- 14 Ekim 2011
- 1.739
- 245
- 163
oyy maşallah ikizlerin olur inş.....
amin cnm inş. kız Allah'mı konuşturdu seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy maşallah ikizlerin olur inş.....
aynısı çıkmışoyy maşallah ikizlerin olur inş.....
amin cnm inş. kız Allah'mı konuşturdu senidaha bugün eşime yolda giderken bizim eğer olursa ikiz olma olasılığımız çok yüksek demiştim kullandığım ilaçlar ikiz yapıyomuş dedim
oda benden sperm çıkdıda ikizler oldu dedi
inş. çıkarda olur.. cnm arada seni takip ediyorum kan pıhtılaşması yaşıyordun yine sorunun devam ediyormuş anladığım kadarıyla inş. atlatırsın bu sorunu bebeğini kucağına almak nasip olsun. bi haftaya cinsiyeti belli olucakmış oh ne güzel inş. bizede o güzel anları yaşamak nasip olur...sen şimdi heycanlısındır hemde duygusalsındır baya, bişey olucakmı korkusundan ama korkma korkdukça korduğun şeyi çağırırsın pozitif olki bebeğini kucağında göresin...
cansunida güzel arkadaşım tedavin hayırlı uğurlu olsun..
İnş herşey yolunda gider..
Senin birde erkek infertilite (azo) durumu vardı galiba yanılmıyorsam..İnş az bile olsa, kaliteli yumoş ve spermle sonuca ulaşırsın bitanem..
valla 5 tane yumoşu duyunca direk ikiz diye geçti aklımdan :) bir çırpıda 2 çocuk annesi olur çıkarsın işte ne güzel inşallah herşey yolunda gider sizin için cnm..haftayamı transfer?
evet tatlım bende hem yumurtalık rezervi hemde pıhtılaşma var, birini aştık sağlam yumoşu bulduk şimdi doğurana kadar pıhtılaşma sorunuyla uğraşıcam, bbeği sağlıklı görüyorum sonra test yapıyoruz pıhtım artmış oluyo kafam karışıyo ve üzülüyorum doğal olarak.. oturup dua edip beklemekten başka çarem yok, biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah sonunda kucağımıza almak hepimize nasip olur..
Allah daha fazla aratmasın inş. hayırlısıyla kucağına alırsın göbüşündekinio kadar zor süreçlerden geçiyoruzki millet nasıl hamile kaldığını anlamadan kucağına alıyor büyütüyor biz uğraş didin hep korku heycan
((olcakmı olmıcakmı korkusu..
iki çocuk annesi olabilsemde olsam![]()
cnm sen fazla nete takılma bebeğine zarar gelmesin.yada uzakdan takıl arana baya bi mesafe koy...![]()
valla benimle evlenneler çocuklarını büyüttüler ben hala olcakmı olmuycakmı diye düşünüyorum... biz bi taneyi alabilseydik..
bugün dr a giderken eşimle konuşuyoruz diyoki kalabalık bi aile istiyorum,evin her odasından bi çocuk çıksın:) bizdeki hayallere bakarmısın daha 1 taneye ulaşamadık Allah büyüktür bu kadar hayal ediyoruz bi şekilde avutur bizi![]()
bu arada senin ekşında millstonu aratmamış,hatta can sıkıcı olmuş...tek krşa ihtiyacımız oluyo şu tedavi süreçlerinde yeri geliyo, 1000 tl iyi para iyiki kaybolmamış:18::18:
ona pek dikkat edemiyorum cnm malesef, işimde pc başında tabi yinede evde uzak durmak lazım doğru diyosunhadi ben çıkıyım o zaman görüşürüz öptüm seni...
nasıl gözümden kaçmış bu mesajınKızlar sizede bilgi geçmek istedim..
Yumurtam döllenmemiş maalesef..
hepiniz ayrı ayrı çok sağolun..
Nasibimizde ne varsa onu görecektik,yokmuş şu anda demekki dedim..Nasılmıyım?? Boşlukta gibi...Çok şey yazarak sizide üzmek istemiyorum,ayrıntılara da girmek istemiyorum...Sadece olmamış diyerek Rabbimin ailem ve benim için daha güzel şeyler hazırladığını düşünerek tevekkül etmeye çalışıyorum..
Sağlıkla mutlulukla kalın..
zerrincim eğer senin değerinde değişme görürsek bende tekrardan ölçtürmeyi kendime gündeme getiricem..
Bu arada sana bir şey söylemek istiyorum nacizane..
Hani doktorlar bakıyorlar ya adetin 3. Günü benim hep yumurta oluyordu ama küçük oluyorlardı ve 2 kez tüp denediğimde büyümediler tık etmediler..
Fsh mayısa 17 ye düştü..bu ay yumim kendiliğinden 14mme büyüdü..3 gün iğne vurundum alındı..döllenme olmadı evet ama bu bile vücudun bir şeyleri düzeltmeye çalıştığını gösteriyor sanki..
