Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Herkese selam.burada yeniyim.allah isteyen herekese bebek nasip etsin inşallah.özzellikle de bizim durumumuzda olanlara tez zamanda.ben 32 yaşındayım.geçtiğimiz haziran ayında yumurta rezervi azlığı nedeniyle tüp bebek tedavisi geçirdim.sonuç negatif.dr.kasım ayında yani bu ay tekrar deneyelim dedi.ozamandan bu zamana dhea,balık yağı,folik asit kullanıyorum.gerçekten çok yorucu bir süreç.psikolojim alt üst oldu.siz neler yaptınız bilgilerinizzi paylaşabilirmisiniz.herkese allah kolaylıklar versinn..

Herkese selam.burada yeniyim.allah isteyen herekese bebek nasip etsin inşallah.özzellikle de bizim durumumuzda olanlara tez zamanda.ben 32 yaşındayım.geçtiğimiz haziran ayında yumurta rezervi azlığı nedeniyle tüp bebek tedavisi geçirdim.sonuç negatif.dr.kasım ayında yani bu ay tekrar deneyelim dedi.ozamandan bu zamana dhea,balık yağı,folik asit kullanıyorum.gerçekten çok yorucu bir süreç.psikolojim alt üst oldu.siz neler yaptınız bilgilerinizzi paylaşabilirmisiniz.herkese allah kolaylıklar versinn..

Selam canım bendede rezerve aazlıgı var 2 kere tüp bebek sonuç negatif fakat dhea dr bana önermedi yumurta sayım çoglıyordu ama bazı degerleri düşürüyormus amh degerlerin nedir benimki 0.16 çok düşük rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım arkadaşım:5::5::5:

hayırlı olsun canım.dualarım seninle.sürecin nasıl.ne dozda hangi iğneyle başladın.yazarmsın?

canım günaydın tedavim benim 2. aslında ilkinde 5. gün iptal olmuştu yumurta gelişmemişti bakalım bu kez nasıl olacak inşallah güzel olumlu bol yumiş li haberler almak istiyorum Rabbim kısmet ederse sende durum nasıl? hangi şehirdesin ? Allah cümlemizin yardımcısı olsun hepimize hayırlı bebekler nasip etsin bu tedavimde çörek otu bal yiyorum ek olarak Rabbimden şifa isteyerek inşallah ol diyecek Rabbim Allah a emanet olun :26:

canım tedavin hayırlı olsun ben tedaviye başladım bende daha önce balık yağı folik asit kullandım bu kez sadece çörekotu bal birde arada arı sütü bakalım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı haberler vermeyi nasip etsin

hayırlı olsun canım tedavin inşallah sonuna kadar herşey olumlu gider sonunda da çift çizgiyi görünce sevincini paylaşırız:) uzun zamandır yeni bi hamile haberine hasret kaldık haydee artık:34:

canım inşallah bu mutluluğu hepimiz yaşarız inşallah canım agzından bal damlıyor rabbim ol derse inşallah bende burada paylaşacağım bu güzel haberi en iyi siz anlarsınız beni aynı sorunlar bebek olmazsa menepoz olursun diyor dr daha yaşım 32 :( inşallah hayırlı haberlerle gelirim bütün tedavideki arkadaşlar güzel haberlerle gelir inşallah Allah a emanet olun

İnş bol bo kaliteli yumilerin olsun öncelikle canım..Sonrada 9 ay annişlerinin göbüşünü hiç bırakmasınlar..

Yeni bir gün, yeni umutlar.

Sabah tv açtığımda geçen alt yazıda diyordu.

Bugün kontrole gittim. 1 adet yumurtam var, ilaçsız bakıcaz bakalım cumartesi durumuna.

Umutlandım. Bakarız duruma göre dondururuz dedi doktorum

Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

selam arkadaşalar.ben trabzondayım.ilk tedavimi burada özel karadeniz hastanesinde yaptırmıştım.ilk tedavimde 9 yumurtam olmuştu.8'i döllendi.ama transfer gününe 3 tane kaldı.transfer oldu ama sonuş negatif.hcg değerim 13 lerde kaldı.bana amh testi yapılmadı.durum ortada diye düşündü dr.heralde.çok zorşeyler yaşıyoruzz gerçekten.ben 2.tedaviye başlamadım henüz.ocakta başlıcaz kısmetse.baakalım.sizleri de haberdar ederim.sizlerden de haberlerinizi bekliyorum..

selam arkadaşalar.ben trabzondayım.ilk tedavimi burada özel karadeniz hastanesinde yaptırmıştım.ilk tedavimde 9 yumurtam olmuştu.8'i döllendi.ama transfer gününe 3 tane kaldı.transfer oldu ama sonuş negatif.hcg değerim 13 lerde kaldı.bana amh testi yapılmadı.durum ortada diye düşündü dr.heralde.çok zorşeyler yaşıyoruzz gerçekten.ben 2.tedaviye başlamadım henüz.ocakta başlıcaz kısmetse.baakalım.sizleri de haberdar ederim.sizlerden de haberlerinizi bekliyorum..

canım maşallah aslında yumurta sayın ve döllenme durumu çok yiyi gitmiş..Peki kaçıncı güne beklettilerde 3 tanesi devam etti merak ettim..

