Hamilelik ve yumurtalık rezervi

hepinize merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu girmeyeli... umarım herşey yolundadırrr hepiniz için... sürekli dua ediyorum ALLAHım sizlere de tez zamanda bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin... sizlerden tek ricam sabredin, UMUT edin, dua edin ve bi gün mutlaka olacağına inanın...
yoğun mücadelemden sonra tırtılım ham olsun ki benimle... her günüm ayrı bi korku ayrı bi stres ama şükürler olsun sağlıymış, herşey yolundaymı.. bugün ikili testimizin de sonucu için ulun bey aradı, nasıl olduğumu sordu, nasıl olmalıyım deyince, korkulacak birşey yok tahlilin temiz çıktı, riskin çok düşük çıktı dedi, ultrasonda da ense kalınlığı ayet güsel çıkmıştı. umarım bu şekilde sağlıkla devam eder... bugün 12+4 olduk, tırtılım o kadar üzdü ki beni, benle olana kadar... şimdi hiiiçç hamileymiş gibi değilim, ne midem bulanıyo, ne de kusuyorum, sadece 3 defa kustum:) o kadar da olsun di mi... bu arada ben hala inanamıyorum, sanırım kucağıma alınca, nasip olursa, anlıycam hamilelik geçiridğimi:/ ne günler yaşadımmm...
şimdi ise her duamda benle aynı kaderi paylaşan sizlere dua ediyorum... kucağıma alabilir miyim, orasını yaradan bilir, ama bu aşamalara bile geliyo olmak, mucize ötesi, hatta kelimelerin anlamını yitiridği bişey... inş sizlerden de duyarızz böle güsel haberleri...

canım çok sevindim gerçekten. Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah :nazar: ve inşallah bizlere de bu foruma hamileyim yazmak nasip olur

Arkadaslar merhaba çok üzgünüm çünkü amh degerim 0,5 çıktı ve artık umudumu kaybettim Aralık'ta 3 denememi yapacaktım ama galiba yapmıycam çünkü gene olmayacak zorlamanın anlamı yok dıyedusunuyorum ne yapacağımı bilmiyorum sadeceçok üzgünüm

dumanım nasılsın canım. nazlımız nasıl ( bak kızının adını bile koydum:52: )
canımm iyim siz nasılsınız bebişle? kızım da iyi çok uysal bu aralar geçinip gidiyoruz:)

Arkadaslar merhaba çok üzgünüm çünkü amh degerim 0,5 çıktı ve artık umudumu kaybettim Aralık'ta 3 denememi yapacaktım ama galiba yapmıycam çünkü gene olmayacak zorlamanın anlamı yok dıyedusunuyorum ne yapacağımı bilmiyorum sadeceçok üzgünüm

canım o ne demek umudumu kaybettim??? yakışmıyo gerçekten böyle şeyler..benim amh ım 0.4,olmasaydı benim olmazdı madem öyle... lütfen denemeyi filan bırakma sonuna kadar denemelisin bebek olana kadar.

Duman haklısın ama ne dıyecegımı bulamıyorum ben gercekten umudumu kaybettım 2 denemem var ıkısı de negatif. Sanırsam benim şansım çok düşük. Ne desem boş. Senin doktorun kimdi canım.benim Halit Fırat erden ama öncekiler yurtdışında oldu

canımm iyim siz nasılsınız bebişle? kızım da iyi çok uysal bu aralar geçinip gidiyoruz:)

canım o ne demek umudumu kaybettim??? yakışmıyo gerçekten böyle şeyler..benim amh ım 0.4,olmasaydı benim olmazdı madem öyle... lütfen denemeyi filan bırakma sonuna kadar denemelisin bebek olana kadar.

maşallah maşallah üzmesin annesini prensesim. bizde iyiyiz çok şükür ben de hareket yakalamaya çalışıyorum

Duman haklısın ama ne dıyecegımı bulamıyorum ben gercekten umudumu kaybettım 2 denemem var ıkısı de negatif. Sanırsam benim şansım çok düşük. Ne desem boş. Senin doktorun kimdi canım.benim Halit Fırat erden ama öncekiler yurtdışında oldu

canım umudunu yitirmemelisin haklısın bizim gibilerin şansı daha düşük ama imkansız değil bunu unutma. ben de amh değerimi öğrendiğimde doktorum bana dediki amh değeri 0.1 olan bir hastam vardı. ben ona şansın çok düşük boşuna masraf yapma istersen demiştim. %1 gibi bir şansı var demişti bana. o hanım olsun doktor bey ben şansımı denemek istiyorum demiş. tedavi boyunca sadece 2 yumurtası oluşmuş ve iki yumurtada döllenmiş ve ikizlere hamile kalmıştı. bunu bana anlattığında daha ben tedaviye başlamamıştım. şimdi doğurmuştur bile. 1 yumurta bile olsa nasipse olacak dua edelim

canım umudunu yitirmemelisin haklısın bizim gibilerin şansı daha düşük ama imkansız değil bunu unutma. ben de amh değerimi öğrendiğimde doktorum bana dediki amh değeri 0.1 olan bir hastam vardı. ben ona şansın çok düşük boşuna masraf yapma istersen demiştim. %1 gibi bir şansı var demişti bana. o hanım olsun doktor bey ben şansımı denemek istiyorum demiş. tedavi boyunca sadece 2 yumurtası oluşmuş ve iki yumurtada döllenmiş ve ikizlere hamile kalmıştı. bunu bana anlattığında daha ben tedaviye başlamamıştım. şimdi doğurmuştur bile. 1 yumurta bile olsa nasipse olacak dua edelim

merhaba arkadasim bu amh degeri ne demek bende 4 cüyü deneyecek birisi olarak soruyorum.

