Hamilelik ve yumurtalık rezervi

uzunnca bir süredir nete giremedimmm ...buarada hayatımda yeni ayrılıklara yelken açıyorum
evlat hasreti ile yanarken eşinden ayrı kalmak boğazda düğümlenen insanı hıçkırıklara boğan bir durum...Allah beterinden saklasın...
ilknurummm canımsınnn sonucuna çok üzüldümm :( yanında olabilmek numarını yollarsan aramak isterim...
dumanımmm pıtırcıgım büyüyor,pıtırcıgınla biz teyzelere dua edin..dayanılması zor gnler başlıyor benim için
millstone sınavın nasıl geçti?
luludya seni ve eşini tebrik ediyorum..rabbim kucagına almayı nasip etsin...
picasso nasılsın?
mantımmm özeldeen yazdım :)
semramus tedavidemisin ? allah yardımcın olsun...
gayem07 ,pozitif enerjimm nasılsın?
herkese herkese selam olsunnn
adını yazmayı unuttuklarım varsa affolaaa hepinizi çok özledimmm
:54:

wanna canım benimde eşim iş yüzünden yurt dışında.umarım seninkide iş içindir canım ya..yoksa Allahım daha kötü şeyler yaşatmasın...duygularını çok iyi anlıyorum..bebiş için sabredip Allaha dua edip beklemekten başka elden bişey gelmiyo..

canım bu tempoda dikkat et bebikine iyi bak beslenmeni ihmal etme çok yorma kendini, biizm bebişlerimiz pırlanta değerinde tüm bebekler öyle ama biz zor buluyoruz o yüzden aman haaa dikkat et;)

canım hoşgeldin... eşinle iş için filan ayrılıyosunuz sanırım dediğin gibi Allah beterinden saklasın, en kötü ayrılıklar böyle olsun... arayı çok uzatma lütfen özletiyosun kendini... inşallah bu sıkıntılı günlerinde geçer canım öpüyorum seni:54:

hoşbulduk cnm,
evet iş için ...beterinden saklasın ama böyleside çok zor inannn
aglamak gözlerim kayboldu,,Rabbimden evlat isterken kocadan bile ayrıyımm
Yardım et Ya Rab!

wanna canım benimde eşim iş yüzünden yurt dışında.umarım seninkide iş içindir canım ya..yoksa Allahım daha kötü şeyler yaşatmasın...duygularını çok iyi anlıyorum..bebiş için sabredip Allaha dua edip beklemekten başka elden bişey gelmiyo..

cnm evet aynen iş için yurtdışındaaa
geçen yıl beraberdik bu yıl bir süre daha ayrıyızzz..kalbimmmde bir şey acıyorrr

Allah hepimizin yardımcısı olsunnn

Son düzenleme:
Wannacım, ben de diğer foruma yazmıştım. Nerelerdesin, arkadaşım. Allah kavuştursun, bir lokma ekmek için hep ayrılıklar, hasretler yaşıyoruz. Benim eşimde hafta da 2-3 gün mutlaka şehir dışında. Canımız sağ olsun, bebek işi de kısmetimizde varsa mutlaka bir ara, beklemediğimiz anda oluverecektir. Kendine iyi bak arkadaşım.

Wannacım, ben de diğer foruma yazmıştım. Nerelerdesin, arkadaşım. Allah kavuştursun, bir lokma ekmek için hep ayrılıklar, hasretler yaşıyoruz. Benim eşimde hafta da 2-3 gün mutlaka şehir dışında. Canımız sağ olsun, bebek işi de kısmetimizde varsa mutlaka bir ara, beklemediğimiz anda oluverecektir. Kendine iyi bak arkadaşım.

Alarahan kader arkadasımmm
epeydir giremiyorum baglantı sorunumun vardı...Allah razı olsun cnm .boğazım düğüm düğüm :14::14:
kısmette varsa olacak tabii ama bu durumda şartları zorluyoruz işte..tedavi bile sıkıntılıı
sen nasılsın?
varmı yeni bir tedavi planı...
ivf herbal support diye bi hap getirttim şimdi onu içiyorum ,bitmeden bi doktor kontrolüne girip ilk fırsatta tedavi istiyorumm

wanna canım bu ıvf herbal supportu bende kullanmayı çok istiyorum.şimdi canım bu bi form var ordan aldıysan 280 $ ödedinya kaç kutu geldi eline.her 1 kutuda 100 adet olduğunu biliyorum bide günde kaç tane içiyorsun.ben şuan biesteron kullanıyorum ama bi faydası yok.inşallah bu hapın sana faydası olurda bende cesaretlenip kullanırım...

