hamilelik

beyazmelek58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
353
163
34
Arkadaslar 5 aydır bebek düşünüyoruz en son 27 aralik da adet oldum 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı :KK43: sizce neden böyle oldu

Stres , hava değişimi gibi nedenler çok etkiliyor regl düzenini. Beklenti içine girdiyseniz normal gecikmesi sikmayin kendinizi vucudunuza zarar.

Arkadaslar 5 aydır bebek düşünüyoruz en son 27 aralik da adet oldum 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı :KK43: sizce neden böyle oldu
cok fazla takinti yaptiysaniz ondandir kendimden ornek vericem ben 6 ay hic korunmadim her ay sonu tes yaptm brlki hamileyimdir die 6 ay boyunca taktim kafaya hep en sonumda dedim heralde bi sorun var olmuyor umudumu kestm umudumu kestgm ay hamile kaldgmi ogrendm kafaya takmayin oluruna birakin olur ins

Kafana takma dusunmemeye calis canim stres gebelik hormonlarini engelliyor hamile kalmani zorlastiriyorsun. Allah hakkinda hayirlisini versin.

Teşekkür ederim arkadaşlar 2 yıldır evliyim çevre baskısı çok bunaltti beni o yüzden bi an önce çocuk olsun istedim ama oluruna birakmak en iyisiymis yoksa kendimide yipratiyorum

Seni cok iyi anlayabiliyorum canım ama umudunu sakin kaybetme 5 ay kısa bi süre 6. Ayından sonra doktora basvurabilirsin biliyorum çok zor ama kendini rahat tutman gerekiyor çünkü yumurtlama lh hormonu sayesinde oluyor oda beyinde salgilaniyor psikolojik olarak yumurtlama ni adet düzenini bile bozabilirsin benim gibi başlarda hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen kendimi o kadar yıprattim ki 8 ayin sonunda çatlama ignesi ile hamile kaldım psikolojim yüzünden yumurtlama mi bile bozdum :KK43:( lütfen kafana takma canım hayirlisiyla iyi haberlerin gelsin insallah

bende cok iyi anlıyorum . 2 aydır deniyoruz her ay kendimi hamile hissediyorum ve daha adetim gelmeden bir hafta önce kan veriyorum acaba çıkarmı diye :KK43: malesef koca bi negatif :KK43: allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin işsallah.

Öncelikle sakin ol sters yapma rahat ol oluruna birak biraz inşallah bi sorun yoksa gelecek bebisin iliskiden once esine sert bi kahve icir sperm hareketligini hizlandirir iyi haberlerini duyariz inşallah

merhabalar 23 yasında evlı bır bayanım. benımde bır sorum olucak.. gecen ay, yani 28 subatta adet olmam gerekıyordu malesef olmadım ama 2 ay kadar ılıskıde yasamamıstım. ona ragmen adet gormedım. adet gecıkmesının 4.gunu esımle bebek amaclı bırlıktelık yasadk ve bugun tam 1 hafta oldu adetım gecıkelı. adet donemının verdgı stres agrılar sıkıntı sıvılce vs hpsını yasıyorum ustelık. goguslerım de hassas. hamıle olma ıhtımalım var mı onuda bılmıyorum benı bılgılendırırsenızz sevınırım sımdıden tesekkurler Hoppa

ama birliktelik olalı 3-4 gun oluyor testte cıkar mı sonuc?

Stres hormonu vücudu hamilelik için hazırlayan hormonları, vücudu elverişli hale getiren durumu baskılıyor. Tecrübeyle sabittir. Uzman doktor görüşüdür. (7 sene önce oğlumu doğurtan doktorum söylemişti.)

mrb arkadaslar bn alti aylik evliyim. Esimde bnde bebek istiyoruz, bnm adetim bu ay dort gun gecikti kasiklarm fln agriyor mide bulatnsi yok ama bas donmesi fln olur hamilemiyim acaba yardimci olurmusunuz bana lutfenn

Cnm bazen adet degisikligi de vucudun hamilelige hazir olduunu gosterebiliyor. Ben 14 kasim 3 aralik bide 31 aralikda adet oldum.kafayi yedik esimle. Bida da adet olmadim subatin ortasi oldu.adet olcakmisim gibi belirtiler goguste acilar falan.. Bigun acaba mi dedim gittim test aldim kopkoyu iki cizgi.moral bozmak yok. Bende 7 ayda hamile kaldim

X