Hamilelik ve yumurtalık rezervi

geçicek canım arkadaşım benim... ama zor geçiyor.. çift estrofem benimkileri hassalaştırıyor bir de hayıt içiyorum yaramıyor heral de 2 si bir arada :(( çok acıolarrr.. kızgınlaşıorum..ialçlardan mı ne paso ağlayasım var .. öfkeliyim.. eşimle sürekli tartışıyoruz rabbim ondan razı olsun ki anlayışlı hemen toparlıyor...:)) tatlumm sen uyusana bu saatte uyuyo olman gerek düzenli uyku anne adayımmm:))

geçicek canım arkadaşım benim... ama zor geçiyor.. çift estrofem benimkileri hassalaştırıyor bir de hayıt içiyorum yaramıyor heral de 2 si bir arada :(( çok acıolarrr.. kızgınlaşıorum..ialçlardan mı ne paso ağlayasım var .. öfkeliyim.. eşimle sürekli tartışıyoruz rabbim ondan razı olsun ki anlayışlı hemen toparlıyor...:)) tatlumm sen uyusana bu saatte uyuyo olman gerek düzenli uyku anne adayımmm:))

Hiç orasını sorma uyumam gerekli aynen..
Kalkamadım bir türlü..
hemen söz dinleyip kapatıyorum laptopu..
Sabah erkenden taaaaaaa mecidiyeköye gidicem..
İnş biriciğim üzmez beni..

kıslarr rabbimden sabır ve huzur istiyorum çünkü bu günlerde yine bitiğim.. sinir falan kalmadı..otlardan mı ilaçlardan mı göğüslerim dev gibi ve acıyor.. canım yandıkça sabrım azalıyor sanki.. rabbim sen büyüksün affet diyorum hep.. bebeğimi istiyorum her gece uyuyamayaıp saatlerce hayallerini kurduğum adlarını bile koyduğum yavrularımı.. içim acıyor.. sabır ne büyük erdem.. ne büyük başarı.. canım kalmadı sanki sabretmekten. yüzüm yaralar içinde koparmaktan.. kendime bütün teselli sözlerini sölesemde .... tükeniyorum yavaş yavaş..

merhaba arkadaşım , ara ara hepimiz senin şu an kapıldığın duyguları yaşıyoruz. görmüş olduğumuz tedaviler neticesinde oynanan hormonlarımız, sağdan soldan duyduğumuz umudumuzu umut katan içtiğimiz ot karışımları, çok istediğimiz anne olma arzumuz, o duygunun müjdeleyicisi alamadığımız test sonuçlarımızın tahrip ettiği psikolojimiz... bizim sınavımızda böyleymiş... evet çok zor ... ama biliyorsun ki bizim düşmanımız stress ve üzüntü...lütfen bir an önce toparlanmaya çalış canım ..kendine zarar verdikçe tedavi sürecinide etkiliyorsun unutma bunu.. moral çok önemli bizim için... umarım bizlerde tez zamanda emeklerimizin karşılığını alıp cennet kokulu yavrularımıza kavuşacağız... Allah hepimize çekilecek dertler versin..

merhaba arkadaşım , ara ara hepimiz senin şu an kapıldığın duyguları yaşıyoruz. görmüş olduğumuz tedaviler neticesinde oynanan hormonlarımız, sağdan soldan duyduğumuz umudumuzu umut katan içtiğimiz ot karışımları, çok istediğimiz anne olma arzumuz, o duygunun müjdeleyicisi alamadığımız test sonuçlarımızın tahrip ettiği psikolojimiz... bizim sınavımızda böyleymiş... evet çok zor ... ama biliyorsun ki bizim düşmanımız stress ve üzüntü...lütfen bir an önce toparlanmaya çalış canım ..kendine zarar verdikçe tedavi sürecinide etkiliyorsun unutma bunu.. moral çok önemli bizim için... umarım bizlerde tez zamanda emeklerimizin karşılığını alıp cennet kokulu yavrularımıza kavuşacağız... Allah hepimize çekilecek dertler versin..

sağol gayecim.. ilaçlar gerçekten ağır geldi bu ay:( ama inan sakinleştiğim de bunları çok çok söylüyorum kendime:)) bir arkadaştan duymak daha iyi geliyor .. iyi ki varsınız...

Kızlarrrrrrr benim yumi bugün 18 mm oldu elhamdulillah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu gece çatlatma iğnesini vuracağım..Salı günü de opu olucak..Biraz kafamı kurcalamıyor değil ya erken çatlarsa ya ters giderse diye ama Rabbin elinde herşey..O ol derse oluverir.O yüzden rahatlatıyorum beynimi..Bunlarıda gördüm ya en azından Rabbim güzel günler yaşatsın inş hepimize..