wanna canım bu ıvf herbal supportu bende kullanmayı çok istiyorum.şimdi canım bu bi form var ordan aldıysan 280 $ ödedinya kaç kutu geldi eline.her 1 kutuda 100 adet olduğunu biliyorum bide günde kaç tane içiyorsun.ben şuan biesteron kullanıyorum ama bi faydası yok.inşallah bu hapın sana faydası olurda bende cesaretlenip kullanırım...

cnm msj kutuna bakarmısın ?

wannabemumm gelmişş amanınnnn..
Canım kayıp aranıyor ilanı vermemize az kalmıştı..
Yazını okudum çok duygulandım..Kim bilir ne zordur ve kim bilir nasıl bir duygu patlaması içindesindir şimdi...
Rabbin yardımcın olsunnn..
Sınavımı somuşsun..Hiç bilmiyorum dua ile sonucu bekliyorum saadece..Bana göre kötü ama bakalım hayırlısı işte..

hoşbulduk cnm,
evet iş için ...beterinden saklasın ama böyleside çok zor inannn
aglamak gözlerim kayboldu,,Rabbimden evlat isterken kocadan bile ayrıyımm
Yardım et Ya Rab!

cnm evet aynen iş için yurtdışındaaa
geçen yıl beraberdik bu yıl bir süre daha ayrıyızzz..kalbimmmde bir şey acıyorrr

Allah hepimizin yardımcısı olsunnn

çok zor eminim, benimde her hafta gidiyo 2 günlüğüne suskunlaşıyorum o günler moralim bozuk oluyo:( Allah kavuştursun canım, sabırla geçer günlerin inşallah göz açıp kapayıncaya kadar gider gelir...

epeydir giremiyorum baglantı sorunumun vardı...Allah razı olsun cnm .boğazım düğüm düğüm :14::14:
kısmette varsa olacak tabii ama bu durumda şartları zorluyoruz işte..tedavi bile sıkıntılıı
sen nasılsın?
ivf herbal support diye bi hap getirttim şimdi onu içiyorum ,bitmeden bi doktor kontrolüne girip ilk fırsatta tedavi istiyorumm

özel msj kutun dolu cnmmm :(
ilacı nerden temin ettiğini sorcaktım ve tabii fiyatını
şifa olsun inşallah arkadaşımmmm

Teyzelerri Allah in izniyle bugün kesemizi gördük bi tanecik...15 in de randevumuz var kısmetse kalp atışını duyacakmışız...evdeki nette sorun var çok sik giremiyorum eşimin telefonumdan yaziyorum.bugünleri gördüm ya kimse ümitsiz oolmasın canlarım.bilenler bilir kendini dolleyen anormal gelişen, bi türlü yumurtasi oluşmayan olanın da kalitesiz olduğu benim bile kese görecek günlerim olduysa herkesin olur inanın.resmen 46 kromozomlu yumurtalarım oldu benim.ama şimdi...öyle büyük ki yaradan.sonu ne olur kucağıma alabilir miyim bilmiyorum ama bugünü yaşayabilmek bile mucize ötesi..sürekli hepimiz için dua ediyorum.inşallah sizlerden de güzel haberler duyacagima yürekten inanıyorum.sizleri seviyorum.sizin sayesinde psikolojim düzeldi.Allah hepinizden razı olsun...

sen nasılsın?

Wannacım, bu ilaç ne işe yarar, faydasını gören olmuş mu, nereden temin ediliyor? Bana da özelden yazar mısın?

wannabemumm gelmişş amanınnnn..
Canım kayıp aranıyor ilanı vermemize az kalmıştı..
Yazını okudum çok duygulandım..Kim bilir ne zordur ve kim bilir nasıl bir duygu patlaması içindesindir şimdi...
Rabbin yardımcın olsunnn..
Sınavımı somuşsun..Hiç bilmiyorum dua ile sonucu bekliyorum saadece..Bana göre kötü ama bakalım hayırlısı işte..

:)) çok tatlısın topic çıtırı seni:16:
biraz zor bi dönemmm çok sagol tatlıımmm..geçecek ,geçsin bu günlerrr
inşallah emeklerinin karşılığını alırsınn millliiicimm

çok zor eminim, benimde her hafta gidiyo 2 günlüğüne suskunlaşıyorum o günler moralim bozuk oluyo:( Allah kavuştursun canım, sabırla geçer günlerin inşallah göz açıp kapayıncaya kadar gider gelir...

çok sağol dumanımmm..inşallahhh geçer hemen geçerrr...

