Hamilelik ve yumurtalık rezervi

aynen bende öyleyim... bi boşvermişlik içine sürüklendiğimi hissediyorum...bazen ağlama krizleri bazende öylesine boş boş beklediğimi bilip içim sızlıyo...doktorlardan soğudum...dün öyle korktumki hastalanmadım diye sebebi gitdiğim doktor acı gerçekleri yine hatırlatıp durcak,çok şükür bugün hastalandım.artık p.tesiye nasıl gidip ne yapcam planlarındayım...doktorla konuşmayım sadece kanımı alıp ultrasonda bakıp yollasın benimle konuşmasın istiyorum...ultrasonuda kan değerlerimide anlıycak tecrübem oldu zaten...milciğim ben böyle diyorum ama sen öyle düşünme olurmu canım...doktorlara gitmen daha iyi olur hem eşin yanında,silkelen toparlan ya bismillah diyip buayı pas geçme olurmu...

Öylemi diyorsun sarı şekerim yaaa ne yapıcam bende bilmiyorumm..

Sende dediğin gibi yapabilirsin gülümmm..Hormon testlerini yaptır eğer istemiyorsan doktorlardan bıktıysan..Yada doktora girip ben durumumu biliyorum sadece bu ay ufakta olsa folikülüm varmı rahim kalınlığım ne durumda diye bilgi almak istiyorum diyede söylemen çok doğal bence..

Öylemi diyorsun sarı şekerim yaaa ne yapıcam bende bilmiyorumm..

Sende dediğin gibi yapabilirsin gülümmm..Hormon testlerini yaptır eğer istemiyorsan doktorlardan bıktıysan..Yada doktora girip ben durumumu biliyorum sadece bu ay ufakta olsa folikülüm varmı rahim kalınlığım ne durumda diye bilgi almak istiyorum diyede söylemen çok doğal bence..

canın dediklerini aynen bende doktora söylüyorum...ve daktırım başlıyoo...eşini getir uzaklarda kalmasın durum vahimm...acele et....odadan nasıl çıktığımı bilmiyorum.daktırım çok iyi onuda bırakamıyorum...hayırlısı bakalım...

canın dediklerini aynen bende doktora söylüyorum...ve daktırım başlıyoo...eşini getir uzaklarda kalmasın durum vahimm...acele et....odadan nasıl çıktığımı bilmiyorum.daktırım çok iyi onuda bırakamıyorum...hayırlısı bakalım...

dr.un kim papatya merak ettim.ankarada olupda memnun kalmış olabildiğin dr.olması çok güzel.

selam kızlar hepiniz inşallah umudunuza tez vakitte kavuşursunuz ben de dahil :)
benim sormak istediğim sorular var sizlere :)3 yıldır gebe kalamıyorum bende ama daha önce sonlandırılmış bir gebeliğim var 8 haftalık ..doktor fsh baktı 7.63 tü geçen sene b 52 de e2 çıkmıştı normal olarak gördü doktor fakat içim içimi yiyiyor adetlerim çok azaldı 3 gün sürüyor bitiyor ..3.güne bişey kalmıyor diyeyim hatta bunda da bir sorun görmüyorlar ..tüp bebek yaptım 1 sefer tutmadı 9 yumurta geliştirebildim ..daha sonra 2 de donmuş koydurdum gene olmadı :(bu arada donmuşlarla transferim de rahim kalınlığı 10 mm civarıydı sanırım..bense endişeleniyorum ailede erken menepoz var yaş 29 oldu ..doktorların gözden kaçırdığı bişey olabilir mi bu yumrta rezervi azlığı ?

fsh ve 9 yumurtan iyi gözüküor ama adet azalması bence normal değil kendimden biliyorum benimde fsh m iyi ama yumurta sayım berbat bundan dolayı amh hormon tahlili yaptırdık amh düşük çıktı erken menepozmuş durumum ayrıca benimde adet sayım seninki gibi çok 3 . güne bişey kalmıyor bazen desem olucak..sen birde amh ne bakdır için rahat etsin ona göre tedavini uzun sürede veya kısa sürede olmaya çalışırsın...ben erken menepozda olduğum için hiç ara vermeden tedavi olmaya bakıyorum bakalım nasip olur inş. bu ay... rahim kalınlığında iyimiş aslında hayırlısı olsun..

adet olmuşken kontrole git cnm ihmal etme:36::36::36::36:

