• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik

mariaeleni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
2
0
1
20
merhabalar adetim 1 gün gecikti doktor kontrolüm vardı vajinal ultrasonda 4,5 haftalık hamilesiniz dedi ama kan testinde hcg hormonu0.37 çıktı bunun ne olduğunu bilen varmı acaba hamilemiyim değilmiyim anlayamadım 5.3mm kese var dedi doktor

merhabalar adetim 1 gün gecikti doktor kontrolüm vardı vajinal ultrasonda 4,5 haftalık hamilesiniz dedi ama kan testinde hcg hormonu0.37 çıktı bunun ne olduğunu bilen varmı acaba hamilemiyim değilmiyim anlayamadım 5.3mm kese var dedi doktor

Kan testi nasıl böyle çıkıyor cidden artık hamile olunca kan testine de güvenilemicek. Bi tanıdığım 3 ay kan testi negatif görmüş ama 3 ayın sonunda 3 aylık hamile. Çok nadir oluyor herhalde böyle durumlar.
Ama düzenli kontrol ettirin. Bir arkadaşımın da doktor kese sanmıştı ama farklı bi şeydi ameliyat falan olmuştu.
Başka bi doktora da görünebilirsiniz ya da 2 gün sonra tekrar bi kan verebilirsiniz.

Aslında bu şekilde hamileliğinizi kesinleştirmesi doğru mu bilmiyorum fakat siz 2 gün de bir kan verip yükselmesini takip edin

Back
X