Hamilelik ve yumurtalık rezervi

kızlar kızlar,
kandiliniz mubarek olsun. ettiginiz dualar hayırlarla kabul olsun.
wannacigim nasilsin?? ozelden mesaj atayim dedim de kutun doluymus gitmedi.
dumancigim mide bulantilatinin tadını cikar :1::1::1: her sey yolunda gitsin insallah...
transferi olan arkadaslar nasilsinizzz??? gaye & giz...
transferi olacak arkadaslarda insallah her sey yolunda gider.:nazar::nazar:
ben yine kirmizilari gordum. :43:
sevgiler hepinizee...
mantıcım canım benim hamile kalmadan önce yeterki olsun çekerim diyo insan ama mide bulantısı hissi bi süre sonra insanı yoruyo gerçekten :( ama yorum yok nasıl olması gerekiyosa öyle olsun napim yani:)) senin içinde hayırlısı diyorum cnm inşallah bu son kırmızılardır 9 ay görmezsin bidaaa...
Kızlar selam telden glrlyorum test yarın yaptırıyorum adet bellrtlsl hep vardı olumlu sonuc beklemıyorum hayırlısı slz yeterle haber verır olumsuz gercl ama olsuz
cnm inş. güzel haberlerle gelirsin bize....

seninde kandilin mübarek olsun mantıcım,rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.üzüldüm arkadaşım ne diyeyim inşallah en kısa zamanda muradına kavuşasın.bende beklemedeyim işte.19-20 gibi adet günüm inşallah kırmızıları görmem.bilmiyorum hiçbir belirti yok şuan ama rabbim bu gecenin hatıırına sevindirsin hepimizi.moralini bozma canımcım,yola devam.allah yardımcımız olsun.

off ya dün akşam benimde geldi kırmızılar hemde 2 gün önceden.ne yapalım kısmet değilmiş bu ayda.:43::43:

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

mantıcım canım benim hamile kalmadan önce yeterki olsun çekerim diyo insan ama mide bulantısı hissi bi süre sonra insanı yoruyo gerçekten :( ama yorum yok nasıl olması gerekiyosa öyle olsun napim yani:)) senin içinde hayırlısı diyorum cnm inşallah bu son kırmızılardır 9 ay görmezsin bidaaa...
cnm inş. güzel haberlerle gelirsin bize....

dumancim haklisin canım benim. yorulmaz mi insan... benim iki gun sürsün mızmız konusur dururum :27:

off ya dün akşam benimde geldi kırmızılar hemde 2 gün önceden.ne yapalım kısmet değilmiş bu ayda.:43::43:

ah bernacim ah önümüzdeki aya bakıcaz artık. yenilen pehlivan hesabı...:1::1::1:

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

merhaba arkadasim,
o kullandigin ilaci hic duymadim. bu ay hamilelik neden olmasin. insallah olmustur. kendini harap etmeden biraz daha bekle. benim de gecen aylarda seninki gibi bir durum oldu. ama catlamadi gibi geldi bana. en iyisi ovulasyon testi al. boylelikle kacirmazsin o gunleri.

sevgiler,

Son düzenleme:
slm kızlar benimde malesef negatif ne yapalım yola devamm bu sefer inanın çok sakindim adet belirtisi 3 günde başlamıştı dedim hep olmıyacak diye tekrar allah izin verirse 11 ayda başlıyacagım

wanna da benimle braberdi inş. pozitifdir

wannadan ses çıkmıyor kıslar haberi olan var mı ? test günü ne zaman???

Maalesef canım sonuç negatif :50::50::50::50:
kendini iyi hissettiğinde yazar eminimki:14::14::14::14::14::14::14::14:

slm kızlar benimde malesef negatif ne yapalım yola devamm bu sefer inanın çok sakindim adet belirtisi 3 günde başlamıştı dedim hep olmıyacak diye tekrar allah izin verirse 11 ayda başlıyacagım

Canım benim şimdi bakıyım dedim gizin sonucu ne oldu diye..
Napalım söylenecek çok fazla şey olmuyor bu durumda..
Rabbim içini ferahlatsın en kısa zamanda meleklerimizi göndersin gülüm..
Çok doğru söylediğin durmak yok yola devam..Sizin gibi negatif almak mı daha zor yoksa benim gibi tedavi bile olamamak mı onu inan bilmiyorum..Bazen diyorum Rabbim imtihan eyleme tüp bebekle bazende sanki en azından opudur trasnferdir bunları daha 1 kere bile yaşayamadım diyorum ama galiba şimdi yazarkende fark ettim 12 gün bekleyip negatif daha zor..
Rabbim cümlemizin yardımcısı ola..

