wanna seni çok iyi anlıyorum kuzum bende yeni negatif alan biri olarak ama inan umudum kırılmadı hemen eşiml plan yaptık tekrar temmuz bir de ilaçlara devam ve allah izin verirse 11 ayda 3 deneme için tekrar start verdik
hayılısı olsun giz temmuzda inşallah başarırsınız arkadaşım...bu sreçte bol bol yürüyüş ve suuuu ile vucudu bi arındırmak lazım
canım benim bizler iyi günde olduğu kadar kötü günlerdede yanyanayız.tabiki acılarını en iyi bizler anlıyoruz utanma çekinme ağla bitanem geçecek rabbim bir gün bizleride güldürecek inanıyorum.dualarım hep sizlerle.zorda olsa fazla yanlız kalmamaya çalış at kendini dışarıya ve telkin et kendine bu ay olmadı önümüzdeki ay olacak inşallah diye.tekrar geçmiş olsun canım.
berna teşekkür ederim haklısın kimse anlamıyor...
allah razı olsun dualrını kabul etsin .bakarsın süprizler yaşarız hayat bu degil mi?
tatlım ne çok bekledim burda senii... canımsın bol bol dua edicem sana... ama güçlü olmak zorundayız değil mi? kelimelerin anlamsız kaldığı anları sevmiyorum ama seni çok sevdim. acın acımmm.. paylaşalım geçsin canım arkadaşım.. rabbim yardımcın olsun...
ilknurlevent bilseydim hemen gelirdimmm:)
allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin ...paylaşalım bugünde ben seni bekliyorummm hadi bakalım...
Wannamm yüreği güzell arkadaşımmm..
İnş geçicekk..
Senin hamişlik haberinle bu topiği hatta kk yı sallayacağımız günlerde gelicek..
Çektiğimiz halayların ucu bucağı görünmeyecek söz sana, millstone teyzoşundan:))
Hep yanındayım,ne zaman istersen dinlerim seni biliyorsun zaten..
Bu topik acılarıyla sevinçleriyle hepsini paylaşan ama daha çok acılarımızla kaynaştığımız çok sıcak bir topik oldu..
Bende hepinizi seviyorum ve inanıyorum bizde bir gün mis kokuyu duyacağız kızlar..
millstone nasılsın? kist durumunu takip edemedim..başladın mı tedaviye..
kürleri aksatmaaa ...ben vakumlşu poşetteki çaya başladım her gece içiyorum bakalım...
ne verseler yiyip içecek durumdayımmm zaten..
wannacigim
simdi ezan okurken yuce rabbimden dilerim ki allah gözyaşlarını dindirsin, yardimcin olsun, guzellikler ile yüzünü güldürsün. tez vakitte dualarının karşılığını alasın. hayırlara vesile olsun yaşanan herşey...
seni çok öpüyorum.
kızlar tanıdıgım tanımadıgım evlat hasreti çeken her arkadaşıma kendime dilediğim gibi hayırlı ömürlü sağlıklı çocuklar diliyorum. rabbim yardımcımız olsun. bu forumlarda yazan herkese hayranım. ogrendigim seyin haddi hesabı yok. dualarımız paylastikca cogaliyor.
hamiş kalan arkadaşlarım iyi ki varsınız iyi ki buradasınız. kucagınıza alıp sevdiklerinizle beraber buyutmek nasip olsun.
hepinize sevgiler yolluyorum.
mantı allah razı olsun...nasılsın?
herşey yolunda mı?
epeydir görüşemiyoruz ama aklımdasın...herşey güzel olacak inşallahh
wannacıgım senınle burda yazsışmadık ama senın sonucunu takıp edenlerdenım...hikayenı bılmıyorum kac yasındasın kac deneme yaptın problem ne...bıldıgım tek sey hersey zamanını beklıyor ...bende 4 tup bebek denemesı ve 2 amelıyattan 3 yıl sonra ogluma kavustum ıkıncı ıcın mayıs ayında tekrar denedık olmadı...evladım olmasına ragmen yıne eskısı gıbı cok ama cok üzüldüm ...bunun acısını ancak yaşayan anlar...bu tup bebek tedavılerım surecınde bırsürü arkadasım oldu ve sayısız mucize sana onları yazmak ıstıyorum pko su olan 3 deneme yapan bır arkadasım son denemesınde dıs gebelık gecırdı tupunun bırısı baglandı 2 yıl aradan sonra tek tuple dogal yolla gebe kaldı...yıne aynı zamanda tedavı gördugum sebepsız ınfertılıte tanılı bır arkadasım dogal yolla gebe kaldı4 aylık kızı oldu...bu en son tedavımde 41 yasında bır bayan tek yumurta transferı ıle pozıtıfı gordu ustelık yumurta kendılıgınden ıkıye bolunmus ıkızmıs...daha nıcelerı var senınde mucızen yakındır ınsallah arkadasım rabbım ol deyınce hersey oluyor sadece zaman....sana bol sabır dılıyorum bu yol uzun bır yol malesef ve meşakkatli....dualarım senınle....
ada67
37 yaşındayım temmuzda 9 yıllık evli olacagım...3 kez denedikk sayısız kontroller ve 2 iptalim var...
buarda spontan bi gebelik 10 haftasında kalp atımı durdu..dünya durdu dedimm
Aslında durmaı tabi ama benim hayallerimm, umutlarım,yüzünü göremedim,koklayamadığım melegim geldiği gibi habersizce gitti...1 hafta sonra doğum yapacakken negatif sonuç aldım...
Rabbimin mucizeleri bitmez...hikayeler çok umut vericii.bakalım daha nelere gebe bu serüven başımıza daha neler gelecek bilinmiyor.
Allahım oğluna uzuuuuuuuuuuuu saglıklı ,başarılı bi ömür nasip etsin..hayırlı evlat olsun
duaların için allah razı olsun cnm..
aklım sende...
canim arkadasim sabret dualarla sabret.buda Allahin bizlere imtihani rabbim beterinden saklasin.sabredip inancimizi koruycaz.bu gunlerde gececek gecmeliki yeniden umutla basliycaz ve bebislerimize kavuscaz.benimde yikildigim aglayip harap oldugum gunler oluyo.ama sonra yeniden umutla ayaga kalkiyorum kalkmak zorundayim.Allahin izniyle bugunlerde gececek benimde yavrum olcak diyorum.canlarim guzel gunleri umut edelim birbirimize umut verelim bizi bizden baska anlayan yok......
zerrin çok teşşekkür ederim haklısın anlayan yok...inşallahh kavuşacagız bir gün...
umut hep var olmalı...
benim kk ya girdiğim zmanlarda kimsecikler olmuyo

kızlar ben ne yapmalıyım lütfennn yardımmm.doktorumu aradım hastalanınca gel(hastalanacağım zamanı bilmiyomki) dedi.başka doktorlara gitdiğimde yeniden baştan bi sürü tahliller.aklımdaki büyük bi devlet hastanesine gidip ordaki doktora derdimi anlatmak.( ağlamamak için kendimi tuta tuta).beni biyere ordan oraya göndermeden sadece tüm kan tahlillerımi yaptır. sonuca bak demek istiyorum.artık yoruldum doktor hastane stresinden.ne yapcağımı bilmiyorum
zerrin ne oldu sonuç...testlerini yaptırdın mı? hangi şehiresin?
ben hep özel hastanelerde yaptırdım testleri fakat üniversite hastaneleride bu konuda iyi...ama belli bir doktorunun olmaması da rahatsız edici tabi..