özel msj kutun dolu cnmmm :(
ilacı nerden temin ettiğini sorcaktım ve tabii fiyatını
şifa olsun inşallah arkadaşımmmm

hemen boşaltayım..ne çabuk doluyor anlamıyorum :)) cnm inşallah şifa olur

Wannacım, bu ilaç ne işe yarar, faydasını gören olmuş mu, nereden temin ediliyor? Bana da özelden yazar mısın?

alaranhan ,eceden,papatya vee bu konuda bilgi isteyen tümm arkiler..
bu sipariş ettiğim ürün amerikada satılıyor ivf herbal support yazıp aratırsanız bilgiler çıkıyor..ben uzunca zamandır kararsız kalıp sonunda almaya karar verdim...
içimde kalmasın işte...inşallah şifa olur..
bu bitkisel destekle başaranlarda olmuş başaramayanlarda...
içerik olarak bitkisel çin tıbbında geçen otlardan yapılmış...
fsh düşürüp yumurta kalitesini arttırdığını iddia ediyor....280 dolar 2 aylık kullanım için...+ kargo ücreti var tabii toplam 330 dolar ödedim...günde 2 kez 5 + 5 kapsül aç karnına sabah ve akşam yemeklerinden en az yarım saat önce alınıyor...
yanız tr ye ilaç siparişi yapılamıyor ben yurtdışında bulunduğum dönemde aldım bu ürününleri..yurtdışında bir tanıdıgınız varsa onun adresine sipariş verip ürüne ulaşmanız mümkün...
inşallah şifa olur ,rabbim bebeğimize kavuşmaya vesile kılar...
sorusu olan ?:16:

Son düzenleme:
Teyzelerri Allah in izniyle bugün kesemizi gördük bi tanecik...15 in de randevumuz var kısmetse kalp atışını duyacakmışız...evdeki nette sorun var çok sik giremiyorum eşimin telefonumdan yaziyorum.bugünleri gördüm ya kimse ümitsiz oolmasın canlarım.bilenler bilir kendini dolleyen anormal gelişen, bi türlü yumurtasi oluşmayan olanın da kalitesiz olduğu benim bile kese görecek günlerim olduysa herkesin olur inanın.resmen 46 kromozomlu yumurtalarım oldu benim.ama şimdi...öyle büyük ki yaradan.sonu ne olur kucağıma alabilir miyim bilmiyorum ama bugünü yaşayabilmek bile mucize ötesi..sürekli hepimiz için dua ediyorum.inşallah sizlerden de güzel haberler duyacagima yürekten inanıyorum.sizleri seviyorum.sizin sayesinde psikolojim düzeldi.Allah hepinizden razı olsun...

ayyy tek yumurta ikizlerimi acabaaaa:26::26: neyse şansımı zorlamayım tek olsun yeterki olsun beeeeee farkedermiiiiiii:52::52: çook sevindim canım kalp atışını da duyarsın hareketlerinide hissedersin minik bebişimizin inşallah...topiğimizin en küçüğü kızımda abla oldu artık:1: Mucizeler tek tek hepimize uğrasın inşallah....

kızlar ilknur sanırım bi süre gelmeyecek buralara, ama iyi olduğunu söylememi istedi merak eden herkes için,işleri de çok yogunmuş zaten çok vakit bulamıyormuş... yinedee arayı fazla açmaz umarım:26:

nasılsınız canlar??? 2 gündür sıkıntılıydık biz biraz, hareketlerini hissedemedim:( nasıl bi psikolojidir anlamıyorum, tüm anne adaylarımı böyle yoksa bizim bebişler mucize bebiş olduğu için bize özel bi psikopatlıkmı olacak, bişey oldu olacak korkusu geçmiyo,her wc ye gidişimde korkuyla bakıyorum kırmızı filan görecekmiyim diye:( bilmiyorum ama ben gerçekten zor geçiriyorum günlerimi birazcık daha büyüseydi, sonra sağ salim bi doğsaydı başka ne isterim...O kadar alışmışımki bu konuda üzülmeye, bişeylerin artık yolunda gittiğine inanamıyorum sanki... Allah sonumuzu hayır etsin:)

:)) çok tatlısın topic çıtırı seni:16:
biraz zor bi dönemmm çok sagol tatlıımmm..geçecek ,geçsin bu günlerrr
inşallah emeklerinin karşılığını alırsınn millliiicimm

çok sağol dumanımmm..inşallahhh geçer hemen geçerrr...

