Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Kızlaaaaaaaarr kandiliniz mübarek olsun..Makay sağolsun açıklamış..Bu gece çok önemli gerçekten..
İnş Rabbim rızıklarımızı bollaştırıp bizlere meleklerimizin geleceğini yazar..

Önümüzdeki seneye hepimiz hamiş gireriz inşşş emiiiiiiii:))

günaydınn

Bugün mübarek Berat gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun… güzeller dualarınızda eksik olamamak dileği ile tüm dualarımızı rabbimiz kabul etsin aminnn
amiinnnnnnnnnnnnn:26::26:
Kızlaaaaaaaarr kandiliniz mübarek olsun..Makay sağolsun açıklamış..Bu gece çok önemli gerçekten..
İnş Rabbim rızıklarımızı bollaştırıp bizlere meleklerimizin geleceğini yazar..

Önümüzdeki seneye hepimiz hamiş gireriz inşşş emiiiiiiii:))
bol bol dua edelim Allah da bize hayırlı yazgılar yazsın inşallahh....veee inşallah hepimiz seneye bebişlerimiz kucağımızda gireriz :)

herkese merhaba, yeni üyeyim. benim de fsh yüksekliği sorunum var.yardımcı olursanız çok sevinirim. yakında tüp bebek denemeyi düşünüyorum ilk denemem olacak ama hala doktoruma karar veremedim. benim ilk ve tek şansım olacak belki de. maddi olarak 2. bir deneme yapamayabiliriz. fsh 30 civarı ,amh 0.71 , yaş 29. benim durumumdaki hastalarda başarı grafiği yüksek doktor önerilerinizi bekliyorum.lütfeeeeeennnn yardım edin kafayı yiyycemmm...

Son düzenleme:
Rabbim bu mubarek gecede kimsenin dualarını geri çevirmesin inş.,hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...amin.... Duman85 sana ve bebeğine ayrıca dua ettim..Rabbim sana meleğini,mis kokulunu bağışlasın....aminnnn...herkese iyi geceler....:3:

herkese merhaba, yeni üyeyim. benim de fsh yüksekliği sorunum var.yardımcı olursanız çok sevinirim. yakında tüp bebek denemeyi düşünüyorum ilk denemem olacak ama hala doktoruma karar veremedim. benim ilk ve tek şansım olacak belki de. maddi olarak 2. bir deneme yapamayabiliriz. fsh 30 civarı ,amh 0.71 , yaş 29. benim durumumdaki hastalarda başarı grafiği yüksek doktor önerilerinizi bekliyorum.lütfeeeeeennnn yardım edin kafayı yiyycemmm...

Öncelikle hoşgeldin aramıza.Hangi ildesin bilmiyorum ama herkes farklı farklı yerlerde tedavide.Ben Kadıköy Acıbademdeyim ve memnunum doktorumdan.ilk denemem benim daha cuma günü yumurtalarım toplanacak..gidenlerin memnun ayrıldığını biliyorum ama ben daha sonuca ulaşmış değilim oyüzden net bişey söyleyemeyeceğim.zaten kimse kesin konuşamaz bu işler nasip işi.Rabbim "Ol" dediyse bi kere,sana nasip ettiyse o bebeği merkez sadece vesiledir...Dilerim yavrunu yada yavrularını en kısa sürede kucağına alırsın Allah'ın izniyle...aminnn inşallah bizede nasip eder Rabbimm...Hamile olanlarada bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş....aminnn

merhabalar arkadaşım hoş geldin bende 29 yaşındayım yüksek fsh problemim var... 35 civarında genelde... amh 2.00 ... ben de ankarada hş klinikte tedavi görüyorum doktorumdan memnunum çok yavaş ilerleyen bir süreçteyim çünki yumilerim var ama yüksek fsh yüzünden büyümüyorlar.. ilaçlarla da pek büyümediler... eylülde merkezimle farklı bir yöntem deneyeceğiz kısmetse... ama ben merkezimden memnunum keşke 3 yıldır daktır daktır gezceğime dirak hakan beyle tanışsaydım diyorum...
Allah seninde yardımcın olsun durumumuz neredeyse aynı.. umarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder...

