Autumn hoşgeldin cnm..bu topic hepimize şans getirsin inşşallah
ilknurlevent şifa olsun hayıt çayları.bunun yanında arı sütü ( ben kapsül kullanıyorum ) bal polen.iyi bi multivitamin,omega3 ,larginine,
(ben coraspirinde içiyorum) de alsan fena olmas hani...
dumanım pıtırcığınla seni öpüyuorum kocaman..
zerrin nasılsın?
mantı nerelerde yaaa ? arada görünn ya özlüyoruz..
buarada infertility cure e ciddi ciddi başladım okuyorum ve hatta notlar çıkaracagım.ama şu beslenem düzenini nasıl uygulayacagım .orası biraz karışık..çünkü moralim bozukken yemeye veriyorum kendimi hemde ne kadar zararlı şey varsaaa onlara saldırıyorum.
millstone mailimi yollamadım daha ama şimdi hemen yolluyorum mailini bekliyorum..kist gitmiş hadi gözün aydın o yumiler bebiş olsunda totolarını vurup vurup sevelim...
giz kolay gelsin badana boya hiç sevmem zor işler
gayem07 canım seni kocaman öpüyorum son durumunu okudummu yoksa hatırlamıyorum..umarım herşey yolundadır.
masterbully harika bi hikaye Rabbime şükürler olsun bizede nasip etsin inşşalh..

bize koçluk yap arada moral destege çok ihtiyacımız oluyor...
kızlar buarda eşimin iş arkadaşıını 39 yaşında kötü hastalıktan kaybettik .(( pankreastaydı ve 7 ay içinde eridi ve gözlerini yumdu...bizi çok etkileyen ve üzen günler yaşıyoruz.nur içinde yatsın
insan hayatta herşeyin boş oldugunu biliyor biliyor da unutuveriyor...
evlenmiş boşanmış biriydi ....evladı yoktu
Allahan hep gözlerimizi yumdugumuzda bize bi fatiha okuyacak hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etmiş olmasını diliyorum.Rabbim bizi yalnız başımıza bırakmasın amin...
amin aminnn.Allahım hayırlı evlatlar versin hepimize....yalnız bırakmasınn....canım haklısın bu dünya boş ama ne yapalım bizde yaşayıp zamanı gelincede gitcez.eşinin arkadaşıda gençmiş üzüldüm.Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.canım bende çarşambayı bekliyorum.devlet hastanesine gidip tüm kan tahlillerimi yaptırcam.bakalım sonuçlar nasıl olcak.tırsıyorum kan vermekten ama:)canım işte böyylee......