Hamilelik ve yumurtalık rezervi

hoşbuldukkk canımmmmmmmmmmmmmmmm..Ne var ne yokkk..Benim yarın açıköğretim sınavım varr stresliyim fena haldee..Kitap açmadımm nasıl geçecekksemmm:18::18::18::18::18::18:

aaaaaa hemen gidip ders çalışşşşşş :20::20: sallaman nasıl kuvvetlimi? ii salla diye dua edicem sana inş.geçersinnn...

wannebemummy gelmişşşş hoşşşgelmişşşşşşş:3::3::3: gelin gelin ohhhh bugün cuma yatmıycam işte bugünnnn:47::47:

bugün cumaaa yaşasın bol bol takılalımm,kaynatalımmm:16:
biraz ütü yapmam lasım aslındaa ara ara yazarım olmadı...
millstone sahi yarın AÖS var...niye bu zaman kadar çalışmadın cadııı:20:

biz derdimize yanarken bizim üzerimizden ciddi para kazanan insanlar var...bu akucu için demiyorum asla ama
bundan yıllar önce derdime dermen ararkeneee bioenerji uzmanı buldum bi taneee
haftada 2 kere gitmeye başladım her yolu deneycem yaaa...bende de ne enerji vardı eskiden:3:
neyse bu hatun kişi her gittiğimde bide şöle bi yöntem var bak bunuda deneyelim bide böle bi ilaç yapıyorum bunuda deneyelim demeye başladı...fiyatıda 200 den başlayan şeylerr heee
ben mırın kırın yapınca dedi ki'' bak bunu yapmazsan olmaz çocugun'''
ne kadar kilit bi cümle demi...düşünsenize benim yaşayacagım pişmanlık ve süpheyi eger hazırladıgı şeyi almazsam uyuyamam CAN damarımdan VURDU BENİ....
:50::50::50::50::50:
buna benzer aktarlarla ilgili anılarımda var
malesefki umut tacirleri var arkadaşlar...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhh

iim cnm sen nslsn??? ama çok resmisin yaaa:1: neler yapıyosun kendin bahsetsene biraz iyice tanışalım seninle:16:

kendimi küçük hissediyorum galiba biraz ondan:)ıyyım cnm sen nasılsın.evet bende bir şirkette çalışıyorum istanbulda yeni başladın daha dogrusu bir buçuk ay oldu ama çalışmak ve ev işleri zormuş birde çocuk yapınca ne olurkı halımız dusunuyourm bazen..bu arada ismin dumanmı birsenmi bir arkadaş birsen yazmısta ben duman dedim ama:)

ben ütüye gidiyorumm natali hoşgeldin dee sen duman dan daha mı çıtırsın bakayım:))
yaaa kendimi iyice yaşlı hissediyorum heee:27::27::27:

biz derdimize yanarken bizim üzerimizden ciddi para kazanan insanlar var...bu akucu için demiyorum asla ama
bundan yıllar önce derdime dermen ararkeneee bioenerji uzmanı buldum bi taneee
haftada 2 kere gitmeye başladım her yolu deneycem yaaa...bende de ne enerji vardı eskiden:3:
neyse bu hatun kişi her gittiğimde bide şöle bi yöntem var bak bunuda deneyelim bide böle bi ilaç yapıyorum bunuda deneyelim demeye başladı...fiyatıda 200 den başlayan şeylerr heee
ben mırın kırın yapınca dedi ki'' bak bunu yapmazsan olmaz çocugun'''
ne kadar kilit bi cümle demi...düşünsenize benim yaşayacagım pişmanlık ve süpheyi eger hazırladıgı şeyi almazsam uyuyamam CAN damarımdan VURDU BENİ....
:50::50::50::50::50:
buna benzer aktarlarla ilgili anılarımda var
malesefki umut tacirleri var arkadaşlar...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahhh
insanın içine o şüphe düşünce daha bi kötü oluyo zatennn... amin cnm inşallah hep iyi insanlar çıkar karşımıza ama bu zamanda dr lara bile güvenemiyoruzki,hasteneler para tuzağı olmuş dr senden bi test istiyo acaba diyosun ama daha iyi bi tedavi vs istediğin için mecbur katlanıyosun...işimiz çok zor yaaa...

kendimi küçük hissediyorum galiba biraz ondan:)ıyyım cnm sen nasılsın.evet bende bir şirkette çalışıyorum istanbulda yeni başladın daha dogrusu bir buçuk ay oldu ama çalışmak ve ev işleri zormuş birde çocuk yapınca ne olurkı halımız dusunuyourm bazen..bu arada ismin dumanmı birsenmi bir arkadaş birsen yazmısta ben duman dedim ama:)

yaa cnm yaş filan aslında çok önemli diil hepimiz bebek isteyen insanlarız konumuz ortak o yüzden hiç gerek yok resmiyeteee:16: bazen onu bende düşünüyorum çalışırken bi bebeğin sorumlulugunu nasıl üstlenicem diye,ama Allah herşeyin bi kolayını veriyo yaa hallederiz biz inanıyorum...

ben ütüye gidiyorumm natali hoşgeldin dee sen duman dan daha mı çıtırsın bakayım:))
yaaa kendimi iyice yaşlı hissediyorum heee:27::27::27:

yaşlıymışşş pehhhhhh,,, görende 60 yaşında filan sanar... sende çıtırsınn bi kere..... natalie 88 li dimi:)

yaa cnm yaş filan aslında çok önemli diil hepimiz bebek isteyen insanlarız konumuz ortak o yüzden hiç gerek yok resmiyeteee:16: bazen onu bende düşünüyorum çalışırken bi bebeğin sorumlulugunu nasıl üstlenicem diye,ama Allah herşeyin bi kolayını veriyo yaa hallederiz biz inanıyorum...

İnsallah canım bende ne bılıyım ıste turkcem cok ıyı deıldır aslında belkıde ondan kucuk yasta turkıyeye gelmısız göçmen sayılırım yanı:)

Back
X