ilknur sen hakan şatırogluna mı gidiyorsun neler yaptılar hangi ilacı kullandılar bana anlatasana benimde ilk deneme ordaydı da

fiyat ne verdiler ilaçları ordanmı veriyorlar düşük fiyatla

canım evet ben ankarada değilim ama hakan beye çok güvendiğim için ona gidiyorum... direk hakan beye muayene oluyorum ilk 5 ay estrofen duphaston dhea ve pentox kullandım... hakan bey fsh değerlerimi düşürmek için uğraştı bir kez 19 u gördü onda da e 2 çok yüksekti. sonrasında hep fsh 30larda idi. hala da öyle. bir kez yumileri büyütmek için gonal f ve bir küçük hap adını hatırlamıyorum kullandım gonal f 75 lik... sonra 150 vurduk toplam 10 gün iğne oldum yumiler 3.5 4 mm den 9 mm 'e çıktılar... daha da büyümeyince daha fazla ilaç yüklemediler...
4 ay daha eylüle kadar estrofem duphaston ve coraspin kullanıyorum ilk muayenede 300 verdim testlere çok verdim... sayamadım..:) ama daha sonraki 5 ultrason da 150 lira aldılar toplam . bişey almadılar sayılır yani. ama tüp nasıl oluyor bilmiyorum... geçemedim ki hiç eylülde daha yüksek dozda iğne ile deneyip sonrasında da yumileri dışarıda büyütmeyi deneyecekler nasip kısmet..Rabbim yardımcımız olsun...

Öncelikle hoşgeldin aramıza.Hangi ildesin bilmiyorum ama herkes farklı farklı yerlerde tedavide.Ben Kadıköy Acıbademdeyim ve memnunum doktorumdan.ilk denemem benim daha cuma günü yumurtalarım toplanacak..gidenlerin memnun ayrıldığını biliyorum ama ben daha sonuca ulaşmış değilim oyüzden net bişey söyleyemeyeceğim.zaten kimse kesin konuşamaz bu işler nasip işi.Rabbim "Ol" dediyse bi kere,sana nasip ettiyse o bebeği merkez sadece vesiledir...Dilerim yavrunu yada yavrularını en kısa sürede kucağına alırsın Allah'ın izniyle...aminnn inşallah bizede nasip eder Rabbimm...Hamile olanlarada bebişlerini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inş....aminnn

hoşbuldum canım . güzel duaların için teşekkür ederim. umarım transferin başarılı olur. tüm kalbimle diliyorum. haklısın kimse net bir şey söyleyemez,ama yine de benzer sorunlarla ilk denemede başarılı olmuş arkadaşların doktorlarına gitmeyi tercih ederim.deneyim önemli çünkü, deneme tahtasına dönüştürülmek istemem. senin fsh kaç?

merhabalar arkadaşım hoş geldin bende 29 yaşındayım yüksek fsh problemim var... 35 civarında genelde... amh 2.00 ... ben de ankarada hş klinikte tedavi görüyorum doktorumdan memnunum çok yavaş ilerleyen bir süreçteyim çünki yumilerim var ama yüksek fsh yüzünden büyümüyorlar.. ilaçlarla da pek büyümediler... eylülde merkezimle farklı bir yöntem deneyeceğiz kısmetse... ama ben merkezimden memnunum keşke 3 yıldır daktır daktır gezceğime dirak hakan beyle tanışsaydım diyorum...
Allah seninde yardımcın olsun durumumuz neredeyse aynı.. umarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder...

hoşbuldum canım. 3 yıldır hangi doktorlara gittiğini öğrenebilir miyim? bu kaçıncı denemen? fsh değerimiz aynı benim de 35 i bulduğu oluyor.cyclo progynova kullanıyordum.tüp bebek düşündüğüm için bıraktım. ama östrojen almamak saçlarımı,cildimi, kemiklerimi aslında bütün dengemi olumsuz etkiliyor. tüp bebek tedavisi konusunda fırsat buldukça araştırma yapıyorum ama çok yetersizim iyi bir doktorla yola çıkmam gerekiyor.
yumurtalar dışarıda büyütülebiliyor demişssin ilk kez duydum. hayırlısı arkadaşım.umarım iyi sonuç alırsın ve ben de yaşadıklarından yararlanırım...çok teşekkür ederim..şansın bol olsun...

