canım bende senin gibi çevremdeki insanlar çok sanslılar,ne tüp bebeği diyolar,ne de doktoru ilk ay hamileler,bide ona göre benim oğlum olacak kız neymiş diyolarken,Allah hemende erkek veriyo diye düşünmekten kendimi alamadıgım dönemde hani Allahın tokatı yok derlerya o yogun bakım odasını görünce ordaki aylık makinaya bağlı hasta bebkleri görünce Allahım ben neleri sorun ediyomuşum,affet, herşeyin hayırlısını ver dedim.Picasso canım bu topikte hangimize doktor iç açıcı konuşuyoki ama Allahın mucizeleride çok,zamanı vardır canım sen elinden gelen her şeyi zaten yapıyosun.ümitsizliğe kapılma ne olur.....
Fazla zamanım olmuyor ama fırsat buldukça takip ediyorum sizi.Canım çok haklısın hepimizin artık burası son nokta tükendim dediğimiz anlar oluyor,çok haklısın ki o allah kimisine istemeden de veriyor.bu bir imtihan böyle düşün biliyorum çok zor ama başka türlü de sabredilmiyor.benimde oluyor isyanım daha sonra pişmanlıklarım allah isteyen herkese versin dua edelim kardeşim.
duman bu arada kanal filmi çekildi allaha şükür bir sıkıntı yok.dr normal yolla deneyeceğim ilaç tedavisi ile diyor ama ben biraz ümitsizim yada güvenim kalmadı... kaç kez tüp bebek denedik olmadı normal olabilecekti neden benim canımı da paramı da yaktılar anlamış da değilmde.o dr bıraktım zaten ticaret olmuş bu işler ya senin duygun sağlığın psikolojin hiç önemli değil onlar için para olsun da nolursa olsun ..allaha havale ettim..canım çenem düştü yine.bu aysonu ilaç tedavisine başlayacak bakalım haberdar edrim seni..miniğine iyi bak ban dua edin nolurrrr