Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba silik bile olsa testinizde çizgi var baya. Bence kan verinKızlar adetime 3 gün var daha doğrusu düzensiz 5 gündür yapıyorum hep böyle silik böyle olan varmı ne zama. Tam koyu olur
Ve belirti olarak ne yaşadınız? Yumurtlama günlerinde mi ilişki denediniz acaba?Merhaba silik bile olsa testinizde çizgi var baya. Bence kan verin
Adetim düzensiz canım yumurtlmaa ne zaman oldu bilmiyorum belirtide sadece cok uyuyordumVe belirti olarak ne yaşadınız? Yumurtlama günlerinde mi ilişki denediniz acaba?
Canım negatif benimki gibi böyle çıkması gerekiyorduMerhaba iyi gunler hepinize
Fotografi bugun sabah cektim. Cok çok silik bir cizgi var, deneyimlilerin yorumuna ihtiyacim var. Heyecanlanip hayal kırıkligi yasamak istemiyorum
Son adet tarihimin ilk gunu 14 Eylul, son gunu 20 Eylul
Yumurtlama gunum 26 Eylul(yuksek ihtimal)
Beklenen adet tarihim 9 Ekim
Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler
Eki Görüntüle 3487113
canım var gibiMerhaba iyi gunler hepinize
Fotografi bugun sabah cektim. Cok çok silik bir cizgi var, deneyimlilerin yorumuna ihtiyacim var. Heyecanlanip hayal kırıkligi yasamak istemiyorum
Son adet tarihimin ilk gunu 14 Eylul, son gunu 20 Eylul
Yumurtlama gunum 26 Eylul(yuksek ihtimal)
Beklenen adet tarihim 9 Ekim
Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler
Eki Görüntüle 3487113
Canım negatif benimki gibi böyle çıkması gerekiyordu
Canım negatif benimki gibi böyle çıkması gerekiyordu
umarim insallah sagolun☺canım var gibi
hayır sizinki gibi çıkması gerekşyor
Sizinkinde + gibi sekil cikmis. Oyle mi olmasi gerek?
Benim testin kagidinda boyle olmali diyor in
umarim insallah sagolun☺
Ama + seklinde cikmasi gerekiyorsa muhtemelen bir sey yok
Insallah yarin belki yine test yaparimhayır sizinki gibi çıkması gerekşyor
canım var gibi duruyor çünkü çizgi kuruma değil maviTesti sabah 9 gibi yapmistim. Simdi teste baktigimda biraz daha koyulastigini gordum. Bu ne sebeple olur. Testin kagidinda 10 dakika sonrasini dikkate almayin yaziyor.
Hic boyle bir sey yasayan oldu mu?
Eki Görüntüle 3487143
Insallah yeni test aldim. Sabah tekrar test yapacagim. Umarim buraya guzel seyler yazabilirimcanım var gibi duruyor çünkü çizgi kuruma değil mavi
beklemedeyimInsallah yeni test aldim. Sabah tekrar test yapacagim. Umarim buraya guzel seyler yazabilirim