inşallah canım tadını çıkartmayada cefasını cekmeyede razıyız. yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun bizim sıkıntılar gelip geçiçi.
evet cnm gelip geçici şeyler bunlar, şikayet etmemek lazım:) cinsiyeti belli oldumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım tadını çıkartmayada cefasını cekmeyede razıyız. yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun bizim sıkıntılar gelip geçiçi.
evet cnm gelip geçici şeyler bunlar, şikayet etmemek lazım:) cinsiyeti belli oldumu?
cnm bu rapor sadece tüp bebek içinmi geçerli oluyo peki?
yumurta dondurma konusunda ne yapabiliriz arkadaşlar? bu aralar bunu düşünmeye başladım,olan bikaç yumurtam da zamanla iyice azalıyo doğumdan sonra dr la bi konuşucam maliyeti falan filan nasıl olur bilmiyorum...
duman benim ahm çok düşük olduğundan tüpte rapor oluyo.ama yumurta dondurmayı bilmiyomda sipermi söyleyim belki başkalarına faydası olur.hacettepede spermi özele giriyomuş ondan 1000 tlye donduruyolar.benim gitdiğim yerde devletle anlaşması var ama prof. ve tüp oldugu için daha çok herşeyi özele giriyo ama spermi 700 tlyedonduruyolar.yumurtada buna yakın değerlerdedir sanırımm..
Bayramınız kutlu olsun ,
son son son son son son buruk bayramımız olsun ...
Rabbimmm daha fazla bekletmesinnn
Wannamm koptukkk ama yaa nerelerdesin..Umarımm iyisindir..
Sanada hayırlı bayramlar güzelim..
Ve dualarınaaa yürekten amin...
kuzular
hepinizin bayramı kutlu olsun. dualarınıza içtenlikle katılıyorum. seneye çoluk çocuk bayramlaşmayı Allah nasip etsin... hepinizi kocaman kucaklıyorum...
kuzular
hepinizin bayramı kutlu olsun. dualarınıza içtenlikle katılıyorum. seneye çoluk çocuk bayramlaşmayı Allah nasip etsin... hepinizi kocaman kucaklıyorum...
canlarım ben geldim hepiniz için güzel bi bayram olmuştur inşallah... benim için güzeldi:) dinlendim iyi geldi, dönüşte arabayla döndük 9 sattlik yol çok zorladı beni ama dinlenince rahatladım...görüşmek üzere öpüyorum hepinizi...
Merhaba Arkadaslar;
Beni hatirlayanlar olabilir ama bilmeyenler icin kisaca anlatayim. 2010 Eylul ayinda amh 0,2 ile tedavilere basladik. 1 ailama 3 tup bebek denemesi sonunda kizimiza kavustuk. ( Bu arada ilk tup bebek denemesinden sonra donor yumurta tavsiye etmisti doktor.)
Neyse, 1-2 ay icinde tedaviye yeniden baslamayi dusunuyorduk. Bir umit corekotu-bal-tarcin yedim adetin ilkmgununden baslayarak14 gun boyunca sabah, gece. Su an hamileyim. Dun keseyi gorduk. insallah hersey yolunda gider, daha yolun cok basindayiz ama demek istedigim su: O kadar tedavi, o kadarnegatif tecrube, 2 yil once 0,2 olan amh, su an dogal yolla hamileyim. Amh hersey degil, moralinizi yuksek tutun.
Hepinizi opuyorum.
Merhaba Arkadaslar;
Beni hatirlayanlar olabilir ama bilmeyenler icin kisaca anlatayim. 2010 Eylul ayinda amh 0,2 ile tedavilere basladik. 1 ailama 3 tup bebek denemesi sonunda kizimiza kavustuk. ( Bu arada ilk tup bebek denemesinden sonra donor yumurta tavsiye etmisti doktor.)
Neyse, 1-2 ay icinde tedaviye yeniden baslamayi dusunuyorduk. Bir umit corekotu-bal-tarcin yedim adetin ilkmgununden baslayarak14 gun boyunca sabah, gece. Su an hamileyim. Dun keseyi gorduk. insallah hersey yolunda gider, daha yolun cok basindayiz ama demek istedigim su: O kadar tedavi, o kadarnegatif tecrube, 2 yil once 0,2 olan amh, su an dogal yolla hamileyim. Amh hersey degil, moralinizi yuksek tutun.
Hepinizi opuyorum.
arkadaşlar merhaba balmondun yaptığı karışımı mutlaka yapın bana da çok faydası olmuştu. Yumurta sayısında ve kalitesinde inanılmaz bir artış olmuştu. Hatta şu an 12 tane de dondurulmuş embriyom var. Benim şu an 34 aylık bir kızım var. Allah en kısa zamanda size de nasip eder inşallah..
ayyy ne güzel haberler bunlar. içim açıldı vallahi... ilaç gibi geldi....çok sağolun....
balbond ve elsinore adetleriniz düzenli miydi? bir siklusunuz kac gün sürüyordu acaba?
ayyy ne güzel haberler bunlar. içim açıldı vallahi... ilaç gibi geldi....çok sağolun....
balbond ve elsinore adetleriniz düzenli miydi? bir siklusunuz kac gün sürüyordu acaba?