Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Millstone söylediğin çok moral oldu canım bana. Bende bundan önceki 3 denememi Mustafa Bahçeci de yaptım. Birdaha kapısının önünden geçmem. Tayfun Bağış Hoca yı duydum. Bizim durumumuzdaki hastalarla ilgileniyormuş genelde. Yüksek dozda ilaç kullanmak işe yaramıyor. Burada birkaç yorum okumuştum Tayfun Hoca ile ilgili. Rezerv azlığı olan hastalarda başta klomen kullanıyormuş. Toplanmadan önve 1 dozda pregon kullanılp harika sonuçlar alıyormuş. Bende Cumartesi günü için randevu aldım bakalım. İnşallah kucağım dolu olarak çıkarım oradan. Allah ilk önce sizlerin sonra benim aularımı kabul eder inşallah. :21::21::21:

Canım hep moralli ol inşşş..İnş sana da şifa da vesile olurrr..

İnsallah canimmm hememcecik düşer, yerlerde sürünür insllah su fsh...:1:
Kafam ice karıştı...
İnsallah para için bana böyle bisi yapmamislardir..
Aydın arıcı dedi ki hatta hastanemiz vakıf hastanesi dedi.
Doktor parayla falan hiç ilgilenmiyo, hatta bu tüp bebek fiyatını sorduk doktor güldü, benim hiç bı fikrim yok dedi.
Numara verdi burayı arayın sizi bilgilendirirler dedi, çok sevindim böle olmasına aslında.
Durumum imkansız olsa söylerdi ozaman die düşündüm.
Çünkü hastane kendisinin deil, vakıf hastanesi die istanbula geldim dedi, yoksaaa beni kimse Amerika'dan getiremezdi dedi...
bu ısı vatana millete hizmet için yapiyo die düşündüm...
İnsallah gelişmeleri buraya yazarım...
Senden gelicek güzel haberleride bekliyorum...
Aminnnnnnnnnn düşsünn yerlerdeee kalsınn emii lanet fshhh:9::9: bence foliküllere güvendiler canımmm.Aklında soru işareti olmasın yanee..Dediğim gibi birebir çok yakın arkadaşımm varr..Çok memnunlar aydın beydenn..10 kişiyi yinlendirdimm 9 u hamile kaldı diyorrr kızz..Hatta ablasının yarım yumurtalığından bir sürü yumoş toplamışş..Ama mesela arkadaşımda hamiş kalamadı 2 denemedede ama nasibb bir yerden sonrası yanii..

kızlar nabersiniz.muhabbet iimiş bende bi selam vereyim dedim :) çalışıyorum suan çooook sıkıldım evde olmak istiyorummmmm:5::5:

İyiyiz dumann sen nasılsın melankolik havandan çıktınmı güzelim..
arkadaşlar bişi sormak istiyorum benim fsh 6.17 lh 3.42 e2 72.50 normalmi sizce yardım edermisiniz
Encan canım çıkmış değerlerinnn..Gayet normal görünüyorlar..E2 50 nin altında olması gerekli ama daha ilk hormon tahlilinde bu yorumlanmazz..Önümüzdeki maçlara bakalım tamammı güzelimm..

haydi uzman kızlaaarr biri şu kız yorum yapsınn e2 ne değeri demekti??

yettimm duydum sesini geldii google millstone:10::10::10::10::10::10::10::10::10::9::9::9::9::9::9:

Ya bak gene doktor edasında yazmışımmm..Beni buluppp taşlıcakklarr sonunda daktırlarr heeee hehehe:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Canım hep moralli ol inşşş..İnş sana da şifa da vesile olurrr..

Aminnnnnnnnnn düşsünn yerlerdeee kalsınn emii lanet fshhh:9::9: bence foliküllere güvendiler canımmm.Aklında soru işareti olmasın yanee..Dediğim gibi birebir çok yakın arkadaşımm varr..Çok memnunlar aydın beydenn..10 kişiyi yinlendirdimm 9 u hamile kaldı diyorrr kızz..Hatta ablasının yarım yumurtalığından bir sürü yumoş toplamışş..Ama mesela arkadaşımda hamiş kalamadı 2 denemedede ama nasibb bir yerden sonrası yanii..

İyiyiz dumann sen nasılsın melankolik havandan çıktınmı güzelim..

Encan canım çıkmış değerlerinnn..Gayet normal görünüyorlar..E2 50 nin altında olması gerekli ama daha ilk hormon tahlilinde bu yorumlanmazz..Önümüzdeki maçlara bakalım tamammı güzelimm..

yettimm duydum sesini geldii google millstone:10::10::10::10::10::10::10::10::10::9::9::9::9::9::9:
çıktım canım çıktım hatta suan adet sancısı çekiyorum :)) kırmızılar hafiften geldi gibi bu ay pas geçtim ben artık napimmm:16::16:

nataliee hülyaaa naberr???

