Hamilelik ve yumurtalık rezervi

slm kızlar nasılsınız? benim moralim çok bozuk. perşembe günü anneannemi kaybettim :( cumartesi günü hormon testi yaptırdım fsh 29 çıktı eşimin hareketsiz %67 ye çıkmış. 60 milyon olan sayı da 41 milyona düşmüş. zaten amh 0.1 idi. iyice ümitsizlendim artık. sanırım bizim çocuğumuz olmayacak 4 yılı geride bıraktık bebek bebek diye. :14:

canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun..Annannemi o kadar seviyorumki bian o geldi aklıma:( Allah sabır versin... diğer konuya gelince Allah büyüktür her türlü olumsuzluğa rağmen sen lütfen umudunu kaybetme,en çaresiz hissettiğin anda bi bakmışsın hamilesin inşallah yaşarsın o mucizeyi...

tamam canım o zaman cevap vereyim:)) tüp bebekten vazgeçtim(tüp bebeği bebek olmadığı için değil genetik incelemeli yapılacağı için yapacaktık),biraz daha bekleyip tekrar yeniden denedim mayısın 9 unda yeniden hamile kaldığımı öğrendim ve çok şükür suan 33 haftalık hamileyimm:nazar: sabırla doğumu bekliyorum işte...

hayırlı olsun canım çok sevindim adına.

Dün OPU yapıldı. Ultrasonda görünen 3 adet yumurtam vardı 1 tanesi toplanmış bugün arayacaklar bakalım.
Herşeyin hayırlısı diyorum artık

canım başın sağolsun,mekanı cennet olsun..Annannemi o kadar seviyorumki bian o geldi aklıma:( Allah sabır versin... diğer konuya gelince Allah büyüktür her türlü olumsuzluğa rağmen sen lütfen umudunu kaybetme,en çaresiz hissettiğin anda bi bakmışsın hamilesin inşallah yaşarsın o mucizeyi...

Amin canım.Allah razı olsun. tek umudum doktorların "senin çocuğun olmaz" dememeleri . Rabbim hepimize nasip eder inşallah anne olmayı

Dün OPU yapıldı. Ultrasonda görünen 3 adet yumurtam vardı 1 tanesi toplanmış bugün arayacaklar bakalım.
Herşeyin hayırlısı diyorum artık

inşallah güzel haberlerle gelirsin.o bir yumurta senin dünyan olur arkadaşım.

Beklediğim haber geldi. O tek yumurtam döllenmiş Yarın sabah arayacaklar transfer için. Eğer döllenme olmasaydı kaderim deyip vazgeçecektim. Ama Allah korusun olmasa bile pes etmeyeceğim

Beklediğim haber geldi. O tek yumurtam döllenmiş Yarın sabah arayacaklar transfer için. Eğer döllenme olmasaydı kaderim deyip vazgeçecektim. Ama Allah korusun olmasa bile pes etmeyeceğim

Arzum, benim de aynı şekilde tek yumurtam döllendi ve bugün transferin 9. günündeyim. Şimdilik bir belirti yok, dilerim olumlu sonuçlanır.:)

Arzum Allahim gonlune gore versin.Seni takip ediyorum.Insallahhh yarabbim o bir taneye Saglikli olarak can verir.Sabir diliyorum

canım Allah embriyona uzun sağlıklı ömür versin inşallah. tez zamanda hamile haberlerini bekliyoruz

Amin canım.Allah razı olsun. tek umudum doktorların "senin çocuğun olmaz" dememeleri . Rabbim hepimize nasip eder inşallah anne olmayı
inşallah canım, öyle diyen dr çıkarsa da onun drluğundan şüphe duyarım tıpta bile açıklanamayan o kadar çok şey varki..herşeyin hayırlısı...

o tek yumurtan bebek olarak döner sana inşallahhh güzel haberlerini alırız burda.

Arzum, benim de aynı şekilde tek yumurtam döllendi ve bugün transferin 9. günündeyim. Şimdilik bir belirti yok, dilerim olumlu sonuçlanır.:)

senin içinde sonuç güzel olur inşallah o zaman:34:

Hepinize çok teşekkür ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarımız kabul olsun inşallah

geçmişi okuyamadım kusura bakmayın. sizde tek bir yumurta mı oluşmuştu. yoksa alınanlardan 1 tanesimi sağlıklı çıkmıştı.
inşallah transfer olduğunda sana sımsıkı tutunur

inşallah olumlu olur. belki belirtisiz çok rahat bir hamilelik geçirirsin :))

testre dişli civan perçemiyle soğan kürünü bir kullanan varmı

Hayır cnm ikisi bir arada kullanılmıyor..ben saraçoğlu kontrolünde yaptım bu kürleri..Önce soğan 15 gün yapıp bitireceksin sonra civanperçemine başlamalısın cnm..

Oh maşallah cm bnm..İnş transferini olup 12 gün geri beraber sayacağız Nazar Nazar

Alarahan inş senden de pozitif haber alırız ve umutlarımız yeşerir cnm..takipçinim..

arkadaşlar amh a çok fazla takılmayın benimde 0,3 idi yumurtam 1 tane oluyordu tüp bebek tedavisine başlayamadık sırf bu yüzden dr um yetersiz dedi hep.ama birşey denedim ben ve şu an 5 aylık hamişim Allahıma bin şükür.hayıt balı duydunuzmu bilmiyorum ben her sabah aç karnına 1 kaşık yedim 2. ayın sonunda değerlerim yükselmeye başladı ve kendiliğimden hamile kaldım.hayıt balının kadın hormonel dengesini düzenlediği ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı yanlarının olduğu yazıyor ben denedim ve olumlu sonuç aldım.inşallah sizlerede bir faydası olur Allahım herkese yardımcı olsun.

Back
X