Benimde bu ay asilamam olacakti maalesef gecen aydan 4 cm lik kist vardi,doktor dün bakti adetimin 3.günü kist 2,4 cm olmus ama gitmemis bu yüzden birdahaki aya basliyacagiz asilara dedi.Kist varken igneler bir ise yaramaz bosuna yapmis olursun dedi,kist icin 21 günlük hap verdi yarin ona basliyacagim.
Benim de maalesef yumurta rezervim cok az mis,gecen yil 7-8 ay önce amh 0.08 gelmisti kadin doktorum adetim 20 gün gecmisti kistden adet olamamistim ozaman kan almisti amh degerimede bakmis ozaman,amh nin ne oldugunu buradan sizlerden ögrendim.Tüp bebek merkezi bu degerlerle kesinlikle olmaz dedi baska ülkelerde kibris yunanistan vs gidin döner ile belki onda da garanti veremeyiz dedi.Yikilmis aglaya aglaya disari cikmis perperisan olmustuk esimde bende.Resmen umutlarimiz hayallerimiz bitmisti.
Neyse bu olaydan 1 kac ay sonra kadin doktorum seni endrokilinikuma yollayayim dedi birde orda baksinlar özel incelesinler dedi.
Endrokilinikuma gittik orda kan aldilar muayene ettiler.
Bir hafta sonra doktoru aradik.
Doktor amh 2,0 fsh 6 sadece guatr az calisiyor hap kullanmasi gerek dedi.yumurtaliginin biri az calisiyor oda guatrdan dir dedi,hap icince oda % 90 düzelir dedi.Bir umut dogdu icimize,hamile kalabilirsiniz dedi doktor,dünyanin en mutlu insani olmustum anlatamam.
neyse baska bir tup bebek klinigine gittik ordada guatrin düzelmesini bekliyecegiz dediler,kist var dediler igne yazdi doktor asilama icin,o arada da benden kan almislardi,genetik test fln yapildi,bende akdeniz atesi hastasiyim o yüzden genetik testlerden gectik.
Gecen doktor aradi maalesef rezerveniz cok az dedi.amh 0,16 dedi nasil olur dedim daha 4-5 ay önce 2,0 di nasil 0,16 cikar hemde bukadar kisa sürede hemde endroklinikumda özel baktirdim nasil kime inanayim dedim.
Doktor belki endroklinikum da yanlis bakilmistir dedi.sok oldum yine mahvoldum,yine yikildim kime inanayim bilmiyorum cok korkuyorum nolur biriniz birseyler desin teselli bulayim amh 0,16 ve maddi durumumda yok 5-6 ay zamanin var yada engec 1 sene dedi maddi durumumda yok tüp bebek icin insaallah fazla dökülüp sacilmadan asilama ile hamile kalirim,insaallah rabbim sizlerinde benimde kucagimi yakin zamanda doldurur.