hamilelik

canim eger bi saglik problemin yoksa kuru filan bilmem ama 1 ay icinde sadece 1 gun hamile kalma sansin var,o da yumurtlama gunun..bunu ya internetteki hesaplayicilardan hesaplarsin ya da eczanelerde satilan ovulasyon kitlerinden alir yumurtladigin gunu tespit edip ona gore iliskide bulunursun..
sperm vucuduna girdikten sonra 48 saate kadar canli kaliyormus,buna gore adetinin basladigi gunden itibaren 10 gun sonra gun asiri iliski oneriliyor.

2 yıllık evliyim son iki aydir bebek düşünüyoruz . yumurtlama gunune çok dikkat ederek gün aşırı ilişkiye girdik hatta ayaklarımı kaldırmam ve biraz yatmam gerekiyormuş öylede yaptım fakat olmadı:KK43: yani bu ay aslında yarın hasta olmam lazım . ben heyecan yaptım gidip erken çıkan gebelik testlerinden aldım (idrar testi) ama malasef negatif . ovulasyon günümden 9 gün sonrada kan vermiştim hani belki döllenme olmuştur çıkarmı acaba diye o da negatif çıktı :KK43:off çok zormus arkadaşlar ya bu işler .ama gene umudum var hasta olmazsam belki hamile olabilirmiyim acaba :KK43:????

2 yıllık evliyim son iki aydir bebek düşünüyoruz . yumurtlama gunune çok dikkat ederek gün aşırı ilişkiye girdik hatta ayaklarımı kaldırmam ve biraz yatmam gerekiyormuş öylede yaptım fakat olmadı:KK43: yani bu ay aslında yarın hasta olmam lazım . ben heyecan yaptım gidip erken çıkan gebelik testlerinden aldım (idrar testi) ama malasef negatif . ovulasyon günümden 9 gün sonrada kan vermiştim hani belki döllenme olmuştur çıkarmı acaba diye o da negatif çıktı :KK43:off çok zormus arkadaşlar ya bu işler .ama gene umudum var hasta olmazsam belki hamile olabilirmiyim acaba :KK43:????

erken yada gec yumurtlama olabilir mi acaba?
yumurtlama takibini testle mi yapiyorsunuz yoksa internetteki hesaplayicilarla mi?
aslinda en sagliklisi adet bittikten sonra bidahaki adet gunune kadar gun asiri birliktelik yasamak..

Ben sogan kuruyle hamile kaldim 6 aydir deniyorduk olmadi. Ovu testiyle de destek alarak oldu su an 6. Haftanin icindeyiz :) Rabbim sana da nasip etsin. Ben pkoluyum ibrahim saracoglunun tavsiye ettigi gibi uyguladim cok sukur sonuc aldim kistim yok olmadi ama kuculme var. Sukur hamile de kalabildim

8 aydir istiyoruz olmuyordu.oncelikle Allahtan gercekten istemek gerekiyor Allahin 99 isminden ya Allah el mucib el kayyum el latif es semi isimlerinin anlami Allah istekleri kabul edendir bu isimlerinin hurmetine bize cocuk nasip eyle diye dua edip cuma gunleri ozellikle, çünkü yanlizca verecek odur bol dua.ve adetin bitiminden 7 gün sonra sogan kürünü uyguladim 15 gün boyunca oglen ve aksam yemekten 15 dakika önce ictim her icerkende Rabbim sogan bana şifa olsun yaratan sensin diye dua ettim Allahima şükürler olsun 6.haftanin icindeyim hamileyim.insallah hayirli sagliklida dogurmak hepimize nasip olsun.bende cok okudum forumlari olursa yazip kardeslerime yardimci olacam dedim Rabbim sizlerede nasip etsin insaAllah.kistimde yoktu hormon degerlerimde cok iyiydi.kuru karanfilde kürden sonra yeyin hormonlari düzenliyor.

Son düzenleme:
soğan kürü genelde kisti olupta hamile kalamayanlar da işe yarıyor... benim kistim yok, daha önce birkaç kere denedim soğan kürünü ama olmadı...

arkadaşlar merhaba
bende çikolata kisti vardı doktor çocuk konusunda sıkıntı çekebileceğimi belirtti. Bende yine bu formdan okuduğum kadarıyla soğan kürü kistleri yok ediyormuş. Bende sadece ilk kürü yaptım ikinci kürü yapamadan hamile kaldığımı öğrendim. Bilmem soğan küründen mi dir ama unutmamak lazım ki herşeyi veren ALLAH. Öncelikle hayırlı dualar edin ve umudunuzu kaybetmeyin. Daha 3 haftalık hamileyim ama çok şükür. İnancınızı kaybetmeyin ve bol bol dua edin. Göreceksiniz dua sizi rahatlatacak. Dua her kapıyı açıyor arkadaşlar . allah isteyen herkese evlat nasip etsin bize de hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

X