Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaaaaaaaaaaarr pek uğramıyor gibisiniz ama mesajımı gören herkesten dua isitiyorummm:)))
İsteyebilirim dimii:))
Benim bu ay kistim gitmişti ve yerine diğer hafta süpriz yumim gelmişti..
Doktorum her zamanki gibi kendiliğinden biraz büyümesini beklemek istedi..
Geçen ayda beklemiştik ama 8,5 mm den tık dememişti..
Dün bir gittim benim bir tanecik süprizimmm 14 mm olmuş..Ve rahim kalınlığım falan herşey çok güzell..DOktor hemen kaçırmayalım deneyelim dedi..150 menegon vurduk dün..Progesteron ve e2 bakıldı..Onlarında sonuçları çok iyi gelmiş..Bugün gittim büyümüş yumimm..Pazartesi opu var diyor daktır..
Hatta saatini bile kararlaştırdılar..Ben daha temkinliyim..İnş bu geceyide küçülmeden yada çatlamadan atlatırsakk opuya ulaşacağım..
Wanna dipnot düşeyim bu arada yumimin 14 mm olduğunu görünceolayını bıraktım..O bana bir adım geldi ben ona koşucam inş..
hepinizi öpüyorum kızlar ve dualarınızı bekliyorum..
Rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inş..
Kızlaaaaaaaaaaaaarr pek uğramıyor gibisiniz ama mesajımı gören herkesten dua isitiyorummm:)))
Dün bir gittim benim bir tanecik süprizimmm 14 mm olmuş..Ve rahim kalınlığım falan herşey çok güzell..DOktor hemen kaçırmayalım deneyelim dedi..150 menegon vurduk dün..Progesteron ve e2 bakıldı..Onlarında sonuçları çok iyi gelmiş..Bugün gittim büyümüş yumimm..Pazartesi opu var diyor daktır..
Hatta saatini bile kararlaştırdılar..Ben daha temkinliyim..İnş bu geceyide küçülmeden yada çatlamadan atlatırsakk opuya ulaşacağım..
Wanna dipnot düşeyim bu arada yumimin 14 mm olduğunu görünceolayını bıraktım..O bana bir adım geldi ben ona koşucam inş..
slm canım.sorunumuz aynı.yumurta rezervi azlığı.benimde fsh yüksek amh 0.71 ve yaşım 32. ilk denemmede(gitdiğim tüp bebek merkezi gerçekten güzel ilgileniyo ama olmayınca olmuyo)tek embriyo ve sonuç negatif.ve orayı bıraktım.son 5 aydır başka özel bi yerde biesteron verdiler.dhea yani kullandım yumurta rezervini artdırmak için.hem özel hem devlet ikisinede gitdim.ve şuan rapor çıkartabilirsek 2 yerden birinde yumurta takibiyle tüpe başlaycam inşallah.benim durumum biraz daha farklı.bebiş olması için tümm şartları aynı zamana denk getirmem gerek.eşimde dahil buna:)Allahım vercekse zaten merkez yada ne bileyim hastaneye gerek kalmadan da oluyo.inşallah sende bizlerde hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzz.........
Millstone harika bir haber bu ...bu zaten harika digeri heyecan verici....dua edeceğim tabiki..bol bol ya varis cek...Allah'ın izniyle olacak insAllAh .
Picasso basınız sagolsun....
İlknurum leventim cok sert çıkınca kırdım sandim
Özür dilerim niyetim asla kırmak değil...![]()
canım ya benim durumum da seninki gibi,karışık,her şeyi toparlamam lazım .hipofiz bezimde mikroadenomum var, buna bağlı prolaktin yüksekliği dolayısıyla da yumurtlayamama problemim var.artı östrojen azlığı sebebiyle osteoporoz hastasıyım artık( anlayacağın var da var
( ama her şeyden daha önemli bir sorunum var ben anne olmaya hazır hissetmiyorum, acele etmem gerektiği için tedaviye başlıycam,olur da bebişim olursa ne hissederim bilmiyorum..bu arada bugün 3 folükülüm olduğunu gördüm ultrasonda:)
hakkımızda hayırlısı arkadaşım, tüm şartlarının bir an önce olumlu olmasını, bir an önce hayaline kavuşmanı gönülden diliyorum.sevgiler...
Çok sağol canım benim inş Rabbim mucizesini yaşatır bizlere..Allah yardımcın, şansın bol olsun arkadaşım ... umarım süpriz olaon yumoşun özlemle beklediğin meleğinin müjdeleyisidir..
merhaba kızlar,
bu yolda uğraş veren herkesin Allah yardımcısı olsun.. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah..
2 dua var ki bunları bol bol okuyunuz.. Belki bilenlerinizde vardır
birde meryem suresini bol bol okuyun..
1) Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten inneke semiüddua
(Ali İmran, 38/164)
ANLAMI:
Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin..
2) Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn
ANLAMI:
“Rabbim! Beni yalnız başıma bırakma Sen varislerin en hayırlısısın.” (Enbiyâ, 89/112)
diğer forumdan özel mesaj gönderdim okusana
PEESUNE canım anneliğe hazır hissetmiyorum diyosunya.bu hissi evlendiğimin ilk yılı bende yaşayım.ama sonunda pişman oldum.şuan isterken rabbim vermiyo.3 folükülün varsa ne güzel ve biliyosunki bizler (bu topiktekiler)gerçekten bizler zamanla yarışıyoruz.zaten yaştan yaşıda geçtim bu amh yüzünden rezerv azken menepoza girmeden uğraşmamız mücadele etmemiz gerekli.bunlarıda göz ardı etmemeli değilmi arkadaşım.bu yüzden hayırlıısyla herşeyyy güzel olacak diyelimmm:)