Hamilelik ve yumurtalık rezervi

amin inşallah ilknurumleventim :))

gitmedim sayfayı referesh yapınca bi kayboldum :51: zeki müren diyodu ya:))) dualarla yaşıyorum

bende aynı o moddayım..dualarla yaşıyorum ama kesmiyo artık kimyasal destek şart oldu bu seferde zaten çoooook düşük olan gebelik ihtimalimi alıyor elimden...
bir kayıp yaşadık eşimle etkisindeyiz.dün defin işlemleri yapıldıı.dedim ki eşime:Yalnız gelip yalnız gidiyoruz işte...
(acaba çocuk için çok mu ısrarcı davranıyorum ) bu iç sesimdi:51::51::51:

bir tuhafım yaani güzelim...sen nasılsın? tatil nasıl geçiyor ?

tatluumm yatak odasında küçcük bir böcek gördüydüm sildim süpürdüm temisledimmm:)) yemek yapcam ahanda tatil bu moddaaa:)) böööööööööö:)) arada burda kalan kıslarla kahvaltı yapıoz ama evimi çok seviyom... çıkasımda gelmioo... tatil böle.. kitap oku nete girrr... böle gidiooo... iyi olmaya çalışıyorum.. düşünmemeye çalışıorum her gece bebek hayaliyle dalıyorum uykuya ... :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: sigaramdan hala vazgeçemedim azaltsamda en iyi dostlarım kitabım sigaram desem yeri.. bir de sizler iyiki varsınız...
benim tuhaflığım 10 senelik bu hastalık hayatıma girdiğinden beri tuhafım yaaaa...........:52::52::52::52::52::52::36::36::36::36::36::33::33::33:

fsh dan sonra bi ortak yönümüz daha çıktı. ben de mardinde öğretmenim :)) yaz tatilini iyi değerlendirmeliyim. verdiğin bilgiler için çok sağol canım....dr. hakan ve dr. emreyi araştıracağım...
ben şimdi aksaraydayım.. mardinde 4 yıl çalıştımm... 3 yıl köyde 1 yıl merkezde... mardini birascık severimm:)) yaz tatilini çok hızlı ve iyi değerlendir..muayene de kırmızılar geldiiğinde gidiyosun onun için hızlı olmalısınnn

Wannabemummy kullanıcısından alıntı
cnm hoşgeldin..bizim durumumuzda sürekli yumurta takibi ile yapılan tedaviler sonuç veriyor..diğer kadınlar gibi degil durumumuz malum sık sık kontrol edilip doğru ayda tedaviye başlamak ve hatta arka arkaya devam etmek lazım.rabbim yardımcınız olsun..
[/QUOTE]

hoşbuldum canım. evet ya yumurta takibi şart.ama doktora gitmekten sıkıldım artık. bazen tamamen pes ediyorum, kullanmam gereken ilaçlara ara veriyorum..inşallah şans bizden,hepimizden yana olur da kısa sürede kavuşuruz bebişlerimize....çok teşekkür ederimmmm...

Son düzenleme:
tatluumm yatak odasında küçcük bir böcek gördüydüm sildim süpürdüm temisledimmm:)) yemek yapcam ahanda tatil bu moddaaa:)) böööööööööö:)) arada burda kalan kıslarla kahvaltı yapıoz ama evimi çok seviyom... çıkasımda gelmioo... tatil böle.. kitap oku nete girrr... böle gidiooo... iyi olmaya çalışıyorum.. düşünmemeye çalışıorum her gece bebek hayaliyle dalıyorum uykuya ... :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: sigaramdan hala vazgeçemedim azaltsamda en iyi dostlarım kitabım sigaram desem yeri.. bir de sizler iyiki varsınız...
benim tuhaflığım 10 senelik bu hastalık hayatıma girdiğinden beri tuhafım yaaaa...........:52::52::52::52::52::52::36::36::36::36::36::33::33::33:

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
millstone ve sana çok kızıyorum çoookk...bak bende içiyordum ama bi karar vermem gerekti bebeğimi seçtim ve bıraktım.bebek gelmedi ayrı konu..ama gelecek inşşallahhhh..inanıyorum bugün gelecek..gelmezse bile beni ahitrette bekleyen 10 haftalık melegim var :(
sigara içmek stresini azaltmıyor..durumu daha complex hala getiriyor..iyice arapsaçı olan bi durumu karıştırıyor...!!!!
vaz geç!!! VAZGEÇİN
şu videoyu izledin mi?millstone a yollamıştım...
lütfennnn hadi yeni bir başlangıç
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: için....

