Hamilelik ve yumurtalık rezervi

bana pekı doktorum neden tavsıye etmedı biesteronu ya ? anlamıyorum. fsh yuksek evet. fsh sureklı kontrol ettı her ay tahlıl ıle doktorum. ıkı yıl boyunca. dhea kullanmadım sadece uc yıldır her ay cyclo progynova kullanıyorum . once amh baktıracagım ok. onu da mı adetın ıkıncı gunu yaptırmak lazım acaba ?

doktorun her ay fsh kontrol etdiyse.demekki çok yüksek değil.kaçtıkı acaba.benim ilk tüp denememde bakıldı.canım ben şunu merak ediyorum.bu cyclo prognava neden bana verilmiyoki.bende adet olamıyorumki

canım tebrik ederim , daha nice sağlık ve huzur dolu yıllara ... seneye inşallah meleğinizle kutlamayı nasip eder Allah'ım...
hepimizin isyan ettiği zamanlar olmuyor mu canım ? ister istemez yapıyoruz... bu kadar çok arzularken ''neden'' sorusunu sorarken serzenişlerimiz oluyor ... ama bence bunlar isyan etmek olmuyor ... canımız yanıyor çok ... kendine acıma canım ... Allah sevdiği kullarını sınarmış.. bizim de sınavımız böyleymiş arkadaşım .. ama inanıyorum ki hayırlsııyla bizlerinde bir bir yüzleri gülecek mucizelerimize kavuşacağımız... yakındır o günlerimiz... sen şimdi bunları düşünmemeye çalış... tatilinin tadını çıkart doyasıya canım benim..

canımsın teşekkür ederim...tatil bitti ama yüzümüzde hoş bi tebessüm bıraktı :)
isyan bende tavan yaptı biliyorum çok yanlış ama bi kriz anında :(( dökülüyor sözcükler işteee
rabbim dilimi isyandan koru diye dua etmeye başladım !!!
facebook hesabımıda dondurdum...hani şöle yer yarılsa içine girsem kaybolsam da bitse bu acı diyorum...
çok tatlısın gayem bende umudumu korumaya çalışıyorum ama artık iç sesimi kandıramıyorum:(((

Wannacıım ufak tefek sıkıntılar haricinde iyiz çok şükür...millstone dan da güzel haberler gelseydi daha iyi olurdum..sen nslsn? tatildesin dimi inş.güzel vakit geçiriyosundur.

dumanım evet tatildeydim bitti:()
tatil harikaydı avrupanın en uç noktasına gittik :) keyifli fakat buruktu :51:
millstone haberini merakımdan bi ara gelmiştim ...çok üzgünüm :50:

mantı nerelerde???

hani benim ilknurleventim ?

yaa picasso nerelerdesin?

canımsın teşekkür ederim...tatil bitti ama yüzümüzde hoş bi tebessüm bıraktı :)
isyan bende tavan yaptı biliyorum çok yanlış ama bi kriz anında :(( dökülüyor sözcükler işteee
rabbim dilimi isyandan koru diye dua etmeye başladım !!!
facebook hesabımıda dondurdum...hani şöle yer yarılsa içine girsem kaybolsam da bitse bu acı diyorum...
çok tatlısın gayem bende umudumu korumaya çalışıyorum ama artık iç sesimi kandıramıyorum:(((

dumanım evet tatildeydim bitti:()
tatil harikaydı avrupanın en uç noktasına gittik :) keyifli fakat buruktu :51:
millstone haberini merakımdan bi ara gelmiştim ...çok üzgünüm :50:

mantı nerelerde???

hani benim ilknurleventim ?

yaa picasso nerelerdesin?

günaydın Wannacım , tatilinin kısa da olsa senin üzerindeki olumlu etskisini hissedebiliyorum canım ... arkadaşım yine halimize şükretmeliyiz ki Allah daha beterlerinden korusun bizleri.. hepimiz anne olma arzusuyla yanıp tutuşurken duyduklarımız, aldığımız olumsuz test sonuçları hangi birimizin psikolojisini bozmaz ki ?? tedavi aşamasında olupta stress yapmayana hiç rastlamadım ben.. ama ne yapıp edip beynimizi resetlememiz gerek. tabiiki iç sesimizi de her şeyin hayırlısıyla yakında iyi ve güzel olacağına ikna etmeliyiz.. Hayat bir çok mucizeye gebe... umudunu asla kaybetme canım arkadaşım..

slm kızlar miloşum hayırlısı olsun kuzum yola devam
wanna temiz havayı almış gelmiş
ben temizlik badana hepsi bitti malum işler yogun olacak kurtuldum ama bittim

biosteren kullananlar evet fsh düşüyor ama yalancı düşüş birde ben yumurta açısından faydasın görmedim valla o kadar sorunum varki bu ara aklımdan çıktı bebek hayırlısı ne deyim

slm kızlar miloşum hayırlısı olsun kuzum yola devam
wanna temiz havayı almış gelmiş
ben temizlik badana hepsi bitti malum işler yogun olacak kurtuldum ama bittim

biosteren kullananlar evet fsh düşüyor ama yalancı düşüş birde ben yumurta açısından faydasın görmedim valla o kadar sorunum varki bu ara aklımdan çıktı bebek hayırlısı ne deyim

ister misin bu yoğun , karmaşık dönemde her şeyi unutmuşken meleğin sana süpriz yapsın :) Allah kolaylık versin canım sana...

