Hamilelik ve yumurtalık rezervi

batyy merhaba bende dün tedaviye başladım bahçecide bana naturel siklus uygulanacaktı.ama dün geldim ve nerdeyse normal tüp bebek uygulanacağından bahsetti şöyle olcak famera diye bir ilaç var 5 gün boyunca bunu kullanacakmışım.sonrada 225 mg gonal f kullanacakmışım.daha sonrada ilacın miktarı yumurta büyüklüğüne göre değişecekmiş. çok canım sıkıldı.sen hergün mü 150 mg vurulmştun.

bana da famera protokolü uyguladılar.ama iğne dozu seninki gibi 225 değil ilk denememde 300mg, 2. de 450mg. di. ben merkez değiştirdikten sonra 150mg. kullandım evet.ama dediğim gibi ilk 5 gün klomen kullandım famera yerine, 4. günden itibaren de 150 mg menapur kullandım ve toplamda 7 gün iğne vurdum sadece. yüksek dozla 2-3 yumurtam oluyodu.az dozla bu ay 5 oldu mesela,4 ü işlem görmüş,bugün haber geldi 3ü döllenmiş.büyük ihtimal yarın transferim var... ama 225 de çok değil bence...

bide bunun kısmisimi varmış yaaa... canım sana bu testler hamileyken yapıldı dimi,tuğba vardı ya ona dr yapmamış kan pıhtılaşması testide hamilesin diye bende seni söylemiştim... bende iyim izine ayrıldım dinleniyorum, çok sıcak biraz sersemledim sürekli uyumak istiyorum valla sıcaktan...iğneye 9 ay mı devam edeceksin? hayırlısı, ben alıştım artık göbüşüm delik deşik oldu:)[/QUOTE

Duman cok sevindim:)
Okuyodum ama yazamadim,internetim yavas biraz.
allah tamamina erdirsin, hayirlisiyla kucagina almayida nasip
etsin allah
Hatta okudugumda agladim, hungur hungur, ezan da okunmaya basladi, dua ettim hep.
canım yaa çok sağol Allah hepimize böyle güzellikleri nasip etsin... hepiniz dualarımdasınız sanki burdaki herkes de birer birer hamile olsa tamamlanacak mutlulugum gibi geliyo...hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

canım yaa çok sağol Allah hepimize böyle güzellikleri nasip etsin... hepiniz dualarımdasınız sanki burdaki herkes de birer birer hamile olsa tamamlanacak mutlulugum gibi geliyo...hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
canım çok tebrik ederim yaaa imaj değişimine girmemişsin anlayamadım bile hamiş olduğunu :103::118::118::118::118::118: inşallah sıkıntısız devam etsin tatlım sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun darısı bizlere inşallah :31::16:

Benimde bu ay asilamam olacakti maalesef gecen aydan 4 cm lik kist vardi,doktor dün bakti adetimin 3.günü kist 2,4 cm olmus ama gitmemis bu yüzden birdahaki aya basliyacagiz asilara dedi.Kist varken igneler bir ise yaramaz bosuna yapmis olursun dedi,kist icin 21 günlük hap verdi yarin ona basliyacagim.

Benim de maalesef yumurta rezervim cok az mis,gecen yil 7-8 ay önce amh 0.08 gelmisti kadin doktorum adetim 20 gün gecmisti kistden adet olamamistim ozaman kan almisti amh degerimede bakmis ozaman,amh nin ne oldugunu buradan sizlerden ögrendim.Tüp bebek merkezi bu degerlerle kesinlikle olmaz dedi baska ülkelerde kibris yunanistan vs gidin döner ile belki onda da garanti veremeyiz dedi.Yikilmis aglaya aglaya disari cikmis perperisan olmustuk esimde bende.Resmen umutlarimiz hayallerimiz bitmisti.

