encan arkadasım hamileliğin hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin. Benim de yumurta rezervim az ve sanki ben hiç bir zaman o mutluluğu yasayamıyacagım.doktor bana dayumurta yasın 41 dedi çok üzüldüm. Aralık'ta inşallah bir deneme yapmayı düşünüyorum memorial de bakalım hayırlısı. Sen denemelerini nerede yaptırdın ve özel bir şey kullandın mı sayı artsın diye...merhaba arkadaşlar ben bazen yorumlarınızı okuyorum bendede aynı sorun vardı razerv azlığı arkadaşlar ben 15 yıl boyunca aradım kaç kez amaliyat oldum 3 kez tüp denedim aranızda beni hatırlıyanlarınız vardır size umut olabilmek için yazıyorum bu mesajı benimde yumurta rezervim düşük hatta sağ tamamen yok bitmiş bana doktorlarım menepoz dedi günlerce ağladım sadece solda var yumurta oda 1 tane bile kaliteli çıksa uçacağım sevinçten ben temmuz ayında tüpbebek denemeye karar verdim dr bana yumurtalık yaşın 45 dedi oysa ben 30 yaşındaydım fsh 6.2 felan çıktı ama yumurta yok ortada neyse ben tedaviye kararverdim ama şans çok düşük keşkelerim olmasın tekrar deneyeyim olmasa bırakacaktım artık herşeyi. tedaviye başladım yumurta toplama işleminden çıktım ben dua ediyorum tek bari yumurta çıksa yarabbim diye ben uyandım dr 4 yumurtan çıktı 4 düde kaliteli demezmi şok geçirdim inanamadım çünkü diğer denemelerimde bile tek yumurta çıkmış tek tıransver edilmişti ve 4 yumurtamda döllendi 2tıransver edildi 2si donmaya bırakıldı şimdi hamileyim inanamıyorum o yüzden bu fsh felan takılmayın inanın eğer rabbim nasip etmişse o yumurtalara öylebi can veriyorki şaşıp kalıyor insan sabredin arkadaşlar birgün sizde benim gibi güzel haberlerinizi yazıp gözyaşı akıtacaksınız ama mutluluktan inanın hamile kaldım ama hala tüpbebek topiklerinde olmayan arkadaşları görünce hemen umut olmak istiyorum bolbol dua edin rabbim herkezin yüzünü güldürsün inşallah verecek rabbim tek yumurtayla bile veriyor allah yarve yardımcınız olsun![]()