Hamilelik ve yumurtalık rezervi

dumancigim canim cok gecmis olsun. bu endisenin senin sarip sarmalasina izin verme, nolur. sen yazinca biraz internette baktim. benden cok daha fazla biliyorsundur kuşkusuz. sık sık dolasmak hareketsiz kalmamk lazim diyor. bol sıvı tüketmek lazım diyor. ben yine de hatırlatayım dedim. inşallah yeni test sonucu dogruyu gosterir. rabbim seni ve bebeğini korusun.

wannacigim senden haber aldigima cok sevindim. kuzum ben de ne yaptığımı bilmiyorum artık. bizim durumlar pek içaçıcı değil. keyfim yok ve bugun gecmek bilmedi.

rabbim bize kolaylıklar versin yüzümüz gülsün artık.

çok mutsuzum çokkk fsh :36 lh 27 e2:34.1.......
dumanımmm allahım esirgesin İnşallah pıtırcığını.... sakin ol stres bebeğine zarar verir.. ne olur üzülme.... :(( bizim hayatımız neden zor bu kadar........

aynen öle kızlar.bazılarında hayat tabakta sunuluyor bize gelice tırmala tırma dur.

kızlar nerelerdesiniz:( sanırım bugün birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var..söylemişimdir belki bende ileri derecede kan pıhtılaşması da var ve bundan dolayı her 2 haftada bir kan veriyorum değerlerim hematolog ve kadın doğumcu tarafından kontrol altındamı değilmi diye izleniyodu.d-dimer diye bi hormon var.kanda pıhtılaşma düzeyini gösteriyo... 0-500 referans aralıgında olması gerekiyo.. hematologun bana söylediği şey d-dimer hamileliğin en sonuna doğru tavan yapar 1200 lere kadar çıkar,5.6 .aydan sonra artmaya başlar bu referansın üstüne çıkar olmuştu..

neyse değerim bu zaman kadar hep 300 lerdeydi..dün tekrar kan verdim ve sonuç şok etkisi yarattı 497 ye çıkmış,sadece 2 haftada bu kadar hızlı artmış... dr da yarım saat önce aradı beni, hiç hoşuma gitmedi bu artış dedi:( bu c.tesi tekrar dan test istedi..hatta kendisi hacettepe üniversitesinde bölüm başkanı gelebilirmsin testi hacettepede yaptıralım birdaha dedi... 8-12.hafta arası bizim için çok önemli, bu haftalarda herşey olabilir herşeye hazırla kendini dedi:43: bulantı varmı yokmu,kanama filan varmı diye sordu... yarın kadın doğumcuya gidecektim sözde akşam iş çıkışı ama 2.müdürüm bütün gün yarın çok yogun olacak akşam 10a kadar çalışıcaz diye bağırıp durdu, herşey üstüste geliyo... ağlamaktan başka bişey gelmiyo elimden dr la konuştuğumdan beri çok moralim bozuk... dualarınıza çok ihtiyacımız var...artık bişey olsun istemiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi:(

dumancım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur.değerlerin normale döner.ellerimi semaya açıp hepimize dua ediyorum.inşallah herşey normale döner.moralini yüksek tut canım arkadaşım sen elinden gelen herşeyi yapıyosun Allahımda meleğini korusun

canım üniversitelerin araştırma hastanesine gidip herşeye en baştan başlayabilirsin..sankaralıydın sen dime? bak çalıştığım yerde bi bayan vardı 6 yıldır uğraşıyodu çocuk sahibi olmak için, başkent üni.hastanesine gitti dr u da süper bi insanmış... en baştan başladılar ve suan bebeğine bakıyo doğum izninde..çok da az masraf yaptı devlet hastanesindense üni.hastanelerine gitmeni öneririm, herşeyi araştırıyolar.[/Q
canım bende başkent hastanesine ve o doktora gitdim.hatalanınca tekrar değerlerime bakcak.şuanda sadece hastalan gel diyolar ama şunuda aklından çıkarma kıbrısta bunun başka yöntemleri var.60ına kadar anne olursun dediler:(ben artık yoruldummmm.....hacettepeyede gitmeye ugraşıyorum ama sıra bulamıyorumki.zaten kendi doktorum var oda pek umutlu geğil zaten kelimeleride belli dedikleride.artık çok yoruldum