Ruveyda canım böyle haberlerı duyunca birden umutlanıyorum ama sonra gene umutsuzluğa kapılıyorum dualara sığınaktan başka çaremiz kalmadı. İnsallah bende ve benim gibi hasretle bekleyen herkes bir an önce meleklerine kavuşur. Senin tedavin nerde olmuştu ve amh kaçtı. Doktorum Halit Fırat erden umarım 3 ve son denemem olur.bu arada nasıl bir tedavi uygulandısana ?

Son düzenleme:
Ruveyda canım böyle haberlerı duyunca birden umutlanıyorum ama sonra gene umutsuzluğa kapılıyorum dualara sığınaktan başka çaremiz kalmadı. İnsallah bende ve benim gibi hasretle bekleyen herkes bir an önce meleklerine kavuşur. Senin tedavin nerde olmuştu ve amh kaçtı. Doktorum Halit Fırat erden umarım 3 ve son denemem olur.bu arada nasıl bir tedavi uygulandısana ?

canım hiç umudunu kaybetme. hep olumlu düşün ve dua et. ben hep şöyle düşündüm yumurta sayıma takılmayacağım bana bir yumurta da yeter dedim. tedavi sonucunda 6 yumurtam toplandı. 4 tanesi olgun çıktı 2 tanesi döllendi ve ikisde 3. gün embriyosu olarak transfer edildi. ikizlere hamile kaldım ama birinin kalbi sonradan durdu. Allahım diğer yavruma sağlık sıhhat ve uzun ömür versin. sen de hiç umutsuzluğa kapılma. doktor meselesine gelince rastgele gittim ve tedavime başladım. benim için doktorun kim olduğu hiç önemli değildi. Allah'ıma güvendim ve tedavime devam ettim. benim amh 0.69 idi

ha canım sana bir de şunu söyleyeyim benim gittiğim doktora genelde çok zor hastalar gelirmiş bizim gibi. başka merkezlerin kabul etmediği yada başarısız sonuç alan hastalar demişti bana hemşiresi. bunu bana özellikle söylemedi. ben transferde sormuştum başarı oranı ne diye. oda bana sedat beyin hastları zor hastalardır. ay olarak bakıyoruz sonuçlara demişti. değişken olduğunu %60 oranında olumlu sonuç aldıklarını söylemişlerdi. bana birde hemşire şöyle demişti. senin gibi pozitif düşünen hastlarımızın hepsi hamile kaldılar demişti. sen de olumlu bak. bana bir yumurta yeter de ve çok dua et.

6 da 7 de bunu başaran insanlar var dur daha hemen pes etme lütfen... bizim işimiz çok zor gerçekten ama imkansız diil, doğru zamanın gelmesini bekliyoruz sadece... ben hiç tüp bebek yaptırmadım canım, bu amh la 4.kez hamile kalıyorum doğal yoldan... amh ın beni vurduğu yön sağlıksız oluşan bebekler oldu, çok şükür bak her seferinde daha çok istedim daha sabırsızlandım... tüp bebek yada doğal hiç farketmez yaa yeterki olsun, maddi durumun elverdiği sürece lütfen bırakma bu işi...

maşallah maşallah üzmesin annesini prensesim. bizde iyiyiz çok şükür ben de hareket yakalamaya çalışıyorum
canımm eli kulagındadır hissedersin minicik bi kıpırtı olarak:34: ondan sonra zaten korkuların yarı yarıya hafifliyo...

günaydın arkadaşlar Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hamile olan arkadaşlar sağlıkla hayırla bebeklerinizi kucağınıza alın arkadaşlar amh ye takılmayalım Rabbim kısmetederse inşallah olur umutsuz olmayalım Rabbim verecek sonuçta herşey vesile Benim dün opu oldum 10 yumurta toplandı 4 ü olgunmuş inşallah döllenirde tutunur Allah yardımcımız olsun hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin dualarınıza ihtiyacım var benide dualarınıza alırsanız çok sevinirim ben herkes için dualarımda istiyorum isim olarak söyleyemesemde Rabbim hiç kimseyi eli boş koymasın hayırlı evlatlar versin isteyen herkese AMİNN

kızlar AMH sonucumu az önce öğrendim. 0.47 çıkmış
doktorla öğleden sonra telefonla görüşeceğim.

merhaba Ruveyda hanım,
hangi doktor ve hastaneye gittiğinizi öğrenebilirmiyim

ben cumartesi günü MedicalPark Göztepe Sedat Beye gittim. AMH istedi benden ve sonucum 0.47 çıktı.

sizde Sedat Beyden bahsetmişsiniz acaba aynı doktormu?

ve sizin sonucunuz kaç çıkmıştı

kızlar AMH sonucumu az önce öğrendim. 0.47 çıkmış
doktorla öğleden sonra telefonla görüşeceğim.

cnm sen hamile kalamadığın içinmi baktırmıştın? seninde az gerçekten rezervin..ama hamile kalmana engel diil, dr la konuşup tedaviye başlarsın sonucu güzel olur inşallah.

Back
X