oyyy oy günlerdir giremedim nete neler olmuşş neler
semramuscum şimdi okudum, hakkında hayırlısı olsun cnm. bu süreç maalesef ki paraya bakıyo dediğin gibi keşke daha sık denenebilse... inşallah bi dahaki sefere olur cnm dualarım seninle... yenisinin öncesinde beynini de vücudunu da tam olarak hazırlamanı tavsiye ederim... ben hep şunu dedim kendime, en zor anlarımda; nefes alıyorsak umut var demektir... ve önce ALLAH a sonra da teknolojiye güvendim. bundan yıllar önce böyle bi tedavi yöntemi de yoktu ama bugün nerelerden neler bulup da hamile kaldırıyo doktorlar... bi de derler ki; ALLAH kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermezmiş ve eğer ALLAH istemeseydi, isteme duygusunu vermezdi... aslında istiyo hepimizin anne olmasını ve biliyo bizler mücadele edeceğiz kii bize bu sıkıntıları yaşatıyo... sadece sabretmemiz lazım işte...
dumancım tırtılını ALLAHım kourusun sana bağışlasın inşallahhh, çözülemeyecek dertler olmasın da üstesinden gelir sıpa herhalde, ne zor günleri bıraktı annesiyle beraber...
vee diğer tüüümm bu yolda mücadele veren arkadaşlarım her ezan okunduğunda, elimi her göbeğime koyduğumda ve inanın gece yatarken sabah kalkarken her an hepinize dua ediyorum... dilerim ALLAH bu mucizevi duyguyu sizlere de hayırlısıyla yaşatır... umudum, umudunuz olsun...