havalar sıcak bu yüzden mi hepiniz karamsar oldunuz canlarım yapmayın böyle

bakın ben yeni negatif aldım ama allahtan vallahi o kadar üzülmedim çünkü ben elimden geleni yapmıştım şimdi tekrar 11 . ayı bekliyorum

hayıt suyu ısmarladım kızlar bizlerin durumundakiler kullanıyormuş dedim birde bunu deneyim bakalım nasıl olacak

ben yine aynı yerde zekai tahirde yaptıracagım

birde eşim önceleri evlatlık konusunu kızıp kapatıyor şimdileri pek seslenmiyor bizim istedigimiz evlat degilmi kanmızdan canımızdan olmaya bilir ama o bizim evlat sevgimizi giderecek bizde ona sıcak bir aile

sakın bunu unutmayın annelikden bahsediyorum bir çocuk size anne diyecek :9::9::9:

merhaba arkadaşlar.şimdiye kadar çok topik gezdim oralarda bebek isteyenlerin süresi en fazla 2 yıldı. ve ne yalan söyleyeyim 3,5 yıldır bebek istediğimizi yazmaya utandım.şimdi bu topikte yazılanları okuyunca aynı durumda olduğumuzu gördüm. ben 31 yaşındayım ve yumurta rezervi sorunum olabilirmiş. amh ve kromozom testi istediler. şimdi onu yaptıracağım. yaşadıklarınız, hiseriniz o kadar tanıdıık ki. Allah'ım isteyen herkese tez zamanda bebekler versin ve burdaki bütün arkadaşlarımın ve benim rahmimizi boş koymasın :43:

canım üniversitelerin araştırma hastanesine gidip herşeye en baştan başlayabilirsin..sankaralıydın sen dime? bak çalıştığım yerde bi bayan vardı 6 yıldır uğraşıyodu çocuk sahibi olmak için, başkent üni.hastanesine gitti dr u da süper bi insanmış... en baştan başladılar ve suan bebeğine bakıyo doğum izninde..çok da az masraf yaptı devlet hastanesindense üni.hastanelerine gitmeni öneririm, herşeyi araştırıyolar.[/Q
canım bende başkent hastanesine ve o doktora gitdim.hatalanınca tekrar değerlerime bakcak.şuanda sadece hastalan gel diyolar ama şunuda aklından çıkarma kıbrısta bunun başka yöntemleri var.60ına kadar anne olursun dediler:(ben artık yoruldummmm.....hacettepeyede gitmeye ugraşıyorum ama sıra bulamıyorumki.zaten kendi doktorum var oda pek umutlu geğil zaten kelimeleride belli dedikleride.artık çok yoruldum

ne diyorlar zerrin kıbrıs yolunu göseriyorlar degilmi asla sakın canımmmmmmmm

onlara göre çok basit bana göre igrenç ötesi bu

merhaba arkadaşlar.şimdiye kadar çok topik gezdim oralarda bebek isteyenlerin süresi en fazla 2 yıldı. ve ne yalan söyleyeyim 3,5 yıldır bebek istediğimizi yazmaya utandım.şimdi bu topikte yazılanları okuyunca aynı durumda olduğumuzu gördüm. ben 31 yaşındayım ve yumurta rezervi sorunum olabilirmiş. amh ve kromozom testi istediler. şimdi onu yaptıracağım. yaşadıklarınız, hiseriniz o kadar tanıdıık ki. Allah'ım isteyen herkese tez zamanda bebekler versin ve burdaki bütün arkadaşlarımın ve benim rahmimizi boş koymasın :43:

