ayyy tek yumurta ikizlerimi acabaaaa:26::26: neyse şansımı zorlamayım tek olsun yeterki olsun beeeeee farkedermiiiiiii

çook sevindim canım kalp atışını da duyarsın hareketlerinide hissedersin minik bebişimizin inşallah...topiğimizin en küçüğü kızımda abla oldu artık

Mucizeler tek tek hepimize uğrasın inşallah....
kızlar ilknur sanırım bi süre gelmeyecek buralara, ama iyi olduğunu söylememi istedi merak eden herkes için,işleri de çok yogunmuş zaten çok vakit bulamıyormuş... yinedee arayı fazla açmaz umarım:26:
nasılsınız canlar??? 2 gündür sıkıntılıydık biz biraz, hareketlerini hissedemedim

nasıl bi psikolojidir anlamıyorum, tüm anne adaylarımı böyle yoksa bizim bebişler mucize bebiş olduğu için bize özel bi psikopatlıkmı olacak, bişey oldu olacak korkusu geçmiyo,her wc ye gidişimde korkuyla bakıyorum kırmızı filan görecekmiyim diye

bilmiyorum ama ben gerçekten zor geçiriyorum günlerimi birazcık daha büyüseydi, sonra sağ salim bi doğsaydı başka ne isterim...O kadar alışmışımki bu konuda üzülmeye, bişeylerin artık yolunda gittiğine inanamıyorum sanki... Allah sonumuzu hayır etsin:)