Hamilelik

umutsuzdiyar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2025
5
0
1
18
Kızlar hanımlar selam 2gün önce birlikteliğim oldu ama zannedilen şeyi bana karlı yapmadı 2kasımda regl oldum bu sabah kalktığımda kanamam vardı gebelik belirtisi olabilir mi açık renkte pembemsiydi kanamam sonra kırmızı oldu kanamam eahimimde sızlama var ama diğer belşrtilerim yok ne yapmayalım sizce bana bi akıl verin lütfen ?

Kanama kırmızı şekilde devam ederse yok birşey açık Pembe bir iki gün devam ederse olabilir

Kanama kırmızı şekilde devam ederse yok birşey açık Pembe bir iki gün devam ederse olabilir
İlk kanamam pembemsiydi ama sonrasında kırmızı geliyor çok aşırı derecede karın ve kasık Ağrı var geçen ayın 2sinde regl gördüm bu ay görme olasılıgım varmı

2 Kasım da regli olduysan ortalama bu zamanlar da zaten regli olman gerekmiyor mu ?

Canım sen normal regli oluyor olabilirsin. Şu an zamanıysa kanaman varsa vs. Hamilelik şüphende varsa test yaparsan çıkar .
Umarım regldır korku içerisindeyim yarın kan vermek istiyorum emin olmak için ama polikinlige gititmdd bugün kadın doguma girmen daha doğru diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…