm:37:

Hiç bişicikler olmazz inşş şifa olsunnnnn:9::9::9::9:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:20::20::20::20::20::20::20::20::20:::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

Işte bu olmadı bebek :19:
Efet bebeğimm olmadıkı ne olmama..Eski tiryaki değilim üstelik ama bırakamıyorummmm:18::18::18::18:

haydi kızlar toplaaşıııınnnn milstoneu kınıyoruuuzzzzzzzzzzzzzz:1::1::1: SİGARA YUMURTA DÜŞMANIDIRRRRR... bırak onu lütfen.....

nassınız kızlaaaaaarrr.manttıııı bu akşam senide bekleriizzz... ben şimdi yemek yemeğe gidiyorum yine gelicem öptüm hepiniziiii

Kınayın benii ezikleyin evetttttt..Bir ara arkadaşlar yapmıştı çok işe yaramıştı..Şu aralar iyice abarttım hattaaa:ssz::ssz::ssz::ssz:

afiyet olsun çıtırımmmm....
evet millstone mu kınıyoruzzz ve kızıyoruzzzz:20::20::20::20::20:

herkesten bi slogan istiyorummm lütfennn
1.sloganım geliyor....

yumurtanın agzından:))
1.GELİŞME HAKKIMIZ ENGELLENEMEEEZZZZZ!!!!!!!!

2.EMBRİYO OLMAK HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ

:9::9::9::9::9::9:

Ah yirim yaaa sloganlarını seninnnn..Süperr tuttum bunlarrıııı:32::32::32::32:

seni hiç yalnız bırakırmıyım tatlım :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Annammmm sendemi brütüssssssssssssssssssssssssssss:18::18::18:

kızlaar kızzlarr yuregim sızlarrr... valla yazdiklarinizi okuyana kadar muhabbet bitecek diye korkuyom.
ben de bugunlerde bi burukum. dun aksam onda bi giremedim nete. erkencikte uyudum. bu hafta aslinda sabrim mi denendi nedir. agzi olan konusuyor. biri cocuklarini anlatti anlatti neyse senin boyle dertlerin yok biz ugrasip duruyoz dedi. len dedim konuyu bana baglamasan hic sorun yok. zaten hamis bi arkadasimiz da geldi yazik o tatlıdır. ben de ayıptır soylemesi gebe kıyafetlerine bakıyoordum ooole o gelmeden. iste baska bi topikde de (rahim inceligi ile ilgili olan) bi kısa ozet gectim kendimle ilgili. onu yazarken bi canım sıkıldı. derken son vuruş son durumlarımı merak eden bi arkadas vurdu. allaam dedi sen gör artık dedi.. ben de macun maceramı anlatıyordum bu arada. :27:

ayy ayyy ayy...

ben de içiyordum da bıratım millstonecugumm... arada içen bir arkadasimin pesinden gidecek oluyorum da tutuyom kendimi.
Tut kendini bacım bıraktıysann sık dişiniiii bravo sana darısı başımızaaaaa:14::14::14::14::14::14:

Gecen ay yumurta takibi yapılmıştı bana kızlar....
Adetimin ikinci bide beşinci gunü..
Tabii folikul yoktu, bı de bir hafta sonra gel dedi doktor ama ben gitmedim..
Soğan kurune başladım,hayır suyu iciyorum,bal polen arı sutu yemeye başladım...
Şimdi de adet zamanım geldi, ama daha kırmızılar gelmedi...
Acaba girdim mı menopoza:18:.... Ayyy Allah korusun:26:
Ne büyük nimetmis megersem sabaha kadar çektiğim adet sancilarimmmm:14:

allah korusun kendini bu düşüncelere kaptırma. düşündükçe çoğalıyor. stres yapıyoruz ister istemez. akupunktura ilk gittigimde adam vucunuzda uzuntu ve keder hakim demişti. boyle boyle dengemizi yitiriyoruz iste...
şifa olsun yedigin ictigin her sey....

Son düzenleme:
bugun aku ya gittigimde kilo vermeyi dusunuyormusunuz dedi adam yaaa... :9:
bunun bi anlami olmali....

Gecen ay yumurta takibi yapılmıştı bana kızlar....
Adetimin ikinci bide beşinci gunü..
Tabii folikul yoktu, bı de bir hafta sonra gel dedi doktor ama ben gitmedim..
Soğan kurune başladım,hayır suyu iciyorum,bal polen arı sutu yemeye başladım...
Şimdi de adet zamanım geldi, ama daha kırmızılar gelmedi...
Acaba girdim mı menopoza:18:.... Ayyy Allah korusun:26:
Ne büyük nimetmis megersem sabaha kadar çektiğim adet sancilarimmmm:14:

yaaaaaa niye en kötüyü düşünüyosunki yani belkide hamilesin?????

Back
X