Çok doğru söylediğin durmak yok yola devam..Sizin gibi negatif almak mı daha zor yoksa benim gibi tedavi bile olamamak mı onu inan bilmiyorum..Bazen diyorum Rabbim imtihan eyleme tüp bebekle bazende sanki en azından opudur trasnferdir bunları daha 1 kere bile yaşayamadım diyorum ama galiba şimdi yazarkende fark ettim 12 gün bekleyip negatif daha zor..

demek wannada negatif of ya ne yapalım takdir ilahi

evet 12 gün sonunda olumsuz cevap yıkıyor insanı inan

son bir deneme daha yapacagım devlette bir hakkım var ondan sonra yaradan layık görürse verir

b,irde benim bu sabah afedersinizde elimi lavaboda altıma attım rahimde bir şey elime aldım sıktıgımım jel varya sünger gibi olmuş yumurta kadar var anlamadım ya

canım geç döllenmeyse idrarda çıkmayabilir.inşallah hamilesindir ...

hayırlısı demekten başka başka bişey gelmiyo cnm insanın elinden... bu son olur inşallah Allah dualarını kabul eder...

millstone nslsn canım? wanna için çok üzgünüm,inşallah daha iyi olmuştur moral olarak...

millstone nslsn canım? wanna için çok üzgünüm,inşallah daha iyi olmuştur moral olarak...

Nasıl olunursa işte canım..
rabbim beterinden korusun diyelim..
Bugün ağrım ve kanamam çok diye dersaneye gitmedim..
Yarın doktora gideceğim kistim ne alemde diye..
İnş gitmiştir hiç umudum yok çünkü hissediyorum ağrım var:((
Sen iyisin inş..Bebişte iyidir..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımmm ya bende sizleri merak ediyordum .çok üzüldümmmm.kısmet diceğiz yolda devam edeceğiz.

of aman yaaa... çok umutluydum.. kendimle çok özdeşleştirmiştim wannayla ... pofff.... şu sayfada ne olur bol bol hamiş haberleri alalım ne olurrrrrrrrrrrr.........
Allah'ım sen bize yardım et yardımcımız ol hepimize hakkımızda hayırlısını nasip ettt

GİZ.... arkadaşım üzülme allahım gücünü arttırsın seninde... vakti zamanı değilmiş... söylemeside yazması da çok zor inan .. bu son acın olur İnşallahhhh

wanna,giz üzüldüm canlarım diyecek birşey bulamadım valla ben bayağı bi umutlanmıştım sizler için,bu ay kısmet değilmiş demekki rabbim sabır versin,güç versin.yola devam edelim.benimde kistlerim olmuş bu yumurtalıkta, cerazette diye doğum konrol hapı verdi.sgk ödemiyormuş bide bunu 27 tl.kızlar kistlerim 2.5-3cm falanmış.engelleyebilir dedi gebe kalmayı.bilmiyorum bir ay bir aydır.böyle kisti olupda gebe kalan varmıdır acaba?kullansammı kullanmasammı acaba?

Nasıl olunursa işte canım..
rabbim beterinden korusun diyelim..
Bugün ağrım ve kanamam çok diye dersaneye gitmedim..
Yarın doktora gideceğim kistim ne alemde diye..
İnş gitmiştir hiç umudum yok çünkü hissediyorum ağrım var:((
Sen iyisin inş..Bebişte iyidir..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
geçmiş olsun cnm, o hissettiğin ağrı belki kanamadan dolayıdır inş.temizlenmiştir rahmin... ben iyim çok şükür bebişte inşallah iyidir....

wanna,giz üzüldüm canlarım diyecek birşey bulamadım valla ben bayağı bi umutlanmıştım sizler için,bu ay kısmet değilmiş demekki rabbim sabır versin,güç versin.yola devam edelim.benimde kistlerim olmuş bu yumurtalıkta, cerazette diye doğum konrol hapı verdi.sgk ödemiyormuş bide bunu 27 tl.kızlar kistlerim 2.5-3cm falanmış.engelleyebilir dedi gebe kalmayı.bilmiyorum bir ay bir aydır.böyle kisti olupda gebe kalan varmıdır acaba?kullansammı kullanmasammı acaba?

cnm valla bu konuda dr unu dinle derim, belki 1-2 ayda hallolur hemen kistler sonra daha sağlıklı bi şekilde ilerlemiş olursn işte cnm ...

wanna giz ne desem bilmiyorum.demekki yaradan böyle istedi.üzüldüm arkadaşlarım.ama bide şöyle düşünün hiç olmazsa yumurtalarınız oluyo,bi umut yine var.benimki onlarda kalmamış.inşallah allahım kendiliğinden verir.üzülmeyin Allahın izniyle vardır bi vakti bebişlerin.çooook üzüldüm inanın:((

duman ,millstone , mantı , ilknurlevent, berna, giz, zerrin ,
veeeeee( adını unuttuysam özür dilerim ) kader arakadaşlarım....iyiki varsınız

şimdi yaraları sarma zamanı...
sizi üzmek istemiyorum..umutsuzluğumla mutsuz olun istemiyorum...kalbim agrıyor en çok siz anlıyorsunuz...
üzgünüm....umutsuzumm..kırgınımmm..küskünümmm anlıyorsunuz...
biliyorum gececek...diliyorumm HEMEN geçsin..

allahtan başka gidecek kapımız olmadığıını biliyorum bir nebze dualarla hafifliyorum...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...Dualarınızda beni unutmayın çok dardayımm

Son düzenleme:
wanna seni çok iyi anlıyorum kuzum bende yeni negatif alan biri olarak ama inan umudum kırılmadı hemen eşiml plan yaptık tekrar temmuz bir de ilaçlara devam ve allah izin verirse 11 ayda 3 deneme için tekrar start verdik

Back
X