hamilelik

Merhaba bende 5 aylık evliyim ama 3 aylık hamileyim.Hemen düşünmüyordum ama oldu rabbimin hediyesi senin 7 ay olmuş bence erken değil.En fazla 1 sene sonra olmalı diye düşünüyorum.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kışıden kışıye değişir ,ben 3 sene bekledim.gencsenız beklenebilir bence.
ayrıca hıc bır saglık problemı olmasa da ılk 1 yıl cocuk sahıbı olamayabılırsınız..
1yıl normal kabul edılıyor

bence erken biraz bende evlendikten bir ay sonra cocuk istemeye basladim bir yil olmadi suan ikibucuk aylik bir oglum var oglum oldugu icin pisman degilim ama biraz bekleyebilirdim diye dusunuyorum simdi

Ben 21 aylık evliyim eşim de 7 yaş büyük benden keşke geçen yıl bebişimiz doğsaydı daha yeni karar verdik oysa:KK43:(hep bişilere yetişmek uğruna iş güç derken erteledik pişmanım hevesleniyorum inş bu ay ilk denemede yavrum tutmuştur, son 5 gün, adet olmayayım diye dua ediyorum inş sizin de hemen olur

Ben 21 aylık evliyim eşim de 7 yaş büyük benden keşke geçen yıl bebişimiz doğsaydı daha yeni karar verdik oysa:KK43:(hep bişilere yetişmek uğruna iş güç derken erteledik pişmanım hevesleniyorum inş bu ay ilk denemede yavrum tutmuştur, son 5 gün, adet olmayayım diye dua ediyorum inş sizin de hemen olur
ins adet olmaz hamile oldugunu ogrenirsin allah gonlune gore versin

Ben 21 aylık evliyim eşim de 7 yaş büyük benden keşke geçen yıl bebişimiz doğsaydı daha yeni karar verdik oysa:KK43:(hep bişilere yetişmek uğruna iş güç derken erteledik pişmanım hevesleniyorum inş bu ay ilk denemede yavrum tutmuştur, son 5 gün, adet olmayayım diye dua ediyorum inş sizin de hemen olur[/QUOTE
hairlisi olsun tatlim ne oldu bebis geliyo mu

X