:20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:
millstone ve sana çok kızıyorum çoookk...bak bende içiyordum ama bi karar vermem gerekti bebeğimi seçtim ve bıraktım.bebek gelmedi ayrı konu..ama gelecek inşşallahhhh..inanıyorum bugün gelecek..gelmezse bile beni ahitrette bekleyen 10 haftalık melegim var :(
sigara içmek stresini azaltmıyor..durumu daha complex hala getiriyor..iyice arapsaçı olan bi durumu karıştırıyor...!!!!
vaz geç!!! VAZGEÇİN
şu videoyu izledin mi?millstone a yollamıştım...
lütfennnn hadi yeni bir başlangıç
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: için....

:(((((((((((((((((:50::50::50::50::50: üzüldümm :(
haklısın tatlımmm... hemide çokkkk...........
öptüm seniii

merhaba kızlar:3:
hepinizin gecmis kandilini kutlarım. dualarımız kabul olsun insallah.
arada ugrayip asayis belkemal mi diye baktim :)
hepinize sevgiler gonderiyorum.:16:

ben şimdi aksaraydayım.. mardinde 4 yıl çalıştımm... 3 yıl köyde 1 yıl merkezde... mardini birascık severimm:)) yaz tatilini çok hızlı ve iyi değerlendir..muayene de kırmızılar geldiiğinde gidiyosun onun için hızlı olmalısınnn

mardinde olmak tüp bebek süreci açısından büyük dezavantaj.tayinin de çıkacağı yok.istanbula veya ankaraya gidicem tedaviye ama tedavi uzun sürerse yandım..neyse sevgiler....

duman tam sana bakınıyordum ...nasılsın? inşallah herşey yolundadır kuzum..
işten keşke bi süre izin alsan..bol bol suuu çok hareketsızlıkte iyi değil bildiğim kadarı ile..

selam kızlar:3: nasılsınız? wannacım canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin...aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş üzülüyorum aslında azalsak daha iyi olur zor bi savaş içindeyiz keşke daha fazla kimsenin canı yanmasa ama kaderr işte..
ben daha iyim bugünlerde...sabırla c.tesiyi bekliyorum test yaptırıp bakıcaz pıhtılaşmam azalmışmı diye...azaldıysa süper sıkıntısız devam...günde 2 iğne beni şimdiden çok yormaya başladı,gülü seven dikenine katlanır artık ama iğneyi yaparken çok zorlanmaya başladım yakında ağlaya ağlaya yaparım herhalde :))
neyse canlarım öpüyorum hepinizi... görüşürüz kendinize iyi bakın emiii:3::3:
ayrıca sölemeden edemiycem ilknurleventtt lütfen bırak o sigarayı zaten az olan yumurtalarımızın kalitesini çok bozuyooo, bana dr içilen ortamda bile bulunma demişti..çok zor ama bence bebeğin için yapabilirsin bunu istersen...:34::34:

duman tam sana bakınıyordum ...nasılsın? inşallah herşey yolundadır kuzum..
işten keşke bi süre izin alsan..bol bol suuu çok hareketsızlıkte iyi değil bildiğim kadarı ile..

canım valla haklısın o kadar çok ihtiyacım varki dinlenmeye ama tam izin dönemi ve eksik eleman çalışıyoruz sürüne sürüne gidiyorum işe resmen...oturarak çalışıyorum 2 saatte bir hatırlarsam eğer kalkıp bi yürüyorum şubenin içinde, beslenme filan çalışırken sağlıklı olmaya çalışmak çok daha zor hele birde benim gibi hareketsizlik pıhtılaşmayı artırıyorsa:( Allah büyüktür diyorum inşallah hepsi geçer sayılı gün:) sende iyisindir inşallahh

Canımsın teşekkür ederim duman...hayat işte :50:
malesef bende hep aynı şeyi düşünüyorum her yeni gelen arkadasla eyvah aynı sıkıntıları yaşayacak keske bura karşılaşmasaydık diyorum..inşallah çabuk biter bekleyişimiz. zor günler geçecek duman allahın izniyle..test sonucunda tertemiz çıkacak...
elinden geleni fazlasıyla yapıyosun rabbim üzmeyecek inşallah bizi...
hadi git dinlen çok yorma kendini...iyi gecelerr

Canımsın teşekkür ederim duman...hayat işte :50:
malesef bende hep aynı şeyi düşünüyorum her yeni gelen arkadasla eyvah aynı sıkıntıları yaşayacak keske bura karşılaşmasaydık diyorum..inşallah çabuk biter bekleyişimiz. zor günler geçecek duman allahın izniyle..test sonucunda tertemiz çıkacak...
elinden geleni fazlasıyla yapıyosun rabbim üzmeyecek inşallah bizi...
hadi git dinlen çok yorma kendini...iyi gecelerr

evet canım biz elimizden geleni yapalım sonuda güzel olur inşallahhh... kocaman öpüyorum seni görüşürüz canım iyi geceler.