hemen boşaltayım..ne çabuk doluyor anlamıyorum :)) cnm inşallah şifa olur

alaranhan ,eceden,papatya vee bu konuda bilgi isteyen tümm arkiler..
bu sipariş ettiğim ürün amerikada satılıyor ivf herbal support yazıp aratırsanız bilgiler çıkıyor..ben uzunca zamandır kararsız kalıp sonunda almaya karar verdim...
içimde kalmasın işte...inşallah şifa olur..
bu bitkisel destekle başaranlarda olmuş başaramayanlarda...
içerik olarak bitkisel çin tıbbında geçen otlardan yapılmış...
fsh düşürüp yumurta kalitesini arttırdığını iddia ediyor....280 dolar 2 aylık kullanım için...+ kargo ücreti var tabii toplam 330 dolar ödedim...günde 2 kez 5 + 5 kapsül aç karnına sabah ve akşam yemeklerinden en az yarım saat önce alınıyor...
yanız tr ye ilaç siparişi yapılamıyor ben yurtdışında bulunduğum dönemde aldım bu ürününleri..yurtdışında bir tanıdıgınız varsa onun adresine sipariş verip ürüne ulaşmanız mümkün...
inşallah şifa olur ,rabbim bebeğimize kavuşmaya vesile kılar...
sorusu olan ?:16:

wannaaaaam şifa olsun aldıkların, bebiş olsun dönsün sana inşallah....

Maaşallah maaşallah cnmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
demek keseyi gördünüzzzzzz gözün aydınnn cnm :emir_bebek:
darısı kalp atışlarını duymaya inşallah:46:
ne güzel cnm bugünlerede geldinn rabbim inşallah bizlerede nasip eder..:49::emir_bebek:

ayyy tek yumurta ikizlerimi acabaaaa:26::26: neyse şansımı zorlamayım tek olsun yeterki olsun beeeeee farkedermiiiiiii:52::52: çook sevindim canım kalp atışını da duyarsın hareketlerinide hissedersin minik bebişimizin inşallah...topiğimizin en küçüğü kızımda abla oldu artık:1: Mucizeler tek tek hepimize uğrasın inşallah....

:) tşkler teyzesiiiii... cnm netten arastırdım da bı cok kısının benım gıbı 5-6. haftada tek kese gözukup, 7-8. haftada 2 kese gozukmus. tabıı bende de böle olcak dıe bısı yok. zaten dr bana tek demedı ben de tek mı cıft mı dıye sormadım. bı kese gordugum ıcın bı tane dedım. keseyı gorunce heyecandan ve anı sinir boşalımı mutluluk karışımından aklımdakı hıcbı soruyu soramadım:/ mesela benım sancım çok oluyo, sankı o an adet olcam tuvalete gıtmeye korkuyorum o derece yoğun:( ve küçük tuvaletımden sonra da sancı gırıyo ne alaka ıse... neyse hemsıre aradı ona soledım ılk haftalarda normal, bol sıvı tuket dınlen dedı. bende okuldan geldıkten sonra yatmaya devam edıyorum... ölle işteee, ablasıı ii baksın kendıne, örnek olcak tırtıl(LAR)ıma:)

duman ordamısın uzun zamandır yazamıyorum ya vakit bulamıyorum yoğun çalışıyorum yorgun olunca ada işte açmıyorum.en son hamileydin noldu devam ediyormu hamileliğin herşey yolundamı

:) tşkler teyzesiiiii... cnm netten arastırdım da bı cok kısının benım gıbı 5-6. haftada tek kese gözukup, 7-8. haftada 2 kese gozukmus. tabıı bende de böle olcak dıe bısı yok. zaten dr bana tek demedı ben de tek mı cıft mı dıye sormadım. bı kese gordugum ıcın bı tane dedım. keseyı gorunce heyecandan ve anı sinir boşalımı mutluluk karışımından aklımdakı hıcbı soruyu soramadım:/ mesela benım sancım çok oluyo, sankı o an adet olcam tuvalete gıtmeye korkuyorum o derece yoğun:( ve küçük tuvaletımden sonra da sancı gırıyo ne alaka ıse... neyse hemsıre aradı ona soledım ılk haftalarda normal, bol sıvı tuket dınlen dedı. bende okuldan geldıkten sonra yatmaya devam edıyorum... ölle işteee, ablasıı ii baksın kendıne, örnek olcak tırtıl(LAR)ıma:)

canım yaa bilmezmiyim bende kağıda yazıpmı gitsem diyodum heyecandan dr un karşısında soracak bi soru bulamıyodum:) hala da aynı değişmiyo merak etme;)

sancı normal canım,bikaç ay adet dönemine girince adet olacakmış gibi ağrı çekersin gögüslerin filan çok acır,akıntı olur...ama hepsi normal beden kendini hemen alıştıramıyo hamileliğe, ayaklarını sıcak tutmaya çalış sen bu arada... sıvı her dönemde çok önemli,bol bol su iç canım...hadi darısı kalp atışına:)

Back
X