Hamilelik ve yumurtalık rezervi

kızlar benim olmadı malesef, umudumda yokdu da ama yinede üzülüyo insan.param olsada her ay denesem o umudu yaşasam diyorum.çünkü tüplerin olmayışından dolayı normal yolla olma şansım sıfır.yılda 1 kere hamilemiyim acaba düşüncesi içinde olmak nekadar acı değil mi.papatya canım benim fsh ıma hiç bakmadan e2 me hiç bakmadan (nasıl bir merkez anlamadım) denemeye geçtiler.

canım çok üzgünüm hayırlısı olsun inşallah bir sonraki deneme son olur bebeğine kavuşursun...

Semramus cnm yazini okudum ve kitlendim.rabbim deneyeck gucu parayi inanci hepimize gondersin...

sağolun arkadaşlar.ne yapalım herkez anne olacak diye birşey yok işte.bunu fikre yavaş yavaş alıştıracam kendimi.çok ağrıma gidiyor ama kabullenmiş yaşamak daha kolay olacak gb

sağolun arkadaşlar.ne yapalım herkez anne olacak diye birşey yok işte.bunu fikre yavaş yavaş alıştıracam kendimi.çok ağrıma gidiyor ama kabullenmiş yaşamak daha kolay olacak gb

Semramus canim cok uzuldum ama pes etmek yok maddi ve manevi olarak gucumuz yettigi surece denemeye devam... Pes etmek icin daha cok erken... Benim de 2 basarisiz denemem var, simdi de ucuncusune hazirlaniyoruz Allah kismet ederse aralikta basliyoruz insallah, simdi diyetisyenle tedavideyim... Bu arada benim de 1 tupum tamamen kapali...

Son düzenleme:
oyyy oy günlerdir giremedim nete neler olmuşş neler:(
semramuscum şimdi okudum, hakkında hayırlısı olsun cnm. bu süreç maalesef ki paraya bakıyo dediğin gibi keşke daha sık denenebilse... inşallah bi dahaki sefere olur cnm dualarım seninle... yenisinin öncesinde beynini de vücudunu da tam olarak hazırlamanı tavsiye ederim... ben hep şunu dedim kendime, en zor anlarımda; nefes alıyorsak umut var demektir... ve önce ALLAH a sonra da teknolojiye güvendim. bundan yıllar önce böyle bi tedavi yöntemi de yoktu ama bugün nerelerden neler bulup da hamile kaldırıyo doktorlar... bi de derler ki; ALLAH kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermezmiş ve eğer ALLAH istemeseydi, isteme duygusunu vermezdi... aslında istiyo hepimizin anne olmasını ve biliyo bizler mücadele edeceğiz kii bize bu sıkıntıları yaşatıyo... sadece sabretmemiz lazım işte...

dumancım tırtılını ALLAHım kourusun sana bağışlasın inşallahhh, çözülemeyecek dertler olmasın da üstesinden gelir sıpa herhalde, ne zor günleri bıraktı annesiyle beraber...

vee diğer tüüümm bu yolda mücadele veren arkadaşlarım her ezan okunduğunda, elimi her göbeğime koyduğumda ve inanın gece yatarken sabah kalkarken her an hepinize dua ediyorum... dilerim ALLAH bu mucizevi duyguyu sizlere de hayırlısıyla yaşatır... umudum, umudunuz olsun...

bi de kendiimi anlatayım size arkadaşlar... dün kontrolümüz vardı. ALLAHıma şükürler olsun ki güp güp güp diye 13,4 mm lik tırtıl tanemin kalp atışını duyduk... yaklaşık 2 aylık, şu an herşey yolunda gidiyor dedi doktorum... 6 kasım a randevu verdi, normal hamile kalanlardan da istenen testler varmış, onlardan istedi benden de bir sürü tane, kontrole gelmeye yakın yaptır dedi... ilaçlarıma iğneme ve jelime devam ediyorum... ve okul... sıpa yavruları beni çok yoruyo eve 4ü geçerek geliyorum ve resmen yapışıyorum çekyata eşim gelene kadar da bi tuvalete kalkıyorum, erken de yattığım için nete giremiyorum pek... bende son durumlar böyle işte, dularınıza ihtiyacımız varrr...ALLAH a emanet olunnn

canım bu olumsuzluğu hiç yaşamadım, ama biliyosunuz bende farklı yollardan hep sınandım... aynı şeyi bende dedim kendime demekki olmayacak diye:( ama Allah çok büyük lütfen sende umudunu hiç kaybetme,inşallah toparlanman çok kısa sürer ve bi şekilde yeniden başlarsın devam etmeye...

