- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 30
- Konu Sahibi HERSEYDUAUZERINE50
Merhaba arkadaslar 7 aydir evliyim ve bebek istiyorum sizce erken mi daha mesajlarrinizi bekliyorum cok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins adet olmaz hamile oldugunu ogrenirsin allah gonlune gore versinBen 21 aylık evliyim eşim de 7 yaş büyük benden keşke geçen yıl bebişimiz doğsaydı daha yeni karar verdik oysa(hep bişilere yetişmek uğruna iş güç derken erteledik pişmanım hevesleniyorum inş bu ay ilk denemede yavrum tutmuştur, son 5 gün, adet olmayayım diye dua ediyorum inş sizin de hemen olur
Amin Allah isteyen herkese versinins adet olmaz hamile oldugunu ogrenirsin allah gonlune gore versin
amin canim amin her kadinin tadmaya hakki olur ins anneligiAmin Allah isteyen herkese versin
Ben 21 aylık evliyim eşim de 7 yaş büyük benden keşke geçen yıl bebişimiz doğsaydı daha yeni karar verdik oysa(hep bişilere yetişmek uğruna iş güç derken erteledik pişmanım hevesleniyorum inş bu ay ilk denemede yavrum tutmuştur, son 5 gün, adet olmayayım diye dua ediyorum inş sizin de hemen olur[/QUOTE
hairlisi olsun tatlim ne oldu bebis geliyo mu
Amin canım inş haberleşiriz gene çok teşekkür ederimumutlarimizi kaybetmemek gerek gercekten inslh bu ay her sey gonlunce olur en kisa zamanda melegine kavusursun
Bebeğin oldu mu canım bende evliyim 4 ay oldu bende çok istiyorum Ağlıyorum hergün her seferinde test yaptırıyorum negatif oluyo yumurta çatlatma iğnesi oldum en son o da olmadıMerhaba arkadaslar 7 aydir evliyim ve bebek istiyorum sizce erken mi daha mesajlarrinizi bekliyorum cok üzülüyorum
YOK CNM 1 SENE 3 AY OLDU AMA BIRSEY YOK YUMURTALIK KISTI VAR MIS