Bu arada sen bu kadar yüksek fsh ile kendiliğinden adet görüyormuydun tatlım..
100 kere sormuş olabilirim şimdiden affet beniUnutuyorummm..
Inş seninde o şimdi küçük görünen yumiler bir gün aşka gelip kocaman olup senin göbüşüne bebek olucakklar..
Bana bu ay doktor cyclo kullandırtmamıştı..haziran 18 de adet gördüm en son..ve ilaçsız kasım 2011 den beri göremiyorum..inş tek tesellim şu günlerde kendiliğimden adet olabilmem olacak..
Rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün..
mrhb kızlar.nasılsınız..dumancım pıtırcığın nasıl.bende bikaçgündür rapor çıkarmak için uğraşıyodum.kızlar ya bende dün hastalandım.dokt aradım.bugün fsh ve diğer tahlillere baktı.zaten 6 aydır biesteron kullanıyodum.fsh yine uçmuş 125 lere.ben biesteron ve bisürü bitki demliyodum,ayrıca hayıtı demleyip içiyodum, sabahları bal polan arısütü ve başka bi karışım daha yiyodum.acaba bunlarla karışınca iycemi artdırdıkı.yoksa geçende 36 lardaydı.yani uzun lafın kısası.rapor tüp bebek olayı şuan için askıya alındı.ve ben yine boşluktayımmmmmmmm![]()
cnm geçmiş olsun bende 5.5aydır biosteron kullanıyorum ama hiç fsh mi ölçtürmedim ben gidip her adetimde direk ultrasona girip yumurtalarıma bakdırıyordum varmı yokmu rahimkalınlığım nasıl diye bidahakine sende bu yöntemi dene (5 yumurtam oluyor dehayla) fsh ölçdürüp durma önemli olan yumurta üretip üretmediğin.inan fsh mi hiç bilmiyorum en son 7-8 ay önce baktırmışımdır gerçi benim fsh m normal çıkıyordu amh düşüktü sonuçta oda erken menooz teşhisi oluyor.ilk tedavimde 1-2 yumurta oluştu iptal ettik yumurtam az diye iğnelerin 5. gününde....
nihayet dün başladım tüp bebek tedavime inş. sende bidahaki adetinle başlarsın geçmiş olsun..
canım sana tedavınde basarılar dılıyorum ınsaallah bu kez bebısın gelır bu tedavı ıle. biosteron nedır ? benım yumurtalara oyle bakılmazdı sık sık. hep fsh olculurdu. amh hıc soylemezlerdı hatta duymadım bıle hıc. ama erken menopozdasın demıstı doktorum. bunu da anlamadım yanı.amh yıne fsh gıbı kan tahlılı ıle mı olculuyor
sanırım bu kadar şeyi aç karın tok karın içeyim derken düzenimi alt üst etdim.doktorum(Allah razı olsun çok ilgileniyo) ultrasonda bakınca ılımlı konuştu.fsh değerini öğrenince bu işte bi gariplik var dedi.aslında ben tüp bebk tedavisine başlıycaz diye ümitlenirken...hayırlısı Allahtan.bende ilk denememi gürganda yaptırdım.4 yumurtadan 1 yumurta saglıklıydı oda döllendi.transferim yapıldı ama tutmadı.dediğin gibi canım ya en zor vakalar bizleriz çünkü bu amh yi yükseltecek bişey yok.tamam 6 aydır hap kullanıyorum ama.artık neyin ne olduğunu bende anlamaz oldum.KADER KISMET RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER.
Allah karşımıza bize insan gibi bakan dr lar çıkarsın, çoğu eminim para gözüyle bakıyodur olaya...
amin arkadaşım. fahiş ücretlerin sözkonusu olduğu tedavilerden geçiyoruz veya geçeceğiz,allah korusun bütün forumdaşlarımı...
ben doktorların acımasızlığını adanada turan çetin tüp bebek merkezinde gördüm.. Allah yardımcımız olsunn
arkadaşlar 3 gündür biesterona (dhea) başladım. prospektüsünde hormon tedavisi görenlerin kullanmaması gerektiği yazıyor,ama ben aynı zamanda prolaktinimi düşürmesi için dostinex, adetimi düzenlesin diye de östrojen içeren cyclo progynova kullanıyorum. önceki gün gece ilaçlardan olsa gerek çok yoğun çarpıntı ve uykusuzluk yaşadım.sabaha kadar hem de. dhea kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
ben de aylarca hormon desteği olan estrofemle içtim canım bişi olmadı kalbini ferah tut kullan belki sana bir faydası olur...