oyyy oy günlerdir giremedim nete neler olmuşş neler:(
semramuscum şimdi okudum, hakkında hayırlısı olsun cnm. bu süreç maalesef ki paraya bakıyo dediğin gibi keşke daha sık denenebilse... inşallah bi dahaki sefere olur cnm dualarım seninle... yenisinin öncesinde beynini de vücudunu da tam olarak hazırlamanı tavsiye ederim... ben hep şunu dedim kendime, en zor anlarımda; nefes alıyorsak umut var demektir... ve önce ALLAH a sonra da teknolojiye güvendim. bundan yıllar önce böyle bi tedavi yöntemi de yoktu ama bugün nerelerden neler bulup da hamile kaldırıyo doktorlar... bi de derler ki; ALLAH kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermezmiş ve eğer ALLAH istemeseydi, isteme duygusunu vermezdi... aslında istiyo hepimizin anne olmasını ve biliyo bizler mücadele edeceğiz kii bize bu sıkıntıları yaşatıyo... sadece sabretmemiz lazım işte...

dumancım tırtılını ALLAHım kourusun sana bağışlasın inşallahhh, çözülemeyecek dertler olmasın da üstesinden gelir sıpa herhalde, ne zor günleri bıraktı annesiyle beraber...

vee diğer tüüümm bu yolda mücadele veren arkadaşlarım her ezan okunduğunda, elimi her göbeğime koyduğumda ve inanın gece yatarken sabah kalkarken her an hepinize dua ediyorum... dilerim ALLAH bu mucizevi duyguyu sizlere de hayırlısıyla yaşatır... umudum, umudunuz olsun...
canım benim aynen öyle,çok zor günlerimiz oldu bilmiyorum belki daha da olacak, ama inşallah sonunda yüzümüz güler...
bi de kendiimi anlatayım size arkadaşlar... dün kontrolümüz vardı. ALLAHıma şükürler olsun ki güp güp güp diye 13,4 mm lik tırtıl tanemin kalp atışını duyduk... yaklaşık 2 aylık, şu an herşey yolunda gidiyor dedi doktorum... 6 kasım a randevu verdi, normal hamile kalanlardan da istenen testler varmış, onlardan istedi benden de bir sürü tane, kontrole gelmeye yakın yaptır dedi... ilaçlarıma iğneme ve jelime devam ediyorum... ve okul... sıpa yavruları beni çok yoruyo eve 4ü geçerek geliyorum ve resmen yapışıyorum çekyata eşim gelene kadar da bi tuvalete kalkıyorum, erken de yattığım için nete giremiyorum pek... bende son durumlar böyle işte, dularınıza ihtiyacımız varrr...ALLAH a emanet olunnn

maşallah canım pıtpıtlarını da duymuşsunuz bundan sonra oturup büyümesini bekleyeceksin,bol bol dinlen, beslenmene dikkat et iyi bak bebişimizeee:34:..

kızlar nasılsınız.topikk 2. sayfalara düşmüş...bende doktora adetin 4.günü gitdim. tek yumim görüldü.oda 4. gün değilde 8. gün yumiis gibi dengesizce almış başını gitmiş.....daktırım fsh hala yüksektir diyip kana bakmaya gerek görmedi.cycloya devam ediyorum.adete 10 gün kala sogan suyuna başlıycam..benden haberler böyle...

kızlar nasılsınız.topikk 2. sayfalara düşmüş...bende doktora adetin 4.günü gitdim. tek yumim görüldü.oda 4. gün değilde 8. gün yumiis gibi dengesizce almış başını gitmiş.....daktırım fsh hala yüksektir diyip kana bakmaya gerek görmedi.cycloya devam ediyorum.adete 10 gün kala sogan suyuna başlıycam..benden haberler böyle...

canım giremiyorum bende bikaç gündür doğru dürüst... her ay yumilerin takip ediliyo dimi? uygun olunca hemen tüp bebekmi yapılacak ?

ucin canım tebrik ederim...rabbim bizede nasip etsin inşallah...
benim amh degerime bakılmadı ama rezerv azalması oldugu söylendi..bende 1 kez hamilee kalım ve malesef ki kaybettim:(
düşük yapalı 45 gün oluyor:((
düşükten 1 ay sonra mı hamile kaldın ?
allahım umut oldun bana..çok sevindim
saglıkla büyüt bebeğini cnm

Wannacım, 45 gün önce düşük mü yaptın? Canım geçmiş olsun, hamile kalabilmen çok güzel. Devamı gelir inşallah.