ilknur hayırlısı deym bende farlkı uygulama olmuştu tabi herkesin bünyesi farklı

semramus seni altta gördüm nasılsın canım ya varmı gelişme

Duman inşallah rabbim pıtırcıgını size bagışlayacak arkadasım..dualarımızdasın tabiki..bu topigin ilk pıtırcıgı o ...

canım ; başınız sağ olsun.. Allah rahmet eylesin ....
ben hala tatildeyim :) tedaviye ara verdim ama kontrollerim ara ara devam ediyor .. şu an için dhea kullanıyorum yumurta rezervi için ... kontrollerde yumurtalıklarımın çalıştığını , adetlerimin düzenli gittiğini söyledi doktor..bu sürecin bana geldiğini söyledi. inşallah gidişat bu yönde ilerlemeyi devam eder.. ama hala 3. tedaviye hazır olmadığımı merkezin kapaısından içeri girer girmez anladım. biraz daha zamanım var anlaşıldı.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. tez vakitte hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz inşallah.. bu arada dhea ile birlikte hayıt içsem bir sakıncası olur mu ki ?

inşallah canm...tedavi için hazır olmak gerçekten çok önemli benimde artık tedavi sayısı arttıkçaa ilk tedavi hevesim heyecanım kalmadı.belki biraz daha zaman lazım..

cnm hoşgeldin..bizim durumumuzda sürekli yumurta takibi ile yapılan tedaviler sonuç veriyor..diğer kadınlar gibi degil durumumuz malum sık sık kontrol edilip doğru ayda tedaviye başlamak ve hatta arka arkaya devam etmek lazım.rabbim yardımcınız olsun..

millstone maili aldım çıtırım:34: ama soruma cevap bekliyorum lütfennn:54:

ilknurlevent sobeeeeeeeeeeee:32:

kızlar buarada kandilimiz mubarek olsun .rabbim kabul ederse bolca ya yaris cektim dualar ettim...

hoşbuldum canım. 3 yıldır hangi doktorlara gittiğini öğrenebilir miyim? bu kaçıncı denemen? fsh değerimiz aynı benim de 35 i bulduğu oluyor.cyclo progynova kullanıyordum.tüp bebek düşündüğüm için bıraktım. ama östrojen almamak saçlarımı,cildimi, kemiklerimi aslında bütün dengemi olumsuz etkiliyor. tüp bebek tedavisi konusunda fırsat buldukça araştırma yapıyorum ama çok yetersizim iyi bir doktorla yola çıkmam gerekiyor.
yumurtalar dışarıda büyütülebiliyor demişssin ilk kez duydum. hayırlısı arkadaşım.umarım iyi sonuç alırsın ve ben de yaşadıklarından yararlanırım...çok teşekkür ederim..şansın bol olsun...

canım kısaca anlatayım:) kısa anlatabilirsem :) 3 yıldır çok karıştırdım beynimi.. bu değerlerle çocuğun olmaz mucize dediler ve ben bi anda yumurta nakline karar verdim.. 1 hafta kala ne yapıyorum Allah'ım ben dedim ve onca ilaca inat bıraktım... sonra adanada turançetin tüp bebek merkezi.. resmen hayallerimi çaldılar.. çok özenmiştim.. yumiler büyümemiş diye salladılar.. tatil de fırsatım oluyordu öğretmenim. o ara mardindeydim... neyse orada mucize ikizleri olan çok tatluu bir arkadaşım oldu oda mucizesine hakan beyin merkezinde kavuşmuş.. bende ankaraya gittim mucizeme vesile olmasını umut ettiğim hakan beyle tanıştım çok nazik,ve bilgili... ilgilendi umutlarımı yeşertti. ve ilaçlara başladım.. yukarıda yazdım neler kullandım neler oldu giz için yazdığım mesajda var.. İnşallah mücadelemizi başarı ile tamamlarız... iyi doktor dersen istanbum IVF emre bey var buradan ona giden arkadaşımız var çok beğeniyor..MİLLSTONE. o bilgi verir. ben memnunum. dışarıda büyütmede laboratuvarda büyütüyorlar... ilaçları sana değil direk yumiye veriyolar... şans daha düşük ama ilaç yüklenmekten ii gibi değil mi???