Sende mi öyle diyorsun cansucumm yaaa..Valla bu gidişle gideyim o zaman ben..Yol gözümde büyüdü nedense..Regl iken zor olucak benim için ama pzrtsi yada salıya kalmaz herhalde bişeyim gideyim ben o zaman..:16::16::16::16::16:

okuyup çıkıyorum buara yzacak bir şey bulamıyorum..umudumu kaybetmeye başladım suskunlaştım :50:

dumanımmm geçmiş olsun rabbim pıtırcıgımıızı korusun...

kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için :)hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah kısa zamanda :)dediğiniz gibi erken menepoz annem de var 38 yaşında girmiş ama 36 yaşında beni doğurmuş :)bu ay sonu tekrar tüp bebek yaptıracağım inşallah .adtlerim düzenli 29 günde bir oluyor..sadece 3 gün sürüyor belkide yumoşlar azalıyor..turnayı vuracağım gözünden ama allahın izniyle ..vazgeçmezsek başarırız hepimiz değil mi:)

selam kızlar hepiniz inşallah umudunuza tez vakitte kavuşursunuz ben de dahil :)
benim sormak istediğim sorular var sizlere :)3 yıldır gebe kalamıyorum bende ama daha önce sonlandırılmış bir gebeliğim var 8 haftalık ..doktor fsh baktı 7.63 tü geçen sene b 52 de e2 çıkmıştı normal olarak gördü doktor fakat içim içimi yiyiyor adetlerim çok azaldı 3 gün sürüyor bitiyor ..3.güne bişey kalmıyor diyeyim hatta bunda da bir sorun görmüyorlar ..tüp bebek yaptım 1 sefer tutmadı 9 yumurta geliştirebildim ..daha sonra 2 de donmuş koydurdum gene olmadı :(bu arada donmuşlarla transferim de rahim kalınlığı 10 mm civarıydı sanırım..bense endişeleniyorum ailede erken menepoz var yaş 29 oldu ..doktorların gözden kaçırdığı bişey olabilir mi bu yumrta rezervi azlığı ?
cnm anladığım bi fsh var burda o da iyi gözüküyo acaba senin yumurta sayınmı az? birde ona baktırsan amh olarak geçiyo...

okuyup çıkıyorum buara yzacak bir şey bulamıyorum..umudumu kaybetmeye başladım suskunlaştım :50:

dumanımmm geçmiş olsun rabbim pıtırcıgımıızı korusun...
dicek bişey bulamıyorum wanna:( canın ne zaman isterse o zaman gel, toparla kendini ama lütfen,her zaman inanmaya istemeye devam et Allah görecektir eminim..

kızlar akşam dr a gittim, çok şükür kanama alanı bayaküçülmüş, p.tesi işe başlayabilirsin dedi... ama hala bi şişkinlik var bebeğimin yüzünü kapatıyo çok sinirimi bozuyo yazık yüzünün yarısı şişliğin arkasında kalmış öyle uyuyo:( neyse buna da şükür diyorum inşallah zamanla o şiş de iner...

cnm anladığım bi fsh var burda o da iyi gözüküyo acaba senin yumurta sayınmı az? birde ona baktırsan amh olarak geçiyo...

dicek bişey bulamıyorum wanna:( canın ne zaman isterse o zaman gel, toparla kendini ama lütfen,her zaman inanmaya istemeye devam et Allah görecektir eminim..

kızlar akşam dr a gittim, çok şükür kanama alanı bayaküçülmüş, p.tesi işe başlayabilirsin dedi... ama hala bi şişkinlik var bebeğimin yüzünü kapatıyo çok sinirimi bozuyo yazık yüzünün yarısı şişliğin arkasında kalmış öyle uyuyo:( neyse buna da şükür diyorum inşallah zamanla o şiş de iner...

duman inşallah canım o şişlikte tümden geçer..zamanla bişey kalmaz. şöyle bi düşününce minicik bebişin çektiği sıkıntılara bak:(((( Allahın izniyle gülkız bunlarıda aşacak.....

dr.un kim papatya merak ettim.ankarada olupda memnun kalmış olabildiğin dr.olması çok güzel.

canım ben özelden yazdım yazdım sonra öğrendimki daha msj hakkım yokmuş:( aslında ben doktorlardan memnundumda onlar her gitdiğim görüşmede olumsuz konuştu.benimle tüpe başlamaycaklarını söylediler.tek bir yer benle ilgilenebilceğini söyledi ve şuan normal bi kadın doğuma gidiyorum,oda tüp doktorumla bağlantılı.1 yıldan fazladır her ay gidip dertleşip geliyorum yani:)) semramus canım gürgn klinikte transferin oldu demi.kaç fsh la başladılar yazabilirmisin.İnşallah pazara sonucun güzel olur.Rabbim hayırlısıyla güzel sonuç verdirsin..

