Hamilelik ve yumurtalık rezervi

merhaba arkadaşlar ben 2.tedavime başyacağım inşallah dr herşeye hazırlıklı olman gerekli dedi kistlerim çoğalmuş rezervim az Rabbim yardımcımız oldun hiç kimsenin ellerini boş çevirmesin CUMANIZ MÜBAREK OLSUN BU HAYIRLI GÜNDE İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN RABBİM AMİNN

amin canım. sabrı denenen kullar olduğumuz belli. inşallah bu imtihanı geçeriz de sabrımızın sonu selamet olur. Rabbim bu mübarek günde bebek isteyen ben ve benim gibi arkadaşların rahmini ve kollarını boş koyma amin.

canım prenses iyi çok şükür:nazar::nazar:..10-15 ocak arasında sezeryanla alınacak..o iyi olunca bende iyim tabi:1:

sen nslsn ufukta yeni bi tedavi filan varmı? uzun zamandır konuşamıyoruz

Önümüzdeki günlerde inş gelecek olan adetim ile düşünüyoruz gülüm..

bu ayda doktordaydım zaten sürekli..Kendiliğinden 20 mm i geçti yumi ama e2 düşük gelince doktorum beni yıpratmak istemedi..Sonunda da çatlamadı zatenn..Bakalım adetle atılır inş..

Ohhh maşallah size..çoğu gitti azı kaldı gerçektenn...ayy nasıl heyecanlandım bak şimdi ocak ta prenses geliyor..İzne ayrılcanmıı..O da seni rahatlatır gülüm..

Önümüzdeki günlerde inş gelecek olan adetim ile düşünüyoruz gülüm..

bu ayda doktordaydım zaten sürekli..Kendiliğinden 20 mm i geçti yumi ama e2 düşük gelince doktorum beni yıpratmak istemedi..Sonunda da çatlamadı zatenn..Bakalım adetle atılır inş..

Ohhh maşallah size..çoğu gitti azı kaldı gerçektenn...ayy nasıl heyecanlandım bak şimdi ocak ta prenses geliyor..İzne ayrılcanmıı..O da seni rahatlatır gülüm..

maşallah canım bak adet yumurta yok filan diyodun zamanında ama büyümeside yerine gelmiş... mutlu sona az kaldı seninde...

izne aralık ortası gibi ayrılıcam doğumdan sonra izne çok ihtiyacım olacak malum,öncesinde bitirmeyim diyorum

maşallah canım bak adet yumurta yok filan diyodun zamanında ama büyümeside yerine gelmiş... mutlu sona az kaldı seninde...

izne aralık ortası gibi ayrılıcam doğumdan sonra izne çok ihtiyacım olacak malum,öncesinde bitirmeyim diyorum

Evet gülüm çok şükür bin şükür Rabbime..1 sene bitti bu konu ile ilgili uğraşıyorum ama 1 sene önce deselerdi inanılmaz gelirdi..Doktorumda düzeliyoruzz diyorrr..Hatta yakınımdaki hastanedeki doktorum bana demesenn bu rahim kalınlığı 12,5 mm di en son bu yumi ile normal döngüsü olan bir kadının rahim görüntüsü derim dedi..

İnş Yaradan çok bekletmeden sabırlarımız tükenmeden yollar meleklerimizi..

Doğrı diyosun izne çoooooook ihtiyacın olacak tatlımm..Hayırlısı ile dünyay gelsin meleğin..Gerisi boş gerçekten..

Evet gülüm çok şükür bin şükür Rabbime..1 sene bitti bu konu ile ilgili uğraşıyorum ama 1 sene önce deselerdi inanılmaz gelirdi..Doktorumda düzeliyoruzz diyorrr..Hatta yakınımdaki hastanedeki doktorum bana demesenn bu rahim kalınlığı 12,5 mm di en son bu yumi ile normal döngüsü olan bir kadının rahim görüntüsü derim dedi..

İnş Yaradan çok bekletmeden sabırlarımız tükenmeden yollar meleklerimizi..

Doğrı diyosun izne çoooooook ihtiyacın olacak tatlımm..Hayırlısı ile dünyay gelsin meleğin..Gerisi boş gerçekten..

bak ne güzel şeyler duymuşsun bunları duymak moral olarakda eminim çok iyigelmiştir sana ve bu bile o kadar önemliki.... sabırla-azimle duayla sonunda herşey düzelecek buna eminim...

dumanım maşallah canım. Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
millstone ne güzel bir yumi oluşmuş. Allahım devamını bol bol getirsin inşallah

merhaba arkdaşlar bendede aynı sorum mevcut ama bu ay 3 tane yumurtam göründü tedaviye başladım fsh en son 30 lardaydı iğnelerimi vurunmaya başladım dua edin olurmu

dumanım maşallah canım. Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
millstone ne güzel bir yumi oluşmuş. Allahım devamını bol bol getirsin inşallah
canım çok sağol sizde baya büyümüşsünüz maşallah size....

merhaba arkdaşlar bendede aynı sorum mevcut ama bu ay 3 tane yumurtam göründü tedaviye başladım fsh en son 30 lardaydı iğnelerimi vurunmaya başladım dua edin olurmu

3 yumurtayla doğal yoldan bile hamile kalabilirsin canım:nazar:, benimde ultrasonda 5-6 tane anca gözüküyodu... inşallah herşey istediğin gibi gelişir...

