Hamilelik ve yumurtalık rezervi

kızlar ben kaçarım...birsenimmm tatlım bak yarın çok güsel haberlerle geleceksin rahat ol...çok öpüyorummm:54::54::54::54::54:

Melekler govalasın hepiciniziiii:16::16::16::16::16::16::16:
iyi geceleeeeerrrrr senide govalasınlaaar emiiiiii:54::54:

cnm ben yatıyorum bugun bayagı yorulmusum ıste bıde kocam gel kız deyıp duruyor:)ıyı geceler guzel haberler ile gorusmek uzere

bekletme kocişi o zamann:1::1: Iyi geceleerrrrr:54::54:

kızlaaaaar sonuçlarımı aldım herşey normal dedi sıkıntı yok çooooooooookkk mutluyummmm:21::21::21: önümüzdeki 4-5 gün yumurtluyomuşum çalışma verdi çoook heyecanlıyım inşallah bu kez umutluyum herşey güzel olacak...:16:

:21::21::21::21::21::21::21::21:
işteee buuu süperrr :)) eee biz zaten biliodukk:51::51::51:
bol bol çalışma zamanııı...benimde tahminenn yumurtlaama dönemimm yakınn ovulasyon testi yapıyorummbugün adetin 12.günü ...
ayyy çıtırımmm yaaa inşallahh buayy doğal yolla gelsin kuzucuklarımızz:emir_bebek:

kızlaaaaar sonuçlarımı aldım herşey normal dedi sıkıntı yok çooooooooookkk mutluyummmm:21::21::21: önümüzdeki 4-5 gün yumurtluyomuşum çalışma verdi çoook heyecanlıyım inşallah bu kez umutluyum herşey güzel olacak...:16:

harika:) çok sevindim cannım...sıkı tutun bu sefer:)))

Canım çok mutlu oldum iyi çalışmalar dilerim şimdiden;)amerikalıların dediği gibi show must go:)

:21::21::21::21::21::21::21::21:
işteee buuu süperrr :)) eee biz zaten biliodukk:51::51::51:
bol bol çalışma zamanııı...benimde tahminenn yumurtlaama dönemimm yakınn ovulasyon testi yapıyorummbugün adetin 12.günü ...
ayyy çıtırımmm yaaa inşallahh buayy doğal yolla gelsin kuzucuklarımızz:emir_bebek:
valla ne yalan söyleyim benim içimde bi korku vardı 2.bebek trizomi16 olduğu için acaba taşıyıcımıyım diyodum... çok rahatladım eşiminde normal çıkar diye düşünüyoruz:16: boş durmak yok çalışmalar başlasın önümüzdeki hafta çok önemli o zaman cnm ikimiz içinde sonraaa mayıs başında da hamile olduğumuzu öğrenelim inşalllahhhhhhhhhhhhhhh:21::21:

Canım çok mutlu oldum iyi çalışmalar dilerim şimdiden;)amerikalıların dediği gibi show must go:)
canımm:) tşkr ederim bende çok mutlu oldum hep sorun hep sorun kendime geldim diyebilirim bu güzel haber üzerine...

harika:) çok sevindim cannım...sıkı tutun bu sefer:)))
evet bu kez bebişime çok dua edicem sıkı tutunsun diye... gelsin artık yaaaa çok bekledimmm:34:

slm cnm... benım ınternet sureklı kopuyor gırıp bırsey yazacm kopuyorum:(nasılsın birsencim? okan bayulgenı ızlıyodum bende

iyi seyirler cnm..bende takılıyorum işte bi yandan tv bi yandan net tatil işte boş boş otursan bile çoook güzel:16::16:

iyi seyirler cnm..bende takılıyorum işte bi yandan tv bi yandan net tatil işte boş boş otursan bile çoook güzel:16::16:

Ama artık bos oturmamanda lazımmıs bak yumurtlama donemındeymıssın canım:))Seni artık burda az gorurum halvetten fırsat bulursan konusuruz artık:))ben esımle bu ara korunuyorum bırsey oluyormu korunmasamda ama sımdılık korunlaım dıyoruz ne olur ne olmaz:))

Ama artık bos oturmamanda lazımmıs bak yumurtlama donemındeymıssın canım:))Seni artık burda az gorurum halvetten fırsat bulursan konusuruz artık:))ben esımle bu ara korunuyorum bırsey oluyormu korunmasamda ama sımdılık korunlaım dıyoruz ne olur ne olmaz:))

yok cnm yaa dr öyle dedi ama şöylede bi gerçek var ben çok fena grip oldum burnum gözlerim filan çok fena sürekli hapşırıyorum, elimden geleni yapıcam tabi ama bu ay bilmiyorum biraz ümit az gibi ama hiç üzülmem valla...işe yeni girdin diyemi korunuyorsun???

yok cnm yaa dr öyle dedi ama şöylede bi gerçek var ben çok fena grip oldum burnum gözlerim filan çok fena sürekli hapşırıyorum, elimden geleni yapıcam tabi ama bu ay bilmiyorum biraz ümit az gibi ama hiç üzülmem valla...işe yeni girdin diyemi korunuyorsun???

geçmiş olsun canım bahar havaları hakıkaten cok tehlıkelı...acele etme gercektende nasıl olsa dr sonuclar normal demıs zamanı gelınce hersey olur...birsencim hem yenı ıse gırdıgım ıcın hemde aslına bakrsan ben cocugumun bahar aylarında dogmasını ıstıyorum ne bılıyım nısan mayıs gıbı oyle bır ıstek var ııcmde...ama bu korunma ısıde bazen benım canımı acıtıyor:(yanı kocamın keyfı yerınde tabı ama o prezervatif takınca acı çeken benım kadın olmak her acıdan zoryaaa:((

geçmiş olsun canım bahar havaları hakıkaten cok tehlıkelı...acele etme gercektende nasıl olsa dr sonuclar normal demıs zamanı gelınce hersey olur...birsencim hem yenı ıse gırdıgım ıcın hemde aslına bakrsan ben cocugumun bahar aylarında dogmasını ıstıyorum ne bılıyım nısan mayıs gıbı oyle bır ıstek var ııcmde...ama bu korunma ısıde bazen benım canımı acıtıyor:(yanı kocamın keyfı yerınde tabı ama o prezervatif takınca acı çeken benım kadın olmak her acıdan zoryaaa:((

evet cnm bende öyle düşünüyorum herşey yolunda çok acele etmeme gerek yok hayırlısı olsun yani... ama düşünsene şimdi hamile olsan ocak gibi doğar haziran temmuzda filan kocaman olur bebiş ne güzel:)) ama tabiki içinden geçen zaman en güzeli;) korunma konusunda yardımcı jel vs alabilirsin cnm canın acımaz hem...

evet cnm bende öyle düşünüyorum herşey yolunda çok acele etmeme gerek yok hayırlısı olsun yani... ama düşünsene şimdi hamile olsan ocak gibi doğar haziran temmuzda filan kocaman olur bebiş ne güzel:)) ama tabiki içinden geçen zaman en güzeli;) korunma konusunda yardımcı jel vs alabilirsin cnm canın acımaz hem...

Evet cnm oyle seylerde varmıs arastırıyorum bende ama eczaneye gıdıp ıstemeye cok utanıyorum ben:)

cnm ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi pazarlar şimdidenn:3::3: iyi geceleeeerrr:3::3:

Tünaydınnnnnnnnnnnnnnn:3::3::3: çooook güzel bi güne uyandım bugün,güzel rüyalar gördümm inşallah hepimiz için çooooooookkk güzel bigün ve hafta olurr:16::16:

kızlar merhaba,
bi macuncu mantı gördüm sanki...:54:
ölesine bi geldim kaçarım..kociş evde bi yürüyüş yapcez:)

Back
X