inşallah canm...tedavi için hazır olmak gerçekten çok önemli benimde artık tedavi sayısı arttıkçaa ilk tedavi hevesim heyecanım kalmadı.belki biraz daha zaman lazım..

cnm hoşgeldin..bizim durumumuzda sürekli yumurta takibi ile yapılan tedaviler sonuç veriyor..diğer kadınlar gibi degil durumumuz malum sık sık kontrol edilip doğru ayda tedaviye başlamak ve hatta arka arkaya devam etmek lazım.rabbim yardımcınız olsun..

millstone maili aldım çıtırım:34: ama soruma cevap bekliyorum lütfennn:54:

ilknurlevent sobeeeeeeeeeeee:32:

kızlar buarada kandilimiz mubarek olsun .rabbim kabul ederse bolca ya yaris cektim dualar ettim...
wannammm canım İnşallah kabul etmiştir.... nabersin neler yaparsınnn??????????????

wanna niye gittin kuzummmmmmmmmmmmmmm

amin inşallah ilknurumleventim :))

gitmedim sayfayı referesh yapınca bi kayboldum :51: zeki müren diyodu ya:))) dualarla yaşıyorum

bende aynı o moddayım..dualarla yaşıyorum ama kesmiyo artık kimyasal destek şart oldu bu seferde zaten çoooook düşük olan gebelik ihtimalimi alıyor elimden...
bir kayıp yaşadık eşimle etkisindeyiz.dün defin işlemleri yapıldıı.dedim ki eşime:Yalnız gelip yalnız gidiyoruz işte...
(acaba çocuk için çok mu ısrarcı davranıyorum ) bu iç sesimdi:51::51::51:

bir tuhafım yaani güzelim...sen nasılsın? tatil nasıl geçiyor ?

canım kısaca anlatayım:) kısa anlatabilirsem :) 3 yıldır çok karıştırdım beynimi.. bu değerlerle çocuğun olmaz mucize dediler ve ben bi anda yumurta nakline karar verdim.. 1 hafta kala ne yapıyorum Allah'ım ben dedim ve onca ilaca inat bıraktım... sonra adanada turançetin tüp bebek merkezi.. resmen hayallerimi çaldılar.. çok özenmiştim.. yumiler büyümemiş diye salladılar.. tatil de fırsatım oluyordu öğretmenim. o ara mardindeydim... neyse orada mucize ikizleri olan çok tatluu bir arkadaşım oldu oda mucizesine hakan beyin merkezinde kavuşmuş.. bende ankaraya gittim mucizeme vesile olmasını umut ettiğim hakan beyle tanıştım çok nazik,ve bilgili... ilgilendi umutlarımı yeşertti. ve ilaçlara başladım.. yukarıda yazdım neler kullandım neler oldu giz için yazdığım mesajda var.. İnşallah mücadelemizi başarı ile tamamlarız... iyi doktor dersen istanbum IVF emre bey var buradan ona giden arkadaşımız var çok beğeniyor..MİLLSTONE. o bilgi verir. ben memnunum. dışarıda büyütmede laboratuvarda büyütüyorlar... ilaçları sana değil direk yumiye veriyolar... şans daha düşük ama ilaç yüklenmekten ii gibi değil mi???

fsh dan sonra bi ortak yönümüz daha çıktı. ben de mardinde öğretmenim :)) yaz tatilini iyi değerlendirmeliyim. verdiğin bilgiler için çok sağol canım....dr. hakan ve dr. emreyi araştıracağım...

Back
X