Kızlarrrrrrr benim yumi bugün 18 mm oldu elhamdulillah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bu gece çatlatma iğnesini vuracağım..Salı günü de opu olucak..Biraz kafamı kurcalamıyor değil ya erken çatlarsa ya ters giderse diye ama Rabbin elinde herşey..O ol derse oluverir.O yüzden rahatlatıyorum beynimi..Bunlarıda gördüm ya en azından Rabbim güzel günler yaşatsın inş hepimize..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hadi bakalım hersey çok güzel olacak.inşallah rabbim ol dediyse olacak canımmm

tatlummm buradan da söylüyorum Rabbim yüzüne baksın elini çekmesin üzerinden ve her şey hayırlı bir şekilde güpgüsel olsunnnn :)) herşeyin en güselini hakediyorsun.. sevincin sevincim olduuu.. Allahım mutluluğunu daim etsin ..
kaygı stres yokk aday annemmmmmmm:)))

wanna canım şu halime bir yorum yapsan yaff:)) çift estrofem 2 aydır ve hayıt içiom.. göğüslerim patlıcak gibi bu ay acıoo daha ilacın 12. günü düşün:((( koccamanlar.. normal mi? sence hayıttan olabilir miiii??? napcam yaa.. hiç keyfim yok göğüslerim acıyor yanıyor.. damarlar belli oluyo öyle gerildi ki... estrofemi çift içmekten midir ki.. doktor normalde ilk ay çift sonra tek içiriyor... ben bu ayda çift içim dedim daktır da olur ama coraspin de iç demişti.. onuda içiom ama benimkiler bu yoğunluğa dayanamadı galiba günlerdir acıyolar:((

wanna canım şu halime bir yorum yapsan yaff:)) çift estrofem 2 aydır ve hayıt içiom.. göğüslerim patlıcak gibi bu ay acıoo daha ilacın 12. günü düşün:((( koccamanlar.. normal mi? sence hayıttan olabilir miiii??? napcam yaa.. hiç keyfim yok göğüslerim acıyor yanıyor.. damarlar belli oluyo öyle gerildi ki... estrofemi çift içmekten midir ki.. doktor normalde ilk ay çift sonra tek içiriyor... ben bu ayda çift içim dedim daktır da olur ama coraspin de iç demişti.. onuda içiom ama benimkiler bu yoğunluğa dayanamadı galiba günlerdir acıyolar:((

canımsınn bugün acele girip çıktım yazdıklarını okudum fekat cevap yazacak vakit bulamadım..( eşim yıllık iznini ilk etabına başladı ,salı günü kısa bir seyahata çıkacagız :))
hormonlar sana oyun oynuyor...keşkee bir mucize olsa bu gögüs agrısı ,sızısı çok hayalini kurdugumuz durumda da yaşanıyor...
Allahtan ümidimizi kesmedik herşey olabilirr biliyoruzz...:)
hayıtın anlattıkların gibi bir yan etkisi yok:44: ama estorfem ile birleşince voltranı oluşturup çoşmuş olabilirler..
neden çift tek içirtiyor anlamadım?

canım saraçoğlu ile hiç görüştünmü?
millstone araçoğlu kürleri yapıyor ..bende kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum..

buarada millstone !!!! bu vakumlu ilk poşet bitince arada başka bi kür yapılıyor mu? kuşum bu kaçıncı soruşum be yaa...
:9::9::9::9:

buarada tüm dualarımız seninleee.....inşallah başaracaksın

duman nerelerdesin? SENİ ve PITIRCIĞINI MERAK EDİYORUMMMMM

canım inşallah tedavinin gidişatı gibi sonu da hayırlsıyla güzel olur...Allah yardımcın şansın bol olsun arkadaşım...

sağol gayecim.. ilaçlar gerçekten ağır geldi bu ay:( ama inan sakinleştiğim de bunları çok çok söylüyorum kendime:)) bir arkadaştan duymak daha iyi geliyor .. iyi ki varsınız...

rica ederim İlknurcum... bana da burası çok iyi geliyor.. yalnız olmadığımı ve konuştukça hafiflediğimi hissediyorum.. inşallah en yakın zamanda meleklerimizin hayırlısıyla vakti zamanları gelir de bizlerin de özlemi diner...

canımsınn bugün acele girip çıktım yazdıklarını okudum fekat cevap yazacak vakit bulamadım..( eşim yıllık iznini ilk etabına başladı ,salı günü kısa bir seyahata çıkacagız :))
hormonlar sana oyun oynuyor...keşkee bir mucize olsa bu gögüs agrısı ,sızısı çok hayalini kurdugumuz durumda da yaşanıyor...
hayıtın anlattıkların gibi bir yan etkisi yok:44: ama estorfem ile birleşince voltranı oluşturup çoşmuş olabilirler..

millstone araçoğlu kürleri yapıyor ..bende kullandım ve işe yaradığını düşünüyorum..

buarada millstone !!!! bu vakumlu ilk poşet bitince arada başka bi kür yapılıyor mu? kuşum bu kaçıncı soruşum be yaa...