Neyse bu olaydan 1 kac ay sonra kadin doktorum seni endrokilinikuma yollayayim dedi birde orda baksinlar özel incelesinler dedi.
Endrokilinikuma gittik orda kan aldilar muayene ettiler.
Bir hafta sonra doktoru aradik.
Doktor amh 2,0 fsh 6 sadece guatr az calisiyor hap kullanmasi gerek dedi.yumurtaliginin biri az calisiyor oda guatrdan dir dedi,hap icince oda % 90 düzelir dedi.Bir umut dogdu icimize,hamile kalabilirsiniz dedi doktor,dünyanin en mutlu insani olmustum anlatamam.

neyse baska bir tup bebek klinigine gittik ordada guatrin düzelmesini bekliyecegiz dediler,kist var dediler igne yazdi doktor asilama icin,o arada da benden kan almislardi,genetik test fln yapildi,bende akdeniz atesi hastasiyim o yüzden genetik testlerden gectik.
Gecen doktor aradi maalesef rezerveniz cok az dedi.amh 0,16 dedi nasil olur dedim daha 4-5 ay önce 2,0 di nasil 0,16 cikar hemde bukadar kisa sürede hemde endroklinikumda özel baktirdim nasil kime inanayim dedim.
Doktor belki endroklinikum da yanlis bakilmistir dedi.sok oldum yine mahvoldum,yine yikildim kime inanayim bilmiyorum cok korkuyorum nolur biriniz birseyler desin teselli bulayim amh 0,16 ve maddi durumumda yok 5-6 ay zamanin var yada engec 1 sene dedi maddi durumumda yok tüp bebek icin insaallah fazla dökülüp sacilmadan asilama ile hamile kalirim,insaallah rabbim sizlerinde benimde kucagimi yakin zamanda doldurur.

Benimde bu ay asilamam olacakti maalesef gecen aydan 4 cm lik kist vardi,doktor dün bakti adetimin 3.günü kist 2,4 cm olmus ama gitmemis bu yüzden birdahaki aya basliyacagiz asilara dedi.Kist varken igneler bir ise yaramaz bosuna yapmis olursun dedi,kist icin 21 günlük hap verdi yarin ona basliyacagim.

Benim de maalesef yumurta rezervim cok az mis,gecen yil 7-8 ay önce amh 0.08 gelmisti kadin doktorum adetim 20 gün gecmisti kistden adet olamamistim ozaman kan almisti amh degerimede bakmis ozaman,amh nin ne oldugunu buradan sizlerden ögrendim.Tüp bebek merkezi bu degerlerle kesinlikle olmaz dedi baska ülkelerde kibris yunanistan vs gidin döner ile belki onda da garanti veremeyiz dedi.Yikilmis aglaya aglaya disari cikmis perperisan olmustuk esimde bende.Resmen umutlarimiz hayallerimiz bitmisti.

Neyse bu olaydan 1 kac ay sonra kadin doktorum seni endrokilinikuma yollayayim dedi birde orda baksinlar özel incelesinler dedi.
Doktor amh 2,0 fsh 6 sadece guatr az calisiyor hap kullanmasi gerek dedi.yumurtaliginin biri az calisiyor oda guatrdan dir dedi,hap icince oda % 90 düzelir dedi.Bir umut dogdu icimize,hamile kalabilirsiniz dedi doktor,dünyanin en mutlu insani olmustum anlatamam.

neyse baska bir tup bebek klinigine gittik ordada guatrin düzelmesini bekliyecegiz dediler,kist var dediler igne yazdi doktor asilama icin,o arada da benden kan almislardi,genetik test fln yapildi,bende akdeniz atesi hastasiyim o yüzden genetik testlerden gectik.
Gecen doktor aradi maalesef rezerveniz cok az dedi.amh 0,16 dedi nasil olur dedim daha 4-5 ay önce 2,0 di nasil 0,16 cikar hemde bukadar kisa sürede hemde endroklinikumda özel baktirdim nasil kime inanayim dedim.
Doktor belki endroklinikum da yanlis bakilmistir dedi.sok oldum yine mahvoldum,yine yikildim kime inanayim bilmiyorum cok korkuyorum nolur biriniz birseyler desin teselli bulayim amh 0,16 ve maddi durumumda yok 5-6 ay zamanin var yada engec 1 sene dedi maddi durumumda yok tüp bebek icin insaallah fazla dökülüp sacilmadan asilama ile hamile kalirim,insaallah rabbim sizlerinde benimde kucagimi yakin zamanda doldurur.

