Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dumancım kanama alanını okudum..
İnş hiç bir şeycikler olmadan doğumunu göreceğimiz günler gelecek..Rabbim yar ve yardımcın olsun..Meleğini senii korusun..
Hadi hayırlısı tatlımmm..İnş bu sefer her şey yolunda gidecek..
canım sen tedaviye ne zaman başlayacaksın ve ilaçların yazıldımı? merak ettim eğer ekstra farklı ilaç kullanılmayacaksa bende uzun protokol iyi olurmu diye dr.uma sorayım. devletten raporlu ilaç aldım acaba uzun protokol ilaçlarını almadımmı diye düşündüm bir an. 2.tüp denememide devlette yapsaydım oradakı dr. uzun protokolte uygun ilaçlar önerirdi ama onlara hiç sormadan özel merkezin dr. yazdırdığım için reçetemi oranın dr.u kısaya göre ilaç yazmış olabilir( ilaçlarım puregon, cetrotide (erken çatlamayı önleyici iğne) ve de ovitrella (çatlatma iğnesi). sende ilçalarını yazarsan memnun olurum. (ve anlarımki bana kısa yada uzun uygulayabilecek) bende sözde yumurta oluştu tedavi esnasında ama gel görki opu günü tane toplandı
( belki uzun daha iyi olabilir çok sayıda yumurta gelişimi için.
tedaviye başlamadan grip öksürük beni buldu bile( hiç hesapta olmıyan şeyler işte
bi an önce geçsin diye dua ediyorum her ayı iple çekiyorum muhakkak bi sorun çıkıyor ya....bu öksürükle narkoz veriliyormu verilmiyormu acaba tedaviye başlıyım elbet o zmna geçer diom ya geçmezse:18::18::18:
yazgımcım ben rapor haklarımı yediğim için özele giriyor bu tedavim ve ek ilaçları ne zmn ne kullanılcaksa dr duruma göre yazıcak ve bende ona göre alıcam çünki daha önceki tedavilerimde dr fazladan ilaç yazmıştı elimde kalmıştı ben gerekirse ilaçları değişelim dedim dr .da hayır o ilaçları kullanıcaz onlara ek ilaçlar eklicem dedi...kullandıklarım puregon,menagon,femara,cetrotide,ovitrella,deha,progestan,esrofemdi. kullanmadığım gonal f kaldı yani onu çok istedim ama dr um gerek görmedi pragonda aynı işlemi görüyor elinde var nasılsa diye....kız ben bütün ilaçları kullandım baksana) ek olarak şimdilik lucrini söyledi adetin 21. günü lucrinle başlıcaz dedi...
slm kızlar hastaneden geldim çok şükür kanama alanı kendini sınırlamış, hatta biraz küçülmüş..bikaç güne kadar pıhtılaşıp düşer dedi..1 hafta raporluyum cuma tekrar kontrol var... çok kasma kendini en çok kafanın rahat olması için işe gitmeni istemiyorum dedi, yani 1 hafta öyle dinlenicem Allaha şükür bu sorunu atlattık sayılır....
ayy canım çok sevindim. Allahım prensesimizi korusun inşallah.
dumanım bizede dua et canım. benim ikizdi birinin kalbi sonradan durmuş
4 hafta sonra kontrole gittiğimde tek bebek gördük diğer kese boştu.
şimdi benim de tek endişem inşallah diğer yavruma sağlık ve sıhhatle kavuşmam
canım yaa gerçektenmi çok üzüldümhayırlısı olsun kalan bebeğin iyi olur inşallah... bak başka bi topikte kızlar bana şöyle bi dua söylediler,elini karnına koyup bebeğin için ne diliyosan dile,sonra YA ŞAFİ de,sayısı önemli değil, şifa olsun anlamında bişeymiş,Allahtan şifa istemekmiş... ben c.tesiden beri her fırsatta bunu tekrarlardım, belki onu duydu Allah kim bilir... biz elimizden gelen duayı edelim kabul etmek Allaha düşmüş...
elbette dumanım dünya dua üzerine kurulu ben inşallah hep dua ediyorum. ilk başta üzülmüştüm ama bugün doktoruma kontrole gittiğimde ikiz senin için riskli idi. tek bebek her zaman daha iyidir dedi. benim sıpa kontrolde uyuyordu. doktor amcasına şöyle okkalı bir tokat çarptı başladı zıplamaya
ense kalınlığı organlar herşey elhamdülilah normal çıktı. Allah olmayanlara da versin inşallah. çok güzel bir duygu
slm kızlar nttte sorun vardı giriyordum ama yazamıyordum
dumanım maşallah canım hadi inş. kucagına alcaksın
lulu ögrencilere kızmakdan bahsetmişsin canım fazla bagırıpda bebişi strese sokma)))))) kalp atışını da duyacaksın inş.