Bu arada kızlar benim bugün kemik yoğunluğu ölçümüm vardıı..Dün gittiğim ortopedi doktorundan istemiştimm.Vücudum östrojen üretmediğinden yanii malum e.mnpz durumundan kaynaklı bir sorun olmuşmudur diye ama dipçik gibiymişim gayet normal çıktı kemik yoğunluğumm şükürler olsunn :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

çıktım canım çıktım hatta suan adet sancısı çekiyorum :)) kırmızılar hafiften geldi gibi bu ay pas geçtim ben artık napimmm:16::16:

nataliee hülyaaa naberr???

Hımm anladım canımm hayırlısı demekkii vakkti saati varr bebişler nazlı napalımmmmm..

kızlar cevaplarınız için teşekürler kafam çok karışık haziranda tüp denicem dua edin bu benşm 3 .denemem

Bu arada kızlar benim bugün kemik yoğunluğu ölçümüm vardıı..Dün gittiğim ortopedi doktorundan istemiştimm.Vücudum östrojen üretmediğinden yanii malum e.mnpz durumundan kaynaklı bir sorun olmuşmudur diye ama dipçik gibiymişim gayet normal çıktı kemik yoğunluğumm şükürler olsunn :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
güzel habeeeerrrr:64::64::64::64:

Hımm anladım canımm hayırlısı demekkii vakkti saati varr bebişler nazlı napalımmmmm..
öle canımm yapcek bişi yok oturcaz gelmesini beklicez nazlı bebişlerin, gelincede poposuna poposuna yapıştırıcaz artık:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar cevaplarınız için teşekürler kafam çok karışık haziranda tüp denicem dua edin bu benşm 3 .denemem

:53::53: çook az kalmış bu sürede iyi beslen dikkat et kendine,saçını filan boyat,hamiş kaldıktan sonra yapamıycağın şeyleri yap:) inşallah hazirandan sonra bi süre ara vermek zorunda kalırsın :32::32:

:53::53: çook az kalmış bu sürede iyi beslen dikkat et kendine,saçını filan boyat,hamiş kaldıktan sonra yapamıycağın şeyleri yap:) inşallah hazirandan sonra bi süre ara vermek zorunda kalırsın :32::32:

tamam canım önerilerini dinlicem zaten beslene beslene tombiş oldum bilmem ki hamiş olurmuyum inanası gelmiyor insanın belkide allah söyletti seni 14 yıldı olmayınca insan ümit kesiyor

tamam canım önerilerini dinlicem zaten beslene beslene tombiş oldum bilmem ki hamiş olurmuyum inanası gelmiyor insanın belkide allah söyletti seni 14 yıldı olmayınca insan ümit kesiyor

sen daha 31 yaşındasın, herşeye ilk kez başlıyomuş gibi yapabilirsin 14 yılı düşünme bence.... hepimiz öyle yapalım inşallah bu yaz yepyeni güzellikte bi yaz olur bizim için:16:

dumancım wannebemum sanki 2 gündür yokk..nirdekii acabaa???..gelirse ben yan topikteyimmm haberin olsunn..Birde tabii lazım olursamm göz kırpman yeterlii taammı:32::32::32::32::32::32::32::32:

saol canım önerilerini dinlicem hayırlısı artık ne bilim ümit ve korku içindeyim 14 yıldı olmayınca insan ümit kesiyor hayırlısı artık allah büyük

dumancım wannebemum sanki 2 gündür yokk..nirdekii acabaa???..gelirse ben yan topikteyimmm haberin olsunn..Birde tabii lazım olursamm göz kırpman yeterlii taammı:32::32::32::32::32::32::32::32:

evet benimde dikkatimi çekti arada bir kafasını dinliyo ya öyle bi zamandadır diye düşünüyorumm...gelirse çağırırımmm,sende bizi çok boş bırakmaa hee:20::20:

sen daha 31 yaşındasın, herşeye ilk kez başlıyomuş gibi yapabilirsin 14 yılı düşünme bence.... hepimiz öyle yapalım inşallah bu yaz yepyeni güzellikte bi yaz olur bizim için:16:

inşallah canım 2012 bizim yılımız olsun inşallah

arkadaslar,
hani bi yazi gondermistim. 40 yasimin hikayesi diye. orada yazan omer nazar diye biiri var. bitkisel ilaclari varmis kendi sirketinin uretigi. bilen var mi acaba?

canım yaa ben biraz arastirdim. kendisi dahiliyeciymis aslinda aku falan da yapiyormus. uygur kokenli cin tibbi egitimi almis.. farabim diye bir ilac firmasi kurmus. bitki karisim tabletleri ve caylari var. :44:

canım yaa ben biraz arastirdim. kendisi dahiliyeciymis aslinda aku falan da yapiyormus. uygur kokenli cin tibbi egitimi almis.. farabim diye bir ilac firmasi kurmus. bitki karisim tabletleri ve caylari var. :44:

hımmm....netten siparişe filan açıkmıymış peki? denemekten zarar gelmez yani...

Back
X