Wannacım iyi tatiller arkadaşım.. her şey gönlünce olsun canım...

yazdıklarında çok haklısın, zaman aleyhimize işliyor. yaz tatilimi kesinlikle değerlendirip tedavimi olucam ama bu şanssızlık çok canımı sıkıyor, niye ben 30 yaşımda bir takım mecburiyetleri üstleniyorum? bu yaşta her akşam ilaç almak (yaşlı nineler gibi ilaç torbamla geziyorum da :)), 30 yaşımda 50 yaş kemik yapısına sahip olmak, saçlarımda,cildimde yaşadığım değişiklik....offf offfff offffffff....aman boşver ben böyle arada sırada başa dönerim...canını sıktıysam kusura bakma...

neyse bundan sonra bebişlere bakalım....hayırlı haberlerle konuşmak dileğiyle...

:) tamam canım bundan sonra bebişleri düşünüp mutlu oluyoruzzzz:)

canım çatlatma iğnenide vurulmuşsun hadi hayırlısı bakalım.topiğimizin 2. hamilesi olcan inşallah..........

kızlar ben bu kk daki yorumları yapa topikde yazanları hep 1 gün sonra görüyorum.anladığım kadarrıyla pc yada yazılımda sorun var.nikimide açamıyorum.ne yapmam gerekki bilenler yada önceden aynı sorunu yaşayanlar varmı.

canım benim sağolasın bence de vaoltran oluştu:) eşim de kızıyor bana bu kadar östrojenin sonu bi tarafında kist olacak dio Allah korusun ama napim :( düşsün istiyom fsh:)

kızlar ben bu kk daki yorumları yapa topikde yazanları hep 1 gün sonra görüyorum.anladığım kadarrıyla pc yada yazılımda sorun var.nikimide açamıyorum.ne yapmam gerekki bilenler yada önceden aynı sorunu yaşayanlar varmı.

:( ben sorunun cevabını bilmiyorum ama umarım bile çıkarr..
herkeslere günaydınnn...

canımmmm çok sevindim su yazını görünce gözlerim doldu inşallah Allah yüzüne güler o yumi bebek olarak sana geri döner.dualarım seninle arkadaşım herşey çook güzel olacak inan sen olurmu..

kızlar selam... bende malesef durumlar hala kötü, günde 2 iğneye rağmen pıhtılaşma oranımda çok ufacık bi azalma olmuş..en zından artmamış diye teselli oluyorum.. dr la bugün konuşucam..ama herşeye rağmen iyim ben ;) herşey güzel olacak inanıyorum:16::16:

slm kızlar

miloşum şanşın bahtın açık olsun canım allahım hayırlısı ne ise onu versin sana

dumanım dayan be kuzum az kaldı sıkıntılı günleri anlatacaksın allahın izniyle

kızlar bende diyete başladım tüp bebek ve ilaçlardan aldıgım kiloyu vermeye başlıyorum bugün 1 günüm açım açççççççççç

lahana çorbası diyetiymiş haftada 5 ile 8 kilo garantiymiş bakalım

75 kiloydum en son bakalım kilo verirsem kesin yazarım

duamcım rabbiminde izniyle her şey güzel olcak İnşallahhhh
inşallah canımmmm
slm kızlar

miloşum şanşın bahtın açık olsun canım allahım hayırlısı ne ise onu versin sana

dumanım dayan be kuzum az kaldı sıkıntılı günleri anlatacaksın allahın izniyle

kızlar bende diyete başladım tüp bebek ve ilaçlardan aldıgım kiloyu vermeye başlıyorum bugün 1 günüm açım açççççççççç

lahana çorbası diyetiymiş haftada 5 ile 8 kilo garantiymiş bakalım

75 kiloydum en son bakalım kilo verirsem kesin yazarım
kız aç kalarak vermeye çalışma kiloları kalıcı olmaz sonra...
bizde doğana kadar sıkıntı cnm napalım artık böyle olması gerekiyomuş:)

Back
X