Hoşgeldin canım..İnş testlerin güzel çıkar...Bizi bizden başkası anlayamıyor gerçekten..

wanna bu arada mesaj kutun doluydu 1 sayfa mesaj yazdım gitmedi:((( gitti diyede sayfadan çıktım kopyalayamadımda..O kadar içimi dökmüştüm oysakiii:(( Perşembe benim durumlar daha netleşecekk..Seni sevyorumm dikkat et kendine..:16::16::16::16::16::16:

evet kıbrısı gösteriyolar hatda orda hastane kendi doktorlarının kaliteli ve gen olarak güzel olan yumurtasını yaptır ve kendi içinde besleyceğin bi can olur dediler.ben böyle bişeyi düşünmüyorum.ve yapanlarada sadece saygı duyarım ama ben yapamam ve istememde.hem BEN ALLAHTAN ÜMİDİMİ KESMEDİM.yoruldum ama hatane hastane dolaşmaktan gitdiğim doktorların bu değerlerle zor çok zor demelerinden aynı şeyi defalarca duymaktan yoruldum.büyük hastanelerin kadın doğumuna gitdiğimde kaç tane kadını gördüm.kürtaja gelen artık anneliği umursamayan kadınları gördükçe rabbim hikmetinden sual olunmaz ama niye benimde bi evladım olmuyo der oldum artık.artık Rabbim verecekse zaten olcak.ama şuda varki yeni doğan bi bebeği kucagıma aldığımda bana acıyarak bakmalarından,aaaaaa niye olmuyo ne tembelmişsin demelerinden,kıızm yaşın geçiyo daha ne bekliyosun demelerinden yoruldum.kalabalık çocuklu bi eve gidip sonra kendi evime geldiğimde kapıyı açınca içerdeki sessizlikten yoruldum.kocamannnn bi boşluk var içimde nereye gitsem ne yapsam bu boşluğu dolduramıyorummm

Hoşgeldin canım..İnş testlerin güzel çıkar...Bizi bizden başkası anlayamıyor gerçekten..

teşekkür ederim. her insanın bir imtihan zamanı var demekki bizlerin imtihanı da bu. bazen bu sınavı geçemediğimi düşünüyorum öfkeleniyorum :43: ben öğretmenim ve benim

bulunduğum ilçe öğretmenleri içinde evli olup bebeği olmayan bir tek ben kaldım dayanması çok zor. Allah hepimize sabırlar versin inşallah

canım zaten bu yumurta rezervi yüzünden fsh yükseliyo.inşallah değerlerin normal olur.bu iki değer çok önemli inşallah güzel haberler yazarsın buraya

canım zaten bu yumurta rezervi yüzünden fsh yükseliyo.inşallah değerlerin normal olur.bu iki değer çok önemli inşallah güzel haberler yazarsın buraya

canım benim yumurtalıklarımda sorun yoktu ta ki klomen kullanıp yumurta takibim yapılmayana dek. o doktoru da Allah'a havale ettim. klomenden önce 7, 9 çıkan fsh klomenden sonra

34 e kadar çıktı. sonraki aylarda 26,20,12, ve en son 16 çıktı.inşallah hepimizin değerleri güzel çıkar ve burdan kk ya bağıra çağıra hamile olduğumuzu ilan ederiz. topiğin başlığını da

