- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
cnm ottan sudan etkılenır haldeyım bı de dedım yaa takıyom herseyı dalgınlııma gelmıs yoksa neden yazmımmmm:/
inş pzt hayırlı hbrlerle gelirimm, dua ediiiiinnn
murat beye gelincee ben etkisinin buyuk olduna ınnaıyorum, aradım haber verdım ertesı gun de o aradı kllanmam gereken ılaçları söledı, sonra bi tane su verdi gunde 30cc su ya da meyve suyuna katıp ıcıcekmısım esım bugun almaya gıttı işte. yanı ilgilenıyo, nezmn arasam musait değilsse sonradan mutlaka dönuyo ve en önemlısı dınlıyo, ALLAH razı olsunn ne diyim yanı sebeplerimden biri oldunu dusunuyorum...
innşallah hayırlısı ıle sızlerden de gusel haberler duyarızz.. ınan en buyuk duam şu kii, ALLAH kımseyı bu acıyla sınamasın.. çok zorr maddı manevı yıpratıcıı...hhergun yarınını duusnuerek yasamak zorundasın, hıcbişiden tat alamıyosun........ ama şükürler olsun kı ben en azından bu cumlryı kurabıldımm, hamıleyım dıyebiildim, sonu ne olur, sürec ne gösterıır bılmıyorum ama bu bıle benım durumumdakı bırı ııcın onca badıreden sonra mucize ötesi bişeey. dilerım sonu mutlu olurrr ve dilerım RABBİM sizlere de bu duyguyu tez zamanda yasatırrr
aminn canım gerçekten çok güzell özetlemişsin durumumuzu..İnş da çook güzel olacak herşey..