arkadaşlar rezerv düşüklüğünde tüp bebekte uzun protokol tedavi gören varmı?2. tüp tedavimde doktor uzun prt. yapalım dedi kafam karıştı.
kafan karışmasın canım gizde uzun protokol görüyor kısası en klasik olan nerde tedavi oluyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar rezerv düşüklüğünde tüp bebekte uzun protokol tedavi gören varmı?2. tüp tedavimde doktor uzun prt. yapalım dedi kafam karıştı.
tatlım inan seni mutlu etmek adına söylemiyorum seyirme ve kasılardaki ağrı büyüdüğüne akıntının artması harika ben onu hep erken çatladı bitti gitti derdim oda e2 sevyenin yükselişinden nekadar ortarsa okadar olgun yumurtana işaret sewin ve lütfen benim tedavimle bağdaştırma bende rahim yeterli kalınlıkda deildi birde iyi sperm den gelmedi vallahi benide sewindirdin şimdi birde e2 ne baılıyormu en son kaçtaydı?
yaa canımsın ama nasıl mutlu ettin anlatamam havam değişti..omuzlarım çökmüş oturuyordum bi toparladım heee
yarın e2 bakılacak bakalım..kasıkta pıtpıtpıt seyirme oluyooo ama solda hareket çok az zaten orda tek folikül vardı ..bende yumurtlama akıntısı olunca çatladı patladı gittii dedim
rahim kalınlığınıda sorcam yarın...bakalım nasıl cümleler kurcam yarın :))
allahıımm emeklerimizi karşılıksız bırakmasın son iğnemide yaptım yarın için geri sayım başlasın:18::18::18::18:
sevefe bende kafanı karıştırmak asla istemem...ama benimde bildiğim yumurta rezervi az olan kadınlara kısa protokol yani reglin 2. 3. günü başlanılan tedavi uygulanıyor...
ilknurlevent bende tedavideyimm yarın benim de kontrolüm var...kaç tane folikül vardı? fsh ,amh degerlerin nedir?
tedavide yarın benimde 8.günüm olcak tüm durumu bende yarın ögreneceğim...
ama o pıtpıttan bende yok sadece akıntım var(
kafan karışmasın canım gizde uzun protokol görüyor kısası en klasik olan nerde tedavi oluyorsun?
:18::18::18::18::18: hiç bilemiyorumkii bakalım yarın görcez ....akıntı paydasında birleştik ama bak bu iyiye işaretmiş...zaten epi topu 4 folikül vardı bakalım ne durumdalar...ne durumdalar hiç bir fikrim yok...ota çöpe vercegim parayı ultrason cihazına harcasaydı keşke:)))))
sevefe bende kafanı karıştırmak asla istemem...ama benimde bildiğim yumurta rezervi az olan kadınlara kısa protokol yani reglin 2. 3. günü başlanılan tedavi uygulanıyor...
ilknurlevent bende tedavideyimm yarın benim de kontrolüm var...kaç tane folikül vardı? fsh ,amh degerlerin nedir?
tedavide yarın benimde 8.günüm olcak tüm durumu bende yarın ögreneceğim...
ilknurlevent o tek yumurtan altın yumurta olur inşallah:)) benim fsh 12 amh de 0 lı bi degerdee...
ben menapur kullanıyorummm 2 toz 1 suu1 de decapaptyl diye bi iğne çatlamasın diyee
yarın 2 miz içinde heyecanlı bir gün desenee:18::18::18::18:
duman ne haber?
canım ben samsun dayım.folikül takibimi doktorum yapacak.opu ve transfer için acı badem maslak bülent traşa yönlendirecek.ilk tüpü ben istedim diye samsunda yaptı.buranın labaratuarı iyi değil diyor.2 emriyo döllenmişti.3. güne gidemediler 2. gün transfer ettiler.sonuç negatif..
İnşallah hakkımızda en hayırlı olan haberleri paylaşırız ben ankaraya gidiyorum 3 ssat yol gidip 3 saat geliyorum.. olduğum şehirde tüp brbrk yok.. hş klinik ankara da merkezim... akşama dönmüş olurum ancakın haber veririrmm...
selam kızlarnasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk
suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...
duman senin adına okadar çok sewindimki anlatamam rabbim inşallah kucağına almayıda nasip eder ohhhh ya güzel haberimiz oldu ocaman kocaman kocamannnnnn hayırlı olsun canım.....
selam kızlarnasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk
suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...