tatlummm zaman geçsin eylül gelsin bebeğim için çabalayayım istiyorum başka da birşey istemiyorummm:))))))
tatile de gidemedim...
kayınvalidem gelicek.....
bu ara paso tv izliyom yatıom ki ben normalde tvden nefret ederim galiba depresyondayımm:)))

gaye mucizeler bizi bulur mu arkadasım ?
inşallahh bulur bakalım görcez...:51: ben enerji depoladım kendimce kurallar aldım ama uygulamada gene çuvalladım...güya tatlıyı kesecektim ,olan oldu az evvel:)) çook kilo aldım çokkk...beslenme de bu dönemde çok mühim malum !
bol bol sebze meyve suuuuuuuuuuuuuuu
ben tam tersindeyimm bol bol tatlı çikolata pilav makarnaaa ,kahve &çay :(

sen neler yaparsın?

ilknurleventim
tv de pek bişeyde yok...eylülde denememi var..yaa hadi bi beslenme programına girelim zaten ramazanda geliyor.
ne yapsakta şu kısır döngüden kurtulsak :51:

hoşgeldin canımmm tatil kafanı dinlemek için çook iyi bi fırsattı sanada iyi gelmiştir inşallahh.... bizde bi değişiklik yok aynen devam:)

Kızlar buarada ebaydan yeni siparişler verdim...neler mi aldım ,şimdilik :)))
acetly l carnitine 500 gr ve ubiquional coq 10 100 mg
bunları eşim için sipariş ettim ama bende coq10 kullanıyorum mümkünse 200 mg olursa daha hayırlı tabi

buarada arı sütü malum her zaman taze tüketmekten böögg gelmişti organic capsule kullanıyoruz(tabi burda eşlerin birlikte takviye kullanması daha mantıklı)arı sütü günde 1000 mg yani 1 gr
buna ilaveten
likopen günde 1
omega 3 günde 1000mg
multivitamin (artık ne bulursak :))
hayıt capsule günde 300 mg alıyorum bunu sadece ben kullanıyorum tabi :)
evening prime rose 1000 mg bunuda sadece ben kullanıyorum...bu ikisi adetten 14. güne yabi ovulasyona kadar kullanılıyor !!!
milk thistle yani deve dikeni (eşim için )
l-arginine ben ve eşim ...arada unutuyoruz biraz kocaman bir haptır kendisi yutması pek bi zor:51:
her gün 1 coraspirin ...
eşim ve bana folik asit (folik asitin spermler üzerinde etkisi var )

bal ve polen karışımı
ara ara bitki çayları

inşallah faydasını görecegiz ...bazen ( buara çok sık sık ) umutsuzluğa kapılıyorummm
ama mücadeleye devam edecegimmm
belki yazarsam sizlerede fikir verebilir dedim...siz neler kullanıyorsunuz bakem?
haa buarada millstone tamam arada soğan kürü :)) ama ramazan başlayacagı için ben ikinci poşetede devam edecegim...artık şifa olacaksa olur inşallah...

Kızlar buarada ebaydan yeni siparişler verdim...neler mi aldım ,şimdilik :)))
acetly l carnitine 500 gr ve ubiquional coq 10 100 mg
bunları eşim için sipariş ettim ama bende coq10 kullanıyorum mümkünse 200 mg olursa daha hayırlı tabi

buarada arı sütü malum her zaman taze tüketmekten böögg gelmişti organic capsule kullanıyoruz(tabi burda eşlerin birlikte takviye kullanması daha mantıklı)arı sütü günde 1000 mg yani 1 gr
buna ilaveten
likopen günde 1
omega 3 günde 1000mg
multivitamin (artık ne bulursak :))
hayıt capsule günde 300 mg alıyorum bunu sadece ben kullanıyorum tabi :)
evening prime rose 1000 mg bunuda sadece ben kullanıyorum...bu ikisi adetten 14. güne yabi ovulasyona kadar kullanılıyor !!!
milk thistle yani deve dikeni (eşim için )
l-arginine ben ve eşim ...arada unutuyoruz biraz kocaman bir haptır kendisi yutması pek bi zor:51:
her gün 1 coraspirin ...
eşim ve bana folik asit (folik asitin spermler üzerinde etkisi var )

bal ve polen karışımı
ara ara bitki çayları

inşallah faydasını görecegiz ...bazen ( buara çok sık sık ) umutsuzluğa kapılıyorummm
ama mücadeleye devam edecegimmm
belki yazarsam sizlerede fikir verebilir dedim...siz neler kullanıyorsunuz bakem?
haa buarada millstone tamam arada soğan kürü :)) ama ramazan başlayacagı için ben ikinci poşetede devam edecegim...artık şifa olacaksa olur inşallah...