Dumancım hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kavuş meleklerine rabbim yardımcın olsun tedavide ki arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende dün başladım tedavime ilk ignemi vuruldum rabbim yardımcımız olsun isteyen umutla bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin dualarınızda benide anın lütfen rabbim ol desin aminn

allah yardımcın olsun canım.işimiz zor ama imkansız değil.deniceğiz.maddi manevi gücümüz yetene kadar.nerde başlıcaksın bu arada?

canım ben kayseri deyim acıbadem de turgut bey yapacak başladık tedaviye ilk ignemi oldum rabbim ol derse olacak inşallah dua edin arkadaşlar rabbim ol desin hayırlı bebekler versin hepimize

kızlar allah tüm dualarımızı kabul etsin bugün inşallah... Hepimiz farklı yönden aynı korkuları yaşıyoruz, önemli olan hamile kalmakda değil sağ salim kucağımıza alalım :43:

canım evet her an rabbim sağlıkla hayırla kavuştursun diye dua ediyorum hayılısı ise olsun diyorum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebekler kısmet etsin aminnn

canım ben kayseri deyim acıbadem de turgut bey yapacak başladık tedaviye ilk ignemi oldum rabbim ol derse olacak inşallah dua edin arkadaşlar rabbim ol desin hayırlı bebekler versin hepimize

hayırlı olsun canım.dualarım seninle.sürecin nasıl.ne dozda hangi iğneyle başladın.yazarmsın?

hayırlı olsun canım.dualarım seninle.sürecin nasıl.ne dozda hangi iğneyle başladın.yazarmsın?

canım bende çikolata kisti var yumurta rezervi az fsh yüksek yüksek doz ilaç verdi dr gonal f 300 menegon 75 cuma günü kontrol var inşallah hayırlı güzel habarler alırım ve hepimiz alalım güzel haberler isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİN

canım bende çikolata kisti var yumurta rezervi az fsh yüksek yüksek doz ilaç verdi dr gonal f 300 menegon 75 cuma günü kontrol var inşallah hayırlı güzel habarler alırım ve hepimiz alalım güzel haberler isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin AMİN

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.memleket kayseri ozaman.bende kayseriliyim :)

Dumancım hayırlı doğumlar olsun sağlıkla kavuş meleklerine rabbim yardımcın olsun tedavide ki arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende dün başladım tedavime ilk ignemi vuruldum rabbim yardımcımız olsun isteyen umutla bekleyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin dualarınızda benide anın lütfen rabbim ol desin aminn

hayırlı olsun canım tedavin inşallah sonuna kadar herşey olumlu gider sonunda da çift çizgiyi görünce sevincini paylaşırız:) uzun zamandır yeni bi hamile haberine hasret kaldık haydee artık:34:

Erken menapoz teşhisi ile ben de geldim aranıza. Rabbim beni bugünlerde büyük bir sınava daha tabi tutuyor. Mevlam neylerse güzel eyler deyip bekliyorum. Yarın kontrolüm var bakalım.
Ben en son tedavimi 3 sene önce oldum olmadı kısmet değilmiş. Aklıma takılan bir soru var Benim hipofizde mikroadenomum var o amh'nin kötü çıkmasını sebep olabilir mi acaba? Daha önceki tedavilerimde 8 ,6ve 5 diye gitti yumurtalarım. Ayrıca tek yumurtalığım var. Bir kadında çocuk olmaması için ne olması gerekiyorsa hepsi mevcut anlayacağınız. Hayıt aldım, civanperçemi aldım polen aldım Bugün adetimin 4. günü neye nasıl başlayayım karar veremedim.

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

makaycımm tedavin hayırlı uğurlu bebişli olsun inş..:nazar::nazar::nazar: Dualarım seninlee..İnş hayırlı haberler ile gelirsin..

Erken menapoz teşhisi ile ben de geldim aranıza. Rabbim beni bugünlerde büyük bir sınava daha tabi tutuyor. Mevlam neylerse güzel eyler deyip bekliyorum. Yarın kontrolüm var bakalım.
Ben en son tedavimi 3 sene önce oldum olmadı kısmet değilmiş. Aklıma takılan bir soru var Benim hipofizde mikroadenomum var o amh'nin kötü çıkmasını sebep olabilir mi acaba? Daha önceki tedavilerimde 8 ,6ve 5 diye gitti yumurtalarım. Ayrıca tek yumurtalığım var. Bir kadında çocuk olmaması için ne olması gerekiyorsa hepsi mevcut anlayacağınız. Hayıt aldım, civanperçemi aldım polen aldım Bugün adetimin 4. günü neye nasıl başlayayım karar veremedim.

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Hoşgeldin cnmm..Amh ve fsh hakkında doktorlar şöyle bir açıklama getiriyor her ne kadar ben inanmasamda..
Fsh beyinde üretilen bir hormondur o yüzden bir yüksek diğer ay düşük çıkabilir ama bir kere yükseldimi anlayınki rezerv gidiyor demek diyorlar..Fsh o yüzden iniş çıkış yapabilirmiş..Ama amh yumurtalıklarda üretildiğinden değişmeler öyle bariz şekillerde olmaz deniliyor..Sadece amh nin laboratuvar farklılıklarında sıfır virgüllü katsayılarda değişiklik olabilirmiş..

Ayrıca öyle deme çocuk olmaması için ne gerekiyorsa falan ..Derdini veren Yaradan elbet verecek hepimizin şifasını..Ben çok inanıyorum ve dua ediyorum hepimize..

Yarın ki kontrolünün yolunda gitmesini diliyorum ezanlar okunuyor şu anda inş rabbim çok bekletmeden aratmadan göndersin meleklerimizi..:16::16::16::16:

Back
X