ilknurum gelmemil hi picassso da yok
miloşum slm
semramda transfer olmuş valla yanlış anlamayındaa picasso ile semramus hamile kaırsa ben kesin kalırım hadi semra aç önmüzü canım allah yardımcın olsun
arkadaşın biride jinekol. gitmiş arkadaşım merak etme o vajinala yerleştirdiklerinin ucuna jel sürülülüyor mikrop kapmassın
slm kızlar hastaneden geldim çok şükür kanama alanı kendini sınırlamış, hatta biraz küçülmüş..bikaç güne kadar pıhtılaşıp düşer dedi..1 hafta raporluyum cuma tekrar kontrol var... çok kasma kendini en çok kafanın rahat olması için işe gitmeni istemiyorum dedi, yani 1 hafta öyle dinlenicem Allaha şükür bu sorunu atlattık sayılır....
tedaviye başlamadan grip öksürük beni buldu bile( hiç hesapta olmıyan şeyler işte
bi an önce geçsin diye dua ediyorum her ayı iple çekiyorum muhakkak bi sorun çıkıyor ya....bu öksürükle narkoz veriliyormu verilmiyormu acaba tedaviye başlıyım elbet o zmna geçer diom ya geçmezse:18::18::18:
ayy canım çok sevindim. Allahım prensesimizi korusun inşallah.
dumanım bizede dua et canım. benim ikizdi birinin kalbi sonradan durmuş
4 hafta sonra kontrole gittiğimde tek bebek gördük diğer kese boştu.
şimdi benim de tek endişem inşallah diğer yavruma sağlık ve sıhhatle kavuşmam
azıcık daha büyüsün hareketlerini bi hissetmeye başla sen o zaman seyret mutlulugunuÇook güzel gerçekten Allah herkese nasip etsin, özellikle burdaki kızlara hepimiz o kadar çok hakettikki:26: canım o zaman üzülmemek lazım gerçekten bazı bünyeler ikiiz kaldıramıyo Allah korusun iyice büyüyünce bişey olsaydı daha çok canınız yanardı... Kalan bebişinle herşey güzel olur umarım,cinsiyet tahmini varmı peki?
Gizcim Allah iyiliğini versin emiii..Benide ekleyeydin şu hamile kalırlarsa ben kesin kalırım kısmınaa..Özlüyorum ama senii netini bozanlar utansın diyorumm
ohhh maşşallahhhAklım çıkmıştı inankii çok sevindimm küçülmesine alanın..İnş sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına canım..Yüzdün yüzdün kuyruğuna gelmek üzeresin inş..
Aslında off Allahım hep bizi mi bulur dicem ama demiyorummm
Vardır bir hayır diyelim güzelim inş geçer öksürüğün..
Ruveydacım Rabbim yavruna sağlıklı uzun ömürler nasib etsin..İnş 9 ayın sonunda sağlıkla bebeğini eline aldığın haberleri ile şenlenirizz güzelim..
canım benim sağol... ben doğurana kadar inşallah burdaki herkes tek tek hamile kalır:26:ohhh maşşallahhhAklım çıkmıştı inankii çok sevindimm küçülmesine alanın..İnş sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına canım..Yüzdün yüzdün kuyruğuna gelmek üzeresin inş..
buradaki arkadaşların da bu mutluluğu tatmasını çok istiyorum. çünkü bizim durumumuz gerçekten çok zor.
Allah insana kaldırmayacağı yükü vermezmiş ilerleyen aylarda kaybetsem evet canım daha çok yanardı.
doktorum cinsiyet konusunda çok ketum sanırım 20 haftalık oluncaya kadar söylemez. canı sağ olsun sağlıklı
sıhhatli olsun da cinsiyet hiç önemli değil. ama diğer bebeğimde yaşasaydı biri kız biri erkek olsun isterdim canım.
duman canımsın.valla çok sevindim.hayırlısıyla cumayada bütün sıkıntın gecer inşallah...gülkız hayırlısıyla bi doğsaydı...vallahi ahdım var evde halay çekecemmm:)))))
buradaki arkadaşların da bu mutluluğu tatmasını çok istiyorum. çünkü bizim durumumuz gerçekten çok zor.
Allah insana kaldırmayacağı yükü vermezmiş ilerleyen aylarda kaybetsem evet canım daha çok yanardı.
doktorum cinsiyet konusunda çok ketum sanırım 20 haftalık oluncaya kadar söylemez. canı sağ olsun sağlıklı
sıhhatli olsun da cinsiyet hiç önemli değil. ama diğer bebeğimde yaşasaydı biri kız biri erkek olsun isterdim canım.