Yeni bir gün, yeni umutlar.

Sabah tv açtığımda geçen alt yazıda diyordu.

Bugün kontrole gittim. 1 adet yumurtam var, ilaçsız bakıcaz bakalım cumartesi durumuna.

Umutlandım. Bakarız duruma göre dondururuz dedi doktorum

Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

Arzummm hadi maşallah o bir yuminee..İnş kendiliğinden biraz gelişir büyür ve sonrada bebiş olurr göbüşüne..Haberdar et bizleri norlu takipteyim..Bende de genelde 1 tane olduğundan bakalım daktırın hangi ilaçları nasıl verecekk..

Millstone,

Bu havuz olayından bahsetmiştin sen sanırım. Benim doktor'da bahsetti biraz üstü kapalı

Nasıl bir işlem yapılıyor bilgin var mı

Millstone,

Bu havuz olayından bahsetmiştin sen sanırım. Benim doktor'da bahsetti biraz üstü kapalı

Nasıl bir işlem yapılıyor bilgin var mı

Canım opu olup çıkan yumurtaları her ay yada aralıklarla dondurmak demek..tabii döllenip embriyo haline geldikten sonra..Sonra hepsini aynı anda çözdürüp içlerinden en kalitelisini yaa kalitelilerini transfer ediyorlar..Her ay çıkan yumurta kalitesi farklı olacağından başarısız denemelerin ardından düşüneceğim bir mevzuu benimde..Ama daha 1 kere opu oldum..Diğer tedavilerim hep iptallerle yada erken geç çatlama faciaları ile son buldu..

canım maşallah aslında yumurta sayın ve döllenme durumu çok yiyi gitmiş..Peki kaçıncı güne beklettilerde 3 tanesi devam etti merak ettim..

canım 3.günde kalan sayı 3'tü.dondurulacak kalitede embiriyo kalmadı dendi.o yüzden dondurulmadı.şimdi ilaç kullanıyorum kalite için.bakalım kısmet..

canlarım nasılsınız? bu aralar çok sancım ağrım olmaya başladı, fazla giremiyorum nete inşallah herkes iyidir... yeni favori korkum sancılar olmaya başladıkça erken doğum yaparsam ya olmaya başladı:1: bize dua edin vakitlice gelsin kızım olurmu... öpüyorum hepinizi görüşürüz...

canlarım nasılsınız? bu aralar çok sancım ağrım olmaya başladı, fazla giremiyorum nete inşallah herkes iyidir... yeni favori korkum sancılar olmaya başladıkça erken doğum yaparsam ya olmaya başladı:1: bize dua edin vakitlice gelsin kızım olurmu... öpüyorum hepinizi görüşürüz...

canım Allah yardımcın olsun. kendini yorma bol bol dinlen

Canım Allah sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin düşünme erken doğum falan aklına getirmemeye çalış hayırlı sağlıklı doğumlar olsun stres yapma Allah a emanet olun hayırlı cumalar

slm kızlar nasılsınız yeni arkadaşlar yeni tedaviler var yaradan hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin

dumanım az kalmış kuzunu kucagına almaya stres yapma dularımız seninle tatlım

ben aynı tedavi filan yok bugün içim buruk yarın yegenimim kızkardeşimin oglunun(eltim) dogum günü evlerinde heyecan var annesi babası üfle oglum mumları diyecekler alkışlıyacaklar ben ise yarı mutlu yarı gözü yaşlı eşimle bakışacagız yine :50::50:

ya kızlar eşime anneme babama hepsine alıştım tedavi düşünmüyorum verirse yaradan diyorum ama koca bir yalannnnnnn ya sırf üzülmesinler bana acıyacak gözlerle bakmasınlar diye :20::20::20:

yaradana sesleniyorum hayırlı bir evlat versin bizlere :49::49::49::49:

şimdi hediyesini almaya gidecegim kuzumun bana teyze demez ismimle hitap eder 2 yaşında yavrum

içimi buaraya döküyorum kızlar inanın rahatlıyorum saolun dinlediginiz için:34:

slm kızlar nasılsınız yeni arkadaşlar yeni tedaviler var yaradan hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin

dumanım az kalmış kuzunu kucagına almaya stres yapma dularımız seninle tatlım

ben aynı tedavi filan yok bugün içim buruk yarın yegenimim kızkardeşimin oglunun(eltim) dogum günü evlerinde heyecan var annesi babası üfle oglum mumları diyecekler alkışlıyacaklar ben ise yarı mutlu yarı gözü yaşlı eşimle bakışacagız yine :50::50:

ya kızlar eşime anneme babama hepsine alıştım tedavi düşünmüyorum verirse yaradan diyorum ama koca bir yalannnnnnn ya sırf üzülmesinler bana acıyacak gözlerle bakmasınlar diye :20::20::20:

yaradana sesleniyorum hayırlı bir evlat versin bizlere :49::49::49::49:

şimdi hediyesini almaya gidecegim kuzumun bana teyze demez ismimle hitap eder 2 yaşında yavrum

içimi buaraya döküyorum kızlar inanın rahatlıyorum saolun dinlediginiz için:34:

hayırlı cumlar rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimize isteyenlere sağlıklı bebekler naip etsin

Back
X