slm arkadaşım, bende Q 10 enzim vede evening prime rose kullanıyorum ama ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum.bana tarif edermisin.birde bunları sana dr.un mu önerdi?

semramus coq 10 antioksidan sürekli kullanabilirsin..hücre yeniliyor ,gençleştiriyor :))
evening prime rose rahim için ,rahim sıvısını arttırıp (epo adındaki madde sayesinde) rahmi hamileliğe elverişli hale getiriyor..
rahim tonigi olarak da adlandırılabilir...kullanımına gelince adettenden ovulasyona kadar kullanılıyor ben 14.günden ,itibaren kullanımı kesiyorum.(olası bir gebelik ihtimaline karşı)
bu konuda doktorlar 2 görüşe ayrılıyor..bir kısmı ASLA bu takviyelere inanmıyor...
Bir kısmı ise faydalı olabileceğini ,denemekte fayda oldugunu savunuyor ama bu ürünleri reçete etmiyor...

bu konuda biraz araştırma yapınca,başarı hikayeleri okuyunca denemekte fayda oldugunu düşünüyorsunuz....(bakınız ben :)))

tabi bi dönem kullandıklarım farklıydı zaman zaman dönüşümlü kullanıyorum.ACE selenyum,donq quai (evening prime rose yerine ) kullanmıştım...
bu kullandıklarım bitince donq quaiye geçeceğim..

kızlaaar selammmmmm ,ikili test sonuçlarım çıkmış sonuçlar güzelmiş vee ben bugün cinsiyet ve sonuçları öğrenmek için dr a gidiyorum çok heyecanlıyım :) dün gece gördüm rüyamda kızım oluyodu herhalde tersi çıkacak oğlan dicek dr :) saat 6 da randevum nasıl hayanıcam o saate kadarrrr:30::30: görüşürüz öptüm hepiniziii.

wannacım her fırsatta kendim için ederken sizler içinde ediyorum dua inşallah Alah kabul eder canımm

kızlaaar selammmmmm ,ikili test sonuçlarım çıkmış sonuçlar güzelmiş vee ben bugün cinsiyet ve sonuçları öğrenmek için dr a gidiyorum çok heyecanlıyım :) dün gece gördüm rüyamda kızım oluyodu herhalde tersi çıkacak oğlan dicek dr :) saat 6 da randevum nasıl hayanıcam o saate kadarrrr:30::30: görüşürüz öptüm hepiniziii.

wannacım her fırsatta kendim için ederken sizler içinde ediyorum dua inşallah Alah kabul eder canımm

maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağlıkla kavuş inşallah dumancım..pıtırcık büyüdümü o kadar yaaa...:nazar::nazar::nazar::nazar:
bana da erkek gibi geliyor :) hayırlı ,sağlıklı evlat olsun...

allah dualarını kabul etsin dumancım,allah razı olsun...

KIZIM oluyor teyzeleriiiiii:62::62::62: dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi:nazar:

kızım oluyor teyzeleriiiiii:62::62::62: Dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi:nazar:

:):):) dumancııııımmm minik prensesin oluyomuşşşşşşşş:):) çok çok sevindim.allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.kızlar daha süsülü oluyolar:) elbiseleri daha cici oluyooo:):) çoook sevindim.meleğini allahım biömür korusun...........

Bende amh test sonucumu aldım.hesapladım 5 ay biesteron kullanmışım ve sonuç aynı.bi değişiklik yok.düşük.strese girmeden umutla bedenimin yumurta üretmesini bekliyceğimmmmmmmm

:):):) dumancııııımmm minik prensesin oluyomuşşşşşşşş:):) çok çok sevindim.allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.kızlar daha süsülü oluyolar:) elbiseleri daha cici oluyooo:):) çoook sevindim.meleğini allahım biömür korusun...........

amin canımmm.Allahım hepinize nasip etsin inşallahhhh... evet yaa kızlar daha bi seviliyo sanki böyle cicili bicili:) ama onu sağlıklı görüyorum ya valla o bana yeter:nazar::nazar: birde kız oldugunu öğrendim bu günleri görebilidğime şükrediyorum,uğurlu geldi bana bu topik:)

Bende amh test sonucumu aldım.hesapladım 5 ay biesteron kullanmışım ve sonuç aynı.bi değişiklik yok.düşük.strese girmeden umutla bedenimin yumurta üretmesini bekliyceğimmmmmmmm

zamanı ne zaman gelecekse ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun cnm...

KIZIM oluyor teyzeleriiiiii:62::62::62: dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi:nazar:

duman hayırlı olsun cnm rüyan doğru çıkmış kız ;)) inş. bebişini kucağına aldığın günleride duyarız senden...

Back
X