" rezerve rağmen bebek işte gelen " olarak değiştiririz :9:

evet kıbrısı gösteriyolar hatda orda hastane kendi doktorlarının kaliteli ve gen olarak güzel olan yumurtasını yaptır ve kendi içinde besleyceğin bi can olur dediler.ben böyle bişeyi düşünmüyorum.ve yapanlarada sadece saygı duyarım ama ben yapamam ve istememde.hem BEN ALLAHTAN ÜMİDİMİ KESMEDİM.yoruldum ama hatane hastane dolaşmaktan gitdiğim doktorların bu değerlerle zor çok zor demelerinden aynı şeyi defalarca duymaktan yoruldum.büyük hastanelerin kadın doğumuna gitdiğimde kaç tane kadını gördüm.kürtaja gelen artık anneliği umursamayan kadınları gördükçe rabbim hikmetinden sual olunmaz ama niye benimde bi evladım olmuyo der oldum artık.artık Rabbim verecekse zaten olcak.ama şuda varki yeni doğan bi bebeği kucagıma aldığımda bana acıyarak bakmalarından,aaaaaa niye olmuyo ne tembelmişsin demelerinden,kıızm yaşın geçiyo daha ne bekliyosun demelerinden yoruldum.kalabalık çocuklu bi eve gidip sonra kendi evime geldiğimde kapıyı açınca içerdeki sessizlikten yoruldum.kocamannnn bi boşluk var içimde nereye gitsem ne yapsam bu boşluğu dolduramıyorummm

öyle zor bir gecki benim için öyle de yalnız hissediyorum ki kendimi... yazını okuyunca bağıra çağıra ağlamak geldi içimden bu gün öyle çok bastırmaya çalıştım ki kendimi..... yaramız aynı... çaremizi bulamıyoruz.. üzerine bir de yalnızlık hissim...:((

teşekkür ederim. her insanın bir imtihan zamanı var demekki bizlerin imtihanı da bu. bazen bu sınavı geçemediğimi düşünüyorum öfkeleniyorum :43: ben öğretmenim ve benim

bulunduğum ilçe öğretmenleri içinde evli olup bebeği olmayan bir tek ben kaldım dayanması çok zor. Allah hepimize sabırlar versin inşallah

ben de öğretmenim ve aynı sorun var herkesin var hepsinin bir kaç tane.. ben deliricem artık... çok mu sabırsızım... çok mu günahkarım...bilmiyorummmm

aynen öle kızlar.bazılarında hayat tabakta sunuluyor bize gelice tırmala tırma dur.

tırmala tırmala başa dön hatta gerile..... kalbim acıyor yaaa.....

havalar sıcak bu yüzden mi hepiniz karamsar oldunuz canlarım yapmayın böyle

bakın ben yeni negatif aldım ama allahtan vallahi o kadar üzülmedim çünkü ben elimden geleni yapmıştım şimdi tekrar 11 . ayı bekliyorum

hayıt suyu ısmarladım kızlar bizlerin durumundakiler kullanıyormuş dedim birde bunu deneyim bakalım nasıl olacak

ben yine aynı yerde zekai tahirde yaptıracagım

birde eşim önceleri evlatlık konusunu kızıp kapatıyor şimdileri pek seslenmiyor bizim istedigimiz evlat degilmi kanmızdan canımızdan olmaya bilir ama o bizim evlat sevgimizi giderecek bizde ona sıcak bir aile

sakın bunu unutmayın annelikden bahsediyorum bir çocuk size anne diyecek :9::9::9:

Allahım sabır veriyor galiba değil mi... geçecek bu zor günler de geçecek.....:5::5::5::5:

canlarım sağolun ilginize ve desteğinize..bu akşam dr a gittim kadın doğumcuya... çok şükür hiçbir sıkıntı gözükmedi... umudum içimde büyümeye devam ediyo:nazar::nazar: onu öyle görünce kızdım kendime onu üzmeye de hakkım yok diye... bişey olmayacak inşallah artık buna inanıyorum.. Allahım hepimize en güzelini nasip etsin... yaptıgım iğnenin dozu artacak büyük ihtimalle günde 2 ye çıkabilir iğne sayım, zor da olsa sonunu düşünebiliyorum artık... hepinizi çook seviyorum gerçekten destekleriniz çook önemli benim için... görüşürüz öpüyorum:54:

Back
X