Öncelikle AMH falan hiç kafana takma..tamam onlar gösterge ama hamile kalamazsın diyemez kimse.1 tane bile yumurtan olduktan sonra AMH, FSH hep bahane...madem hemen tüp tedavisine başlıyamıyosun soğan kürü,incir kürü dene,vitamin destekleri al...kaliteli yumurtlama olmasına çalış yani....yumurtlama günlerinde de ilişkiyi dene...belki bunları denmeşsindir bilmediğim için yazma ihtiyacı duydum tekrardan...bu arada rapor çıkarmayı denedin mi??devlet yardımı için....

bana da famera protokolü uyguladılar.ama iğne dozu seninki gibi 225 değil ilk denememde 300mg, 2. de 450mg. di. ben merkez değiştirdikten sonra 150mg. kullandım evet.ama dediğim gibi ilk 5 gün klomen kullandım famera yerine, 4. günden itibaren de 150 mg menapur kullandım ve toplamda 7 gün iğne vurdum sadece. yüksek dozla 2-3 yumurtam oluyodu.az dozla bu ay 5 oldu mesela,4 ü işlem görmüş,bugün haber geldi 3ü döllenmiş.büyük ihtimal yarın transferim var... ama 225 de çok değil bence...

arkadaşım transferin hayırlı olsun ... umarım özlemle beklediğin bebeğin sıkı sıkıya tutunur sana.. Şansın bolca olsun canım..

canım çok tebrik ederim yaaa imaj değişimine girmemişsin anlayamadım bile hamiş olduğunu :103::118::118::118::118::118: inşallah sıkıntısız devam etsin tatlım sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun darısı bizlere inşallah :31::16:

Sifaaaa buldum seniiii
Napiyosunnnn???
Hamilemisin????hadi hemen cvp yaz bana

Sifaaaa buldum seniiii
Napiyosunnnn???
Hamilemisin????hadi hemen cvp yaz bana
mubeccem şükür kavuşturana :38::38::38::38: nasılsın tatlım var mı güzel haberlerin :29: tedavi aşaması filan ne durumda :28: yok tatlım yaaa canıma tak etti bebişsizlik kendimi avutayım diye çizelge ekledim işte :5: inşallah uğurlu gelsin mucizem bu ay benimle olmuş olsun hepimizin tez zamanda hasreti son bulsun inşallah :49::31: bu arada hayırlı kandiller :nazar: dualarda buluşmak ümidiyle :16:

canım transferin hayırlı olsun tam da mubarek günde inşallah güzel sonuçlar alırsın :)

mubeccem şükür kavuşturana :38::38::38::38: nasılsın tatlım var mı güzel haberlerin :29: tedavi aşaması filan ne durumda :28: yok tatlım yaaa canıma tak etti bebişsizlik kendimi avutayım diye çizelge ekledim işte :5: inşallah uğurlu gelsin mucizem bu ay benimle olmuş olsun hepimizin tez zamanda hasreti son bulsun inşallah :49::31: bu arada hayırlı kandiller :nazar: dualarda buluşmak ümidiyle :16:

Ayy canim yaaa heycanlandirdin beni:(((
Tabloyu gorunce bende sevinmistim. İnsallah sende bu ay hamile kalirsin hayirlisiyla:)))
Ozelden msj attim sana ama tekrar yaziyim....
Asilama denendi ama olmadi:((
Bi tane yumurtam olustu, o da kaliteli olmadigi icin dollenmemis.
İstanbul da aydin ariciya girmistim, hic memnun kalmadim hic, okadar gittim geldim, umut ettim bekledim,
Sadece bi telefonla dollenme olmadi dediler, bundan sonrasi icin sizi ararlar
Konusursunuz doktorlarla dedi labarotuardaki adam.
Ama ondan sonra ne arayan var ne soran var...
Zaten cok yuksek doz ilac vermisler bana, bi haftada cok buyudu yumurtalarim, 18-20 mm olmus, ama ney fayda kalitesiz olduktan sonra.....
Amaaaannn bende sogan kuru, incir kuru yapicam
Sen napiyosun. Deneme falan var mi

Son düzenleme:
canım çok sağolun ama transfer yarına kaldı.3. gün embriyosu olacak.bir yumurtam daha döllenmiş dünden sonra.4 tane olduğu için yarınki kalitelerine göre karar verip ikisini koyacakalr sanırım.şuan 3 tanesi 1. kalite 1 tanesi orta kaliteymiş...

canım çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin, daha önce bu çizelge filan heveslenip yapmıştım her seferinde ama sonra silmek çok koymuştu artık gebelik çizelgesi filan düşünmüyorum açıkçası:) Bu kez herşey yolunda:nazar::nazar::nazar: inşallah böyle de devam eder... hepimiz bigün bebeğimizi kucagımıza alırız inş...