sağol cnm nasılsın görüşmeyeli? kız o gün senin ekşına çok güldüm senden sonrada ben bi ekşın yaşadım bi ara bu sayfaya kopyalarım okursun aklıma hep sen geldin)) kıza güldüm bak benim başımada gelen geldi diye
)) bizi bu bebekler gelmeden yoruyolar
evt eşimdede azo sorunu var oda ayrı bi meselebirimiz yumurta üretemez birimiz sperm üretemez Allah sonumuzu hayır etsin.inş. bu koşturmalarımıza deyer..eşim amaliyat olcak tedavimiz iptal olmazsa HAFTAYA
ben ssenden umutluyum kız senin bebeğin olcak bak..yine yumurtaların süpriz yapcak sana![]()
nasıl gözümden kaçmış bu mesajınçokkk üzüldüm tatlım ya
Yüce Rabbim o nur yüzüne neşe saçacak mutluluğunu tez zamanda sıkıntısızca nasip etsin inşallah evet dediğin gibi bol tevekkülle inşallah mucizeleri hepimiz hakediyoruz
her zaman dualarımdasın can arkadaşım ne olur kusuruma bakma geç yazıyorum
ama hep aklımda ve duamdasın
![]()
amin canım.inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.ben geçen yıl tüpbebk yaptırmıştım.ve geçen yıl kasım dan önce fsh 20 lerdeyken,kasım ortasında fsh175 çıkmıştı(çoooooooooook acı günler yaşadım,o çok etkiledi biliyorum).o günden sonra ilk kez haziranda kendiliğinden hastalandım.gerisi haplarla.canım benim dün hastalığımın 2.günüydü ve doktor ultrasonda ılımlı konuştu ama fsh 125 oluncamilciğim bu cyclo yu bana doktor tüp bebkte vermişti.başkada hiçbir doktor vermedi ne işe yarıyoki.ben kendiliğimden hastalanmıyorum.bide fsh nı ölçtürmen çok iyi olur.canım bu dünyada rabbim bize bebiş nasip etdiyse bişeylerde vesilesi olcaktır.moralimizi yüksek tutup bebiş yolunda ilerliyelimmm:)
arkadaşlar 3 gündür biesterona (dhea) başladım. prospektüsünde hormon tedavisi görenlerin kullanmaması gerektiği yazıyor,ama ben aynı zamanda prolaktinimi düşürmesi için dostinex, adetimi düzenlesin diye de östrojen içeren cyclo progynova kullanıyorum. önceki gün gece ilaçlardan olsa gerek çok yoğun çarpıntı ve uykusuzluk yaşadım.sabaha kadar hem de. dhea kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
biesteronu 6 aydır kullanan biri olarak cvplayım.canım biesteron yumurta rezervini artdırıcı tarım bakanlığı onaylı birhap.fsh yüksekse kanda amh(anti mullereon hormon)na bakılır.oda 1-9 arası olmalı diye biliyorum.1 sınır demek.benimki ise 0.1 altında.dheayı bu yüzden verdi doktorum.şuanki doktorum verdi.ilk tüp denediğim yerde böyle bişeyden bahsetmediler bile.canım yapacagın en mantıklı şey önce amh ne baktırmak.oda ben özelde ikinci defa olcak baktırıyorum.devletde gerek yok zaten düşük yükselmez bi daha demişlerdi.ve bakmadılar.özelde 150 tl ye baktırdım.bence zaman kaybetme
canım benim ne ilginç bir durum bende bu ay hayıt içtim çift estrofem kullanıyorum. dahe artık kullanmıyorum 6 ay içtim tık demedi. uykuda yapmadıama senin yaptıkların anormal değil ki hepimize bunları yapın denmiyor mu sen de nasıl aksi tesir yaptı ki.. benim aylardır aynı fsh 33-35-36... ama yumiler minnacık duruyor çok şükür ordalar... benim dururmumda dr. şaşırıyor yüksek fsh ama yumi var diye... vallahi Rabbim sabır versin bize.. öyle zor ki...
Allah yardımcın olsun arkadaşım biz de fsh yüksek diye bakmıyorlar.. her doktor ayrı bir dünya oyuncak olsuk ellerinde...
amh kan tahlili mutlaka yaptır. oda iyi bir fikir veriyor... İnşallah yüksek çıkar..
yahu nasıl açıklayacaklar biim halimimizi o yumilerle fsh yüzünden ortada mı kalacaz biz....
ben doktorların acımasızlığını adanada turan çetin tüp bebek merkezinde gördüm.. Allah yardımcımız olsunn
ben de aylarca hormon desteği olan estrofemle içtim canım bişi olmadı kalbini ferah tut kullan belki sana bir faydası olur...
ya ben de sadece cyclo kullandım yıllardır hep tup bebek oncesı hep tup bebek sonrası. cunku hapsız adet goremıyorum. gecen ay bıraktım adet gordum ama bu ay tık yok. bır kez daha boyle yapmıstım aynısı olmustu. hapa tekrar baslayacagım. amh falan bırsey olcmedı ya benım doktorum offffff offfffff