:26::26:
ayy biraz fazla mı sert çıktım acaba ?:34:

kızarım ama teyze olcam benn:)

bende öperim ve severimm ilknurumleventimm:54:

yok yok gayet iyidi az bile yaptın:1::1::1::1::1::1::1:
kıslarrr günaydıınnnn hayırlı cumalar... açımmm... geç kalkmak kötü bişimişşş:((( :32::32::32::32::32::32:
şimdi hayıt demlicem kahvaltı yapcam gelen olsa da beraber yapsak yok mu yakınlarda olan gelsenizeee:23::23::23::23::23::23::23::23: sohbet te ederdikkk
neysemmm kıslarrr rabbim dualrımızı kabul eder İnşallahh....:56::56::56::56::56::56:

merhaba kızlar öncelikle hepinize hayırlı cumalar diliyorum....

geçmişi tam okuyamadım fazlada vaktim olmuyor şöyle bir merhaba deyip çıkayım dedim yeni gelen arkadaşlar olmuş inşallah bizler kadar beklemeden yavrularına kavuşurlar...
bendeki haberler iç açıcı değil 1 hafta önce 56 yaşında kayınpederimi kaybettik hayatta en çok istediği şey torununu görmek göremedi en son ki tedavimizde çok ağlamıştım bizim hiç bir zaman çocuğumuz olmayacak herhalde baba sende umudunu kes demiştim oda olacak sabır demişti şimdi niye öyle birşey dedim diye çok ama çok pişmanım.... şimdi memlekette kayınvalidemde kalıyoruz fırsat buldukca yazarım size....

hepinizi çok öpüyorum şimdilik hoşçakalın....

Son düzenleme:
başın sağolsun canımmm... Allah kalanlarınıza sağlık versin.. biz öyle zor şeyler yaşıyoruz ki söylediklerimizden sorumlu tutulmamız adil olmas değil mi....

canım picasso başınız sağolsun.Allahım mekanını cennet eylesin.hayat işte geldik bi zamanı var hepimiz gitcez Allahım bu dünyada hayırlı bi kul olmamızı nasip eylesin.bu arada hayırlı cumalar kızlar.bende 3 gündür hastanede ordan oraya koşuşturuyorum.5 aydır biesteron içtim.devlet hastanesine gitdim doktor amhye gerek görmedi.kızlar sanırım rapor çıkartabilcem ve ondan sonrada nasip olursa tüpe başlayabilcez.inşalalh yumurtam olur.bu arada yeni bi arkadaş gelmiş onunda durumu benimkiyle aynı.Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.öpüyorum

herkese merhaba, yeni üyeyim. benim de fsh yüksekliği sorunum var.yardımcı olursanız çok sevinirim. yakında tüp bebek denemeyi düşünüyorum ilk denemem olacak ama hala doktoruma karar veremedim. benim ilk ve tek şansım olacak belki de. maddi olarak 2. bir deneme yapamayabiliriz. fsh 30 civarı ,amh 0.71 , yaş 29. benim durumumdaki hastalarda başarı grafiği yüksek doktor önerilerinizi bekliyorum.lütfeeeeeennnn yardım edin kafayı yiyycemmm...

slm canım.sorunumuz aynı.yumurta rezervi azlığı.benimde fsh yüksek amh 0.71 ve yaşım 32. ilk denemmede(gitdiğim tüp bebek merkezi gerçekten güzel ilgileniyo ama olmayınca olmuyo)tek embriyo ve sonuç negatif.ve orayı bıraktım.son 5 aydır başka özel bi yerde biesteron verdiler.dhea yani kullandım yumurta rezervini artdırmak için.hem özel hem devlet ikisinede gitdim.ve şuan rapor çıkartabilirsek 2 yerden birinde yumurta takibiyle tüpe başlaycam inşallah.benim durumum biraz daha farklı.bebiş olması için tümm şartları aynı zamana denk getirmem gerek.eşimde dahil buna:)Allahım vercekse zaten merkez yada ne bileyim hastaneye gerek kalmadan da oluyo.inşallah sende bizlerde hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzz.........

picasso başınız saolsun kuzum ne denir başka bu arada eşimde başsaglıgı diliyor söyledim üzüldü oda tatlım çok gençmiş kader kısmet ne denir ki

zerrin hayırlısı olsun inş. topik bayrama dokuz dogurur

Back
X