hepinize merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu girmeyeli... umarım herşey yolundadırrr hepiniz için... sürekli dua ediyorum ALLAHım sizlere de tez zamanda bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin... sizlerden tek ricam sabredin, UMUT edin, dua edin ve bi gün mutlaka olacağına inanın...
yoğun mücadelemden sonra tırtılım ham olsun ki benimle... her günüm ayrı bi korku ayrı bi stres ama şükürler olsun sağlıymış, herşey yolundaymı.. bugün ikili testimizin de sonucu için ulun bey aradı, nasıl olduğumu sordu, nasıl olmalıyım deyince, korkulacak birşey yok tahlilin temiz çıktı, riskin çok düşük çıktı dedi, ultrasonda da ense kalınlığı ayet güsel çıkmıştı. umarım bu şekilde sağlıkla devam eder... bugün 12+4 olduk, tırtılım o kadar üzdü ki beni, benle olana kadar... şimdi hiiiçç hamileymiş gibi değilim, ne midem bulanıyo, ne de kusuyorum, sadece 3 defa kustum:) o kadar da olsun di mi... bu arada ben hala inanamıyorum, sanırım kucağıma alınca, nasip olursa, anlıycam hamilelik geçiridğimi:/ ne günler yaşadımmm...
şimdi ise her duamda benle aynı kaderi paylaşan sizlere dua ediyorum... kucağıma alabilir miyim, orasını yaradan bilir, ama bu aşamalara bile geliyo olmak, mucize ötesi, hatta kelimelerin anlamını yitiridği bişey... inş sizlerden de duyarızz böle güsel haberleri...
canım çok sevindim gerçekten. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah