Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Dumancim bir tanesin... benden bir haber yok simdilik. aynı tas aynı hamam gidiyorum. biraz bunalım biraz yogunluk biraz kendini kaybetmişlik idare ediyoruz işte. ben de ara ara giriyorum ama bir gelisme olmadığı için ne yazsam bilemiyorum. seni yanlız bıraktık kusurumuza bakma. wannadan haber yok maalesef nerelerde neler yapıyor acaba. bize güzel bir süpriz yapar mı dersin. inşallah öyledir. arkadaşların güzel haberlerini alınca ben coştum vallahi.... senin de az kaldı değil mi?...

mantım benim hoşgeldinnnn...zor günler geçirdin belkide hala geçiriyosun ama hepsinin üzüntüsü hafifleyecek ve sonunda bize burda müjde vereceksin eminim buna...wannayıda çok özledim gerçekten... benimde az kaldı canım zaman artık daha hızlı geçiyo sanki..hayırlısı....

sende hoşgeldin canım kötü günleri arkanda bırak artık canım biliyorum kolay değil ama sende sağlığına dikkat et lütfen.branca yı anlatırken hep sen geldin aklıma konuşuyorduk ya wanna ile beraber.kemeraltında bir aktarcıda ot olarak bulmuştum kullandımda ama tenktürü çok daha yoğun ve farklı.inşallah sende bulursun ve güzel haberler verirsin bize.güzel dileklerin için sağol bitanem.

Herkese günaydın arkadaşlar transferim oldu 25.de beklemedeyim rabbim ol derse olacak inşallah encan sevindim iyi haberlerine sağlıkla hayırla bebeğini kıcağına al işe başladım bu gün yogun olacak dua edin arkadaşlar inşallah umutla bekleyen tüm arkadaşlar ve ben hayırlı haberler alırız öpüyürumm

28.11.2012'de etransferim gerçekleşti. Bugün 6.günüm. İlk 5 gün kasıklarımda batmalar vardı ama bugün kesildi. Dualarınızı bekliyorum. 26.11'dem yumurtam alındı ve 28'nde 4 hücreli olarak transfer edildi. Tekti zaten, Embriyolog 2. gün 2 hücreli olmasını isteriz ama sizin 3 hücreli dedi, transferden sonra da 4 hücre oldu , iyi bir embriyo transfer ettik dedi.

28.11.2012'de etransferim gerçekleşti. Bugün 6.günüm. İlk 5 gün kasıklarımda batmalar vardı ama bugün kesildi. Dualarınızı bekliyorum. 26.11'dem yumurtam alındı ve 28'nde 4 hücreli olarak transfer edildi. Tekti zaten, Embriyolog 2. gün 2 hücreli olmasını isteriz ama sizin 3 hücreli dedi, transferden sonra da 4 hücre oldu , iyi bir embriyo transfer ettik dedi.

Arzummm cnm takipteyim hadi inşşş gelsin meleğinin güzel haberi..

Herkese günaydın arkadaşlar transferim oldu 25.de beklemedeyim rabbim ol derse olacak inşallah encan sevindim iyi haberlerine sağlıkla hayırla bebeğini kıcağına al işe başladım bu gün yogun olacak dua edin arkadaşlar inşallah umutla bekleyen tüm arkadaşlar ve ben hayırlı haberler alırız öpüyürumm

kızlar güzel haberlerinizi alırız inşallah dualarım sizinle...

arkadaşlar sonuç negatif umutlar dün tükendi çok agladım üzüldüm ama Rabbim kısmet etmedi bu kez olmadı bu günümüze çok şükür inşallah bende burdan hamileyim haberimi vereceğim

arkadaşlar sonuç negatif umutlar dün tükendi çok agladım üzüldüm ama Rabbim kısmet etmedi bu kez olmadı bu günümüze çok şükür inşallah bende burdan hamileyim haberimi vereceğim

canım yaaa ne demek lazım ki.benimde pek sevmediğim laflar ama hayırlısıi, zor bi dönem gerçekten allah yardımcın olsun.yeni umutların olsun tekrar yolda devam edecek.eşinle mutluysan inan çokda takma.
şu donör olayını düşündükçe biraz yüküm hafifledi arkadaşlar, ne yapalım enazından bölede olsa bi şansımız var.

canım çok üzüldüm inşallah birdahaki sefere herşey daha güzel olur üzme kendini takdir-i ilahi işte...

canım yaaa ne demek lazım ki.benimde pek sevmediğim laflar ama hayırlısıi, zor bi dönem gerçekten allah yardımcın olsun.yeni umutların olsun tekrar yolda devam edecek.eşinle mutluysan inan çokda takma.
şu donör olayını düşündükçe biraz yüküm hafifledi arkadaşlar, ne yapalım enazından bölede olsa bi şansımız var.

çevremdeki hiç kimse anlamıyor sen stres yapıyorsun diyolar burda sizler ancak beni anlarsınız nasıl bir umut içinde olupta birden yokolmasını çok şükür ediyorum yinede rabbime Rabbim verecek ama daha zamanı var demek Rabbim hiç kimsenin ellerini boş çevirmesin Herkesin gönlündeki muradını versin

üzüldüm canım :( ama bizler unutmamlıyız ki her son bir başlangıç. sakın ümidini kaybetme. hamilelikte moral da çok önemli diyorlar biliyorsun.ne kadar üzülsek ağlasak da sonuç değişmiyor. inşallah Rabbim dualarımızı duyacak ve burdaki herkes hamile kalacak.

canlarım günaydın uzun süre oldu biliyorum
ben aynı degişiklik yok mart nisan gibi belki 3 deneme işte hayırlısı diyorum artık
annem geçen gün bana diyorki ablamla konuşuyorlar demek bunlar böyle gider birbirlerini bırakmazlar çocuk olmazsada olmaz artık diyormuş
düşünün annelik babalık yada abla olmak ne kadar güzel duygu sizi düşünen biileri var allah onlara uzun ömür versin

makayım agla bagır çagır içinde kalmasın ama sonra tekrar kalk tamam mı kuzum

burda en skilerden picasso semra milos ve ben varız bakalım zaman ne gösterecek

dumanım senin de az kaldı canım benim hayırlısı hemen resimlerini isteriz bak karışmam:52:

ben aynı degişiklik yok mart nisan gibi belki 3 deneme işte hayırlısı diyorum artık
annem geçen gün bana diyorki ablamla konuşuyorlar demek bunlar böyle gider birbirlerini bırakmazlar çocuk olmazsada olmaz artık diyormuş
düşünün annelik babalık yada abla olmak ne kadar güzel duygu sizi düşünen biileri var allah onlara uzun ömür versin

dumanım senin de az kaldı canım benim hayırlısı hemen resimlerini isteriz bak karışmam:52:

gizcim ne diyeyim hep aynı bilindik tanıdık duygular yaşadıklarımız..Rabbim ferahlatsın yüreklerimizi..

Bende önce sigarayı bırakmaya çalışarak bahara hazırlık programına sokucam kendimi..Çarşamba günü terapi yaptırdımm..O günden beri içmedim..İçmicem de inş..Ama nasıl ağladım dün anlatamam..Çok zor durumdayımm..Kendim için başta sağlığım için sonra bebeğim için bunun olması gerekli biliyorum..:14:

aminn canım allah sevdiklerimize uzun ömür versin,bu dünyada senin kadar candan üzülen bi onlar vardır eminim...
uzun zamandır ytoktun merak ettim seni,ama arada birde olsa girip haber ver unutma bizi...
inş.doğum bi sağsalim olsun tabiki paylaşırım resimleri bende çok merak ediyorum nasıl bişey çıkacak:1:

gizcim ne diyeyim hep aynı bilindik tanıdık duygular yaşadıklarımız..Rabbim ferahlatsın yüreklerimizi..

Bende önce sigarayı bırakmaya çalışarak bahara hazırlık programına sokucam kendimi..Çarşamba günü terapi yaptırdımm..O günden beri içmedim..İçmicem de inş..Ama nasıl ağladım dün anlatamam..Çok zor durumdayımm..Kendim için başta sağlığım için sonra bebeğim için bunun olması gerekli biliyorum..:14:

helal sanaa millsstonem, ağlasanda ağla ama yinedeiçme sigara filan.. en büyük düşmanımız o bizim...

selam kızlar nasılsınız

dumanım az kaldı şafak sayıyorsun. Allahın izniyle pesnsesine kavuşasın inşallah.

millstone canım tebrikler sigarayı bırakmışsın. Allah hayırla devamını getirir. kıcağını çifter çifter doldurur inşallah.

makay canım doğal yoldan denemeye devam. 1 taneyi veren inşallah 2. de verecektir.

topiğin diğer güzelleri Allahım tez zamanda hamiş haberlerinizi almayı nasip etsin.

selam kızlar nasılsınız

dumanım az kaldı şafak sayıyorsun. Allahın izniyle pesnsesine kavuşasın inşallah.

millstone canım tebrikler sigarayı bırakmışsın. Allah hayırla devamını getirir. kıcağını çifter çifter doldurur inşallah.

makay canım doğal yoldan denemeye devam. 1 taneyi veren inşallah 2. de verecektir.

topiğin diğer güzelleri Allahım tez zamanda hamiş haberlerinizi almayı nasip etsin.

canım ben iyim teşekkür ederim sizde iyisiniz galiba;) maşallah bebişi büyütmüşsün sende...

canlarımmm arkilerim nasılsınız? bi küskünlük döneminin sonunda ayağa kalkma çabasında gene solugu yanınızda aldım...ben bu dönem içinde hiç bişey yapmadım sağolsun bi arkadaşım desteği ve gazıyla eynep kamilde genetik tahlil yaptırdım sonucunu henuz almadım yaptıgım tek şeyde bu oldu...ne hap ne çöp ne doktor...
geciken adetimin sebebini bile arastırmadım...kimbilir belkide herşeyin sonuna geldim...

dumanım pıtırcığımız nasıl? az kaldı değil mi?

ilknurlevent,millstone çıtırı ,picasso,gayem07 adını sayamadığım diğer tüm dostlar nasılsınız...
berna hamileymiş çok sevindim dopink etkisi yarattı...
geçmişi okuyamadığım için detayları bilmiyorum

mantı nerelerdesin ? nasılsın ?

canımm özeldikk seniii...Mantı arada benim sık takıldığım topiğe uğruyor tüp bebek günlüğümüz hani..İyi şu anda elh..Seni görünce oda yazar inş..

Ben sonunda sigara illetinden kurtulmak için çabalamakla meşgulüm..Mora terapi yöntemi ile..Ama darallardayım yanii:9::9::9: 5 gün bugün ama hergünüm ağlamakla yastıkları sırıp battaniyeyle boğuşmakla geçiyor..sıkıyorum dişimi..İnş geçecek..

Genetik yaptırdın demek..Hiç bişeycikler çıkmayacak inş..Bende geçen hafta kan pıhtılaşma testlerini verdim önümüzdeki hafta çıkacak..
Öpüyorum çok..Bahara hazırlık programı yapalımm kendimi o programa sokalım..Ben belkide murat berksoya gideyim diyorum o beni disipline eder belkide denemekten ne çıkar dedim..Ama sigarayı bırakmadan gidemediğimden en kısa zamanda kendimi atıcam bahçeciye..

canlarımmm arkilerim nasılsınız? bi küskünlük döneminin sonunda ayağa kalkma çabasında gene solugu yanınızda aldım...ben bu dönem içinde hiç bişey yapmadım sağolsun bi arkadaşım desteği ve gazıyla eynep kamilde genetik tahlil yaptırdım sonucunu henuz almadım yaptıgım tek şeyde bu oldu...ne hap ne çöp ne doktor...
geciken adetimin sebebini bile arastırmadım...kimbilir belkide herşeyin sonuna geldim...

dumanım pıtırcığımız nasıl? az kaldı değil mi?

ilknurlevent,millstone çıtırı ,picasso,gayem07 adını sayamadığım diğer tüm dostlar nasılsınız...
berna hamileymiş çok sevindim dopink etkisi yarattı...
geçmişi okuyamadığım için detayları bilmiyorum

wannamm hoşgeldin, geçtimi buhran dönemi?? genetik sonucunda iyi çıkar inşallah... hiçbirşey içinde son diye düşünme, herşey yoluna girer birinde mutlaka olacaktır..

pıtırcığımız maşallah iyi büyüdü baya,az kaldı doğumada ocak 10-15 arasında birgün dedi dr net tarih henüz konuşmadık...

Back
X