bi de kendiimi anlatayım size arkadaşlar... Dün kontrolümüz vardı. Allahıma şükürler olsun ki güp güp güp diye 13,4 mm lik tırtıl tanemin kalp atışını duyduk... Yaklaşık 2 aylık, şu an herşey yolunda gidiyor dedi doktorum... 6 kasım a randevu verdi, normal hamile kalanlardan da istenen testler varmış, onlardan istedi benden de bir sürü tane, kontrole gelmeye yakın yaptır dedi... Ilaçlarıma iğneme ve jelime devam ediyorum... Ve okul... Sıpa yavruları beni çok yoruyo eve 4ü geçerek geliyorum ve resmen yapışıyorum çekyata eşim gelene kadar da bi tuvalete kalkıyorum, erken de yattığım için nete giremiyorum pek... Bende son durumlar böyle işte, dularınıza ihtiyacımız varrr...allah a emanet olunnn

canım rabbim tamamına eerdirsin sağlıkla al bebeğini kucağına ben nete giremiyorum uzun zamandır 2 ay dr gitmeme kararı aldım her ay bir umut hep olumsuz sözşer duydum biraz rahatlatayım diyorum kendimi rabbim ol derse olacak inşallah hepimize sağlıklı bebekler versin allahım allah emanet olun

Ama ama ama 2,5 uncu sayfayı mı hak ediyoruz biz..Nirdesiniz kızlarrr:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Başka biyere mi gittiniz haber vermeden yoksa:14::14::14::14::14::14::14::14:

iyi geceler kızlar yine kimsecikler yokkk:(((( kızlar aklıma geldi yazayım dedim.ben 2 yıllık evliyimya,rapor çıkartırken yumurta rezervi az oldugundan doktor onayıyla saglık bakanlıgı raporu veriyo.uzun yıllar evlilik şartı aranmıyo..bilmenizi istedimm...

iyi geceler kızlar yine kimsecikler yokkk:(((( kızlar aklıma geldi yazayım dedim.ben 2 yıllık evliyimya,rapor çıkartırken yumurta rezervi az oldugundan doktor onayıyla saglık bakanlıgı raporu veriyo.uzun yıllar evlilik şartı aranmıyo..bilmenizi istedimm...

ya iyiymiş bende memorialde başlıyom orda tutmazsa mecbur rapor alcam saol bilgi için

Ama ama ama 2,5 uncu sayfayı mı hak ediyoruz biz..Nirdesiniz kızlarrr:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Başka biyere mi gittiniz haber vermeden yoksa:14::14::14::14::14::14::14::14:

aaaaa 2.5 uncu sayfaya mı düştük:43: benim misafirlerim vardı 2 gündür neti açamadım yapmayın kızlarrr böyle sessizlik yakışmıyo:43:

eee nasılsınız??? biz tatili bekliyoruz işte çok yogun geçti bugün yarında çok fena olur... bebeğim iyi çok şükür..ama son döneme girince birsürü değişik sıkıntı çıktı..akşamları filan ayaklarım bacaklarım kocaman oluyo şişiyo sırtım filan çok ağrıyo suan bile zor oturuyorum ağrıdan...Allah hepinize çektirsin bu sıkıntıları:1:beddua gibi duruyo ama çok güzel bi dua bence... herşeye razıyız biz yeterki sonunda amacımıza ulaşalım dimi:34: neyse bende şimdilik bu kadar kızlar özletmeyin kendinizi son durumlarınızı paylaşın unutmayalım...

cnm bu rapor sadece tüp bebek içinmi geçerli oluyo peki?

yumurta dondurma konusunda ne yapabiliriz arkadaşlar? bu aralar bunu düşünmeye başladım,olan bikaç yumurtam da zamanla iyice azalıyo doğumdan sonra dr la bi konuşucam maliyeti falan filan nasıl olur bilmiyorum...

amin dumanım burda olan olmayan bütün isteyenlere yaşatsın. ben de artık 2. döneme girdim. sanırım hamileleiğin en rahat dönemi. sen kaçıncı haftadasın canım

amin dumanım burda olan olmayan bütün isteyenlere yaşatsın. ben de artık 2. döneme girdim. sanırım hamileleiğin en rahat dönemi. sen kaçıncı haftadasın canım

28.haftaya adım atmak üzereyiz canım..gerçekten en rahat dönemmiş 2.dönem:) 3 e giriş yaptıgın anda başlıyo sıkıntılar tadını çıkar şimdi uykunun filan..sırt ağrısından ölüyorum suan meselaa...

28.haftaya adım atmak üzereyiz canım..gerçekten en rahat dönemmiş 2.dönem:) 3 e giriş yaptıgın anda başlıyo sıkıntılar tadını çıkar şimdi uykunun filan..sırt ağrısından ölüyorum suan meselaa...

inşallah canım tadını çıkartmayada cefasını cekmeyede razıyız. yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun bizim sıkıntılar gelip geçiçi.

Back
X