Hamilelik ve yumurtalık rezervi

aaaaaa hemen gidip ders çalışşşşşş :20::20: sallaman nasıl kuvvetlimi? ii salla diye dua edicem sana inş.geçersinnn...
Aynen valla dua ett bana çok ihtiyacım varr iyi sallayayımmmm:9::9::9::9:

bugün cumaaa yaşasın bol bol takılalımm,kaynatalımmm:16:
biraz ütü yapmam lasım aslındaa ara ara yazarım olmadı...
millstone sahi yarın AÖS var...niye bu zaman kadar çalışmadın cadııı:20:
Hiç sorma canımm yaaaaaa hep büüle yapıyom bennnn yumurta kapıya dayanıncaa ancaaa..Oda bugün nasib olmadıı misafirim falan vardıııı offf offfffffff sende dua et de iyi sallayayımm:9::9::9::9:

bu arada ben birsen nataliee:) duman diye isimmi olur kısssss:1:

Çok alemsinnn dumann yaaaaa:9::9::9::9:

duman diye isim olmaz ama wanna diye olur...
benim adım wanna :9::9::9::9::9:
ayy çok güldüm heee alemsinn duman bacıı
vana seni öpüyo:38:

aynen valla dua ett bana çok ihtiyacım varr iyi sallayayımmmm:9::9::9::9:

Hiç sorma canımm yaaaaaa hep büüle yapıyom bennnn yumurta kapıya dayanıncaa ancaaa..oda bugün nasib olmadıı misafirim falan vardıııı offf offfffffff sende dua et de iyi sallayayımm:9::9::9::9:

çok alemsinnn dumann yaaaaa:9::9::9::9:

dualarım seninleee:16::16:

Yaaa bende yarın kromozom anomalisi sonucumu öğrenmeye gidicem çok stresliyim:18::18:ya bişey çıkarsa:18::18:

duman diye isim olmaz ama wanna diye olur...
Benim adım wanna :9::9::9::9::9:
Ayy çok güldüm heee alemsinn duman bacıı
vana seni öpüyo:38:

aaaa sende yabancısınnnn:3::3: Merak ettim isimlerinizi öğrenebilirmiyim kızlar özel diilse:) ayy saçma oldu tabiki isimlerimiz özel isim:27::27:

dualarım seninleee:16::16:

Yaaa bende yarın kromozom anomalisi sonucumu öğrenmeye gidicem çok stresliyim:18::18:ya bişey çıkarsa:18::18:
Hiç bişicikler çıkmıcakk bak görürsün canımmm..Bende sonucu öğreneceğim zaman karnıma ağrılar girmişti heyecandann.Ya genetikte de bir şey çıkarsa diyee kıvranmışştımmm..

millstone ben sabah okuyup üflicem sen merak etme:34::34::34:
silgini hiç kullanmıcan bile bak gör:1:

Üffffffffffffffffffffle canımmmmmmm yüttfeeeeeeeeeeennnnnnnnnn..

hiç bişicikler çıkmıcakk bak görürsün canımmm..bende sonucu öğreneceğim zaman karnıma ağrılar girmişti heyecandann.ya genetikte de bir şey çıkarsa diyee kıvranmışştımmm..

üffffffffffffffffffffle canımmmmmmm yüttfeeeeeeeeeeennnnnnnnnn..
valla yaa çıkmasın birde onla başedemem:((

bende birsencim yarında çok güzel sonuçlarla dönüceğine inanıyorum bende dua edicem senin için buradan anladımki ilgi ve alakanla çok iyi bir kalbin var ve allah iyi şeylerle karşılaştırmayı nasip eder sanada cnm....

inşallah canım yaaa valla çok isterim buraya mutlu gelmeyi:) hepimiz çok iyi insanlarız ve güzel şeyleri hakediyoruz inşallah seneye hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...

dumancım nam-ı diğer çıtır gerçek adı birsen :9:
allahın izniyle sonucun güsel çıkacak...rahat ol çıtırım...
ben ütüyü bitirdim :21:

dumancım nam-ı diğer çıtır gerçek adı birsen :9:
Allahın izniyle sonucun güsel çıkacak...rahat ol çıtırım...
Ben ütüyü bitirdim :21:

arada bize bakacaktın ama hiç gelmedin neyseee:19::19: Cnm inş. Yarın hemen paylaşırım sizinle güzel sonuç alırsam,yazmazsam anlayınki durum vahim ben bi köşede ağlıyorum:43:

inşallah canım yaaa valla çok isterim buraya mutlu gelmeyi:) hepimiz çok iyi insanlarız ve güzel şeyleri hakediyoruz inşallah seneye hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız...

canımsınnn ne güsel bi dua bu..aminnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaminnnnnnnnnn aminnn inşallahhhhh

kızlar ben kaçarım...birsenimmm tatlım bak yarın çok güsel haberlerle geleceksin rahat ol...çok öpüyorummm:54::54::54::54::54:

melekler govalasın hepiciniziiii:16::16::16::16::16::16::16:

cnm ben yatıyorum bugun bayagı yorulmusum ıste bıde kocam gel kız deyıp duruyor:)ıyı geceler guzel haberler ile gorusmek uzere

Back
X