canım amh değerine çok fazla takılma, bende drumun çok şaşırmasına rağmen 0.4 amh la 4.kez doğal yoldan hamileyim... Allah istesin yeter, sen umudunu kaybetme kimseninde moralini bzmasına izin verme..inşallah doğal yoldan gelir bebişin...

canım çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin, daha önce bu çizelge filan heveslenip yapmıştım her seferinde ama sonra silmek çok koymuştu artık gebelik çizelgesi filan düşünmüyorum açıkçası:) Bu kez herşey yolunda:nazar::nazar::nazar: inşallah böyle de devam eder... hepimiz bigün bebeğimizi kucagımıza alırız inş...

canım amh değerine çok fazla takılma, bende drumun çok şaşırmasına rağmen 0.4 amh la 4.kez doğal yoldan hamileyim... Allah istesin yeter, sen umudunu kaybetme kimseninde moralini bzmasına izin verme..inşallah doğal yoldan gelir bebişin...
ALLAH korusun olumsuz hiç birşey yaşamayacaksın kocamann maşallah canım kucağına almak nasip olsun inşallah :49::29::16::emir_bebek::nazar:

kızlar kızlar,
kandiliniz mubarek olsun. ettiginiz dualar hayırlarla kabul olsun.
wannacigim nasilsin?? ozelden mesaj atayim dedim de kutun doluymus gitmedi.
dumancigim mide bulantilatinin tadını cikar :1::1::1: her sey yolunda gitsin insallah...
transferi olan arkadaslar nasilsinizzz??? gaye & giz...
transferi olacak arkadaslarda insallah her sey yolunda gider.:nazar::nazar:
ben yine kirmizilari gordum. :43:
sevgiler hepinizee...

kızlar kızlar,
kandiliniz mubarek olsun. ettiginiz dualar hayırlarla kabul olsun.
wannacigim nasilsin?? ozelden mesaj atayim dedim de kutun doluymus gitmedi.
dumancigim mide bulantilatinin tadını cikar :1::1::1: her sey yolunda gitsin insallah...
transferi olan arkadaslar nasilsinizzz??? gaye & giz...
transferi olacak arkadaslarda insallah her sey yolunda gider.:nazar::nazar:
ben yine kirmizilari gordum. :43:
sevgiler hepinizee...

seninde kandilin mübarek olsun mantıcım,rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.üzüldüm arkadaşım ne diyeyim inşallah en kısa zamanda muradına kavuşasın.bende beklemedeyim işte.19-20 gibi adet günüm inşallah kırmızıları görmem.bilmiyorum hiçbir belirti yok şuan ama rabbim bu gecenin hatıırına sevindirsin hepimizi.moralini bozma canımcım,yola devam.allah yardımcımız olsun.

bernacim canım cok cok sagol guzelim.
benim kırmızılar hop diye geldi. ona da şükrediyorum. napalım. dualarımız kabul olmuştur inşallah.
senden güzel haber alarız umarım.
ben de pzt gunu gidicem doktora bakalım ne diyecek.
sevgiler canım...:16::16::16:

Kızlar selam telden glrlyorum test yarın yaptırıyorum adet bellrtlsl hep vardı olumlu sonuc beklemıyorum hayırlısı slz yeterle haber verır olumsuz gercl ama olsuz

Kızlar selam telden glrlyorum test yarın yaptırıyorum adet bellrtlsl hep vardı olumlu sonuc beklemıyorum hayırlısı slz yeterle haber verır olumsuz gercl ama olsuz
giz tatlım bgün test yapmış olmalısın ama cevap vermemişsin inşallah hamişsindir tatlım heyecanla sonucunu bekliyorum :49::52::29::16:

canım çok sağolun ama transfer yarına kaldı.3. gün embriyosu olacak.bir yumurtam daha döllenmiş dünden sonra.4 tane olduğu için yarınki kalitelerine göre karar verip ikisini koyacakalr sanırım.şuan 3 tanesi 1. kalite 1 tanesi orta kaliteymiş...

battycım transferin tekraradan hayırlı olsun canım ... haberler çok güzel olduğu gibi inşallah hayırlısıyla sonucu da güzel olur...istirahat edip stressden uzak dur... moralini yüksek tut canım...

her şeyin hayırlsıı canım benim .. olmayacak olsa bile bunda da bi hayır vardır.. sen yeter ki ümidini kaybetme.. inşallah positive sonucunla geri dönersin ...

Back
X