- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kac oluyor tansiyonunBende ciddi anlamda tansiyon problemi yaşıyorum. Ama hep düşük kendimi 3 gundur yataktan kaldiramiyorum eğer tansiyon aletimde bir sorun yoksa ama anneme anlatıyorum bu belirtilerin yüksek belirtisi diyor sağlık ocağı da uzak hava da sıcak hiç halim olmuyor gitmeye bir de korkuyorum yolda düşer kalırsam diye napıcam bilemiyorum
Bugün 11 8 di ama eğer tansiyon aletimde bir sorun yoksa dün 9/4 8/4 oluyordu ki genelde 9/5 ve nabız çok yüksek 125 110 arası geneldeCanim kac oluyor tansiyonun
Canim onenli olan yuksek olmamasi dusuk tansiyonun zarari yok asiri olmadikca bide bu haftalarda dusuk tansiyon belirtisi yasaniyomus normal gebeleliklerdeBugün 11 8 di ama eğer tansiyon aletimde bir sorun yoksa dün 9/4 8/4 oluyordu ki genelde 9/5 ve nabız çok yüksek 125 110 arası genelde
Allah kuzumu korusunnn insallah nolur ya Rabbim sen koru amin14 ü geçmesin canım çok tehlikeli. bende yüksek tansiyondan 30 haftada erken doğumla doğurdum 2014 eylül olacağına ttemmuzda doğdu bebişim. Allaha şükür toparladı sonra ama çoooook dikkat et tansiyonuna. Gebelik zehirlenmesi oluyor sonra. preklampsi. Anne ve bebek için çok tehlikeli bir hastalık.
Evet yüksek tansiyon çok riskli biliyorum benim tansiyonum zaten hep düşük tü şimdi daha düşük ve günlük yasantimi baya etkiliyor. Iki türlüsü de zor sağ salim alsaydik şu bebisleri kucagimiza (Canim onenli olan yuksek olmamasi dusuk tansiyonun zarari yok asiri olmadikca bide bu haftalarda dusuk tansiyon belirtisi yasaniyomus normal gebeleliklerde
Insallah YA RABBIM INSALLAH BURAYA HEPIMIZ BIRBIRIMIZE BENDE SAPASAGLAM KUCAGIMA ALDIM COK SUKUR DEMEYI NASIP EDER YUCE RABBIMIZ AMINNNNNEvet yüksek tansiyon çok riskli biliyorum benim tansiyonum zaten hep düşük tü şimdi daha düşük ve günlük yasantimi baya etkiliyor. Iki türlüsü de zor sağ salim alsaydik şu bebisleri kucagimiza (
Evet yüksek tansiyon çok riskli biliyorum benim tansiyonum zaten hep düşük tü şimdi daha düşük ve günlük yasantimi baya etkiliyor. Iki türlüsü de zor sağ salim alsaydik şu bebisleri kucagimiza (
Çok fazla tuz kullanmıyorum ama yine de ekliyorum yani önce nasılsa şimdi de öyle kullanıyorum tuzu ama banamisin demiyor. tuzlu ayran içiyorum çok düşünce tuzlu peynir yiyorum ama 1 yada 2 saat e ancak kendime geliyorum. Yarın ayrıntılıya cuma da doktoruma gidicem bakalım ne dicekcok dusuk tansiyonda tehlikeli.. benimde cok duser bazen makine olcmuyor error bile veriyor.. sicak havalarda dahada cok problem oluyor dikkat edin bir doktora gorunun mesela ben 1 2 gun tuzlu birsey yemeyim hemen dusuyor sizin tuzla araniz nasil
ALLAH iyiligni versin insallah hemen duzelirsinÇok fazla tuz kullanmıyorum ama yine de ekliyorum yani önce nasılsa şimdi de öyle kullanıyorum tuzu ama banamisin demiyor. tuzlu ayran içiyorum çok düşünce tuzlu peynir yiyorum ama 1 yada 2 saat e ancak kendime geliyorum. Yarın ayrıntılıya cuma da doktoruma gidicem bakalım ne dicek
Amin inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatiriz bu dönemi sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimizaALLAH iyiligni versin insallah hemen duzelirsin