hamilelik

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.579
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak henüz üye olabildim arkadaşlar ben hamileyim ve daha çok çok yeni ultrasonda kese gorunmedi acaba ne zaman görünür beta hcg 2600 cikti

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ancak henüz üye olabildim arkadaşlar ben hamileyim ve daha çok çok yeni ultrasonda kese gorunmedi acaba ne zaman görünür beta hcg 2600 cikti

doktorun ultrason ile karından mı yoksa vajinal mı baktı karından baktı ise kesenin görünmemesi normal , karından görünebilmesi için beta hcg nin 4000-4500 üzeri çıkması gerekiyor

5 haftalıkken görünmeye başlar daha 1 haftan varr.. belkide 2 haftan varr.. acele etmeyinn

alttan baktırmanızı tavsiye etmem... bi arkadaşımda duydum.. yırtılma olmuş kesede .. dikkatli olun bilinçli gidin lütfenn.. bende baktırmamıştım.. 1 hafta sonra gidin gerekirse

doktorum bana 3500 lerden sonra gorunur demıstı, 5. haftamda gormustüm, muhtemelen 2-3 güne görünür sizin...

Son adet tarihine göre 4 hafta
daha gozukmemesi cok normal karından baktıysa bide ben ilk gittiğimde 5+4dü gözkmedi 2 hafta sonra gittim biraz bekledm gözktü sonra kese gozkyo ama bebek henuz gozkmuyo haftaya gel dedi dün gittim kalp atısınıda duyduk adet tarihime göre bi hafta kucukmus bide benim

Öyle mi. Karindan baktı ve adetim daha 2 gun geçmişti. Erken gebelik testlerinden yaptım pozitif çıkınca hastaneye gittim

Karından bakılan ultrasonda 4000-6000 arası görülüyor. Bu degerde görülmesi için vajinal ultrason lazim. Ama bence hiç gerek yok. Bir iki hafta sonra görürsün Allahın izniyle. Bazılarında geç oluşabiliyormuş ama haftan la uygun bence değerin. Meraklanma kendini strese sokma.

Ayy Allah razı olsun valla içime şu serptiniz biraz. Doktor bana 2500 çıkarsa ultrasonda görülür dedi. E 2600 çıkıp goremeyince dedim noluyor evham yaptim:)

Salı günü 1 hafta geçmiş olacak tekrar gidicem inşallah görülür kızlar:)

Henüz çok erken sabirli olun. 5. ya da 6.haftada görünür keseniz.

Selam. Benim adet gunumden 2 gun gecti test yapdim ikinci cizgi aciq pembe renkde hamileyim acaba? Yardimci olursaniz sevinirim

Canim bende adetimin geçtiği 2.gunde erken gebelik testi yaptım hemen çıktı ikinci çizgi. İstersen bide kan testi yaptirdim onun sonucu daha kesin olur hayırlısı olsun cnm

Selamm.. esmaa tebrik ederim canim.. mesajlarini okudum.. bende bekliyorum bebek.. senin bebeginle hemen hemen birebir gidiyor. Su an bende yaklasik 6 haftalik hamileyim.. benim kese gorundu ama bebek gorunmedi henuz.. carsamba gunu tekrar gidicem doktora.. kalp atislarinida duycaz insallah.. bu arada bebek icin herhangi bisey kullanıyormusun ben sadece folik asit kullaniyorum daha kan tahlillerim bile yapilmadi:KK43:

X