slm kızlar başım büyük dertte belki yeri degil ama ne yapayım çok özür diliyorum yardım edebilecek biri varsa çok minnettar kalırım
ben ankaradayım içinizde eşi yada en yakınlarında tarfik polisi memuru varmı

duman inşallah canım o şişlikte tümden geçer..zamanla bişey kalmaz. şöyle bi düşününce minicik bebişin çektiği sıkıntılara bak:(((( Allahın izniyle gülkız bunlarıda aşacak.....
canım valla aklıma geliyo o duruşu o kadar masum gözüküyoki kıyamam içim acıyo:43:yaşadığımız en büyük sıkıntı bu olur inşallah ne deyim :(

slm kızlar başım büyük dertte belki yeri degil ama ne yapayım çok özür diliyorum yardım edebilecek biri varsa çok minnettar kalırım
ben ankaradayım içinizde eşi yada en yakınlarında tarfik polisi memuru varmı

canım malesef yaa polis tanıdıgım bile yok ankarada... halledersin inş.en kısa zamanda

kızlar benim olmadı malesef, umudumda yokdu da ama yinede üzülüyo insan.param olsada her ay denesem o umudu yaşasam diyorum.çünkü tüplerin olmayışından dolayı normal yolla olma şansım sıfır.yılda 1 kere hamilemiyim acaba düşüncesi içinde olmak nekadar acı değil mi.papatya canım benim fsh ıma hiç bakmadan e2 me hiç bakmadan (nasıl bir merkez anlamadım) denemeye geçtiler.

kızlar benim olmadı malesef, umudumda yokdu da ama yinede üzülüyo insan.param olsada her ay denesem o umudu yaşasam diyorum.çünkü tüplerin olmayışından dolayı normal yolla olma şansım sıfır.yılda 1 kere hamilemiyim acaba düşüncesi içinde olmak nekadar acı değil mi.papatya canım benim fsh ıma hiç bakmadan e2 me hiç bakmadan (nasıl bir merkez anlamadım) denemeye geçtiler.

canım benim ya semramus senin rapor hakkın varmıydı canım

nasıl fsh e 2 bakılmadımı

bak kuzum ben devlet has. yaptırmıştım evet negatif ama döllenme oldugunu gördüm onlara o kadar güveniyroum ki para göz degiller canım birgün durup birgün gittim her gittigimde ultrasyon fsh ve e2 bakıldı

ben 3 cüyüde orda yaptıracagım inş. olacak ama bu son şansım oldugu için bekliyorum kısmet

sakın üzülme ve kendinide yıpratma inan eşime diyorum kader ya ne yapalım elimizden geleni yaptıkmı yaptık yaradan vermiyorsa vardır sebebi diyorum o kadar rahatız ki ara sıra hüzün kaplıyor ama o kadar da olur

canım benim ya semramus senin rapor hakkın varmıydı canım

nasıl fsh e 2 bakılmadımı

bak kuzum ben devlet has. yaptırmıştım evet negatif ama döllenme oldugunu gördüm onlara o kadar güveniyroum ki para göz degiller canım birgün durup birgün gittim her gittigimde ultrasyon fsh ve e2 bakıldı

ben 3 cüyüde orda yaptıracagım inş. olacak ama bu son şansım oldugu için bekliyorum kısmet

sakın üzülme ve kendinide yıpratma inan eşime diyorum kader ya ne yapalım elimizden geleni yaptıkmı yaptık yaradan vermiyorsa vardır sebebi diyorum o kadar rahatız ki ara sıra hüzün kaplıyor ama o kadar da olur

canım benim hiç raporlu olmadı.hep özel.eşimin birinci evliliğinden bi kızı var.devlet eşlerden birininçocuğu varsa kabul etmiyo.

ahhhh ahhhhh...çok üzüldüm ....inşallah tekrar deneme sansın olur.kendini toparlaman lazım..maddi olarak hazır olacaz derken zaten zaman geçiyo...zaman çok önemli oysaki...canım Allaha dua etmekten başka elden bişey gelmiyo...inşallah bundan sonraki denemende herşey güzel olur...özel msj hakkım yok.yoksa yazacak çok şeyim vardı:(((

kızlar daha o noktaya gelemedim ama birgün Allah nasip ederde 2. tüp denemem olursa devlete gitcem.hem ilgililer hemde maddiyatı düşünmüyolar.şuan aklımda zekai tahir burak var ama daha o noktaya gelemedimm:((

Back
X